DOMI - VASTGOED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOMI - VASTGOED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 472.851.937

Publication

31/01/2014
ÿþ Mot! Werd 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111(INIMIlle1111(

Neelaeieaa ter grff#ie ciel

Rechtbank van Koa~lenp~~~ ~a1~

te Leuven, de LL ..II

DEdifeeFlER

Ondernemingsnr : 0472.851.937

Benaming

(voluit) : DOMI-VASTGOED

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Truidensesteenweg 452 te 3300 Tienen

(volledig adres)

Onderwerp akte : KENNISNAME OVERLIJDEN ZAAKVOERDER

VASTSTELLING ONBEZOLDIGD MANDAAT

Blijkens de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 31 mei 2013 werd:

* kennis genomen van het overlijden van de heer Stefaan RENDERS per 30 mei 2013. De heer Stefaan RENDERS oefende het mandaat uit van zaakvoerder.

* beslist niet in zijn vervanging te voorzien.

De vennootschap wordt voortaan bestuurd door 2 zaakvoerders, te weten:

-mevrouw Anne CUVILLIER, wonende te 3300 Tienen, Sint-Truidensesteenweg 452, -mevrouw Valerie PUNIE, wonende te 3300 Tienen, St.-Lambertusstraat 20.

* kennis genomen van het feit dat het mandaat als zaakvoerder van mevrouw Anne CUVILLIER, met ingang van 1 juni 2013, onbezoldigd wordt uitgeoefend.

Getekend, Anne CUVILLIER, zaakvoerder.

Op de laatste btz van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

22/05/2013 : AN341088
15/03/2013 : AN341088
12/06/2012 : AN341088
27/06/2011 : AN341088
08/06/2010 : AN341088
16/04/2015
ÿþ1105tMil

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

1\ L-. li l i! L, f Ik .1% V,

KOOP H!`tiÉLiÜEk-

~~;

~ ~UV`7:N

a-~Gt`ifft+~ 

i IY

INA

Ondernemingsar : 0472.851.937

Benaming

(voluit) DOM! VASTGOED. , , . , .

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3300 Tienen, Sint-Truidensesteenweg 452

(volledig adres)

Onderwerp akte : DOELWIJZIGING  STATUTENWIJZIGING -- BENOEMING

"

Wet blijkt uit'eéri akte verleden voor geassocieerd nbtàrie Pierre-Charles Simonart te Tienen, op 31 maart 2015, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van DOMI-VASTGOED, Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met zetel 'té 3300 Tienen, Sint-Truidensesteenweg 452,' ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het nummer BTW BE 0472.851.937, opgericht bij' akte verleden voor notaris Jan Anthonis te Antwerpen op éénentwintig september tweeduizend, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zes oktober tweeduizend onder nummer 306, waarvan de statuten werden gewijzigd voor de laatste maal bij proces-verbaal opgesteld door notaris Pierre-Charles Simonart te Tienen op negenentwintig april tweeduizend dertien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, op tweeëntwintig mei tweeduizend dertien onder nummer 13076935;

de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing

De algemene vergadering beslist te ontslaan als zaakvoerders:

1. Mevrouw CUVILLIER, Ann Jeanne Emma, geboren te Tienen op tweeëntwintig juni negentienhonderd: zestig, wonende te 3300 Tienen, Sint-Truidensesteenweg 452.

2. Mevrouw PUNIE, Valerie Caroline Lucienne, geboren te Sint-Truiden op zevenentwintig april; negentienhonderd achtenzeventig, wonende te 3300 Tienen, St.-Lambertusstraat 20.

De heer RENDERS Laurent, geboren te Tienen op vijf oktober negentienhonderd achtentachtig, wonende te 3300 Tienen, Sint-Truidensesteenweg 452, wordt tot nieuwe zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur. Zijni mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend tenzij de algemene vergadering hierover, in de toekomst, anders zou', beslissen.

Tweede beslissing

De zaakvoerder legt de staat van actief en passief per 31 december 2014, vocr, waaruit blijkt dat het nettoactief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal. Ondanks de verliezen, stelt de zaakvoerder voor de activiteiten verder te zetten.

Derde beslissing

De vergadering ontslaat de instrumenterende notaris en de voorzitter voorlezing te geven van het bijzonder verslag van de zaakvoerder, opgesteld op heden, met uiteenzetting en verantwoording van de overwogen maatregelen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap, waaronder de wijziging van het, maatschappelijk doel van de vennootschap, en van de aan dit verslag gehechte samenvattende staat van de activa en passiva toestand van de vennootschap, afgesloten per 31 december 2014.

De vergadering beslist de activiteiten voort te zetten en de vennootschap aldus niet te ontbinden.

Vierde beslissing

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen als volgt:

"A. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming met derden, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

- de import en export, aankoop en verkoop, de groot- en kleinhandel, verhuur, transport, trading van bederfbare en niet bederfbare goederen;

- de muzieksector, waaronder: het verhuren en leveren van instrumenten met daarbijbehorende service,; realisatie van creatieve processen, geluidstechniek, management, booking, publishing, muzikant, event' organisator,...;

- het verstrekken van advies, technische en administratieve bijstand, consulting, het onderricht en het: verzorgen van opleiding;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

* Voor behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

- het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake alle operationele, financiële, administratieve, commerciële (aankoop, verkoop, marketing), technische en aanverwante aangelegenheden, alsook inzake algemeen beheer, personeelsbeheer en informatica;

- aile verrichtingen van projectmanagement en coördinatie en het voeren van de directie over andere

ondernemingen;

- het verlenen van interim management diensten;

- het verstrekken van adviezen op het vlak van de informatie- en telecommunicatie-technologie;

- het ontwikkelen en/of commercialiseren, in de meest mogelijke brede zin, van software, hulpmiddelen van welke aard ook of technieken, methodes of praktijken om het beheer van vennootschappen te vergemakkelijken en/of optimaliseren;

- de promotie van evenementen en organisatie van reizen;

de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en dé handel, import en export van aile mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en aile aanverwante artikelen.

B. De vennootschap heeft nog tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

- het aanleggen, het cordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van. onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende .goedèrén' én rechten, van, welke .aard .00k, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur; de ruil; in het bijzonder-hetbeheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immcbiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen,

C. In het algemeen mag de vennootschap op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of venncotschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen of haar producten gemakkelijker kan verdelen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap mag eveneens de functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen, als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

Vijfde beslissing

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in Renders Music Company, afgekort RMC.

Zesde beslissing

De vergadering beslist de artikelen 1 en 3 van de statuten te wijzigen om deze in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissingen.

Zevende beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoordineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Achtste beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte, verslag van de zaakvoerder met staat van actief en

passief per 31 december 2014, en gecoördineerde statuten.

Meester Pierre-Charles S1MONART, geassocieerd notaris te Tenen,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste biz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/06/2009 : AN341088
09/07/2008 : AN341088
27/06/2007 : AN341088
17/06/2005 : AN341088
18/06/2004 : AN341088
20/06/2003 : AN341088
03/08/2002 : AN341088
28/02/2001 : AN341088

Coordonnées
DOMI - VASTGOED

Adresse
SINT-TRUIDENSESTEENWEG 452 3300 TIENEN

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande