DR. HENDRIK ROSIES

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. HENDRIK ROSIES
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.902.232

Publication

24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 23.07.2013 13331-0019-010
28/07/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iN 111111 11116521 iuiMiiiii i

**

5 91,,?~

GriffierLN ~

Ondernemingsnr: t:%3 o . '2-

Benaming

(voluit) : DR. HENDRIK ROSIES

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vinkenbosstraat 3 3tn,0 5- %tl.e.L`f-e.-

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Thomas Boes, van 14 juli 2011, nog te registreren, dat:

1. Dokter ROSIES Hendrik Jacob (NN 680518 339 02), geboren te Soignies op 18 mei 1968, van Nederlandse nationaliteit, echtgenoot van mevrouw VAN HOREBEEK Anja, wonende te 3001 Leuven (Heverlee), Vinkenbosstraat 3 een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht.

2. De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een burgerlijke besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk-'heid en met de naam "DR. HENDRIK ROSIES"

3. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3001 Leuven (Heverlee), Vinkenbosstraat 3.

4. De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde door de genees-'he-'ren-vennoten irt naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelin-'gen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

Enkel artsen die bevoegd zijn in België hun beroep op actieve wijze uit te oefenen en ingeschreven zijn op de lijst van de Orde van Geneesheren zijn toegelaten als vennoot.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap mag, als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen met eigen of vreemd kapitaal.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

5. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van een uittreksel van een uitgifte dezer.

6. Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600) euro, verdeeld in 186 gelijke aandelen die elk 11186ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven door de comparant voor 186 aandelen zijn de totaliteit van de aandelen en dit voor een bedrag van 12.500-¬ .

De inbreng in geld werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 363-09002882-46 bij de ING Bank te Heverlee, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 30 juni 2011 afgeleverd bankattest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd. De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

8. De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei om

10u.

Indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, op hetzelfde uur.

Zij_wordtbijeengeroepen.door.de_zaakv.oerder(s)_en.wsardt aehouden.op_dezetel.van _de v nnootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

f Voorbehouden. aan Flet Belgisch Staatsblad

9. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afge'slo'ten en maakt (maken) de

zaakvoerder(s) de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

10. Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld ais volgt:

1. tenminste vijf ten honderd (5 %) wordt voorafgenomen Lot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1110e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

11. De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regelen voorzien voor een wijziging van de statuten. Zij wordt evenwel ontbonden in het geval zoals voorzien in artikel 7.

Der vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, het kennelijk onvermogen of de dood van een vennoot. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars, benoemen of ontslaan.

12. De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerder moge-'tijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennoot-ischap deze verbintenis-'sen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld v6ôr de ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum vanaf de oprichting van de vennootschap en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

EERSTE JAAR-'VERGA-,DERING.

De eerste jaarvergade-,ring zal gehouden worden in het het jaar 2013.

BENOEMING ZAAKVOERDER

En onmiddellijk hierna komt de algemene vergadering samen en benoemt tot niet statutaire zaakvoerder, voor de duur van zijn medische activiteiten binnen de vennootschap vanaf heden: De Heer ROSIES, voornoemd, dewelke zijn opdracht aanvaardt en dit onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van ONDERNEMINGEN

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan PRYMACC, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregis'ter en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Thomas Boes

geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 28.07.2016 16361-0134-011

Coordonnées
DR. HENDRIK ROSIES

Adresse
VINKENBOSSTRAAT 3 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande