DR. VERMEULEN - DR. SEGAERT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. VERMEULEN - DR. SEGAERT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.781.417

Publication

23/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

21-04-2015

Griffie

*15306927*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628781417

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Dr. Vermeulen - Dr. Segaert

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit de oprichtingsakte verleden voor notaris Karel Vandeputte te Roeselare, op 9 april 2015, neergelegd ter registratie, blijkt dat 1/ de heer VERMEULEN Bob Tony Lieve, geboren te Eeklo op drieëntwintig mei negentienhonderd negenenzeventig, echtgenoot van mevrouw SEGAERT Isabelle, hierna genoemd, wonende te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Walakker 32, bus 201 en 2/ mevrouw SEGAERT Isabelle Agnes Celina Ida, geboren te Roeselare op dertien september negentienhonderd tachtig, echtgenote van de heer VERMEULEN Bob, voornoemd, wonende te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Walakker 32, bus 201, welke echtgenoten gehuwd zijn te Kortemark op één september tweeduizend en twaalf, onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Karel Vandeputte te Roeselare op vijf april tweeduizend en twaalf, niet gewijzigd tot op heden, zijn overgegaan tot de oprichting van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die zij verklaren op te richten onder de naam:  Dr. Vermeulen - Dr. Segaert

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd zesentachtig (186) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. De heer VERMEULEN Bob, voornoemd, wonende te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Walakker 32, bus 201, titularis van drieënnegentig (93) aandelen.

2. Mevrouw SEGAERT Isabelle, wonende te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Walakker 32, bus 201, titularis van drieënnegentig (93) aandelen.

Totaal: honderd zesentachtig (186) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van één/derde. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend namens de vennootschap in oprichting bij KBC Bank.

Een bankattest, gedateerd op twee april tweeduizend vijftien, werd als bewijs van de storting aan mij, instrumenterende notaris, overhandigd.

Ik, notaris, bevestig dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt  Dr. Vermeulen - Dr. Segaert .

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden " burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten

Onderwerp akte :

Walakker 32 Bus 201 8200 Brugge

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BV BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

De vermelding van de naam van de vennootschap in akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap dient overeenkomstig de regelen van de medische deontologie vergezeld te worden van de naam van de arts(en) die deel uitmaken van de vennootschap, desgevallend samen met het uitgeoefende en erkende specialisme.

ZETEL

De zetel is gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Walakker 32, bus 201.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mits inachtneming van de taalwetgeving en de regelen van de medische deontologie. Dienovereenkomstig zal de verplaatsing van de maatschappelijke zetel voorafgaandelijk worden meegedeeld aan de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De artsen-vennoten mogen een bijkomende praktijk vestigen, mits voorafgaande goedkeuring door de provinciale Raad van de Orde der Geneesheren. Na het bekomen van deze toelating kan de vennootschap, bij beslissing van haar bevoegd orgaan, hiertoe overgaan.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot of geneesheer-vennoten, rekening houdend met de Medische Plichtenleer. In binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot of geneesheer-vennoten op het gebied van de plastische chirurgie en de gynaecologie, dit door de geneesheren vennoten, rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

Het doel kan onder meer omvatten:

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot of geneesheer-vennoten;

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot of de geneesheer-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische disciplines, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

- het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake plastische chirurgie en gynaecologie en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten en zonder dat dit aanleiding mag geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam.

Zij kunnen enkel verworven worden door artsen die ingeschreven zijn op de lijst van de Orde van Artsen en die bevoegd zijn om in België de geneeskunde uit te oefenen en die de medische activiteit uitoefenen in het kader van de vennootschap.

Zij zijn ingeschreven in een register van vennoten, gehouden in de zetel.

De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten.

De vennootschap kan geen winstbewijzen uitgeven die het kapitaal niet vertegenwoordigen. ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om 20.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan, tenzij de bestemmelingen er schriftelijk, individueel en uitdrukkelijk mee hebben ingestemd hun oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Ze worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

AANTAL STEMMEN

Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die vennoot is, stemmen. Iedere vennoot kan slechts één volmacht uitoefenen.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (kan voor toepassing hieraan voldoen: de digitale handtekening die voldoet aan de wettelijke vereisten terzake).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel die overeenkomstig de wet als schriftelijke kennisgeving geldt.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoot die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

AANWEZIGHEIDSLIJST

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

SAMENSTELLING VAN HET BUREAU NOTULEN

De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden voorgezeten door de (oudste) zaakvoerder of voorzitter van het bestuursorgaan of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan en duidt de vergadering twee (2) stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter.

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door alle aanwezige vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door een zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De notulen moeten op eerste verzoek van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren voorgelegd worden.

BERAADSLAGING AANWEZIGHEIDSQUORUM

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij alle personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt. De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden en mits inachtname van de regelen van de medische deontologie.

MEERDERHEID

Behalve in de bij wet, de medische deontologie en de de statuten bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

BESTUURSORGAAN

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet. De duur van het mandaat van een niet-statutaire zaakvoerder is beperkt tot 6 jaar. Herverkiezing is mogelijk.

De vennootschap wordt bestuurd door de arts-vennoot. Indien een niet-vennoot tevens als zaakvoerder benoemd wordt, treedt deze op als mede-zaakvoerder en dient minstens één zaakvoerder arts-vennoot te zijn. De beslissingen van de niet-vennoot zaakvoerder dienen steeds bekrachtigd te worden door de vennoot-zaakvoerder(s). Medische handelingen, handelingen die betrekking hebben op de medische praktijkvoering, op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of op het beroepsgeheim van de vennoten, vallen expliciet buiten de bevoegdheid van de niet-vennoot zaakvoerder. De niet-vennoot zaakvoerder kan een natuurlijk persoon zijn in welk geval de identiteit ervan bij de Orde bekend dient te zijn. De niet-vennoot zaakvoerder kan ook een rechtspersoon zijn in welk geval uit de statuten van deze rechtspersoon moet blijken dat het om een managementvennootschap gaat en waarvan het doel niet strijdig is met de Code van de Geneeskundige Plichtenleer. Bovendien dient de naam van de natuurlijke persoon die de rechtspersoon binnen de professionele vennootschap vertegenwoordigt, bij de Orde bekend te zijn. Zijn benoemd tot statutaire zaakvoerders:

1/ De heer VERMEULEN Bob, wonende te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Walakker 32, bus 201 en 2/ Mevrouw SEGAERT Isabelle, wonende te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Walakker 32, bus 201, die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

Het mandaat van de statutaire zaakvoerders-vennoten is beperkt in de tijd, met name voor maximum 6 jaar, hernieuwbaar.

Een statutaire zaakvoerder mag slechts ontslagen worden bij éénparigheid van stemmen, met inbegrip van de stem van de zaakvoerder indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan slechts geheel of gedeeltelijk herroepen worden voor ernstige redenen bij beslissing van de algemene vergadering, beslissend inzake wijziging der statuten.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een wedde worden toegekend, waarvan het bedrag niet onderworpen is aan de goedkeuring van de algemene vergadering en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. Het mandaat van zaakvoerder kan bezoldigd worden. Deze bezoldiging dient overeen te stemmen met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

Aan de zaakvoerders kan door de algemene vergadering een aandeel in de winst worden toegekend. BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens andersluidende wettelijke, statutaire of deontologisch opgelegde bepalingen. Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen voor één of meerdere niet-medische handelingen de bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR JAARREKENING JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

VERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering met gewone meerderheid over de bestemming van het saldo van de nettowinst. Het saldo van de nettowinst zal aangewend worden voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico s of tot het uitkeren van een redelijk dividend. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening wordt de wijze van vereffening bepaald en worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Zij kunnen pas in functie treden nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank hun benoeming heeft bevestigd. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan.

Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank. Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de door de wet gestelde voorwaarden, dan wijst de voorzitter van de rechtbank zelf een vereffenaar aan. Behoudens ingeval van vereffening en ontbinding in één akte overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen moet(en) de vereffenaar(s) tijdens de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, overmaken aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één per jaar. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een zaakvoerder van de vennootschap.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaande betalingen te doen. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

het beroepsgeheim van de vennoten.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op één april tweeduizend vijftien, en eindigt het op

éénendertig december tweeduizend vijftien.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Onder opschortende voorwaarde van uitvoering van de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven openbaarmaking, bekrachtigt de vennootschap de verbintenissen door de oprichters aangegaan voor de vennootschap tussen de datum van oprichting en de voormelde openbaarmaking.

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het in artikel 68 bedoelde uittreksel, beslissen de hierna benoemde zaakvoerders dat de vennootschap de verbintenissen overneemt, te rekenen vanaf één april tweeduizend vijftien, die in naam van de vennootschap (in oprichting) zijn aangegaan door de oprichters hier aanwezig.

SLOTBEPALINGEN - BENOEMINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal statutaire zaakvoerders vast te stellen op twee.

b. te benoemen tot deze functie, zoals hiervoor vermeld:

- De heer VERMEULEN Bob, wonende te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Walakker 32, bus 201 en - Mevrouw SEGAERT Isabelle, wonende te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Walakker 32, bus 201, die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de statutaire zaakvoerders vast te stellen voor bepaalde duur, met name voor maximum 6 jaar, hernieuwbaar.

d. het mandaat van de zaakvoerders te vergoeden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is dient deze bezoldiging in overeenstemming te zijn met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

Als het mandaat van zaakvoerder door een geneesheer wordt uitgeoefend, wordt hij voor zijn medische activiteiten volgens de medische regels en gebruiken op een normale manier vergoed. De vergoeding aan de geneesheer-vennoot voor zijn professionele activiteit moet op dezelfde manier worden bepaald.

Zo een geneesheer-vennoot de commissaris-functie uitoefent, wordt hij voor die taak niet vergoed. Zo de commissaris-functie wordt uitgeoefend door een ander persoon dan een geneesheer-vennoot, wordt diens vergoeding bepaald bij beslissing van de algemene vergadering.

Reis -en andere kosten door de zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder voor echt verklaarde staat. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten.

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

De verschijners stellen daarop als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling aan: de Naamloze Vennootschap  FISCAAL BURO GHESQUIERE , met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Meensesteenweg 401, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Kortrijk, met ondernemingsnummer 0432.861.312, vertegenwoordigd door de heer Filip Ghesquière, gedelegeerd bestuurder, evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, aan wie de macht verleend wordt om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Karel Vandeputte. Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift oprichtingsakte de dato 9 april 2015

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

05/06/2015
ÿþna neerlegging ter gri

d e- >« Mal Wwd 11.1

1

11111 11111.111,V111,11,!1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

nie VE n ne nia('

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

1.7 MEI 2015

Gent Afcialrp Brugge

De gri ¬ ier



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Ondernemingsnr : 0628.781.417

Benaming

(voluit) : Dr. Vermeulen - Dr. Segaert

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Walakker 32, bus 201, 8200 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

In de Bijzondere Algemene vergadering van 10 april 2015 wordt beslist met éénparigheid van de stemmen de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Walakker 32, bus 201, 8200 Brugge naar Haachtsebaan 136, 3140 Keerbergen en dit vanaf 10 april 2015

Bob Vermeulen

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 22.06.2016 16208-0043-013

Coordonnées
DR. VERMEULEN - DR. SEGAERT

Adresse
HAACHTSEBAAN 136 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande