DON GIULIO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DON GIULIO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.663.917

Publication

09/01/2014
ÿþ mod 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

09/01/2014

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

lI:

Ondememingsnr: d J c

c 6 6 3 ../ f

J

: Benaming (voluit) : DON GIULIO

A

,

ll (verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dworpsestraat 38 1651 Lot (Beersel)

Onderwerp akte :Oprichting

'. Ut een akte vertellen voor Actieester Catherine Gitierdtn, Geassaciaerd Noteris te Br assai, op 2.4 december 2(313,;

;: blijkt dat zijn vergeleken:

.:1. De Heer CARBUNAR Vasile Mn, geboren te Bihor (Roemenië) op 20 augustus 1976, van roemeense:

;, nationaliteit, "

ii 2, Mevrouw CARBUNAR Leonora, geboren te Bihor (Roemenië) op 25 mei 1976, van roemeense nationaliteit,; Beiden woonachtig te 1070 Anderlecht, rue des Alouettes 59.

Welke comparanten, aanwezig en vertegenwoordigd zoals gezegd, ondergetekende Notaris verzocht! hebben in een authentieke akte vast te stellen dat zij een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid oprichten onder de benaming DON GIULIO, met maatschappelijke zetel te Dworpsestraat ï; 38 te 1651 LOT (BEERSEL), en waarvan het kapitaal achttienduizend zeshonderd (18.600,00¬ ) bedraagt ii verdeeld in honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste! (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,

De comparanten, voornoemd, verklaren en erkennen dat ieder aandeel, waarop aldus werd ingeschreven, voor; één derde volgestort werd, zodat de vennootschap thans uit dien hoofde, over een bedrag van zesduizend; :i tweehonderd euro (¬ 6.200,00) beschikt.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, de aan- en verkoop, de import en export, .: de handelsvertegenwoordiging, de handel in het groot, middelgroot en in het klein van alle producten die! ;: rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- De horecasector zoals snackbars, frituren, degustatiesalons, grillrooms, restaurants, hotels, tavernes, cafés,;

,: discotheken, night-shops, drankopslagplaatsen;

:; - De handel in voeding in het algemeen zoals fruit, groenten, conserve-blikken, melkproducten, vis- of;

zeevruchten, vleeswaren, charcuterie;

- Bakkerij en patisserie in het algemeen, aan- en verkoop in het groot of in het klein van alle producten met. betrekking tot deze activiteit, zoals onder meer bloem en andere producten in het algemeen, evenals alle. materialen en voorwerpen nodig voor de exploitatie;

: - Huishoudproducten en geschenkartikelen;

: - Constructiematerialen, elektrisch en elektronisch materiaal, sanitair en loodgieterij;

ii - Alle textielproducten, in het algemeen, en schoenen, schoenmakerij, slotenmakerij, lederwaren, dit alles in;

de meest ruime zin van het woord, maatwerk en herstelling;

a - Juwelen, snuisterijen o.m, van fantasiejuwelen, ieder, skai, koffers, handtassen, lusters, uurwerken,; glaswerken, porselein, halfporselein;

- Parfumerie- , toilet- , en cosmetica-artikelen, schoonheidsproducten, schmink evenals zepen en :, ontsmettingsmiddelen; ;: - Sierteeitartikelen zoals bloemen, planten, en tuinartikelen;"

- Films, DVD's, cassetten, alle gedrukte of opgenomen artikelen die een visuele of auditieve lezing mogelijk?

1.; maken; - Import-export, aan- en verkoop van meubels, groot- en kleinhandel van meubels; - Aile activiteiten inzake binnenhuisinrichting in het algemeen Huis-aan-huis-verkoop en handel via openbare markten

,l - Exploitatie van spelen onder alle vormen ;

:

Griffie

i i *14009832* 111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Exploitatie van telefooncabines, fax, fotokopieermachines, netwerken van diverse communicaties zoals

internet;

import-export en groothandel in nieuwe of tweedehands motorvoertuigen;

Ateliervan carrosserie of mechanica, herstelling;

Handel in het groot of in het klein van informaticamateriaal;

Kapsalon, exploitatie van zonnebanken, aan- en verkoop van schoonheidsproducten en toiletartikelen;

- Vervoer van personen en waren via de weg, lucht of zee;

Verkoop van kleding;

Onderhoud en reinigen van kantoren, industriële of commerciële lokalen, huizen, appartementen,

glazenwasserij, enz ..

Loodgieterij, sanitair, constructie, verbouwing, renovatie, algemene aanneming in de bouwsector onder alle

vormen, afbraakwerken, schilderwerken, schrijnwerkerij, elektriciteit, plaatsen van tegels, metselwerk,

plafonneringswerken, installatie van centrale verwarming;

Vertalingen;

- Exploitatie van tankstations en aanhorende shops;

Exploitatie van carwashes;

- Express-koerierdiensten, transport van personen en waren;

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

- Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten. zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake,

Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur en eventueel met hoedanigheid van statutaire zaakvoerder in dit laatste geval. De algemene vergadering die hen benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht, en ingeval van pluraliteit, hun bevoegdheden. Indien er slechts één zaakvoerder wordt benoemd, oefent hij aile bevoegdheden alleen uit. Als een rechtspersoon tot zaakvoerder of bestuurder is benoemd, moet zij, overeenkomstig de wet van twee augustus tweeduizend en twee, in de uitoefening van deze functie, een natuurlijke persoon aanduiden (vaste vertegenwoordiger) om haar te vertegenwoordigen,

Bevoegdheden van de zaakvoerders.

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen, vertegenwoordigt elke zaakvoerder alleen de vennootschap ten aanzien van derden en is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Elke zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

Vergoedingen.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Controle.

Zolang de vennootschap beantwoordt aan de criteria voorzien bij de artikelen 141,2° en 15 van het Wetboek van Vennootschappen, wordt er geen commissaris benoemd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

In dat geval, heeft iedere vennoot afzonderlijk de onderzoeks- en controlebevoegdheden van de commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een expert-boekhouder, De vergoeding van deze laatste komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd aangesteld of indien deze vergoeding ten hare laste werd gesteld ingevolge gerechtelijke beslissing.

Bijeenkomst.

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni van elk jaar om 18 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

(" )

Voorzitterschap - Beraadslaging

ledere algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder, of bij diens ontstentenis, door de

vennoot die het hoogst aantal aandelen bezit.

Behoudens in de gevallen bij wet voorzien, beraadslaagt en besluit de vergadering op geldige wijze, ongeacht

het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het kapitaal

Elk aandeel geeft recht op éën stem.

Boekjaar.

Het boekjaar vangt aan op de eerste januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar,

Bestemming van de winst.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

{ mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

V

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve.Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder(s), de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder(s). Ontbinding.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden en op welk ogenblik ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar, aangesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Algemene Vergadering

De komparant, hier aanwezig, verklaart vervolgens in buitengewone algemene vergadering bijeen te komen en neemt, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten

1. Afsluiting eerste boeklaar- Eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2014. De eerste jaarvergadering zal bijgevolg in

juni 2015 gehouden worden.

2. Benoeming zaakvoerder,

De algemene vergadering stelt aan tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur:

Mevrouw Leonora CARBUNAR, voornoemd.

Hier aanwezig en aanvaardend.

Haar opdracht zal onbezoldigd uitgeoefend worden tot 31 december 2013 en bezoldigd vanaf 1 januari 2014.

3. Overname van verbintenissen,

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat alle verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten gevoerd in naam van de vennootschap in oprichting, vanaf heden overgenomen zijn door de huidig opgerichte vennootschap.

Deze overname heeft evenwel slechts gevolg vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging ter griffe van de bevoegde rechtbank, van het uittreksel van de statuten.

Bijzondere lastgeving

De zaakvoerder verklaart tot bijzondere lasthebber aan te stellen de bvba FISCO.PRO, vertegenwoordigd door de Heer Sadem CALISKAN, met zetel te 1090 Jette, rue Ferdinand Lenoir 68, met recht tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en andere instanties, alsook bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te verzekeren.

Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle akten en documenten ondertekenen, indeplaatsstellen, en al het nodige doen in de ruimste zin van het woord.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Catherine Gillardin, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd.

- 1 afschrift;

-1 gelijkvorming uittreksel.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 31.08.2016 16534-0446-010

Coordonnées
DON GIULIO

Adresse
DWORPSESTRAAT 38 1651 LOT

Code postal : 1651
Localité : Lot
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande