DR. ANNELEEN BREBELS, ANESTHESIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. ANNELEEN BREBELS, ANESTHESIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.770.826

Publication

23/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Neergelegd

21-04-2015

Griffie

*15306949*

0628770826

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

DR. ANNELEEN BREBELS, anesthesie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op twintig april tweeduizend vijftien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Antwerpen 1; BLIJKT dat

1. De sub 4. nagemelde persoon een burgerlijke vennootschap heeft opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam:  DR. ANNELEEN BREBELS, anesthesie .

2. De vennootschap is gevestigd te 3190 Boortmeerbeek, Bredepleinstraat 3.

3. Zij is opgericht voor onbepaalde duur, met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen sedert één januari tweeduizend vijftien namens haar aangegaan door de oprichter, bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

4. De vennoot/oprichter is mevrouw BREBELS, Anneleen, wonende te 3190 Boortmeerbeek, Bredepleinstraat 3.

5. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro bedraagt. Het is tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro gestort.

Mevrouw Anneleen Brebels, voornoemd, heeft zich verbonden het bedrag van zesduizend tweehonderd euro bij te storten.

6. Het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

7. Het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid

verwerft tot eenendertig december tweeduizend vijftien.

8. Omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en van het saldo na vereffening, de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten :

 Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de nettowinst van de vennootschap. Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die op voorstel van de zaakvoering de bestemming ervan bepaalt. Tot vorming van een reserve kan evenwel slechts besloten worden met éénparigheid van stemmen.

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

9. - Als zaakvoerder van de vennootschap is aangesteld: mevrouw Anneleen Brebels, voornoemd. De opdracht geldt voor onbepaalde duur en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 7.2 der statuten is aan haar volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Bredepleinstraat 3 3190 Boortmeerbeek

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

- als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, aangesteld werd: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  MDMJ Accountants , kantoor houdende te 2400 Mol, Molderdijk 124, alsook haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt, om het nodige te doen voor de inschrijving met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

10. De vergadering besloten heeft geen commissaris te benoemen.

11. Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven :  De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde als arts-specialist, met als specialisme, anesthesie, door de arts-vennoot, met inachtname van de regels van de Medische Plichtenleer.

De vennoot oefent zijn volledige medische activiteit uit in naam van en voor

rekening van de vennootschap. De professionele aansprakelijkheid van de

arts-vennoot is onbeperkt.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren en welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, alle onroerende goederen en rechten verwerven en beheren als een goed huisvader en alle rechtshandelingen dienaangaande stellen, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geeft tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline.

Meer precies waakt zij erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook het respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven. De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

Bovendien kan de vennootschap informatie verstrekken en/of onderricht geven en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag samenwerken in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van artsen. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van artsen. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer ter zake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

12. De jaarvergadering van de vennoten moet ieder jaar worden gehouden op vijfentwintig juni om twintig uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten de volgende bijzondere bepalingen bevatten :

 Een buitengewone algemene vergadering wordt bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist. Zij moet bijeengeroepen worden wanneer één of meer vennoten die allen of samen één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen, hierom bij aangetekend schrijven verzoeken. De oproeping tot de dientengevolge te houden algemene vergadering moet gedaan worden binnen de drie weken na het gedane verzoek.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van deze zetel; terwijl de buitengewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats in de oproepingsbrief vermeld. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten tenminste vijftien dagen voor de vergadering.

Een vennoot kan zich op de algemene vergadering door een medevennoot laten vertegenwoordigen; iedere vennoot kan slechts één volmacht uitoefenen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

Staatsblad

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD : expeditie van de akte

Coordonnées
DR. ANNELEEN BREBELS, ANESTHESIE

Adresse
BREDEPLEINSTRAAT 3 3190 BOORTMEERBEEK

Code postal : 3190
Localité : BOORTMEERBEEK
Commune : BOORTMEERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande