DP LEUVEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DP LEUVEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.670.229

Publication

12/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14310600*

Neergelegd

07-11-2014

Griffie

0567670229

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

DP Leuven

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel:

Alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer:

- het uitbaten en inrichten van één of meerdere restaurants en drankgelegenheden in het algemeen waaronder onder meer restaurants van het traditionele type, spijshuizen, snackbars en fast food-zaken, verbruikerssalons, tearooms, milkbars, cafés, bars, nachtclubs, bodega s en tavernen, evenals alle drankgelegenheden allerhande al dan niet met alcoholhoudende dranken en sterke dranken, bierhallen, wijnbars, feestzalen, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van de verkoop van tabaks- en rookwaren, zichtkaarten, suikergoedwaren, belegde broodjes, snoepgoed, parfumerieartikelen, snuisterijen en fantasieartikelen, souvenirs en folkloreartikelen evenals luxeartikelen; - de verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen, in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten zoals snackbars, sandwichbars en hamburgerrestaurants, in frietkramen en hotdogstalletjes, in croissanteries, creperies, en warme-wafelkramen, in tearooms en ijssalons, in cafetaria s, evenals in drive-in restaurants en pizzeria s, alsmede aan huislevering van pizza s en andere gerechten; - het begeleiden en het adviseren van derden bij het inrichten en het uitbaten van horeca- en aanverwante bedrijven.

De vennootschap handelt voor eigen rekening of voor rekening van derden of in commissie. De vennootschap kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Meer algemeen kan de vennootschap alle handelingen stellen die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of alle handelingen stellen waar zij zelf belang bij heeft.

Zetel :

De heer YASSINE Islam, geboren te Nabatie (Libanon) op 3 december 1983, wonende te Brasschaat, Rochuslei 24 bus 0001.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht.

De naam luidt:  DP Leuven .

De zetel is gevestigd te 3000 Leuven, Oude Markt 56.

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor Kristiaan TRIAU, geassocieerde notaris te Rotselaar, op 3 november, dat:

Rechtsvorm :

(verkort) :

Oude Markt 56

3000 Leuven

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Het geheel geplaatste kapitaal bedraagt ¬ 18.600,00 en wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van een/honderdste deel van het maatschappelijk kapitaal.

De heer Yassine Islam heeft inbreng gedaan in geld van een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro, waarvoor hem honderd aandelen toegekend worden.

Het kapitaal is volledig volstort op een bijzondere rekening geopend bij KBC Bank met zetel te Brussel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Ingeval er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt als een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd vooraf genomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden. Het batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit.

OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot en met 31 december 2015.

2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

3. Onmiddellijk werd benoemd tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

de heer Yassine Islam, voornoemd, die het mandaat heeft aanvaard.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om zeventien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Ieder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem.

Het maatschappelijk jaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Kristiaan TRIAU

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

Staatsblad

06/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I*597lU*

Ondememingsnr : 0567 670 229

Benaming

(voluit) : DP Leuven

(verkort) :

Rechtsvorm : Bvba

Zetel : Oude Markt 56 te 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging en ontslag en benoeming zaakvoerders

Bij Buitengewone Algemene Vergadering van 21 juni 2015 ten maatschappelijke zetel is besloten de. administratieve en maatschappelijke zetel met onmiddellijke ingang te verhuizen naar Stationsplein 8 bus 0002 te 8000 Brugge. Tevens wordt het ontslag aanvaard van de heer Yassine Islam als zaakvoerder en worden benoemd ais zaakvoerders mevrouw EI Ahmed Racha, wonende Grasbloemstraat 48 te 2170 Merksem en de heer Yahia Mohamed El Sheikh Osman Kamil, wonende Sint-Jansplein 40 te 2060 Antwerpen.

De zaakvoerder

El Ahmed Racha

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DP LEUVEN

Adresse
OUDE MARKT 56 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande