DR. V. RYCKAERT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. V. RYCKAERT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 468.149.417

Publication

15/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de O APR. 2014

DE GRffiff 1ER,

IJI111110

Vc 11111

befic

aan

Belg

Staal





II

Ondernemingsnr 0468.149.417

Benaming (voluit) : DR. V. RYCKAERT

(verkort) :

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Kruisstraat 1 - 3078 Everberg (Kortenberg)

Onderwerp(en) akte: statutenwijziging

Er blijkt Lift een akte verleden voor ADRIENNE SPAEPEN, geassocieerd notaris te Mechelen, op zesentwintig maart tweeduizend veertien, dat er is gehouden de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR. V. RYCKAERT, met zetel te 3078 Kortenberg, Kruisstraat I.

Ondernemingsnummer 0468.149.417

De algemene vergadering heeft als volgt beslist:

Eerste agendapunt: verslaggeving

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in nature en de kapitaalverhoging en van het verslag van Clukkers Frédéric, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend vennoot van de Bvba "F. Clukkers Bedrijfsrevisor" met maatschappelijke zetel in de Brusselsestraat 292 N8 te 3000 Leuven, bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in nature, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De vennoten, vertegenwoordigd, zoals voormeld, verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedresrevisor

De conclusies van het verslag van Clukkers Frédério, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend vennoot van de Bvba "F, Clukkers Bedrijfsrevisor" met maatschappelijke zetel in de Brusselsestraat 292 A/8 te 3000 Leuven, de dato negen december tweeduizend dertien, luiden letterlijk als volgt:

BESLUIT

Ondergetekende, Clukkers Frédéric, bedrijfsrevisor, veriegenwoordigend vennoot van de Bvba Clukkers Bedresrevisor met maatschappelijke zetel in de Brusselsestraat 292 A/8 te 3000 Leuven, verklaart, in uitvoering van artikel 312 en 313 van het Wetboek van Vennootschappen, het vereiste nazicht te hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrerevisoren, inzake de vooropgestelde inbreng in nature ad 135.000,00 e, ter gelegenheid van een kapitaalsverhoging bij de Bvba "Dr. V. Ryckaeri" in het kader van artikel 537 van het WIS en onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun !Mentie om het kapitaal te verhogen ook daadwerkelijk uitvoeren.

Mijn besluitverklaring is als volgt

dat de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de controle normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor de inbreng in nature en dit in de vorm van een beperkt nazicht, dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng,

dal de beschrijving van deze inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid,

dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methode van waardering bedriffseconomisch

verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

dat de kapitaalsverho ging door inbreng in nature 135.000,00 E bedraagt waarvoor 580 aandelen worden uitgegeven zodoende dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding rechtmatig en billijk is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig art. 313 van het Wetboek van vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Gedaan ter goeder trouw

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Leuven, 9 december 2013

Voor de Bvba

F. Clukkers Bedrijfsrevisor

Frédéric Clukkers

Vertegenwoordigend vennoot

Bedrijfsrevisor

(getekend)

Tweede agendapunt: kapitaalverhoging door inbreng in natura

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van bat tussentijds bruto-dividend uitgekeerd op negen december tweeduizend dertien, zijnde een verhoging voor een bedrag van honderd vijfendertig duizend euro (E 135.000,00) om het te brengen van twintig duizend euro (E 20.000,00) op honderd vijfenvijftig duizend (¬ 155.000,00), door uitgifte van vijfhonderd tachtig (580) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 637 Wetboek van Inkomstenbelastingen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng van vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

De vergoeding voor de inbreng in nature door mevrouw RYCKAERT Vivianne, voornoemd, ten bedrage van honderd vijfendertig duizend euro (E 135.000,00) bestaat uit de uitgifte van vijfhonderd tachtig (580) kapitaalaandelen van de burgerlijke vennootschap onder de vomi van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR. V. RYCKAERT, zonder aanduiding van nominale waarde.

Derde agend -punt: verwezenlijking van de kapItaalverhoqing

Tussenkomst Inschriiving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, alle vennoten, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren alle vennoten, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van honderd vijfendertig duizend euro (¬ 135.000,00) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan alle vennoten, die aanvaarden, de vijfhonderd tachtig (580) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend aan mevrouw RYCKAERT Vivier«, voornoemd.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Vierde agend ..unt: vaststellin . van de ka .itaalverho . in .

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd vijfendertig duizend euro (E 135.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd vijfenvijftig duizend (E 155.000,00), vertegenwoordigd door zeshonderd tachtig (680) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. Vijfde agendepunt: wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de algemene vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

ARTIKEL VIJF. - KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderd vijfenvijftig duizend (E 155.000,00), vertegenwoordigd door zeshonderd tachtig (680) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/zeshonderd tachtigste (1/680-de) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Zesde a .endapunt: volmacht tot coördinatie

De vergadering verleent aan mevrouw VAN CRAEN Gerda, ten dien einde woonstkeuze gedaan hebbende op het kantoor van notarissen Amout Schotsmans & Adrienne Spaepen te 2800 Mechelen, Goswin de Stassartstraat 24, aile machten om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan ACCOUNTANTSKANTOOR VAN ZEGBROECK, met zetel te 2801 Heffen (Mechelen), Steenweg op Blaasveld 64, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om aile mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW-en RegistratieKantoor en/of Directe belastingen en/of bij elle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op aile mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel

Adrienne Spaepen, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

* ^ " , -uittreksel van de akte .

`

Voie-

behaden

aan het

Belgisch -lijst met publicaties

Staatsblad -gecoördineerde statuten -verslag van het bestuurso n



-verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden to vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

07/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.05.2013, NGL 03.06.2013 13150-0254-012
06/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.05.2012, NGL 04.06.2012 12142-0528-013
16/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.05.2011, NGL 10.06.2011 11157-0300-013
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.05.2010, NGL 31.08.2010 10502-0145-013
03/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.05.2009, NGL 26.06.2009 09314-0062-012
28/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.05.2008, NGL 21.08.2008 08600-0399-013
26/08/2008 : LE640602
03/08/2007 : LE640602
18/05/2007 : BL640602
03/06/2005 : BL640602
14/10/2004 : BL640602
14/06/2004 : BL640602
23/05/2003 : BL640602
14/05/2003 : BL640602
16/12/2002 : BL640602
20/07/2002 : BL640602
04/07/2001 : BL640602
18/12/1999 : BLA104422

Coordonnées
DR. V. RYCKAERT

Adresse
KRUISSTRAAT 1 3078 EVERBERG

Code postal : 3078
Localité : Everberg
Commune : KORTENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande