DR ELLEN HEYNS, ENDOCRINOLOOG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR ELLEN HEYNS, ENDOCRINOLOOG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.813.472

Publication

22/05/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09MAl2012

1.1)S85.1*UBS1*

Griffie

iaoezisa*

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

- - - -- eq5

Ondernemingsnr : ,[`-} erf3 ïee

Benaming (voluit): Dr Ellen Heyns, Endocrinoloog (verkort)

Rechtsvoren : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brusselsesteenweg 164

1500 HALLE

Onderwerp akte :OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden op acht mei tweeduizend en twaalf, voor Meester Alexis LEMMERLING,

Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11

en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat:

Mevrouw HEYNS Ellen Lia Frieda Tine, wonende te 1500 Halle, Brusselsesteenweg, 164,

volgende vennootschap heeft opgericht:

Rechtsvorm - Naam.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de benaming "Dr Ellen Heyns,

Endocrinoloog",

Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1500 Halle, Brusselsesteenweg, 164.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder. ledere wijziging van de zetel van de vennootschap moet worden bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad en voorafgaandelijk aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

De overbrenging van de zetel buiten de grenzen van het Vlaams en/of Brussels gewest heeft een wijziging van liet taalregime van de vennootschap tot gevolg en vereist de goedkeuring door de buitengewone algemene vergadering van de omzetting van de statuten in de Franse/Duitse taal vastgesteld bij authentieke akte en genomen met inachtneming van de wettelijke quorumvereisten opgelegd voor een wijziging van de statuten en bekendgemaakt aan de betreffende Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde, en meer in het bijzonder de endocrinologie, door haar organen-vennoten, door en voor rekening van de vennootschap en rekening ; houdende met de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunst. Dat wil zeggen dat de

" geneeskunde uitgeoefend wordt door een geneesheer en onder zijn verantwoordelijkheid. De geneesheer-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen. Om dit doel te kunnen bereiken kunnen volgende middelen worden aangewend

1. Het ter beschikking stellen van de nodige middelen aan de geneesheren die tot de vennootschap toegetreden zijn. Het inrichten van de praktijk voor de beoefening van de geneeskunde in het algemeen.

2. De middelen ter beschikking stellen voor uitvoering van alle technische prestaties in verband met vermelde discipline.

3. Het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparatuur en gebouwen, de welke noodzakelijk zijn om de diverse disciplines uit te voeren, aan te schaffen.

4. De mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen teneinde aan de spits van de evolutie te blijven.

5. Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nodig of nuttig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten, meer in het bijzonder het innen en verdelen van de erelonen van de geneesheer-vennoten.

Overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen worden afgesloten.

' De vennootschap kan, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar

" gereserveerde winsten, van welke aard ook.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

mad 11,1

De vennootschap mag - mag onder de hierna vermelde beperkingen - alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en, behoudens akkoord van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, op om het even welke wijze deelr'iemen aan en samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennootschap kan als bijkomstig doel roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen voor zover

- dit ondergeschikt blijft aan dit maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goede huisvader - het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt ;

- deze activiteit geen regelmatig en commercieel karakter mag krijgen ;

- de modaliteiten van de investering voorafgaande werd goedgekeurd door de vennoten bij een meerderheid van minimum twee derde (2/3).

Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van acht mei tweeduizend en twaalf.

Kapitaal.

Net maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam,

zonder vermelding waarde, die ieder één/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Op alle honderd kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven door Mevrouw HEYNS Ellen.

Ieder aandeel waarop werd ingeschreven, werd volgestort ten belope van twee derde (2/3).

Het kapitaal werd volgestort voor een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR), BANKATTEST.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 001-6709408-91 bij de BNPP, Fortis bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 7 mei tweeduizend en twaalf afgeleverd bankattest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De vennoten.

enkel geneesheren die op de lijst van de Orde der Geneesheren ingeschreven zijn en die hun medische activiteit in de vennootschap uitoefenen of zullen uitoefenen kunnen vennoot zijn.

Voorafgaandelijk aan de toetreding van de geneesheer-vennoot in de vennootschap, za! hij de statuten van i deze vennootschap moeten voorleggen aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, bij dewelke hij is ingeschreven.

elke geneesheer-vennoot oefent zijn beroep uit in alle onafhankelijkheid met eerbiediging van de wettelijke en deontologische bepalingen, inzonderheid deze met betrekking tot het medisch geheim en de diagnostische en therapeutische vrijheid van de geneesheer.

De geneesheer-vennoot onthoudt zich van alle daden die de keuzevrijheid van de patiënt in gevaar brengt.

De beroepsaansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is steeds onbeperkt. Elke geneesheer-vennoot staat bijgevolg in voor zijn eigen onbeperkte professionele aansprakelijkheid voor dewelke hij dient verzekerd te zijn bij een als voldoende solvabel bekendstaande verzekeringsmaatschappij.

De geneeskunde wordt uitsluitend door de geneesheren-vennoten uitgeoefend in naam en voor rekening van de vennootschap en in geen geval door de vennootschap.

BIke geneesheer-vennoot moet de andere vennoten inlichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve beslissing met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening. Noch de vennootschap, noch de vennoot mogen in zijn plaats gedurende de straftijd een vervanger aanstellen onverminderd de verplichting voor de continuïteit van zorgen.

De algemene vergadering beslist met gewone of gekwalificeerde meerderheid over de gevolgen te geven aan de beslissing.

De vennoten dienen tot dekking van de aansprakelijkheid een verzekering af te sluiten en de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

»estuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders-natuurlijke personen die geneesheren-vennoot moeten zijn.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn, wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot maximum zes jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Vertegenwoordiging.

pe zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam en voor rekening van de vennootschap, in alle omstandigheden en om alle de daden te stellen ter verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Oe zaakvoerders kunnen niet-vennoten volmachtigen voor bepaalde opdrachten doch enkel voor niet-medische zaken.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijke optredend ook al zijn er meerdere, kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen en beschikt over de handtekeningsbevoegdheid om de vennootschap te verbinden, ln geval van tegenstrijdigheid van belangen gelden de wettelijke bepalingen terzake.

Algemene vergadering.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

. .

~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde maandag van de maand juni om

veertien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag,

op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen (jaarvergadering, bijzondere algemene vergadering, buitengewone algemene

vergadering) worden gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de

vennootschap. Zij mogen tevens worden gehouden in één van de negentien gemeenten van het Brussels

Hoofdstedelijk Gewest.

Vertegenwoordiging;

De vennoten mogen zich doen vertegenwoordigen door een vennoot-volmachtdrager.

Stem recht.

g1k aandeel geeft recht op één stem.

Boeklaar.

llet boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Winstverdeling.

Net te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen

verliezen, verdeeld ais volgt:

1. ten minste vijf ten honderd (5%) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1/1Ode) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen van alle geneesheren-vennoten, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

Ontbinding -- vereffening.

gij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Indien een benoemde vereffenaar niet over de hoedanigheid van geneesheer beschikt, dient deze zich te laten bijstaan door een geneesheer voor het beheer van de medische dossiers en voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten atlen tijde deze bevoegdheden hij gewone meerderheid beperken.

Flet batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij elk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo alle aandelen niet in gelijke verhouding volgestort zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten leste van de in mindere mate volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate volgestorte aandelen.

Bij overdracht van aandelen moet de garantie geboden worden dat de bewaring van de medische dossiers overgaat op artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER.

Werd benoemd tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap

Mevrouw HEYNS Ellen, wonende te 1500 Halle, Brusselsesteenweg, 164.

[laar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op acht mei tweeduizend en twaalf en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien,

EIERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaartweeduizend veertien.

OVERNAME VAN DE VERBINTENISSEN

Aile verbintenissen, alsook alle daaruit voortvloeiende verplichtingen, en alle handelingen gesteld door de oprichters in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sinds één april tweeduizend en twaalf worden, conform artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overgenomen door de bij onderhavige akte opgerichte vennootschap.

Deze overname heeft slechts gevolgen op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt hetzij op datum van de neerlegging van het uittreksel op de bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van ONDERNEMINGEN

pijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VEIMUYTEN - GODTS & Co", die te dien einde woonstkeuze doet te 1700 Dilbeek, Kattebroekstraat, 81, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

moq 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte).

Dit uittreksel werd afgeleverd váár registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.



Alexis LEMMERLING

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR ELLEN HEYNS, ENDOCRINOLOOG

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 164 1500 HALLE

Code postal : 1500
Localité : HALLE
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande