DONKHOEVE

Divers


Dénomination : DONKHOEVE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 472.720.095

Publication

03/06/2014
ÿþ e Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0472.720.095

Benaming

(voluit) : DONKHOEVE

(verkort) ~.. ~ ~ ~~

~ MEI 2034

'I}"

Griffie

II J1,111,11 jI.,1111311, *111

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

luili

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3053 Oud-Heverlee, Parkstraat 122

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIELE SPLITSING VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP: "DONKHOEVE" - OPRICHTING VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET! BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "LANDBOUWBEDRIJF KUMPEN"

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Eric Gilissen te Hasselt op 1 april 2014, vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "DONKHOEVE", met zetel te 3053 Oud-Heverlee, Parkstraat 122, is bijeengekomen en dat zij met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen (bij uittreksel):

EERSTE BESLUIT - KENNISNAME VERSLAGEN

De vergadering neemt kennis van en bespreekt de hierna vermelde stukken:

- het voorstel tot partiële splitsing, waarvan de aandeelhouders kosteloos de mogelijkheid hebben een

afschrift te bekomen;

- de jaarrekeningen nopens de laatste drie boekjaren van de overdragende vennootschap;

- het bijzonder verslag van de oprichters en de bedrijfsrevisor nopens de inbreng in natura in het kader van' onderhavige partiële splitsing, opgesteld overeenkomstig artikel 219 wetboek van vennootschappen.

De besluiten van het verslag van de Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid "BART FRANCEUS - BEDRIJFSREVISOR", met maatschappelijke zetel te 3010; Leuven, Kesseldallaan 6 bus 101, ondernemingsnummer 0540.904.068, vertegenwoordigd door de heer Barg FRANCEUS, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

"Ingevolge de partiële splitsing van de naamloze vennootschap DONKHOEVE, wordt overgegaan tot de inbreng, in natura in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LANDBOUWBEDRIJF KUMPEN. Deze, inbreng in natura maakt het voorwerp uit van onderhavig verslag.

Het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de: bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng en quasi-inbreng van het' Instituut der Bedrijfsrevisoren,

In het raam van de voorgenomen inbreng van de onroerende goederen, door middel van een partiële splitsing, in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LANDBOUWBEDRIJF KUMPEN, ben ik de mening toegedaan dat:

 % de beschrijving aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

= de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is door het beginsel van de boekhoudkundige continuiteit, van toepassing op onderhavige verrichting;

 % de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, leidt tot een inbrengwaarde van 161.000,00 euro, welke ten minste overeenstemt met het aantal en de nominale waarde of bij ontstentenis van de nominale ' waarden met de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen of deelbewijzen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van de onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. Op basis van de inbreng in natura ten gevolge van de partiële splitsing van de NV Donkhoeve worden 2.500 nieuwe, volledig volgestorte, aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde van de BVBA LANDBOUWBEDRIJF KUMPEN' toegekend aan de aandeelhouders van de NV DONKHOEVE en dit in verhouding tot hun aandelenbezit in deze' laatste vennootschap.

Onze opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de` verrichting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er dient opgemerkt te worden dat er is afgeweken van het neergelegde splitsingsvoorstel, om fe voldoen aan de

vereisten van boekhoudkundige continuïteit

Gedaan fe Leuven op 31 maart 2014.

[HANDTEKENING)

BVBA B. Franceus - Bedrijfsrevisor

vertegenwoordigd door Bart Franceus, bedrijfsrevisor."

Aan de voorzitter wordt door de vergadering ontslag verleend van de integrale voorlezing van het voormeld

voorstel tot partiële splitsing en van de voormelde verslagen nopens de inbreng in natura.

De vergadering neemt vervolgens kennis van artikel 749, eerste en tweede lid van het Wetboek van

vennootschappen en besluit, in toepassing daarvan, voor zover als nodig, af te zien van de toepassing van de

artikelen 745 en 748 van het Wetboek van vennootschappen, in de mate deze artikelen verwijzen naar de

verslagen inzake partiële splitsing.

TWEEDE BESLUIT  BESLUIT TOT PARTIËLE SPLITSING EN OPRICHTING VAN DE BESLOTEN

VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "LANDBOUWBEDRIJF KUMPEN"

A. PARTIËLE SPLITS1NGSVERRICHTING -- KAPITAALVERMINDERING

BELANGRIJKE WIJZIGING IN DE ACTIVA EN PASSIVA

De bestuurders en de vergadering stellen vast dat er zich tussen het opstellen van het splitsingsvoorstel en de onderhavige algemene vergadering zich een belangrijke wijziging heeft voorgedaan in de activa en passiva van het overgedragen vermogen.

De wijziging omvat de waardering van de overgedragen onroerende goederen welke dient te gebeuren aan boekwaarde, hetzij de waarde van achtenveertigduizend achthonderd en twaalf euro achtendertig cent (48.812,38 EUR).

De vergadering neemt kennis van deze gewijzigde waardering zodat de onroerende goederen welke worden afgesplitst naar de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LANDBOUWBEDRIJF KUMPEN", worden overgedragen aan boekwaarde, hetzij de waarde van achtenveertigduizend achthonderd en twaalf euro achtendertig cent (48.812,38 EUR).

SPLITSINGSVERRICHT1NG  KAPITAALVERMINDER1NG

De vergadering besluit, onder de opschortende voorwaarden van de oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LANDBOUWBEDRIJF KUMPEN", tot partiële splitsing in toepassing van de artikelen 677 en 742 van het Wetboek van vennootschappen, door inbreng door de Naamloze Vennootschap "DONKHOEVE" van een deel van het vermogen van de vennootschap, meer bepaald haar bedrijfsmatig aangewende onroerende goederen en een deel van de geldbeleggingen en liquide middelen, in een nieuw op te richten Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LANDBOUWBEDRIJF KUMPEN", en waarbij de Naamloze Vennootschap "DONKHOEVE" niet ophoudt te bestaan.

Bijgevolg zullen de hierna vermelde activa- en passivabestanddelen van de overdragende vennootschap met alle rechten en verplichtingen per 1 januari 2014 overgaan op de nieuw op te richten Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LANDBOUWBEDRIJF KUMPEN".

Ingevolge de partiële splitsing wordt het kapitaal van de overdragende vennootschap "DONKHOEVE" verminderd met achtenveertigduizend achthonderd en twaalf euro achtendertig cent (48.812,38 EUR) om het kapitaal te brengen van tweehonderd vijftigduizend euro (250.000,00 ¬ ) op tweehonderd en eenduizend honderd zevenentachtig euro tweeënzestig cent (201.187,62 EUR), door inbreng van het hierna beschreven afgesplitste vermogen, zonder vernietiging van aandelen en door evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

B. VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG INGEVOLGE PARTIËLE SPLITSING

De vergadering keurt de eigendomsoverdracht van de activa- en passivabestanddelen van een deel van het vermogen van de Naamloze Vennootschap "DONKHOEVE", meer bepaald haar bedrijfsmatig aangewende onroerende goederen en een deel van de geldbeleggingen en liquide middelen naar de nieuw op te richten Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LANDBOUWBEDRIJF KUMPEN" goed, en verzoekt mij, notaris, een omschrijving te geven van het overgegane vermogen en van de wijze waarop het afgescheiden wordt aan de nieuw op te richten vennootschap.

B.1. Algemene beschrijving van de inbreng

Boekhoudkundige waarde zoals uitgedrukt op basis van een tussentijdse boekhoudkundige staat per 31 december 2013, als volgt:

ACTIEF

Terreinen en gebouwen ¬ 56.757,42

Herwaarderingsmeerwaarden Terreinen ¬ 104.242,58

TOTAAL ¬ 161.000,00

PASSIEF

Kapitaal ¬ 48.812,38

Wettelijke reserve 4.881,24

Herwaarderingsmeerwaarden terreinen 104.242,58

Overgedragen resultaat ¬ 3.063,81

TOTAAL ¬ 161.000,00

Voor een meer uitvoerige beschrijving van de ingebrachte goederen wordt verwezen naar voormelde verslagen

van de bedrijfsrevisor en van de raad van bestuur.

8.2. Algemene voorwaarden van de inbreng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voormelde activa- en passivabestanddelen worden afgesplitst naar de nieuw op te richten Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LANDBOUWBEDRIJF KUMPEN" volgens de hierna vermelde voorwaarden:

a. de inbreng geschiedt op basis van een tussentijdse boekhoudkundige staat van de overgedragen vennootschap per 31 december 2013;

b. alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2014 met betrekking tot de overgedragen activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te richten Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LANDBOUWBEDRIJF KUMPEN", waarin de betrokken bestanddelen worden ingebracht;

c. alle verbintenissen verbonden aan de ingebrachte activa- en passivabestanddelen, ongeacht met wie ze gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de nieuwe Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "IANDBOUWBEDR1JF KUMPEN", met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijke voorgeschreven openbaarmaking van het besluit om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken;

d. de verkrijgende vennootschap heeft de volle eigendom van de ingebrachte activabestanddelen vanaf haar oprichting; zij wordt geacht het genot er van te hebben vanaf 1 januari 2014 en draagt vanaf zelfde datum alle belastingen en taksen die betrekking hebben op de ingebrachte goederen;

e. de verkrijgende vennootschap ontvangt uit het archief van de overdragende vennootschap de originele documenten en bescheiden die verband houden met de ingebrachte activa- en passivabestanddelen; in de mate dat deze documenten niet splitsbaar zijn, worden de originelen bewaard op de zetel van de verkrijgende vennootschap waar ze ter inzage gehouden worden van de overdragende vennootschap en haar bestuursorgaan; deze laatste kan er op verzoek door het bestuur van de bewaarnemende vennootschap echtverklaarde afschriften van bekomen;

f. alle niet-geboekte, niet-gekende of vergeten activa en passiva en alle activa en passiva die later zouden ontdekt worden betreffende de ingebrachte aandelenparticipatie, worden geacht toe te behoren aan de overdragende vennootschap "DONKHOEVE";

g, alle lopende geschillen met betrekking tot de ingebrachte activa- en passivabestanddelen zullen indien nodig verder gezet worden door de overdragende vennootschap, maar voor rekening van de nieuw op te richten Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LANDBOUWBEDRIJF KUMPEN", die alle lasten of baten zal dragen;

h. overeenkomstig artikel 767 van het Wetboek van vennootschappen blijft de overdragende vennootschap hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden die op heden zeker en opeisbaar zijn en die worden overgedragen aan de verkrijgende vennootschap; de aansprakelijkheid is beperkt tot het netto-actief dal de overdragende vennootschap behoudt buiten het ingebrachte vermogen.

B.3. Voorwaarden met betrekking tot de eigendomsoverdracht van de onroerende goederen (hierna genoemd het "goed")

Beschrijving van de onroerende goeden:

GEMEENTE GEETBETS -- DERDE AFDELING -- GRAZEN

1/ een weiland gelegen te Donk gekend overeenkomstig recente kadastrale gegevens onder sectie A nummer 2371D met een oppervlakte van één hectare achtennegentig are (lha98ca);

2/ een bouwland gelegen te Donk gekend overeenkomstig recente kadastrale gegevens onder sectie A nummer 2381R met een oppervlakte van één hectare zesentachtig are achtenzestig centiare (1ha86a68ca);

3/ een bouwland gelegen te Donk gekend overeenkomstig recente kadastrale gegevens onder sectie A nummer 238/N met een oppervlakte van twee hectare vierennegentig are vierenzestig centiare (2ha94a64ca);

4/ een bouwland gelegen te Donk gekend overeenkomstig recente kadastrale gegevens onder sectie A nummer 2381P met een oppervlakte van drieënvijftig are achtennegentig centiare (53a98ca);

5/ een bouwland gelegen te Donk gekend overeenkomstig recente kadastrale gegevens onder sectie A nummer 2381M met een oppervlakte van één hectare vijftig are (1 ha50a);

6/ een weiland gelegen te Donk gekend overeenkomstig recente kadastrale gegevens onder sectie A nummer 216!L met een oppervlakte van vijfendertig are eenendertig centiare (35a31 ca);

7/ een weiland gelegen te Elsweide gekend overeenkomstig recente kadastrale gegevens onder sectie A nummer 208/F met een oppervlakte van één hectare drieëndertig are zesenzestig centiare (1 ha33a66ca). Eigendomsoorspronq

De voormelde goederen sub 1/ tot en met 6/ horen toe aan de naamloze vennootschap Donkhoeve ingevolge inbreng door de heer KABERGS Rudi Karel en mevrouw COENEN Carine Ghislaine (goed sub 6/) en door de heer KUMPEN Paul Celeste (goederen sub 1/ t.e.m. 5!) in de vennootschap verleden voor notaris Thomas Boas te Leuven op 29 augustus 2000, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Leuven op 11 september 2000 onder boek 5997 nummer 5.

De voormelde goederen sub 7/ horen toe aan de naamloze vennootschap Donkhoeve ingevolge aankoop van mevrouw BEYNS Irma Sidonia bij akte verleden voor notaris Philippe Van Hoof en notaris Eric Tallon op 6 november 2012, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Leuven op 14 november 2012 onder referte 72-T-14/11/2012-11775

Verklaring

De overdragende vennootschap verklaart volkomen kennis te hebben van de aard, de omvang, de werkelijkheid en de waarde van het hoger beschreven ingebrachte onroerend goed, dat zich van nu af ter beschikking van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

overnemende vennootschap bevindt, er geen verdere beschrijving over te verlangen en de instrumenterende notaris te ontslaan van elke rechtvaardiging terzake.

Algemene voorwaarden van de inbreng

1/ EIGENDOM EN GENOT: De verkrijgende vennootschap bekomt de eigendom van genoemde goederen vanaf heden.

2/ STAAT - GEBREKEN: De goederen worden ingebracht in de staat waarin ze zich thans bevinden, met al hun zichtbare en verborgen gebreken, zonder dat de inbrengers tot vrijwaring zouden gehouden zijn wegens tcestand van de grond, ondergrond, gebouwen, installaties en de mogelijke burenhinder.

3/ OPPERVLAKTE; De goederen worden ingebracht zonder waarborg over de uitgedrukte oppervlakte, ook al is het verschil meer dan één/twintigste met de werkelijke grootte.

Al ERFDIENSTBAARHEDEN: De verkrijgende vennootschap moet alle lijdende, zichtbare en onzichtbare, voortdurende en niet-voortdurende erfdienstbaarheden, welke het goed mochten bezwaren, gedogen en heeft hij het genot van de heersende erfdienstbaarheden die mochten bestaan, dit alles op eigen risico en zonder dat deze bepaling aan wie ook, meer rechten kan verlenen dan deze gegrond op regelmatige titels of op de wet. 5/ KOSTEN: Alle kosten, rechten en erelonen van onderhavige akte, zijn ten laste van de verkrijgende vennootschap.

6/ BELASTINGEN: De verkrijgende vennootschap verklaart de onroerende voorheffing en aile andere tasten met inbegrip van de nog niet gevestigde verhaalbelastingen, vanaf heden te betalen, pro-rata temporis. Hypothecaire toestand -- ontslag ambtshalve inschrijving  rechtsbekwaamheid

Hierover ondervraagd door de instrumenterende notaris, heeft de overdragende vennootschap verklaard dat er bij zijn weten geen juridische procedures hangende zijn betreffende de over te dragen onroerende goederen, dat er geen stedenbouwkundige inbreuken bestaan, dat er ook geen juridische procedures tegen hem hangende zijn en dat hij geen documenten getekend heeft zcals hypothecaire volmachten en dergelijke, waardoor een hypothecaire inschrijving of een overschrijving zou kunnen genomen worden op het huidig overgedragen onroerend goed.

0e overdragende vennootschap verklaart volledig rechtsbekwaam te zijn en niet in staat van faillissement of onbekwaamheid te verkeren, noch een gerechtelijk akkoord aangevraagd te hebben en niet te vallen onder tcepassing van de collectieve schuldenregeling.

0e bevoegde hypotheekbewaarder wordt ontslagen enige ambtshalve inschrijving te nemen bij de overschrijving van deze akte.

RUIMTELIJKE ORDENING

A. De notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.2.1. Vlaamse Codex RO:

1° dat voor de onroerende goederen geen stedenbouwkundige vergunning is afgegeven;

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van deze onroerende goederen volgens de brief van de Gemeente Geetbets is : landschappelijk waardevol agrarisch gebied,

3° dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift (en de verklaring van de overdragende vennootschap), voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43;

4° de over te dragen goederen niet gelegen zijn in een zone die op het definitief ruimtelijk uitvoeringsplan wordt aangeduid als zone waar het voorkooprecht geldt, hetgeen de inbrengers bevestigen,

5° dat voor de onroerende goederen geen verkavelingsvergunning van toepassing is.

6° dat het krachtens artikel 4.2,12, §2, 2° Vlaamse Codex RO voor de overdracht verplichte as built-attest niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden,

0e verkrijgende vennootschap verklaart dat zij een stedenbouwkundig uittreksel afgeleverd betreffende de goederen heeft ontvangen.

Oe notaris verwijst partijen naar artikel 4.2.1 Vlaamse Codex RO. Deze bepaling omschrijft de vergunningsplichtige handelingen.

De verkrijgende vennootschap moet zich overigens, voor al wat door de hogere overheid toegelaten bouwwerken en beplantingen betreft, derwijze schikken naar alle geldende reglementen, verordeningen en vergunningen, dat de overdragende vennootschap hieromtrent nooit verontrust noch aangesproken kunnen worden.

De overdragende vennootschap verklaart dat zij voor alle door hen verrichte stedenbouwkundige handelingen de vereiste vergunning hebben bekomen.

WATERTOETS

De bij onderhavige akte ingebrachte goederen zijn gelegen in een effectief overstromings-gevoelig gebied, overeenkomstig de raadpleging door ondergetekende notaris van de overstromingskaarten en de informatie verstrekt door de gemeente Geetbets.

BEPALINGEN IN VERBAND MET HET BODEMDECREET

a) De overdragende vennootschap verklaart dat de verkrijgende vennootschap véér het ondertekenen van onderhavige akte op de hoogte is gebracht van de inhoud van het bodemattest afgeleverd door de OVAM op 8 april 2013 overeenkomstig artikel 101 van het bodemdecreet.

Pit bodemattest bepaalt: "De OVAM beschikt voor deze grond niet over informatie met betrekking tot de bodemkwaliteit."

b) De verkrijgende vennootschap verklaart onherroepelijk te verzaken aan alle vorderingen tot nietigheid die hij zou kunnen laten gelden op grond van artikel 116, § 1 van gencemd Decreet met betrekking tot cnderhavige verkoop.

c) De overdragende vennootschap verklaart wat betreft het overgedragen goed geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de verkrijgende venncotschap of aan derden, of die

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

d) De overdragende vennootschap verklaart verder dat op de grond, voorwerp van deze overeenkomst, geen inrichting gevestigd is of was, noch een activiteit wordt of werd uitgevoerd, die opgenomen is op de lijst van de inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, zoals bedoeld in art. 6 van het Decreet.

e) Ondergetekende notaris bevestigt dat aile bepalingen van "Hoofdstuk VIII: Overdrachten" van het decreet- op bodemsanering en bodembescherming werden toegepast.

DIVERSE VERKLARINGEN

De overdragende vennootschap verklaart dat de ingebrachte goederen niet zijn opgenomen op een ontwerp van lijst van noch definitief is beschermd als archeologisch patrimonium.

De overdragende vennootschap verklaart dat de ingebrachte goederen geen geklasseerd gebouw of monument zijn en bij hun weten niet gelegen zijn in een geklasseerde wijk of beschermd landschap/stads- of dorpsgezicht.

De overdragende vennootschap verklaart dat noch de Vlaamse Huisvestingsmaatschappij, noch een sociale huisvestingsmaatschappij, noch de gemeente of het OCMW, op de onderhavig ingebrachte goederen een zakelijk of een huurrecht bezitten of het sociaal beheersrecht hebben verkregen, noch dat de woning opgenomen is in de inventaris voor leegstand, en dat zij nooit een leegstands- of krotbelasting hebben moeten betalen, noch dat de woning ongeschikt of onbewoonbaar werd verklaard en dat het conformiteitsattest nooit geweigerd werd.

De overdragende vennootschap verklaart dat er aan dit eigendom sinds één mei tweeduizend en één, geen werken werden uitgevoerd door één of meerdere aannemers waarvoor een postinterventiedossier diende te worden opgesteld.

C. BOEKHOUDKUNDIGE VERWERKING

Vervolgens verzoekt de vergadering mij, notaris, vast te stellen dat de nettowaarde van de hierboven beschreven activa- en passivabestanddelen die de overdragende vennootschap "DONKHOEVE" inbrengt in de nieuw op te richten Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LANDBOUWBEDRIJF KLIMPEN", op grond van een tussentijdse boekhoudkundige staat van de overdragende vennootschap per 31 december 2013 zoals hierboven vermeld, geboekt worden op de overeenkomstige posten inde nieuw op te richten vennootschap.

D. OPRICHTING VAN DE Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

"LANDBOUWBEDRIJF KUMPEN"

Vervolgens verzoekt de algemene vergadering mij, notaris, de oprichting van de Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid "LANDBOUWBEDRIJF KUMPEN" vast te stellen als volgt:

f, Financieel plan

Vôôr de oprichting van de vennootschap hebben de oprichters aan de optredende notaris een financieel plan

overhandigd, waarin zij het bedrag van het maatschappelijk kapitaal van de op te richten vennootschap

verantwoorden.

!1. Inschrijving op het kapitaal

Op het kapitaal van de nieuw op te richten vennootschap wordt volledig ingeschreven door inbreng in natura, en

dit als volgt:

 de inbreng in natura bestaat uit de inbreng van een deel van het vermogen van de overdragende vennootschap "DONKHOEVE", meer bepaald haar bedrijfsmatig aangewende onroerende goederen en een deel van de geldbeleggingen en liquide middelen, tegen de modaliteiten en voorwaarden zoals hiervoor bepaald;

 ais vergoeding voor deze inbreng worden er aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap in totaal tweeduizend vijfhonderd (2.500) volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend, waarbij de verdeling geschiedt a rato van de onderlinge aandelenverhouding in de overdragende vennootschap, in die zin dat elke aandeelhouder één (1) aandeel verkrijgt van de verkrijgende vennootschap voor elk aandeel dat hij/zij aanhoudt in de overdragende vennootschap, te weten;

 de heer KUMPEN Constant, voornoemd: tweeduizend tweehonderd vijftig (2.250) aandelen;

mevrouw NOIPHENG Chintana, voornoemd: tweehonderd vijftig (250) aandelen.

Plaatsing kapitaal

De verschijners stellen vast dat, ingevolge hetgeen voorafgaat, het kapitaal van de vennootschap volledig

geplaatst en integraal volgestort is.

!l!. Goedkeuring statuten

Vervolgens besluit de vergadering, na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, de statuten

van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LANDBOUWBEDRIJF KUMPEN" vast te

leggen als volgt:

STATUTEN

A-. NAAM - DUUR - ZETEL DOEL.

Artikel 1. Naam.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de benaming dragen "LANDBOUWBEDRIJF

KUMPEN".

Artikel 2. Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte tijd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een

besluit van de buitengewone algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn

gesteld.

Artikel 3. Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3053 Oud-Heverlee, Parkstraat 122, maar mag naar elke andere

plaats in België, in hetzelfde taalgebied of in het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad, worden overgebracht bij

eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bekend te maken in het Belgisch Staatsblad.

Eveneens bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) mag de vennootschap, in België of in het buitenland,

bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

Artikel 4. Doel.

De vennootschap heeft als doel:

1. De exploitatie van een land-, bos- en tuinbouwbedrijf, in het bijzonder de aan- en verkoop, het houden kweken van dieren, groot en klein vee; het telen van gewassen, groenten en/of fruit.

2. De aan- en verkoop, huren en verhuren, bouwen en verbouwen van onroerende goederen en het afsluiten van andere overeenkomsten met het oog op het behoud, beheer en de opbrengst van het eigen patrimonium van de vennootschap.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële of financiële verrichtingen, roerende zowel als onroerende, voor eigen rekening of voor rekening van derden, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden of welke van aard zijn de uitbrieding of de verwezenlijking ervan mogelijk te maken of te bevorderen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen die zij het best geschikt zal achten. De vennootschap mag zich interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of anderszins, in bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in verband staat met het hare. Zij kan de functie van lasthebber, bestuurder, of vereffenaar van andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen. De vennootschap kan persoonlijk of zakelijke borgen stellen in voordeel van derden.

B-. KAPITAAL EN AANDELEN.

Artikel 5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achtenveertigduizend achthonderd en twaalf euro achtendertig oent (48.812,38 EUR). Het is verdeeld in tweeduizend vijfhonderd (2.500) gelijke aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde elk ééntweeduizend vijfhonderdste (1/2.50e) van het kapitaal vertegenwoordigend.

Artikel 6. Aandelen

De aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in het register van vennoten, met de juiste aanduiding van de vennoten, het aantal aandelen dat zij bezitten en de gedane stortingen.

De rechten van iedere vennoot blijken uit deze akte, uit de akten houdende wijziging daarvan, en uit gemeld register.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden pas vanaf de datum van inschrijving in gemeld register.

Aan de vennoten zullen wanneer zij daarom verzoeken certificaten, ondertekend door de zaakvoerder(s), afgeleverd worden, die melding maken van de naam, voornaam, woonplaats van de vennoot, en van het aantal hem toebehorende aandelen. Deze certificaten mogen niet opgemaakt worden aan order noch aan toonder. Artikel 7

De aandelen zijn ondeelbaar.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat, ten aanzien van de vennootschap, één enkele persoon als eigenaar van het aandeel aangewezen is.

Artikel 8

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaalvermindering, kapitaalverhoging en invereffeningstelling van de vennootschap. In deze laatste gevallen komt het stemrecht de blote eigenaar toe. Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging de blote eigenaar tce. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem toe in volte eigendom.

Artikel 9 - Overdracht van aandelen

Indien er meerdere vennoten zijn, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, niet overgedragen worden onder de levenden en ook niet overgaan wegens overlijden, behalve met de instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Die instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan

1.aan een vennoot;

2.aan de echtgenoot van de overdrager of van de erflater;

3.aan bloedverwanten in rechte opgaande of neerdalende lijn.

De regels inzake overdracht onder de levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

Artikel 10

11, Wordt de belanghebbenden geen toelating verleend tot overdracht onder de levenden, dan kunnen zij overeenkomstig artikel 251 van het Wetboek van Vennootschappen opkomen tegen deze weigering. De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen waarvan zij de afkoop mogen vragen overeenkomstig artikel 252 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge Artikel 11.

De erfgenamen en rechthebbenden van een overleden vennoot of zaakvoerder, mogen om geen enkele reden zegels doen leggen op de goederen en documenten van de vennootschap noch inventaris doen opmaken, Voor de uitvoering van hun rechten, zullen zij zich moeten houden aan de inventarissen, rekeningen en documenten van de vennootschap, en aan de regelmatig genomen beslissingen van de algemene vergadering. C-.BESTUUR EN CONTROLE.

Artikel 12.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoerders) steeds hun handtekening laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

Aan de zaakvoerder wordt geen vaste wedde toegekend. Zijn bezoldiging wordt door de algemene vergadering vastgesteld.

Artikel 13. Intern bestuur.

Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 14. Externe vertegenwoordigingsmacht.

Elke zaakvoerder, apart handelend, is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoerder die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

Artikel 15. Bijzonder volmachten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 16. Tegenstrijdig belang.

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerder voorgelegde verrichting, is gehouden de artikelen 259, 260 en 261 W Venn. na te komen.

Is er slechts één zaakvoerder en heeft deze bij een verrichting een tegenstrijdig belang met de vennootschap, dan moet hij de vennoten daarvan op de hoogte brengen en mag de verrichting slechts door een lasthebber ad hoc voor rekening van de vennootschap worden gedaan.

Zijn er verscheidene zaakvoerders, dan is de zaakvoerder die bij een verrichting, die de goedkeuring van het college der zaakvoerders behoeft, een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, verplicht het college daarvan op de hoogte te brengen en zijn verklaring te doen opnemen in de notulen van de vergadering. Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap ais van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen. Artikel 17. Toezicht.

Zolang de vennootschap voldoet aan de ter zake bij wet gestelde criteria, wordt géén commissaris benoemd. Iedere vennoot heeft dan individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Indien een commissaris moet benoemd worden, zal deze benoeming gebeuren door de algemene vergadering, uit de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, overeenkomstig de wet.

D-.ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 18: Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeenkomen op de de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van de zaakvoerder(s) of commissarissen indien er zijn. Deze moeten de algemene vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen en de krachtens de wet mee te delen documenten. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders.

Evenwel kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

I L , Artikel 19.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge De algemene vergadering verkiest onder haar leden bij gewone meerderheid van stemmen, de voorzitter en de

secretaris.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de zaakvoerder(s) en door de vennoten die

erom verzoeken. Afschriften voor derden worden ondertekend door de zaakvoerder of de meerderheid der

zaakvoerders en de commissarissen indien er zijn,

Artikel 20.

Ieder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem,

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber die houder is van een

schriftelijke volmacht.

Op de vergadering mogen de vennoten hun stem schriftelijk uitbrengen.

Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen ais lasthebber, zo hij zelf geen

stemgerechtigde vennoot is,

Artikel 21.

De besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen,

welk ook het aantal aandelen mag wezen dat op de algemene vergadering vertegenwoordigd is, tenzij anders

bepaald in de huidige statuten.

Wanneer de vergadering moet beraadslagen over wijzigingen van de statuten, moet de bijzondere meerderheid

die de wet hiertoe voorziet in acht genomen worden.

E-.INVENTARIS - JAARREKENING - WINSTVERDELING.

Artikel 22. Boekjaar.

Het maatschappelijk boekjaar begint op de eerste januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 23. Inventaris - Jaarrekening - iaarverslag.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken van de vennootschap afgesloten en maken de zaakvoerder(s)

de inventaris en de jaarrekening op, bestaande uit de balans, de resultatenrekening de toelichting, Voor zover

dit door de wet wordt vereist, wordt tevens een jaarverslag opgesteld,

Artikel 24. Wettelijke reserve.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor de vorming van een

reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Artikel 25. Voor uitkering vatbare winst.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,

zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden

uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het geheel van het actief zoals dat blijkt uit de balans, verminderd

met de voorzieningen en schulden.

Artikel 26. Bestemming van de winst.

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan beslissen dat een

door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst ais dividenden uitgekeerd wordt aan de vennoten.

Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of zal overgedragen

worden naar het volgend boekjaar.

F-.ONTBINDING EN VEREFFENING.

Artikel 27. Ontbinding.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van

rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan door haar vereffening.

Artikel 28. Benoeming van de vereffenaars.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van

rechtswege vereffenaar, zowel ten aanzien van de vennoten als van derden.

De algemene vergadering van de ontbcnden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van

stemmen een of meer vereffenaars benoemen en ontslaan. Zij beslist of de vereffenaars, indien er meer zijn,

alleen, gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van

hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, Zo de rechtbank weigert over te gaan tot

bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Artikel 29. Bevoegdheden van vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het wetboek

van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

De vereffenaars kunnen van elke vennoot betaling eisen van de bedragen die deze zich heeft verbonden in de

vennootschap te storten en die nodig lijken om haar schulden en de kosten van vereffening te voldoen.

Artikel 30.

Na vereffening van gans het passief zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal

aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de activa onder

de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement

waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

G-, DIVERSE BEPALINGEN.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 31. Keuze van woonplaats.

Voor de uitvoering van deze statuten wordt elke vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar, die zijn woonplaats in het buitenland heeft, geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hem alle kennisgevingen en dagvaardingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap. Artikel 32.

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de tegenwoordige statuten, wordt verwezen naar de terzake geldende wettelijke bepalingen. Zo zullen, indien de vennootschap slechts één vennoot telt, van rechtswege de bepalingen met betrekking tot de eenhoofdige vennootschap van toepassing zijn.

VI. Verklaringen

Het eerste boekjaar vangt aan vanaf haar oprichting om te eindigen op eenendertig december tweeduizend veertien, met dien verstande dat de nieuw op te richten Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LANDBOUWBEDRIJF KUMPEN" de verrichtingen door de overdragende vennootschap "DONKHOEVE" in haar naam gesteld sedert 1 januari 2014 boekhoudkundig voor haar rekening neemt, betreffende de in de nieuwe vennootschap ingebrachte vermogensbestanddelen.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in tweeduizend vijftien.

VII. Benoemingen  aanvaardingen -- bezoldigingen

Worden tot zaakvoerders benoemd voor onbepaalde duur:

11 de heer KUMPEN Constant, voornoemd;

2/ de heer KUMPEN Ludo Jozef Clement, geboren te Hasselt op negentien mei negentienhonderd eenenzestig,

nationaalnummer 61.05.19-283.75, ongehuwd, wonende te 3500 Hasselt, Kempische steenweg 550;

Welke verklaren het mandaat van zaakvoerder te aanvaarden, en verklaren niet getroffen geweest te zijn door

een gerechtelijke beslissing die het opnemen van dergelijk mandaat onmogelijk maakt,

De bezoldiging van de zaakvoerders zal bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering worden

vastgelegd.

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande dat zij vanaf heden tot op de datum van de

neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte van de Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid "LANDBOUWBEDRIJF KUMPEN" op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

zal optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging

zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

VIII. Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

DERDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING OPSCHORTENDE VOORWAARDEN EN PARTIELE SPLITSING

De vergadering stelt vast dat de oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LANDBOUWBEDRIJF KUMPEN", zoals vermeld in het tweede besluit hiervoor, effectief verwezenlijkt is. De vergadering stelt dientengevolge vast dat de opschortende voorwaarden voor de partiële splitsing eveneens verwezenlijkt zijn, en dat de afsplitsing van de activa- en passivabestanddelen, meer bepaald haar bedrijfsmatig aangewende onroerende goederen, een deel van de geldbeleggingen en liquide middelen van de overdragende vennootschap definitief is geworden.

De ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat de schuldeisers van elke vennootschap zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de partiële splitsing in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

VIERDE BESLUIT - WIJZIGING DER STATUTEN

De vergadering beslist het artikel van de statuten met betrekking tot het maatschappelijk kapitaal van de overdragende vennootschap te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen, met de huidige toestand van de vennootschap en met het Wetboek van vennootschappen,

VIJFDE BESLUIT OPDRACHTENEN VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur van de overdragende vennootschap tot uitvoering van de genomen besluiten, de akte houdende vaststelling van de oprichting van de nieuwe uit de splitsing ontstane vennootschap in opdracht van de gesplitste vennootschap te ondertekenen en het nodige te doen voor de openbaarmaking ervan en in het aandelenregister van de nieuw opgerichte vennootschap de aandelen ten name van de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap aan te tekenen en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten van de overdragende vennootschap.

De vergadering stelt haar gedelegeerd bestuurder aan, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Eric Gilissen.

"

"

Tegelijk hiermee neergelegd

-een uitgifte van de nog niet geregistreerde akte

-de gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

b b

Vobr=

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening

02/01/2014
ÿþ rpµµµµµppppp Mod Word 11.1

:r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t tilli uit 11111 iii til li 1fl Oit Iii

*14000805*

Neergelegd ter griffe der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 ó ÙEC, 2013

©E G gre/ER,

r~ ~e

r

Ondernemingsnr : 0472.724.095 Benaming

(voluit) : DONKHOEVE

(verkort)

Vat> behou aan)' Beigi:

staats]

hl

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3053 Oud-Heverlee, Parkstraat 122

(volledig adres)

Onderwerp akte : SPLITSINGSVOORSTEL

De bestuursorganen van onderstaande vennootschappen hebben op 20 november 2013 beslist het onderhavig splitsingsvoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan hun buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 743 tot en met 757 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen van hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een splitsing tot stand te brengen van de te splitsen vennootschap die de overdracht van een gedeelte van het vermogen, met: name de landbouwactiviteiten met inbegrip van de hieraan verbonden onroerende en roerende goederen,; rechten en verplichtingen, aan de overnemende vennootschap, tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de° beschikkingen van artikelen 682 van het Wetboek van Vennootschappen:

- de te splitsen vennootschap: de naamloze Vennootschap "DONKHOEVE", met maatschappelijke zetel te 3053` Oud-Heverlee, Parkstraat 122, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het, ondememingsnummer 0472.720.095;

- de overnemende vennootschap: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LANDBOUWBEDRIJF KUMPEN" in oprichting.

Voormelde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op' de verwezenlijking van de splitsing onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende; '; splitsingsvoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone; algemene vergaderingen:

Wettelijke vermeldingen

identificatie van de betrokken vennootschappen

Identificatie van de te splitsen vennootschap

Oprichting en statutenwijziging

De Naamloze Vennootschap "DONKHOEVE" werd opgericht bij authentieke akte verleden voor notaris Thomas BOES te Heverlee op negenentwintig augustus tweeduizend, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch' Staatsblad van eenentwintig september tweeduizend onder nummer 149.

De statuten werd voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor notaris Thomas BOES te Heverlee op: negenentwintig december tweeduizend en tien, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van tien, januari tweeduizend en elf onder nummer 11004999.

Bovenvermelde vennootschap wordt hierna vermeld ais "de te splitsen vennootschap".

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3053 Oud-Heverlee, Parkstraat 122.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedroeg bij de oprichting honderdduizend euro (100.000,00 EUR) en bedraagt sinds de laatste kapitaalsverhoging tweehonderd vijftigduizend euro (250.000,00 EUR). Het is, verdeeld in tweeduizend vijfhonderd aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde. Het kapitaal werd tot op heden volledig volgestort.

Doel

Het doel van de vennootschap is:

" De vennootschap heeft als doel:

1. De exploitatie van eenland , bos- en tuinbouwbedrijf, in het bijzonder de aan- en verkoop, het houden, kweken van dieren, groot en klein vee; het telen van gewassen, groenten en/of fruit.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

2. De aan- en verkoop, huren en verhuren, bouwen en verbouwen van onroerende goederen en het afsluiten van andere overeenkomsten met het oog op het behoud, beheer en de opbrengst van het eigen patrimonium van de vennootschap.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële of financiële verrichtingen, roerende zowel als onroerende, voor eigen rekening of voor rekening van derden, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden of welke van aard zijn de uitbrieding of de verwezenlijking ervan mogelijk te maken of te bevorderen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen die zij het best geschikt zal achten. De vennootschap mag zich interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of anderszins, in bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in verband staat met het hare. Zij kan de functie van lasthebber, bestuurder, of vereffenaar van andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen. De vennootschap kan persoonlijk of zakelijke borgen stellen in voordeel van derden."

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

- de heer KUMPEN Constant Jozef Eugène Dominique, geboren te Hasselt op 9 april 1957, nationaal nummer 57.04.09-265.11, wonende te 3212 Lubbeek, Ganzendries 65;

mevrouw NOIPHENG Chintana, geboren te Phitsanulok (Thailand) op 10 mei 1971, nationaal nummer 71.05.10-636.08, wonende te 3212 Lubbeek, Ganzendries 65;

Rechtspersonen register

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het ondernemingsnummer 0472.720.095.

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

- de heer KUMPEN Constant Jozef Eugène Dominique, voornoemd: tweeduizend tweehonderd vijftig (2.250) aandelen;

- mevrouw NOIPHENG Chintana: tweehonderd vijftig (250) aandelen.

e Identificatie van de overnemende vennootschappen

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LANDBOUWBEDRIJF KUMPEN" zal worden

opgericht bij akte te verlijden voor Notaris Eric Gilissen kantoor houdend te Hasselt.

De voormelde vennootschap wordt hierna genoemd de overnemende vennootschap.

Volgens de ontwerpstatuten zal de op te richten vennootschap:

 de maatschappelijke zetel vestigen te 3053 Oud-Heverlee, Parkstraat 122;

- een kapitaal bij oprichting hebben van honderd drieënveertigduizend tweehonderd zevenentachtig euro

vijftig cent (143.287,50 EUR);

p  het kapitaal verdelen over tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen zonder vermelding van een nominale waarde;

- het maatschappelijk kapitaal bij de oprichting volledig volstorten;

 als doel hebben:

N" De vennootschap heeft als doel:

1. De exploitatie van een land-, bos- en tuinbouwbedrijf, in het bijzonder de aan- en verkoop, het houden kweken van dieren, groot en klein vee; het telen van gewassen, groenten en/of fruit.

2. De aan- en verkoop, huren en verhuren, bouwen en verbouwen van onroerende goederen en het afsluiten van andere overeenkomsten met het oog op het behoud, beheer en de opbrengst van het eigen patrimonium

et van de vennootschap.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële of financiële verrichtingen, roerende zowel als onroerende,

voor eigen rekening of voor rekening van derden, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd

et doel verband houden of welke van aard zijn de uitbrieding of de verwezenlijking ervan mogelijk te maken of te bevorderen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten. De vennootschap mag zich interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of anderszins, in bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in verband staat met het hare. Zij kan de functie van lasthebber, bestuurder, of vereffenaar van andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen. De vennootschap kan persoonlijk of zakelijke borgen stellen in voordeel van derden."

Ruilverhouding

Het kapitaal van de overnemende vennootschap zal vertegenwoordigd worden door tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen. Tweeduizend vijfhonderd (2.500) nieuw volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap.

Deze tweeduizend vijfhonderd (2.500) nieuwe aandelen van vennootschap zullen door het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap worden toegekend als volgt,

 aan de heer KUMPEN Constant Jozef Eugène Dominique, voornoemd, tweeduizend tweehonderd vijftig (2.250) nieuwe aandelen van vennootschap in ruil voor tweeduizend tweehonderd vijftig (2.250) aandelen van de te splitsen vennootschap;

 aan NOIPHENG Chintana, tweehonderd vijftig (250) nieuwe aandelen van vennootschap in ruil voor

tweehonderd vijftig (250) aandelen van de te splitsen vennootschap.

Wijze van uitreiking

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De aandelen van de te splitsen vennootschap blijven na het verlijden van de splitsingsakte behouden. Voor de uit de splitsing ontstane vennootschap worden nieuwe aandelen toegekend.

Datum van deelname in de winst

De nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap neemt deel in de resultaten van de vennootschap vanaf haar oprichting.

Boekhoudkundige datum

De verrichtingen van de te splitsen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschappen vanaf 1 januari 2014, in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de te splitsen vennootschap dat in één van deze overnemende vennootschappen is ingebracht, De algemene vergadering van de op te richten vennootschappen zal bij de oprichting deze handelingen conform artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen bekrachtigen. Bijzondere rechten

Alle aandelen die het kapitaal van de te splitsen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschappen geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

Bijzondere bezoldiging

Er werd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CEUSTERMANS, FRANCEUS, DAELMAN en Co", afgekort "CFD", met maatschappelijke zetel te 3010 Leuven, Kesseldallaan 6 bus 101, ondernemingsnummer 0436.997.668, gevraagd de verslagen op te stellen waarvan sprake in artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht is in onderling overleg vastgesteld geworden op duizend vijfhonderd euro (1.500,00 EUR).

Bijzonder voordelen

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de te splitsen vennootschap, noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschappen.

Overdracht onroerend goed

De te splitsen vennootschap is eigenaar van volgende onroerende goederen:

GEMEENTE GEETBETS -- DERDE AFDELING  GRAZEN

1/ een weiland gelegen te Donk gekend overeenkomstig recente kadastrale gegevens onder sectie A nummer 237/D met een oppervlakte van één hectare achtennegentig are (1 ha98ca);

2/ een bouwland gelegen te Donk gekend overeenkomstig recente kadastrale gegevens onder sectie A nummer 238/R met een oppervlakte van één hectare zesentachtig are achtenzestig centiare (1ha86a68ca); 3/ een bouwland gelegen te Donk gekend overeenkomstig recente kadastrale gegevens onder sectie A nummer 238/N met een oppervlakte van twee hectare vierennegentig are vierenzestig centiare (2ha94a64ca); 4/ een bouwland gelegen te Donk gekend overeenkomstig recente kadastrale gegevens onder sectie A nummer 238/P met een oppervlakte van drieënvijftig are achtennegentig centiare (53a98ca);

51 een bouwland gelegen te Donk gekend overeenkomstig recente kadastrale gegevens onder sectie A nummer 238/M met een oppervlakte van één hectare vijftig are (1 ha50a);

6/ een weiland gelegen te Donk gekend overeenkomstig recente kadastrale gegevens onder sectie A nummer 216/1_ met een oppervlakte van vijfendertig are eenendertig centiare (35a31 ca);

7/ een weiland gelegen te Etsweide gekend overeenkomstig recente kadastrale gegevens onder sectie A nummer 208/F met een oppervlakte van één hectare drieëndertig are zesenzestig centiare (1 ha33a66ca). Ingevolge de splitsing zullen deze onroerend goederen overgaan naar de ovememende vennootschap. De ondergetekenden verklaren dat op onroerend goederen bij hun weten geen inrichting gevestigd zijn of waren of geen activiteit uitgevoerd wordt of werd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken zoals bedoeld in artikel 3, § 1, van het bodemsaneringsdecreet. De ondergetekenden bevestigen vaar heden op de hoogte te zijn gebracht van het bodemattest door OVAM afgeleverd op 8 april 2013, waarvan de inhoud per perceel bij uittreksel luidt als volgt: "De OVAM beschikt voor deze grand niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit".

Vereisten om aandeelhouder te kunnen worden

De houders van de aandelen van de te splitsen vennootschap voldoen aan alle voorwaarden om vennoot te kunnen worden van de overnemende vennootschappen.

Verdeling van de activa en passiva

De volgende delen van het vermogen van de te splitsen vennootschap zullen op basis van een staat van activa en passiva per 18 september 2013 de volgende boekhoudkundige bestemming krijgen:

a) Algemene beschrijving

De vennootschap "LANDBOUWBEDRIJF KUMPEN" verwerft een gedeelte van het vermogen van de te splitsen vennootschap, met name de landbouwactiviteiten met inbegrip van de hieraan verbonden onroerende en roerende goederen, rechten en de verplichtingen.

b) Gedetailleerde beschrijving activa en passiva

De vennootschap "LANDBOUWBEDRIJF KUMPEN" verwerft een gedeelte van het vermogen van de activa en passiva van de te splitsen vennootschap zoals weergegeven in de staat van activa en passiva welke aan huidige splitsingsvoorstel wordt gehecht.

c) Onroerende goederen

Voorbehouden aan het Belgisch 1 Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

eDe vennootschap "LANDBOUWBEDRIJF KLIMPEN"verwerft de voormelde onroerende goederen, waarvan de bodemgesteldheid luidt zoals voormeld.

De waarde van deze onroerende goederen werd in het schattingsverslag opgesteld door de heer VANDELAER Thomas, meetkundig schatter van onroerende goederen, geschat op honderd drieënveertigduizend tweehonderd zevenentachtig euro vijftig cent (143.287,50 EUR).

d) Betwisting

Om elke mogelijke betwisting over de verdeling van bepaalde delen van het vermogen te voorkomen, voorkomen, voor zover de hierboven omschreven verdeling niet voldoende nauwkeurig is of omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is of omdat het gaat om delen van het vermogen die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid in de opgave van de reeds gekende vermogensbestanddelen zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan de vennootschap A/vennootschap B.

Verdeling van de aandelen

Rekening houdend met het aandeelhouderschap van de te splitsen vennootschap, dat zoals vermeld is samengesteld, worden de nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap als volgt verdeeld:

de heer KUMPEN Constant Jozef Eugène Dominique, voornoemd, ontvangt als vergoeding voor zijn tweeduizend tweehonderd vijftig (2.250) aandelen van de te splitsen vennootschap, tweeduizend tweehonderd vijftig (2.250) aandelen van de overnemende vennootschap

NOIPHENG Chintana ontvangt als vergoeding voor haar tweehonderd vijftig (250) aandelen van de te splitsen vennootschap, tweehonderd vijftig (250) aandelen van de overnemende vennootschap,

E3ijkomende vermeldingen

Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

Het ontwerp van oprichtingsakte, van de statuten van de nieuwe vennootschappen evenals het voorstel eerste uitvoeringsbesluiten die met de oprichting gepaard gaan (aanstelling van de zaakvoerder), die aan de buitengewone algemene vergaderingen van de te splitsen vennootschap ter goedkeuring zullen worden voorgelegd, worden als bijlage gevoegd bij huidig splitsingsvoorstel.

Kosten van de splitsingsverrichting

De kosten van de splitsingsverrichting zullen worden gedragen als volgt:

- in de veronderstelling dat onderhavig splitsingsvoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden kosten worden gedragen door de te splitsen vennootschap;

- in de veronderstelling dat onderhavig splitsingsvoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten voortspruitend uit de splitsing naar evenredigheid worden gedragen door de overnemende vennootschappen. Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de splitsing te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren, De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de te splitsen en van de overnemende vennootschappen, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 20 november 2013, te Oud-Heverlee, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbanken van koophandel van Leuven overeenkomstig de artikelen 743 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap geeft volmacht aan het kantoor van notaris Eric GILISSEN, met kantoor houdende te 3500 . Hasselt, Luikersteenweg 165, met de tot subdelegatie, om deze neerlegging te verrichten,

Op de laatste b z, van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

08/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 23.04.2013, NGL 30.09.2013 13619-0021-008
04/01/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.04.2012, NGL 29.12.2012 12685-0324-008
27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.04.2010, NGL 24.06.2012 12204-0536-009
20/06/2012
ÿþ Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

I1111i~~~ii~m~muwu!m

" iziosaas

Neergelegd ter griffié del

Rechtbank van Kdaifiâfid

te Leuven, d ~~%~ 2012Deeepete

Ondernemingsnr : 0472720095

Benaming

(voluit) : DONKHOEVE

Rechtsvorm : NV

Zetel : Parkstraat 122 te 3053 Haasrode

Onderwerp akte : ontslag en benoeming afgevaardigd-bestuurder

Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere Algemene Vergadering dd. 31/03/2012 :

aan De Heer Kumpen, Constant wordt op 01/04/2012 ontslag verleend in zijn functie als gedelegeerd-bestuurder.

De Heer Kumpen , Ludo wordt vanaf 01/04/2012 benoemd als gedelegeerd-bestuurder voor een periode van 6 jaar

Constant Kumpen

Gedegeleerd-bestuurder

10/01/2011 : HAA017981
09/09/2009 : HAA017981
08/10/2008 : HAA017981
07/09/2007 : HAA017981
07/09/2006 : HAA017981
07/09/2006 : HAA017981
29/06/2005 : HAA017981
29/06/2005 : HAA017981
29/06/2005 : HAA017981
21/09/2000 : HAA017981

Coordonnées
DONKHOEVE

Adresse
Zetel : 3053 Oud-Heverlee, Parkstraat 122

Code postal : 3053
Localité : Haasrode
Commune : OUD-HEVERLEE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande