DOKTERS DENS SPECIALISATIE CARDIOLOGIE - CEYSENS SPECIALISATIE RADIOLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTERS DENS SPECIALISATIE CARDIOLOGIE - CEYSENS SPECIALISATIE RADIOLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 863.213.787

Publication

18/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.11.2013, NGL 11.12.2013 13685-0354-016
02/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.11.2012, NGL 27.12.2012 12681-0203-016
02/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 30.11.2011, NGL 29.12.2011 11656-0567-015
23/12/2011
ÿþMaa 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie dei Rechtbank van Koophan

te Leuven, de 1 3 DEC. 2011 rei IFFIER,

mi

*11193133*

be

~ st~

Ondernelningsnr : 0863.213.787

Benaming

(voluit) : DOKTERS DENS-CEYSENS

Rechtsvorm : Burgerlijke professionele vennootschap o.v.v. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Overstraat 41 te 3290 Diest

Onderwerp akte : Statutenwijziging - doelwijziging- wijziging naam

Bij akte ontvangen door Meester Christel MEUR1S, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel  Zichem op 6' december 2011, neergelegd veár registratie, werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van de Burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTERS DENS-CEYSENS" waarin met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen: werden genomen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de naam van de vennootschap te wijzigen in Dokters Dens specialisatie cardiologie  Ceysens specialisatie radiologie en artikel i van de statuten te wijzigen als volgt:

"Artikel 1  RECHTSVORM  NAAM  IDENTIFICATIE

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met' beperkte aansprakelijkheid met de naam "Dokters Dens specialisatie cardiologie  Ceysens specialisatie radiologie".

TWEEDE BESLISSING

De vergadering ontslaat met éénparigheid van stemmen de voorzitter lezing te geven van het verslag van' de zaakvoerder met uiteenzetting van de omstandige rechtvaardiging van de voorgestelde uitbreiding van het maatschappelijk doel en van de aangehechte staat van activa en passiva per 30 september 2011; aile vennoten erkennen een kopie te hebben ontvangen van dit verslag en deze staat en er kennis van te hebben genomen.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het maatschappelijk doel van de vennootschap uit te breiden en artikel 4 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 4 - DOEL

De vennootschap heeft tot doel, in binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden: .

-het uitoefenen van de geneeskunde door het organiseren en structureren van alle beroepsactiviteiten van de geneesheer-vennoot of geneesheer-vennoten op het gebied van radiologie, medische beeldvorming, cardiologie en aanverwante disciplines dit in al zijn facetten en rekening houdend met de regelen van de Medische Plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunde. De geneeskunde wordt evenwel enkel uitgeoefend door de geneesheer-vennoot of geneesheer-vennoten, die voor de geneeskundige prestaties persoonlijk instaa(t)(n) en dit in naam en voor rekening van de vennootschap, en geenszins door de vennootschap zelf;

-het zetelen in commissies en organen waar het wettelijk diploma van geneesheer of een bijzondere beroepstitel vereist is;

-het inrichten van algemene diensten en een medische secretariaat in het bijzonder, welke nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

-het verwerven, het huren en/of leasen van alle medisch apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen en transportmiddelen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-venno(o)t(en);

-het aanleggen van reserves, nodig tot het aanschaffen van alle dienstige apparatuur, gebouwen en transportmiddelen noodzakelijk en bevorderlijk voor het uitoefenen van alle bovenvermelde beroepsactiviteiten;

-het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-venno(o)t(en) toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

-het verstrekken van informatie en/of onderricht, het organiseren van seminaries, colloquia, cursussen,. studiereizen en lessencycli in verband met voormelde beroepsactiviteit en dit in de breedste betekenis van het. woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

,J De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen, deze goederen verwerven en beheren, alsmede alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee in verband staan of die van aard zijn om de opbrengst van de goederen die haar toebehoren te bevorderen, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze noch het burgerlijk karakter van de vennootschap noch haar prioritair medisch oogmerk wijzigen en dat deze handelingen geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met de unanimiteit van de stemmen."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge VIERDE BESLISSING

Met éénparigheid van stemmen beslist de vergadering de laatste alinea van artikel 10.2 van de statuten te schrappen.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om artikel 11 van de statuten te wijzigen als volgt: "Artikel 11  ONTBINDING  VEREFFENING

11.1 Ontbinding

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening of lot aan de sluiting ervan.

11.2 Benoeming van de vereffenaars

Bij ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal haar vereffening door één of meer overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen aan te stellen vereffenaar(s) gescheiden en mits homologatie of bevestiging door de bevoegde rechtbank van deze benoeming.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

11.3 Bevoegdheden van de vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

11.4 Batig saldo van de vereffening

Mits akkoord van de bevoegde rechtbank met betrekking tot het plan van de verdeling van de activa zal het batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting."

ZESDE BESLISSING

De vergadering besisit met éénparigheid van stemmen een nieuw artikel 14 in de statuten in te lassen dat luidt als volgt:

"Artikel 14  DEONTOLOGIE

De geneesheer-venno(o)t(en) is (zijn) verder onderworpen aan al de regels van de Code van Geneeskundige Plichtenleer opgesteld door de Nationale Raad van de Orde der Geneesheren. Deze bepalingen maken integraal deel uit van deze statuten.

Elke vennoot moet de andere vennoten inlichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

De vennoot, geschorst in het recht de geneeskunde uit te oefenen, verliest de voordelen van de vennootschap voor de duur van de schorsing. Noch de vennootschap, noch één der vennoten mogen in zijn plaats gedurende de straftijd een vervanger aanstellen.

Het verbod de geneeskunde uit te oefenen, ontslaat de geschorste geneesheer er niet van de nodige maatregelen te nemen om de continuïteit van de verzorging te verzekeren voor de patiënten die in behandeling zijn op het ogenblik dat voornoemde sanctie in werking treedt.

De getroffen schikkingen moeten meegedeeld worden aan de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren waarbij deze geneesheer is ingeschreven.

Rekening houdend met de professionele autonomie van de arts dienen alle artsen-vennoten over de volledige diagnostische en therapeutische vrijheid te beschikken; hun taak dient derhalve als leidinggevend beschouwd te worden."

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen een nieuw artikel 15 in de statuten in te lassen dat luidt als volgt:

"Artikel 15  AANSPRAKELIJKHEID VAN DE GENEESHEER-VENNOOT

Aangezien de professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot onbeperkt is, blijft elke geneesheer-vennoot onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten.

De geneesheer die een patiënt behandelt zal bijgevolg tegenover deze laatste, als geneesheer persoonlijk aansprakelijk blijven.

De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn."

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de bestaande statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissingen.

RECHTSVORM EN NAAM:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "Dokters Dens specialisatie cardiologie  Ceysens specialisatie radiologie".

ZETEL:

De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te 3290 Diest, Overstraat 41.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, in binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

-het uitoefenen van de geneeskunde door het organiseren en structureren van alle beroepsactiviteiten van de geneesheer-vennoot of geneesheer-vennoten op het gebied van radiologie, medische beeldvorming, cardiologie en aanverwante disciplines dit in al zijn facetten en rekening houdend met de regelen van de Medische Plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunde. De geneeskunde wordt evenwel enkel uitgeoefend door de geneesheer-vennoot of geneesheer-vennoten, die voor de geneeskundige prestaties persoonlijk instaa(t)(n) en dit in naam en voor rekening van de vennootschap, en geenszins door de vennootschap zelf;

-het zetelen in commissies en organen waar het wettelijk diploma van geneesheer of een bijzondere beroepstitel vereist is;

-het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, welke nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

-het verwerven, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen en transportmiddelen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-venno(o)t(en);

-het aanleggen van reserves, nodig tot het aanschaffen van alle dienstige apparatuur, gebouwen en transportmiddelen noodzakelijk en bevorderlijk voor het uitoefenen van alle bovenvermelde beroepsactiviteiten;

-het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-venno(o)t(en) toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

-het verstrekken van informatie en/of onderricht, het organiseren van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en /essencycli in verband met voormelde beroepsactiviteit en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen, deze goederen verwerven en beheren, alsmede aile handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee in verband staan of die van aard zijn om de opbrengst van de goederen die haar toebehoren te bevorderen, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze noch het burgerlijk karakter van de vennootschap noch haar prioritair medisch oogmerk wijzigen en dat deze handelingen geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met de unanimiteit van de stemmen.

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het is volledig geplaatst en verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde. ALGEMENE VERGADERING

Jaarlijks op de laatste werkdag van de maand november om negentien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

BOEKJAAR:

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

WINSTVERDELING:

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat,

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Een reserve kan enkel aangelegd worden met eenparig akkoord van de geneesheren-vennoten.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien er op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Mits akkoord van de bevoegde rechtbank met betrekking tot het plan van de verdeling van de activa zal het batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

BEVOEGDHEID VAN DE BESTUURDERS:

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in recht als eiser of verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, is voor elke handeling waarvan de waarde de som van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,-) overschrijdt, de handtekening vereist van minstens twee zaakvoerders.

Indien er meerdere zaakvoerders worden aangesteld kunnen zij de bestuurszaken onder hen verdelen. Een dergelijke verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt en deze wordt als zaakvoerder geplaatst voor een tegenstrijdigheid van belangen tussen hem en de vennootschap, dan moet hij daarvan melding maken in een bijzonder verslag waarin hij rekenschap geeft over de door hem gestelde verrichting.

Dit verslag wordt neergelegd samen met de jaarrekening.

De vennoot oefent zijn beroep uit in alle onafhankelijkheid met eerbiediging van de wettelijke en deontologische bepalingen. De geneesheer onthoudt zich van alle daden die de keuzevrijheid van de patiënt in gevaar brengt.

De vrije artsenkeuze, de diagnostische en therapeutische vrijheid, evenals het respecteren van het beroepsgeheim dient te allen tijde gewaarborgd te worden.

Onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de vennootschap, staat de vennoot-geneesheer jegens derden onbeperkt in voor de schadelijke gevolgen van zijn beroepsfouten. Zowel de vennootschap als hijzelf ' dienen zich daarvoor tot beloop van een voldoende hoog bedrag te verzekeren bij een verzekeringsmaatschappij.

Elke geneesheer-vennoot krijgt voor zij professionele activiteiten een normale vergoeding.

Elke geneesheer-vennoot moet de andere vennoten inlichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening NEGENDE BESLISSING

De vergadering verleent volmacht aan de zaakvoerder voor de uitoefening van wat voorafgaat.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor Alaerts, gevestigd te 3290 Diest, '. Nijverheidslaan 1, en/of hun aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de Kruispuntbank der Ondernemingen, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: het uittreksel, de expeditie.

Notaris Christel Meuris, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-Zichem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

., "

Voor-b9houdq ~ an!a3t

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 30.11.2010, NGL 27.12.2010 10646-0239-014
20/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 30.11.2009, NGL 30.12.2009 09915-0384-015
02/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 29.11.2008, NGL 29.12.2008 08873-0123-015
14/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 30.11.2007, NGL 03.01.2008 08007-0076-015
09/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 30.11.2006, NGL 03.01.2007 07003-0443-015
02/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 30.11.2005, NGL 28.12.2005 05921-3708-015

Coordonnées
DOKTERS DENS SPECIALISATIE CARDIOLOGIE - CEY…

Adresse
OVERSTRAAT 41 3290 DIEST

Code postal : 3290
Localité : DIEST
Commune : DIEST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande