DR. KATRIEN GIJSBERS, CARDIOLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. KATRIEN GIJSBERS, CARDIOLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 564.772.107

Publication

27/10/2014
ÿþWord 11.1

1" 1D.: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

110 111,1!11,111JEIJ II

NEERGELEGD

16 OKT, 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Leuven.

Griftle

Ondernemingsnr : er/S0 e?

Benaming

(voluit) : DR. KATRIEN GIJSBERS, CARDIOLOGIE

(verkort):

Rechtsvorm: BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP MET HANDELSVORM ONDER DE RECHTSVORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: 3270 SCHERPENHEUVEL, ROETERSTRAAT lA

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING, STATUTEN EN BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor ons notaris Meester Nathalie Vereist, met standplaats te Nijlen, op 7 oktober 2014, aangeboden ter registratie dat:

De heer BERGHMANS Bart, geboren te Neerpelt op 14 februari 1980, rijksregisternummer 80.02.14 175-32 en zijn echtgenote, Mevrouw GIJSBERS Katrien, geboren te Neerpelt op 16 december 1981 rijksregisternummer 81.12,16 168-70, wonend te 3270 Scherpenheuvel-Zichem, Roeterstraat 1/A

Ondergetekende notaris, verzocht hebben bij authentieke akte de statuten vast te stellen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht onder de naam" Dr, Katrien GIJSBERS, cardiologie", met zetel van de vennootschap te 3270 Scherpenheuvel, Roeterstraat 1A, waarvan het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.60D,OD ¬ ) bedraagt, verdeeld in honderd (186) aandelen.

Het kapitaal werd volledig geplaatst en volledig volgestort zodat de vennootschap vanaf haar bestaan als rechtspersoon de beschikking heeft over de som van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 E).

Voormeld bedrag werd voorafgaandelijk aan de oprichting van deze vennootschap geplaatst (bij storting of door overschrijving) op een bijzondere rekening met nummer bij BNP Paribas Fortis Bankgeopend op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt Lift het bewijs van deponering, afgeleverd door voormelde (bank)instelling en dat aan ondergetekende notaris werd overhandigd,

ZETEL De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3270 Scherpenheuvel, Roeterstraat 1A.

DOEL De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde met specialisatie cardiologie door de arts-vennoot met inachtname van de regels van de Medische Plichtenleer.

De vennoot oefent zijn volledige medische activiteit uit in naam en voor rekening van de vennootschap De professionele aansprakelijkheid van de arts-vennoot is onbeperkt

De uitoefening van geneeskunde gebeurt in naam en voor rekening van de vennootschap. Aile honoraria worden strikt geïnd via de bankrekening van de vennootschap.

De vennootschap mag als bijkomstig doel alle roerende of onroerende verhandelingen doen, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goed huisvader, en zo dit niet de vorm van aanvullende commerciële activiteit aanneemt. Dit bijkomstig doel mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigingen en de beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

Ten dien einde is de vennootschap bevoegd om alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk o nuttig zijn. Dit omvat

- Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de arts-vennoot

- Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten

- Het aankopen, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties voor voornoemde activiteiten

- Het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voormelde medische onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als stagebegeleider.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline. Meer precies waakt zij erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook het respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot direct of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

Bovendien kan de vennootschap informatie verstrekken en of onderricht geven en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vomi van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag samenwerken met alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van artsen.

De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van artseb. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer ter zake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren,

BESTUUR Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt zo de enige vennoot enige zaakvoerder is, uitgeoefend voor de duur van zijn activiteiten in de vennootschap.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd door de enige vennoot voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap, benoemd hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd voor een herkiesbare termijn van maximaal zes jaar.

Iedere zaakvoerder dient het beroep van arts uit te oefenen. Bijgevolg zal enkel een arts tot zaakvoerder kunnen benoemd worden.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijcl, wordt hun mandaat geacht voor een termijn van zes jaar te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd: Mevrouw GIJSBERS Katrien, geboren te Neerpelt op 16 december 1981, rijksregisternummer 81.12.16 168-70, wonend te 3270 Scherpenheuvel-Zichem, Roeterstraat 1/A, oprichter voornoemd.

Zijn mandaat is hernieuwbaar en voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

De zaakvoerder kan bijzondere lasthebbers voor niet medische zaken aanstellen om de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht te verbinden.

De professionele aansprakelijkheid van iedere arts-vennoot is onbeperkt. De arts-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De arts die een patiënt behandelt zal bijgevolg ten opzichte van deze laatste als arts persoonlijk verantwoordelijk blijven. De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding.

ALGEMENE VERGADERING leder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op de derde donderdag van de maand juni van ieder jaar om twintig uur en voor de eerste maal in 2016.

BOEKJAAR Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stellen de zaakvoerders een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij, na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgen, overeenkomstig de wet.

VERDELING Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend,

Voor-

behouden

aan hot

Belgisch

staatsbiad

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van aile artsen-vennoten

vereist.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

De comparant neemt de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter

griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op 31 december 2016.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de op donderdag 16 juni 2016 om twintig uur.

2. De hoger genoemde statutaire zaakvoerder verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen de aanvaarding ervan verzet Zijn mandaat is onbezoldigd, tenzij hierover anders zou worden beslist door de Algemene Vergadering.

3. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op

dit moment geen commissaris te benoemen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL, Notaris Nathalie Vereist,

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 26.07.2016 16357-0105-009

Coordonnées
DR. KATRIEN GIJSBERS, CARDIOLOGIE

Adresse
ROETERSTRAAT 1A 3270 SCHERPENHEUVEL

Code postal : 3270
Localité : Scherpenheuvel
Commune : SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande