DR. PETIT NATHALIE, GYNECOLOGIE-VERLOSKUNDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. PETIT NATHALIE, GYNECOLOGIE-VERLOSKUNDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.087.052

Publication

14/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.01.2014, NGL 08.02.2014 14031-0344-011
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 06.12.2014, NGL 10.01.2015 15013-0045-014
04/06/2012
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

flh1I III I I III I II RIFI III

*12099177*

Vo beho

aan

Beld Staat

u

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0 I_ o y e 52--

Benaming

(voluit) : Dr. PETIT Nathalie, gynecologie-verloskunde

(verkort) : -

Rechtsvorm : burgerlijke professionele vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1500 Halle, Sint-Katharinavest 64

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte voor notaris Lode Leemans verleden te Sint-Pieters-Leeuw op 21 mei 2012 met de volgende melding : "Nog te registreren.", blijkt dat :

1.Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam "Dr. PETIT Nathalie, gynecologie-verloskunde"

2.zetel te 1500 Halle, Sint Katharinavest 64.

3.met een onbepaalde duur;

4.door oprichter : Mevrouw PETIT Nathalie Francine Helena Clémentine, geboren te Ukkel op twaalf april negentienhonderd negenenzeventig, nationaal nummer 79.04.12-264.93, identiteitskaartnummer 590-980807341, wonende te 1500 Halle, Sint-Katharinavest 64.

5.Met een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550 EUR) volstort ten belope van 12.400,00 euro, het bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen bedraagt 6.150,00 euro door de oprichter, Ondergetekende notaris bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd op 30/04/12, bij de KBC BANK, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen

6.Het kapitaal is vertegenwoordigd door 1000 aandelen, zonder nominale waarde, waarop volledig in geld is ingeschreven.

7.Boekjaar : van één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar.

8.Van de jaarlijkse nettowinst wordt minstens vijf procent afgenomen voor de oprichting van het wettelijk reservefonds. Die voorafneming is niet langer verplicht zodra de reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal uitmaakt. De voorafneming wordt opnieuw verplicht wanneer de reserve om één of andere reden wordt aangesproken.

Het saldo is ter beschikking van de algemene vergadering die op voorstel van de zaakvoerders, jaarlijks beslist over de bestemming ervan. Deze beslissing wordt met een gewone meerderheid genomen.

Een bijkomende reserve kan echter alleen worden aangelegd na de unanieme instemming van alle artsenvennoten. Het voorgestelde bedrag voor toewijzing aan de reserve, wordt in een door de zaakvoerders voorgesteld verslag verantwoord. Bij het vaststellen van het voorgestelde bedrag voor toewijzing aan de reserve, wordt er rekening gehouden met de richtlijnen van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren. De omvang van deze reserve moet overeenstemmen met het maatschappelijk doel en mag geen speculatieve doeleinden verbergen of de belangen van bepaalde vennoten schaden.

In ieder geval mag er niets uitgekeerd worden aan de vennoten wanneer op het moment van de afsluiting van het laatste boekjaar, de netto-activa, zoals die blijken uit de jaarrekening, ten gevolge van die uitkering lager zouden zijn dan het bedrag van het volgestorte kapitaal, verhoogd met alle reserves die krachtens de wet en de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

x Y Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge 9.Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoten, benoemd door de algemene vergadering dewelke de benoeming ook steeds kan herroepen.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, dan is de enige vennoot zaakvoerder voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn, wordt de zaakvoerder benoemd voor maximum zes jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hemieuwbaar.

De algemene vergadering van vennoten legt het aantal zaakvoerders vast en desgevallend hun statutaire hoedanigheid alsook hun volmachten en hun delegatiebevoegdheden.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam van en voor rekening van de rechtspersoon zoals voorzien in artikel 61 § 2 van het wetboek van Vennootschappen.

Wanneer een plaats van zaakvoerder openvalt, heeft de algemene vergadering het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. Zij legt de duur van de functie en de bevoegdheden van de nieuwe zaakvoerder vast.

De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap. Hij Is/Zij zijn bevoegd voor alle handelingen die niet uitdrukkelijk door de wet of de statuten zijn voorbehouden aan de algemene vergadering.

De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen de leiding over de zaken van de vennootschap toevertrouwen aan één of meerdere directeurs of mandatarissen of bijzondere machten toekennen aan alle mandatarissen. Elke zaakvoerder is belast met de dagelijkse leiding van de vennootschap. De zaakvoerder kan zijn bevoegdheden uitsluitend aan een dokter in de geneeskunde delegeren zodra het gaat over het verrichten van handelingen in verband met de geneeskundepraktijk.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk  inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder  en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd bij aile handelingen, met inbegrip van deze waar een openbaar ambtenaar of een ministerieel ambtenaar optreden, en bij rechtshandelingen:

- ofwel door een zaakvoerder ais hij de enige is of door twee samen optredende zaakvoerders als er meerdere zijn,

- ofwel, binnen de beperkingen van de afvaardiging van de dagelijkse leiding, door degenen belast met deze leiding, samen of afzonderlijk optredend.

Bovendien wordt ze geldig verbonden door speciale volmachthebbers binnen de grenzen van hun mandaten.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet-geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

Als de zaakvoerder enige vennoot is en hij te maken heeft met een strijdig belang, voorzien in artikel 259 § 1 van het wetboek van Vennootschappen, dan kan hij de verrichting wel uitvoeren maar moet hij deze speciaal vermelden in een document dat samen met de jaarrekening moet worden neergelegd.

Hij is zowel ten aanzien van de vennootschap als ten aanzien van derden verplicht om de schade te vergoeden die het gevolg is van een voordeel dat hij ten onrechte heeft verworven ten nadele van de vennootschap.

De controle over de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Elk van hen beschikt over alle onderzoeks- en controlebevoegdheden met betrekking tot de verrichtingen van de vennootschap en kan meer bepaald ter plaatse inzage nemen van de boeken, brieven, en van alle geschriften van de vennootschap.

De algemene vergadering kan een commissaris aanstellen, lid van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

1O.Er worden geen commissarissen benoemd;

11. Doel;

De vennootschap heeft tot doel:

- alle burgerlijke activiteiten die rechtstreeks verband houden met gynaecologie-verloskunde.

- de uitoefening van de geneeskundepraktijk door de artsen die deel uitmaken van de vennootschap, De vennootschap mag alle onderzoeken en studies uitvoeren in verband met haar hoofddoel, zich bezighouden met het onderzoek naar en de ontwikkeling van wetenschappelijke technieken ter, bevordering van een nauwkeurige diagnose.

Elke vorm van commercialisering van de geneeskunde, van directe of indirecte collusie, dichotomie en overconsumptie is uitgesloten.

De vennootschap kan, in België, elke andere activiteit beoefenen die haar maatschappelijk doel ten goede komt, zowel op zelfstandige wijze als in het kader van overeenkomsten met verzorgingsinstellingen of collega-artsen en met inachtneming van de Code van geneeskundige plichtenleer.

De vennootschap mag alle handelingen verrichten die rechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking ervan ten goede kunnen komen, met inachtneming van de Code van geneeskundige plichtenleer.

De geneesheren-vennoten verbinden er zich toe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan in alle gevallen belangen verwerven in alle andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijksoortig, vergelijkbaar of verwant doel en in dit alles mits inachtneming van de Code van geneeskundige plichtenleer.

De zaakvoerder is bevoegd om de aard of reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren met inachtneming van de Code van geneeskundige plichtenleer.

De vennootschap mag, als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen met eigen of vreemd kapitaal. Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

De vennootschap mag aile werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die de verwezenlijking van het doel bevorderen, op voorwaarde dat deze handeling niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijziging.

ARTIKEL 3 BIS

De geneeskunde wordt door iedere arts-vennoot uitgeoefend in naam van en voor rekening van de vennootschap, De beroepsaansprakelijkheid van elke arts-vennoot is onbeperkt. De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten en ook de aansprakelijkheid van de vennootschap dient verzekerd te zijn. De honoraria worden geïnd in naam van en voor rekening van de vennootschap.

Eike arts-vennoot is volledig onafhankelijk voor wat zijn diagnose en therapie betreft.

De sanctie in de vorm van een schorsing om de geneeskundepraktijk uit te oefenen in België, brengt voor de geneesheer die deze sanctie oploopt, het verlies mee van de voordelen van de overeenkomst voor de duur van de schorsing.

Elke geneesheer die werkzaam is binnen de vennootschap moet zijn vennoten inlichten over elke disciplinaire, burgerlijke, strafrechterlijke of administratieve maatregel die van om het even welke invloed kan zijn op hun professionele relatie. In dit geval beslist de algemene vergadering bij meerderheid over het gevolg dat aan die beslissing gegeven moet worden. Wordt een vennoot geschorst dan verliest hij de voordelen van de vennootschap voor de duur van de schorsing. Noch de vennootschap, noch de vennoot mogen in zijn plaats gedurende de straftijd een vervanger aanstellen. De getroffen schikkingen betreffende de continuïteit van de zorg dienen te worden meegedeeld aan de Provinciale Raad waartoe de arts behoort.

Als één of meerdere vennoten toetreden tot de vennootschap, moeten zij hun statuten voorleggen aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren waarbij zij ingeschreven zijn.

Elk geschil van deontologische aard valt onder de exclusieve bevoegdheid van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Elke wijziging aan de vennootschapsstatuten moet aan de voorafgaande goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren onderworpen worden.

De vennoten verbinden er zich toe de regels van de Code van geneeskundige plichtenleer na te leven.

12.De vennoten komen samen in een algemene vergadering om te beraadslagen over alles wat de vennootschap aangaat. Er wordt jaarlijks op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroeping aangeduide plaats, een algemene vergadering gehouden op de eerste zaterdag van de maand december om tien (10.00) uur.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

De vergadering kan buitengewoon bijeengeroepen worden telkens wanneer het belang van de vennootschap dit vereist of wanneer daartoe verzocht wordt door vennoten die een vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. Buitengewone algemene vergaderingen worden in België gehouden op de plaats vermeld in de oproepingsbrief.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de mandaten uit die door de wet zijn toegekend aan de algemene vergadering. Hij kan deze niet delegeren. De beslissingen van de enige vennoot die in de plaats handelt van de algemene vergadering, worden opgetekend in een register dat wordt bijgehouden op de maatschappelijke zetel.

De bijeenroepingen voor elke algemene vergadering bevatten de agenda en in bijlage, de ter beschikking te stellen stukken; ze gebeuren door een aangetekend schrijven aan de vennoten, de houders van certificaten op naam die zijn uitgegeven in samenwerking met de vennootschap, en aan de zaakvoerder(s) en commissaris(sen) ten minste vijftien dagen voor de vergadering. De bijeenroepingen zijn niet nodig als alle vennoten overeenkomen om te vergaderen.

Elke vennoot Kan zelf of via een volmachthebber stemmen. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke algemene vergadering, jaarlijks of buitengewoon, kan tijdens de zitting zelf met drie weken uitgesteld worden door het bureau dat is samengesteld zoals hierboven vermeld, zelfs ais het niet gaat om beslissingen omtrent de jaarrekening.

Dit uitstel doet elke genomen beslissing teniet.

De tweede algemene vergadering vergadert over dezelfde agenda. De formaliteiten voor deelname aan de eerste vergadering (brieven of volmachten) gelden ook voor de tweede die definitieve beslissingen neemt.

Behoudens in de gevallen voorzien in de wet of in de statuten, worden de beslissingen met een gewone meerderheid genomen, ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

De verslagen van de vergaderingen worden ondertekend door de aanwezige vennoten. De kopieën en uittreksels die in rechte of elders overgelegd moeten worden, worden ondertekend door de zaakvoerder, ais hij alleen is, of door twee zaakvoerders ais er meerdere zijne

e

h l Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Slot- en Overgangsbepalingen : Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste en enige,' niet-statutaire, zaakvoerder voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap, mevrouw PETIT Nathalie Francine, voornoemd. Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 30 juni 2093. De eerste jaarvergadering zal gehouden warden in het jaar 2013.

---------------------------------------------- Voor eensluidend uittreksel ------------ --- 







Tegelijkertijd mee neergelegd : uitgifte van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge Lode Leemans,

Notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 05.12.2015, NGL 18.02.2016 16048-0360-014

Coordonnées
DR. PETIT NATHALIE, GYNECOLOGIE-VERLOSKUNDE

Adresse
SINT-KATHARINAVEST 64 1500 HALLE

Code postal : 1500
Localité : HALLE
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande