DR. KARIN LEUNIS CONSULT, AFGEKORT : DKL CONSULT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. KARIN LEUNIS CONSULT, AFGEKORT : DKL CONSULT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.148.818

Publication

30/01/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ 1

ONITEUR

23 -01-

BE GISCH STA

BELGE

201/i Neergelegd ter griffie der Recfltbank van Koophandei

ATSear}uven. de LÀ3J.~l~L(

DE GeehER°

I~VI~Ym~VW~NryIIV~I'm~~

Ondememingsnr : 0835.148.818

Benaming

(voluit) : DR. KARIN LEUNIS CONSULT

(verkort) : DKL CONSULT

Rechtsvorm : Burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Prinsenbosstraat 15 te 3270 Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel) (volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - kapitaalverhoging

Bij akte ontvangen door Meester Christel MEURIS, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel  Zichem op 30 december 2013, geboekt drie bladen, geen verzendingen te Diest op 3 januari 2014 boek 530, blad 75, vak 3, ontvangen vijftig euro, de Eerstaanw. Inspecteur (get) C. COENEN, werd de buitengewone algemene, vergadering gehouden van de burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid"DR. KARIN LEUNIS CONSULT" waarin met éénparigheid vani stemmen volgende beslissingen werden genomen:

lil. BESLISSINGEN

EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn: goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, negenentachtigduizend driehonderd twintig= euro (¬ 89.320,00) bedragen, zoals blijkt uit de jaarrekening goedgekeurd door de algemene vergadering van 20 juni 2012.

TWEEDE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, tweehonderd negenentachtigduizend driehonderd twintigi euro (¬ 89.320,00) bedraagt.

DERDE BESLISSING

De algemene vergadering neemt kennis van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato 1g december 2013 waarin werd beslist om over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds' dividend voor een bedrag van negenentachtigduizend euro (¬ 89,000,00),

De aandeelhouder verklaart dit bedrag overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek vang Inkomstenbelastingen onmiddellijk te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap,; mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het' tussentijds dividend, en dit door onttrekking aan de overgedragen winst.

VIERDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van negentig procent (g0 %) van het tussentijds bruto-dividend ten belope van negenentachtigduizend euro (¬ 89.000,00), zijnde een verhoging voor een bedrag van tachtigduizend honderd euro (¬ 80.100,00), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op achtennegentigduizend zevenhonderd euro (¬ 98.700,00), zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen. De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld en volledig zal worden volstort.

VIJFDE BESLISSING

Is vervolgens tussengekomen, voormelde mevrouw Karin Leunis, die verklaart alle aandelen van de' vennootschap te bezitten en die vervolgens verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiele toestand en van de statuten van de vennootschap.

Na deze uiteenzetting verklaart voormelde mevrouw Karin Leunis, enige vennoot, negentig procent (90 %); van het tussentijds bruto-dividend ten belope van negenentachtigduizend euro (¬ 89.000,00), zijnde een bedrag van tachtigduizend honderd euro (¬ 80.100,00), in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10 %)' als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort, Dit bedrag van tachtigduizend honderd euro (¬ , 80.100,00) staat naar haar verklaring ter beschikking van de vennootschap, zoals hierna bevestigd aan de hand van het bankattest dat aan de werkende notaris wordt overhandigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

~ . % i

"

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoels voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Bankattest

De algemene vergadering stelt vast dat gezegd bedrag van tachtigduizend honderd euro (¬ 80.100,00) werd

gedeponeerd op een bijzondere rekening bij BNP Panbas Fortis Bank, zoals blijkt uit

een bewijs van deponering, afgeleverd door laatstgenoemde financiële instelling op 19 december 2013, welk bewijs in het dossier van de werkende notaris zal bewaard.

ZESDE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van tachtigduizend honderd euro (¬ 80.100,00) aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op achtennegentigduizend zevenhonderd euro (¬ 98.700,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam zonder nominale waarde.

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om artikel 5 van de statuten dienovereenkomstig aan te passen zodat het voortaan luidt als volgt:

"Artikel 5. - Maatschappelijk kapitaal

He geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achtennegentigduizend zevenhonderd euro (¬ 98.700,00) verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde."

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering geeft volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BPG Accountants, gevestigd te 3545 Halen, Markt 20 bus 1, en/of hun aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de Kruispuntbank der Ondernemingen, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren,

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen besluiten, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten betope van tien procent (10%) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (ondertekend)

Tegelijk hiermee neergelegd: het uittreksel, de expeditie, de gecoördineerde statuten.

Nathalie Claes, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-Zichem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/12/2012
ÿþ

ÎI-~ir ~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel

te Leuven, DE aR~E 1,

Griffie

I 1 lII I V~RVVIIIVIIIRII@

*12203350*

Vc behc

aan

Belgg. Staat

Benaming : DR. KARIN LEUNIS CONSULT

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3270 Scherpenheuvel-Zichem, Prinsenbosstraat 15

Ondememingsnr : 0835148818

Voorwerp akte : QUASI-INBRENG

Verslag van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor bij het verkrijgen door de vennootschap van belangrijke vermogensbestanddelen toebehorend aan de oprichter.

Getekend, LEUNIS Karin,

zaakvoerder.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.06.2012, NGL 31.08.2012 12529-0429-013
14/04/2011
ÿþ MM 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 0 4 APR. 2011

DE GRIFFIER,

Griffie

IWIn~INV~OVIOI~II~w

" iiossae"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

Gndernemingsnr : 0 g3Ç " 44(8. &tg

Benaming

(voluit) : DR. KARIN LEUNIS CONSULT, afgekort DKL CONSULT

Rechtsvorm : Burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Prinsenbosstraat 15 te 3270 Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel) Onderwerp akte : Oprichting - benoeming statutair zaakvoerder

Bij akte ontvangen door Meester Christel Meuris, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel  Zichem op 31 maart 2011, neergelegd vóór registratie, werd de burgerlijke professionele vennootschap onder de vomi van.

" een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Karin Leunis Consult", of afgekort "DKL Consult" opgericht.

VENNOTEN:

Mevrouw LEUNIS Karin Irène, geboren te Diest op 19 november 1973, ongehuwd en bevestigend een; verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd voor de ambtenaar van de burgerlijke stand te Scherpenheuvel-Zichem op 29 mei 2001, wonende te 3270 Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel), Prinsenbosstraat 15.

INBRENG:

De oprichter heeft erkend en verklaard dat op de honderd zesentachtig (186) aandelen door haar wordt ingeschreven tegen de prijs van honderd euro (100 EUR) per aandeel.

Hetzij in totaal honderd zesentachtig (186) aandelen vertegenwoordigend het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

RECHTSVORM EN NAAM:

Er wordt een burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met:" beperkte aansprakelijkheid opgericht.

Haar naam luidt: "Dr. Karin Leunis Consult", of afgekort "DKL Consult".

ZETEL:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3270 Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel),: Prinsenbosstraat 15.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde door de genees'he'ren-vennoten in' naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim. De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun" volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn: de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het. burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

De vennootschap heeft eveneens tot doel:

-het beheer, het verwerven, de instandhouding en valorisatie van een eigen onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, en ook alle handelingen die van aard zijn de opbrengst, van onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen;

-het verhuren van of ter beschikking stellen van ruimtes voor samenkomsten, vergaderingen, manifestaties,; seminaries, enzovoort.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

DUUR:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

" ', Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel van

de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR),

verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 20 juni van elk jaar.

Indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag.

BOEKJAAR:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder jaar.

WINSTVERDELING:

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als

volgt:

1. ten minste vijf ten honderd (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die , één tiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van de vennootschap. Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar, eventueel hemieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inacht-'ne-'ming van de vereisten voor statutenwijziging.

" Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijke volmacht.

Tot statutair zaakvoerder, en dit voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap, wordt benoemd: mevrouw LEUNIS Karin voornoemd, wonende te 3270 Scherpenheuvel-Zichem, Prinsenbosstraat 15.

Zij verklaart deze opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door enige maatregel die zich tegen deze aanstelling verzet.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

" verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS:

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

Overgangs- en slotbepalingen

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal beginnen op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel en eindigen op één en dertig december tweeduizend en elf. Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan cvba Accountants Belién, Poels & Ghoos, gevestigd te 3545 Halen, , Markt 20 bus 1, en/of hun aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de Kamer van Ambachten en Neringen, de administratie van de Kruispuntbank der Ondernemingen teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Artikel 60 Wetboek vennootschappen

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van : vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 september 2010. Deze overneming zal maar effect sorteren van ; zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de ' tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. De comparant verklaart dat de handelingen verricht door de eenmanszaak eveneens overgenomen worden vanaf 1 september 2010.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: het uittreksel, de expeditie.

Notaris Christel Meuris, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-Zichem.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge





































Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. KARIN LEUNIS CONSULT, AFGEKORT : DKL CON…

Adresse
PRINSENBOSSTRAAT 15 3270 SCHERPENHEUVEL

Code postal : 3270
Localité : Scherpenheuvel
Commune : SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande