DR. JEROEN HERBOTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. JEROEN HERBOTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 631.743.677

Publication

05/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

03-06-2015

Griffie

*15309319*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0631743677

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Dr. Jeroen Herbots

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Dr. JEROEN HERBOTS

Dorpsstraat 66/B, 3404 Landen

BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP onder de vorm van een BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET

BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

OPRICHTING

I- VERSCHIJNING VAN PARTIJ, OPRICHTING EN INBRENGEN.

A. Verschijning van partij en verklaring van oprichting.

Het jaar tweeduizend vijftien, op deze twee juni,

Voor mij, meester Nadine CLEEREN, geassocieerd notaris, vennoot van de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  WILSENS & CLEEREN , met zetel te 3830 Wellen, Volmolensteeg 1, is verschenen:

De heer HERBOTS Jeroen Jo Pieter, arts, geboren te Sint-Truiden op 29 augustus 1980, echtgenoot van mevrouw BUTENEERS Mieke, geboren te Sint-Truiden op 24 september 1981, wonende te 3404 Landen (Attenhoven), Dorpsstraat 66/ B.

Hij verklaart gehuwd te zijn te Landen op 19 april 2008 onder het wettelijk stelsel bij afwezigheid van een huwelijkscontract. Dit huwelijksstelsel is verder volgens verklaring van comparant ongewijzigd gebleven.

De comparant verzoekt mij, notaris, de authentieke akte te verlijden van een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid die hij opricht onder de naam "Dr. JEROEN HERBOTS", met maatschappelijke zetel te 3404 Landen, Dorpsstraat 66/B, waarvan het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt en verdeeld is in honderd zesentachtig (186) aandelen. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en zal haar activiteit beginnen na neerlegging van de uitgifte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

B. Financieel plan.

Voor het verlijden van de oprichtingsakte en na uitleg verkregen te hebben over de eis van toereikend kapitaal, heeft de oprichter mij een financieel plan overhandigd, ondertekend door de oprichter of zijn gevolmachtigden, waarin hij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoordt.

Dit stuk wordt door mij, notaris, bewaard, overeenkomstig de voorschriften van artikel 215 van het wetboek der vennootschappen.

C. Inschrijving voor het kapitaal en storting.

De comparant verklaart dat het kapitaal van de vennootschap, groot achttien duizend zeshonderd

euro (¬ 18.600,00) volledig is geplaatst.

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

II- STATUTEN

1. Naam:

De vennootschap is een Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten

Onderwerp akte :

Dorpsstraat 66 Bus B 3404 Landen

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met als naam "Dr. JEROEN HERBOTS".

2. Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

3. Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 3404 Landen, Dorpsstraat 66/B.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van België of

in het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad, bij besluit van de zaakvoerder.

Elke verplaatsing van de zetel dient bekendgemaakt te worden aan de bevoegde Provinciale Raad

van de Orde der Geneesheren.

Het is de vennootschap niet toegelaten om kantoren, bijhuizen of filialen op te richten.

4. Doel.

De vennootschap heeft tot doel, met uitsluiting van alle handelsdoeleinden en rekening houdend met de wettelijke voorschriften en deontologische regels van de Orde der Geneesheren : a)- De uitoefening van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot en dit onder de persoonlijke en specifieke beroepsaansprakelijkheid van de geneesheer-vennoot en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap en met inachtname van de Code van Geneeskundige Plichtenleer, met dien verstande dat de honoraria voor de geneeskundige activiteit geïnd worden voor rekening van de vennootschap en dat de geneesheer-vennoot een vergoeding kan ontvangen van de vennootschap voor de door hem verrichte prestaties.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteiten in gemeenschap te brengen.

Tot doel van deze vennootschap behoren evenzeer :

- Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer-vennoot;

- Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten;

- de aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten;

- Het aanleggen van reserves om de vereiste medische apparatuur en andere roerende en onroerende goederen nodig of nuttig voor het bereiken van het maatschappelijk doel, te kunnen aanschaffen;

- de mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich bij te scholen en verder te bekwamen teneinde zijn medische activiteiten optimale omstandigheden te kunnen uitoefenen. - het aangaan van overeenkomsten met ziekenhuizen, hospitalen en alle andere instanties en instituten voor geneeskundige verzorging en opvang van patiënten, om aldaar de geneeskunde uit te oefenen of te kunnen uitoefenen, om er patiënten te ontvangen en hen alle vereiste geneeskundige zorgen te verstrekken;

- het oordeelkundig beleggen van reserves, dit met het oog op het vrijwaren van het verworven vermogen ter verwezenlijking van het statutair doel op korte, middellange en lange termijn;

- De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen, deze goederen verwerven en beheren, alsmede alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee in verband staan of die van aard zijn om de opbrengst van de goederen die haar toebehoren te bevorderen, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze noch het burgerlijk karakter van de vennootschap, noch haar prioritair medisch oogmerk wijzigen en dat deze handelingen geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

De vennootschap mag, mits inachtname van de regels van de medische deontologie, alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

In geen geval mogen de vennootschapsrechtelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op de Code van Geneeskundige Plichtenleer en de deontologische regels in het algemeen.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen. Bij dit alles dienen de vrije keuze van de patiënten en de therapeutische vrijheid evenals het respect van het beroepsgeheim gewaarborgd te worden. Het medisch geheim kan slechts worden gedeeld voor zover de zorgenverstrekking dit vergt. Elke vorm van commerciële exploitatie, van directe of indirecte collusie en overconsumptie zijn ten stelligste verboden.

b) De vennootschap mag alle roerende en onroerende verrichtingen in verband met deze doelstellingen uitvoeren en deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele verwezenlijking van het doel van de vennootschap, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

c) Zij kan met het oog op een professionele samenwerking overeenkomsten afsluiten met geneesheren of met (kosten)associaties, professionele (eenpersoons)vennootschappen, middelenvennootschappen en vzw s, die als doel hebben de geneeskunde uit te oefenen. De vennoten dienen erover te waken dat de vennootschap waarvoor zij werken naar analogie de deontologische regelen naleeft die voor elke individueel werkende geneesheer gelden. Zij kan vennoot zijn van een (kosten)associatie of middelenvennootschap van geneesheren en kan lid zijn van een vzw van geneesheren. Hierbij dient de Code van Geneeskundige Plichtenleer gerespecteerd te worden.

B-KAPITAAL - VOLSTORTING - WINSTVERDELING

5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (¬ 18.600,00) euro. Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één honderd zesentachtig (186)-ste van het kapitaal.

C- BESTUUR VENNOOTSCHAP-MACHTEN ZAAKVOERDERS

8. Omvang bevoegdheden zaakvoerders

Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

D- BOEKJAAR - ALGEMENE VERGADERING

9. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig

december van hetzelfde jaar.

10. Jaarlijkse algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet elk jaar worden bijeengeroepen op de derde maandag van de maand juni om negentien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Daarnaast kunnen extra algemene vergaderingen op verzoek van het bestuursorgaan samengeroepen worden. F-BESTUURSORGAAN

24. Statuut van de zaakvoerder(s)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, die vennoot moeten zijn en al dan niet vergoed. Deze vergoeding dient overeen te stemmen met de werkelijk uitgeoefende beroepsactiviteiten.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd die de twintig jaar niet mag overschrijden. Hun opdracht kan enkel worden herroepen ofwel met een meerderheid zoals vereist bij statutenwijzigingen ofwel met een gewone meerderheid maar dan slechts om gewichtige redenen.

Van zodra de vennootschap meerhoofdig is, wordt het mandaat van de vennoot-bestuurder(s) beperkt tot 6 jaar, hernieuwbaar.

Iedere zaakvoerder kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan het college van zaakvoerders of als er maar één zaakvoerder is aan de algemene vergadering. Hij is wel verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

De omvang van de bevoegdheden van de zaakvoerders is geregeld bij artikel 8 van onderhavige statuten.

III- OVERGANG- EN SLOTBEPALINGEN.

1. Benoeming van eerste niet-statutaire zaakvoerders.

Wordt als eerste niet-statutaire zaakvoerder benoemd :

1. De heer HERBOTS Jeroen Jo Pieter, arts, geboren te Sint-Truiden op 29 augustus 1980,

wonende te 3404 Landen (Attenhoven), Dorpsstraat 66/ B.

Hier aanwezig en hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is niet bezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

2. Eerste jaarvergadering - Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot éénendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde maandag van de maand juni

tweeduizend zestien om negentien uur.

3. Overname van verbintenissen.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds één oktober tweeduizend veertien (01/10/2014) door de Heer Herbots Jeroen.

Deze overname zal slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

onderhavige akte op de griffie van de territoriaal bevoegde rechtbank van koophandel.

4. Volmacht voor administratieve handelingen na de oprichting.

Partijen geven volmacht aan Meekers Accountants, Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, ondernemingsnummer 0447.819.702., met zetel te 3830 Wellen, Broekstraat 1b, of een in de plaats gestelde, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de verschillende overheidsdiensten, zoals onder meer de Kruispuntbank voor Ondernemingen, diensten van de B.T.W., om de vennootschap na de oprichting in te schrijven en administratieve vergunningen te verkrijgen.

Ondergetekende notaris bevestigt de namen, voornamen en woonplaats van de comparanten onder meer door het zien van hun identiteitskaarten.

RECHT OP GESCHRIFTEN

Het recht op geschriften bedraagt vijfennegentig (95,00) euro.

WAARVAN AKTE

Het ontwerp ervan werd vooraf naar de partijen en/of de tussenkomende personen verzonden. Partijen verklaren dit voldoende tijdig te hebben ontvangen, zodat zij de notaris ontslaan van de verplichting om de akte integraal voor te lezen.

Hierdoor kon de voorlezing beperkt blijven tot de identiteitsgegevens van de notarissen en de partijen, de datum en de plaats van het verlijden van de akte en van de wijzigingen die werden aangebracht aan het vooraf meegedeelde ontwerp.

Na toelichting van de akte en een gedeeltelijke voorlezing, werd de akte dan verleden te Wellen, op het kantoor van de notaris.

Vervolgens hebben de partijen en ik, notaris, getekend.

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 25.06.2016 16217-0347-008

Coordonnées
DR. JEROEN HERBOTS

Adresse
DORPSSTRAAT 66, BUS B 3404 ATTENHOVEN

Code postal : 3404
Localité : Attenhoven
Commune : LANDEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande