DR. LOCHY GUIDO HUISARTS & DR. LOCHY STIJN CARDIOLOOG

Divers


Dénomination : DR. LOCHY GUIDO HUISARTS & DR. LOCHY STIJN CARDIOLOOG
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 557.921.531

Publication

12/08/2014
ÿþMW PDF 11.1

I flefb rà" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetz j van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

I Ele MI

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1 1 l 11



Ondernemingsnr : c).55.-, 5g5A S / '13--

Benaming (voluit) : DR, Lochy Guido huisarts & DR, Lochy Stijn cardioloog

(verkort) :

Rechtsvorm:

Zetel:

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de oprichtingsakte dd 01/02/2014

Tussen de ondergetekende:

a) Lochy Guido - Zandbergstraat 7 te 3471 Kortenaken

b) Lochy Stijn - D'arconatistraat 12 B te 1700 Dilbeek

I,Benaming - Zetel - Doel - Duur

Artikel 1

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap in de rechtsvorm van een vennootschap onder

firma met als benaming "Dr, Lochy Guida huisarts & Dr. Lochy Stijn cardioloog

Artikel 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3471 Kortenaken, Zandbergstraat 7 De zetel mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders en mits voorafgaandelijke goedkeuring van de Provinciale Raad der Orde van Geneesheren, overgeplaatst worden naar om het even welke plaats in het Nederlandstalig gedeelte van België of in het tweetalig gebied van Brussel-hoofdstad. De vennootschap zal eveneens bijhuizen kunnen openen, mits naleving van de code van de medische plichtenleer en de voorafgaandelijke goedkeuring van de bevoegde Provinciale Raad.

Artikel 3

- De uitoefening van de algemene geneeskunde, meer bepaald de uitoefening van een huisartspraktijk en cardioloogpraktijk door vennoten, zijnde uitsluitend artsen die op de lijst van de Orde van Geneesheren zijn ingeschreven, en rekening houdend met de Medische Plichtenleer. - Het rechtstreeks ontvangen van alle verschuldigde honoraria.

- Het inrichten van algemene diensten, en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit.

- De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de artsen-vennoten.

- Het aanleggen van reserves.

- Het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische disciplines, teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkoefening mogelijk te maken.

- De organisatie van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en !essen in verband met de beroepsactiviteiten, het optreden als stagebegeleider, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken

- Het verstrekken van informatie en/of onderricht in de voormelde discipline en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

Burgerlijke Vennootschap ovv Vennootschap onder firma

Zandbergstraat 7 - 3471 Kortenaken

NEERUtLLUD

'...1.

0 I AU 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel te Leuven.

C47iffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

V'oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luttz a - vervolg Mød Ple 11.1

- De vennootschap kan zonder afbreuk te doen aan de medische plichtenleer, onder het normale beheer als goede huisvader een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welk aard: de vennootschap kan bijgevolg investeren in roerende en onroerende goederen, en beleggingen(zoals onder andere de aankoop, de verhuring en de oprichting van gebouwen) uitvoeren zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

- De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van artsen, dit alles rekening houdend met de medische plichtenleer ter zake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

- De vennootschap zal alle burgerlijke, roerende en onroerende verhandelingen mogen verrichten in rechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn,

- De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in aile vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. De vennootschap kan alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

- De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, dit na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Order der Geneesheren,

Artikel 4

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. De vennootschap begint te werken op datum van

ondertekening van onderhavige akte.

li Maatschappelijk kapitaal

Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend euro(EUR1.000,00) en is verdeeld in 10 gelijke

aandelen die elk één tiende van het kapitaal vertegenwoordigen. Het bedrag is volledig

onderschreven en volstort door inbrengen in geld.

De inbreng van de vennoten wordt gestort bij de

III Vennoten

Artikel 6

De arts client verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de

vennootschap dient eveneens gewaarborgd te zijn. De arts die een patiënt behandelt, zal bijgevolg

tegenover deze laatste, als arts, persoonlijk verantwoordelijk blijven

IV Bestuur - Controle

Artikel 9

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders die artsen-vennoten moeten zijn en die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend ook al zijn er meerdere, kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen en beschikt over de handtekeningsbevoegdheid om de vennootschap te verbinden.

Artikel 10

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd. Aan de zaakvoerder kan evenwel, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag door de algemene vergadering van de vennoten elk jaar vastgesteld en bekrachtigd wordt en welke ten laste komt van de vennootschap.

V. Benoeming zaakvoerders

Artikel 12

Tot zaakvoerders worden benoemd

- Dokter Lochy Guida

- Dokter Lochy Stijn

........... ..... ...............................................

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I.

Voo.r-behouden aan het Belgisch Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

LetZ - vervolg McdPDF 11.1

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, gekozen onder de artsen-vennoten. De duur van het mandaat van de zaakvoerder(s)is beperkt in de tijd. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap; indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van zaakvoerder herleid tot maximum 6 jaar en voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, evenwel hernieuwbaar.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd. Indien er meerdere vennoten zijn, moeten de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk - inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties worden vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de artsen-vennoten en de vennootschap.

VI. Algemene vergadering

Artikel 13

De algemene vergadering van de vennoten zal ieder jaar gehouden worden op 10 mei om 20 uur

op de zetel van de vennootschap.

VII. Boekjaar - Jaarrekening

Artikel 15

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van

ieder jaar.

X. Slotbepalingen

Artikel 19

Het eerste boekjaar van de vennootschap vangt aan op 1 april 2014 en eindigt op 31 december

2015

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op 10 mei 2016

BIJZONDERE VOLMACHT

De oprichters beslissen met éénparigheid een bijzondere volmacht te verlenen aan OUTCOME B.V.B.A.,

Kantorenpark Everest, Leuvensesteenweg 248 D, 1800 VILVOORDE, teneinde de vennootschap te

vertegenwoordigen tegenover de Griffie van de Rechtbank van koophandel, het Handelsregister, het BTW- en Registratiekantoor, de Kamer van Ambachten en Neringen, de Douane en Accijnzen en de dienst Erkenningen teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen, afstanden, opheffingen, overlijden en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Opgemaakt te Kortenaken op 1 februari 2014 in 3 exemplaren, één voor elke partij, het derde bestemd voor de registratie. Iedere partij verklaart een door alle partijen ondertekend exemplaar te hebben ontvangen.

Tegelijk neergelegd oprichtingsakte dd 01/02/2014

Lochy Guido

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DR. LOCHY GUIDO HUISARTS & DR. LOCHY STIJN…

Adresse
ZANDBERGSTRAAT 7 3471 HOELEDEN

Code postal : 3471
Localité : Hoeleden
Commune : KORTENAKEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande