DR.COSYNS-DR. DE BRUYNE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR.COSYNS-DR. DE BRUYNE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 473.531.729

Publication

29/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 06.09.2014, NGL 24.09.2014 14598-0334-013
05/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 28.09.2013, NGL 29.10.2013 13647-0224-013
08/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 01.09.2012, NGL 02.10.2012 12602-0042-013
18/04/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

5taatsbiac

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

em ere

p5 APR 2012

Griffie







11



" 1205404"

Ondernemingsnr ; 0473.531.729

Benaming

(voluit) : DR. COSYNS - DR. DE BRUYNE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ninoofsesteenweg 9 te 1760 Roosdaal (Pamel)

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijk doel - aanpassing der statuten

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Meester Aileen Reniers, geassocieerde notaris te Asse, op 21 maart 2012, met als relaas van registratie Geboekt: drie blad(en); drie verzending(en) te Asse I, op 22 maart 2012 boek 635 blad 26 vak 09 Ontvangen: Vijfentwintig euro (¬ 25). De Ontvanger (getekend) ANN VAN RIET Inspecteur, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR. COSYNS - DR. DE BRUYNE, gevestigd te 1760 Roosdaal (Pamel), Ninoofsesteenweg 9, blijkt dat de algemene vergadering volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist, na kennisname van het verslag van de zaakvoerders de dato 9 maart 2012 en van een tussentijdse staat van actief en passief de dato 31 december 2011, die niet meer dan drie maanden voordien werd opgemaakt, de tekst van het doel van de vennootschap te vervangen door volgende tekst, zoals voorgesteld in het eerste punt van de agenda.

"De vennootschap heeft als doel:

De uitoefening van de geneeskunde, en meer specifiek de orthopedie, traumatologie, de interne geneeskunde deelspecialiteit gastro-enterologie, door haar geneesheren  vennoten, in naam en voor rekening; van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, onder meer: betreffende het beroepsgeheim.

Alle materiële voorwaarden te scheppen met het oog op het verstrekken van bedoelde geneeskundige zorgen,

Zij kan ondermeer geneeskundige apparatuur aanschaffen dienstig voor het doel, ondergeschikt en paramedisch personeel aanwerven die de vennoten in de uitoefening van hun beroep bijstaan.

Het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

Zij mag alle verrichtingen ondernemen van onroerende, roerende of financiële aard, die rechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn, of van die aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, en zonder afbreuk te doen aan de medische plichtenleer terzake, onder het normaal beheer als een go ede huisvader, een bestemming geven aan de gereserveerde winsten van welke aard ook, en bijgevolg overgaan tot het aankopen, verkopen, ruilen, verkavelen, verhuren, huren, bouwen, omvormen en in waarde brengen van alle onroerende goederen, voor zover dit kadert in het beheer als goede huisvader en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmem

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in de vennootschap te brengen. Zij oefenen de geneeskunde uit in naam en voor rekening van de vennoten."

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist de tekst van artikel 7 van de statuten aan te vullen met volgende tekst, zoals voorgesteld in het tweede punt van de agenda.

"Elke overdracht van aandelen moet voorafgaandelijk gemeld worden aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Overdrachten van aandelen zijn enkel toegelaten op voorwaarde dat de belangen van de patiënt op geen enkele manier geschaad worden,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden yen het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat medische dossiers overgedragen ' worden aan artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft.

Het relatieve aandelenbezit der vennoten dient zich te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

De verdeling der aandelen in de vennootschap mag niet beletten dat elke geneesheer vennoot een normale vergoeding krijgt voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk.

Rekening houdend met de professionele autonomie van de geneesheer dienen alle geneesheren vennoten over de volledige diagnostische en therapeutische vrijheid te beschikken; hun taak dient derhalve als leidinggevend beschouwd te warden."

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist de tekst van artikel 9 van de statuten aan te vullen met volgende tekst zoals voorgesteld in het derde punt van de agenda.

"De procedure van doelwijziging dient ten laatste beëindigd binnen de 5 maanden, zodat elke verwijzing naar een geneeskundige activiteit uit de statuten verdwijnt."

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist de tekst van artikel 14 van de statuten te vervangen door volgende tekst, zoals voorgesteld in het vierde punt van de agenda.

" De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten, en benoemd door de algemene vergadering. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot zes jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar,

Het mandaat van zaakvoerder kan, bij besluit van de algemene vergadering, bezoldigd worden.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt, worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk  inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder -- en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen geneesheren-vennoten en de vennootschap.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk herroepen worden door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging."

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist over te gaan tot de aanpassing van de statuten aan voorgaande beslissingen en geeft aan de instrumenterende notaris opdracht tot uitwerking van de nieuwe gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap, om deze nadien neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van KoophandeL

ZESDE BESLUIT

De vergadering verleent hierbij volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JAREFIN", met zetel te 9051 Sint-Denijs-Westrem (Gent), Poolse Winglaan 90, vertegenwoordigd door mevrouw Sofie Desmet, juriste, kantoor kiezende te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Poolse Winglaan 90, om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten zoals B.T.W., ondernemingsloket, enzovoort en alles te doen wat nodig is voor de formaliteiten naar aanleiding van deze statutenwijziging, alsmede voor eventuele latere wijzigingen, met recht van indeplaatststelling,

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Meester Jean-Jacques Boel

Geassocieerde notaris te Asse

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging, gecoördineerde statuten met lijst van de publicatiedata, verslag zaakvoerder aangaande de doelwijziging en de staat van activa en passiva gevoegd bij voorgaand verslag.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/10/2011
ÿþ  - - - ~ Moa 2.0

~4~ ',,~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.-=~^~_

Voor. " 11151137*

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbla~

2 7 -09- 2011

Emme

Griffie

Ondernemingsar : 0473531729

Benaming

(voluit) : Dr. Cosyns - Dr. De Bruyne

Rechtsvoren : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1760 Roosdaal, Ninoofsesteenweg 9

Onderwerp akte : herbenoeming zaakvoerders

Uit de notulen van de jaarvergadering dd. 25/09/2010 blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist

om:

- de heer Jurgen Cosyns, wonende te 1760 Roosdaal, Ninoofsesteenweg 9

- mevrouw Inge De Bruyne, wonende te 1760 Roosdaal, Ninoofsesteenweg 9

als zaakvoerders van de vennootschap te herbenoemen voor een nieuwe periode van zes jaar. Hun mandaat eindigt aldus onmiddellijk na de jaarvergadering van 2016.

getekend

De heer Jurgen Cosyns

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 03.09.2011, NGL 28.09.2011 11558-0236-012
03/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 25.09.2010, NGL 26.10.2010 10590-0158-012
29/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 26.09.2009, NGL 23.10.2009 09824-0052-012
23/04/2015
ÿþ M°d Word 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 iu~~diuiAuiAhi i AV

1 YtiJc el 1_1F{,J44é~

neergelegd/ontvangen op

1 3 APR. 2015

ter griffie van de ederlandstaligv

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0473.531.729

Benaming

(Voluit) : DR. COSYNS-DR. DE BRUYNE

(verkort):

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE RECHTSVORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : NINOOFSESTEENWEG 9 te 1760 ROOSDAAL/PAMEL

(volledig adres)

Onderwerp akte ; STATUTENWIJZIGING

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering DD. 25 maart 2015, van de vennoten, van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid "Dr. Cosyns  Dr. De Bruyne", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1760. Roosdaal (Panrel), Ninoofsesteenweg 9, rechtspersonenregister Brussel nummer 0473.531.729, Blad (en): 4, Verzending(en): 0 Geregistreerd op het registratiekantoor Asse-AA op 31 maart 2015 (31-03-2015) Register; oba5 Boek 000 Blad 000 Vak 3315 Ontvangen registratierechten: vijftig euro (¬ 50,00) De Ontvanger:

*Beslissing om het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op 1 oktober en af te sluiten op

30 september van het daaropvolgend jaar.

Beslissing om artikel 22 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgend jaar.

*Beslissing de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op de eerste zaterdag'

van de maand maart cm 15.00 uur.

Beslissing om de eerste zin van artikel 19 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

Ieder jaar, de eerste zaterdag van de maand maart om 15.00 uur, moet een jaarvergadering gehouden,

worden.

*Overgangsbepalingen

1°De vergadering beslist het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 april 2014 te verlengen tot en af te sluiten op 30 september 2015.

2°De vergadering beslist dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per 30 september 2015, zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand maart van het jaar 2016.

*De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

*De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JAREFIN", met zetel te 9051 Sint-Denijs-Westrem (Gent), Poolse Winglaan 90, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatstelling, aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de B.T.W., Ondememingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor analytisch uittreksel.

Gelijktijdig hiermee neergelegd: uitgifte van de akte, analytisch uittreksel, gecoördineerde statuten met publicatiedata.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de persoloinlenl

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

M

.kf

Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

Meester Aíleen RENIERS Geassocieerde notaris te Asse

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de iaatate blz. ian Luik 3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoio;nlen} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/10/2008 : BLT004729
26/09/2007 : BLT004729
11/09/2006 : BLT004729
22/09/2005 : BLT004729
01/03/2005 : BLT004729
27/09/2004 : BLT004729
25/09/2003 : BLT004729
11/10/2002 : BLT004729
28/12/2000 : BLA111204

Coordonnées
DR.COSYNS-DR. DE BRUYNE

Adresse
NINOOFSESTEENWEG 9 1760 ROOSDAAL

Code postal : 1760
Localité : ROOSDAAL
Commune : ROOSDAAL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande