DR. CASTRYCK, KLINISCH BIOLOOG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. CASTRYCK, KLINISCH BIOLOOG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.836.330

Publication

07/02/2014
ÿþMod Mid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergele,ga ter grittie ctei

Rechtbank van KoophaRet

te Leuven, de 2 9 ,SAN. 2014

ri gl i

DE .

Ondernemingsnr : 5 {.j l,( . ~ ~ ~ 330

Benaming

(voluit) DR. CASTRYCK, klinisch bioloog

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3200 Aarschot, Nieuwrodese Steenweg 86

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Oprichting

Blijkens akte verleden voor geassocieerd notaris Anne Callewaert te Aarschot, op 28 januari 2014, voor registratie neergelegd, werd de burgerlijk vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR, CASTRYCK, klinisch bioloog", met zetel te 3200 Aarschot, Nieuwrodese Steenweg 86 voor onbepaalde tijd te rekenen van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, opgericht door:

Mevrouw CASTRYCK Heidi Annie, geboren te Blankenberge op 31 maart 1977, wonende te 3200 Aarschot, Nieuwrodese Steenweg 86.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR), vertegenwoordigd door zevenduizend honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waarop wordt ingetekend door:

Mevrouw CASTRYCK Heidi, voornoemd, voor achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen.

Totaal: honderd (100) aandelen.

Dat het kapitaal in contanten volledig volgestort is, hetzij in het totaal achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR).

Dat de fondsen, vóór het oprichten van de vennootschap, gedeponeerd werden bij Belfius Bank N,V. te Brussel door storting of overschrijving op het speciale rekeningnummer 8E79 0688 9908 3933.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening:

1. De uitoefening van de geneeskunde, specialisatie Klinische Biologie, door de geneesheer-vennoot of door geneesheren van dezelfde discipline die in het kader van de vennootschap hun beroep uitoefenen of zullen uitoefenen, allen ingeschreven op de lijst van de Provinciale Raad van de Orde,

De arts-vennoot verbindt zich ertoe zijn volledige medische activiteiten in gemeenschap in te brengen.

2, De inrichting van een medisch secretariaat en van algemene diensten die nuttig of nodig zijn voor de hoofdactiviteit van de vennootschap.

3. De aankoop, het huren van alle medische apparatuur en bijbehorende accomodaties voor deze activiteit.

4. Het aanleggen van reserves om de nodige medische apparatuur en andere roerende en onroerende goederen aan te schaffen.

5. De mogelijkheid scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich bij te scholen en verder te bekwamen.

6. Het beleggen of investeren van haar middelen, zelfs gefinancierd door leningen, in roerende en onroerende goederen en dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten.

7. De vennootschap kan alle bewerkingen doen van roerende en onroerende aard, in zoverre zij niet strijdig zijn met de medische plichtenleer of ethiek en alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. De vennootschap mag deelnemen aan en samenwerken met alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Op de laatste bit. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

" l Voorbehouden aan het II Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische' activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot zes (6) jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijke volmacht,

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, gehouden artikel 259 van de vennootschapswet na te leven..

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen, welk verslag tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk - inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap.

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten; haar beslissingen zijn bindend voor allen, zelfs voor de afwezige of van mening verschillende vennoten.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap.

De jaarlijkse algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om achttien (18) uur,

Indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, op hetzelfde uur.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten, ten minste acht dagen voor de vergadering. Deze wijze van oproeping geldt niet wanneer de enige vennoot tevens enig zaakvoerder is.

De oproeping vermeldt de agenda.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni van het jaar tweeduizend vijftien om achttien uur.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar begonnen bij het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid wordt afgesloten op 31 december 2014.

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt

1. ten minste vijf ten honderd (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met

eenparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering

vatbare bedragen.

Voor analytisch uittreksel

Bijlagen. expeditie oprichtingsakte en bankattest.

Getekend Anne Callewaert, geassocieerd notaris te Aarschot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 23.07.2015 15328-0339-008
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 01.07.2016 16251-0207-009

Coordonnées
DR. CASTRYCK, KLINISCH BIOLOOG

Adresse
NIEUWRODESE STEENWEG 86 3200 AARSCHOT

Code postal : 3200
Localité : AARSCHOT
Commune : AARSCHOT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande