DRAGONNIER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DRAGONNIER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.973.559

Publication

12/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

,L~11Ç;t : ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

v, I III

behi aai Bel! Staa





rieel" ge1egdlantvartgelti op

2 s APR. 2014

Nederlandstalige rechtbank van-Koophatsdel Brussel

ter griffie van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0550 " 559

Benaming

(voluit) : DRAGONNIER

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: STUIVENBERGSTRAAT, 35 -'1755 GOOIK

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Yves WILLEKENS, te Beersel (Lot) op 15 april 2014 "Geregistreerd op het 1 ste registratiekantoor van Halle op 23 april 2014, bladen 8, verzendingen 0, Register 5, boek 731, vak 6. Ontvangen : vijftig euro nul eurocent (50,00 ¬ ), Voor de Ontvanger (Get.), S. Devogel - Administratief assistent" BLIJKT DAT volgende vennootschap is opgericht OPRICHTERS: 1) De Heer DEVOS Filip André Ludwin Cornelis, geboren te Waregem, op 19 maart 1967, wonende te 1755 Gooik, Stuivenbergstraat 35.

2) Mevrouw DE VETTER Marie-Claire Louise Gustaaf, geboren te Gent, op 8 november 1971, wonende te 1755 Gooik, Stuivenbergstraat 35.

RECHTSVORM - BENAMING. De vennootschap is een handelsvennootschap in de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vennootschap draagt de benaming "DRAGONNIER",

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL. Stuivenbergstraat, nummer 35 te 1755 Gooik.

DOEL. De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle verrichtingen van gelijk welke aard die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

" de activiteit als traiteur, restaurateur, banketaannemer en feestaannemer;

" de handel in aile dranken, patisserie, eetwaren, en maaltijden, met inbegrip van het ter beschikking stellen van materiaal en personeel voor de bereiding, het vervoer en het opdienen van eetmalen, het ter beschikking stellen van zalen voor het houden van feesten, banketten, buffetten en salons, alsmede het organiseren ervan;

" de handel in bloem en andere ingrediënten alsmede benodigdheden voor brood- en patisserie;

" de uitbating van een speciaalzaak in algemene voeding, banketaannemer en spekslagerij,

omvattende onder meer

vlees, vleeswaren en vleesbereidingen;

vis en visbereidingen, alsmede de toekruiden;

producten van broodbakkerij en banketbakkerij;

producten van suikerbakkerij;

chocoladehoudende producten, biscuits, roomijs, fruit en groenten;

zuivelproducten;

" alle traiteurs- en cateringsdiensten en aanverwante activiteiten met onder meer verkoop van

voorbereide maaltijden en bijhorende toebehoren;

verkoop van dranken, frisdranken, wijnen en likeuren;

verhuur van horecamateriaal;

de handelsvertegenwoordiging in het algemeen.

De vennootschap heeft tevens als doel:

" de handel in cosmetica en toiletartikelen

" de handel in parfumerie

" de handel in juwelen

" de handel in voedingssupplementen

Evenals:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge e }] - het aanbieden van goederen, diensten en kunst op het internet via online en offline winkels; - het optreden als tussenpersoon in de handel en kunst, ook via het internet;

- het aanbieden van reclame- en promotieruimte, ook via het internet.

- de vennootschap mag voor eigen rekening alle onroerende goederen verwerven, verkopen, huren en verhuren.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in andere vennootschappen en ondernemingen met eender welk doel; zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen, waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van aard is de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtsreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap kan, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek, gelijkaardig of samenhangend doel met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris volgens de regels die in het wetboek van vennootschappen gesteld zijn.

Dit alles is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

DUUR. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en bekomt rechtspersoonlijkheid met ingang vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

KAPITAAL - AANDELEN - VOLSTORTING. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (20.000,00 ¬ ) en is volledig geplaatst, Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/honderdste (11100st0) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen is ais volgt in geld ingeschreven :

- door de Heer DEVOS Filip : ten belope van vijftig (50) aandelen;

- door Mevrouw DE VETTER Marie-Claire, : ten belope van vijftig (50) aandelen.

De inbreng in geld werd voorafgaandelijk de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de CV CRELAN LANBOKAS, te 1070 Brussel, Sylvain Dupuislaan, 251, zoals blijkt uit het op datum van 15 april 2014 afgeleverd bankattest.

leder aandeel waarop werd ingeschreven is volledig volstort. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van twintigduizend euro (20.000,00 ¬ ) en het kapitaal is volledig volstart. ALGEMENE VERGADERING - Jaarvergadering - Buitengewone algemene vergadering. De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei, om twintig uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Stemrecht - Vertegenwoordiging - Samenstelling van het bureau. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Schriftelijk stemmen is toegelaten.

De algemene vergaderingen van vennoten worden voorgezeten door de zaakvoerder of voorzitter van het bestuursorgaan of, In geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid.

BESTUUR. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

4 1 'a Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

a_,,,Ac ,l, Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIGHEIDSBEVOEGDHEID. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

CONTROLE. De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen. Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing, In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

BOEKJAAR - JAARREKENINGEN - WINSTVERDELING. Het boekjaar begint telkens op 1 januari en eindigt op 31 december. Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op, Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België. De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen, Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserves Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen. ONTBINDING EN VEREFFENING. De vennootschap mag ten aile tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten. De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng. Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

º%, Voor-Na heltotidsin aan het Belgisch Staatsblad



Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen,

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De aanduiding van de vereffenaars dient ter bevestiging of homologatie te worden voorgelegd aan de Voorzitter van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, dient de natuurlijke persoon dewelke deze zal vertegenwoordigen te worden vermeld in het besluit houdende de benoeming van de vereffenaar(s). Behoudens andersluidend benoemingsbesluit, zullen de vereffenaars beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN.

- Verkrijging van rechtspersoonlijkheid. De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

- Benoeming van niet-statutaire zaakvoerder(s). De oprichters hebben beslist, het aantal niet-statutaire zaakvoerders vast te stellen op één.

Is benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder ; voormelde Heer DEVOS Filip, die bevestigt niet getroffen te zijn door een besluit dat zich verzet tegen de uitoefening van dit mandaat.

De opdracht van de zaakvoerder is vastgesteld voor onbepaalde duur .

De opdracht van de zaakvoerder is onbezoldigd.

- Begin en afsluiting van het eerste boekjaar, Het eerste boekjaar begint op 15 APRIL 2014 en zal worden afgesloten op 31 DECEMBER 2015.

Eerste jaarvergadering. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2016, op het krachtens artikel 11 van de statuten bepaalde tijdstip.

- Volmacht. De oprichters geven bij deze volmacht aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "B-DOCS", te 1000 Brussel, Willem De Zwijgerstraat 27, om met mogelijkheid van indeplaatsstelling alle nuttige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, voor de aanvraag van een ondernemingsnummer, alsook alle formaliteiten bij de Kruispuntbank en de Rechtbank van Koophandel.

---VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL---





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge















Geliiktiidiq neergelegd ; eensluidend afschrift oprichtingsakte, gelijkvormige kopij oprichtingsakte, gelijkvormige kopij van het eensluidend analytisch uittreksel.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/10/2014
ÿþMoa word 11.1

F a g ln de bijlagen bij het Bélgiscl l ~ad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van ere ae auton vaDen



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0 1 OKT. 2014

ter griffie van de Nsderl nd.5telie

rechtbank van koophariuz.i Srl. nwii

Griffie

~ r

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

III

14 84990*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes 4

Ondernemingsnr : 0550.973.559

Benaming

(voluit) : DRAGONNIER

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Stuivenbergstraat, 35, B-1755 Gooik

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming

Uittreksel uit de Notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 01.07.2014.

1. Benoeming van een zaakvoerder

De algemene vergadering beslist om vanaf heden Mevrouw Marie-Claire DE VETTER, wonende te Stuivenbergstraat 35, 1755 Gooik te benoemen tot zaakvoerder en die haar mandaat aanvaardt.

2. Vergoeding van de mandaten

De algemene vergadering beslist dat het voornoemde mandaat bezoldigd is.

3. Publicatie

In uitvoering van de bepalingen van artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen, zal huidig proces verbaal gepubliceerd worden in de bijlagen van het Belgisoh Staatsblad.

Filip Devos Zaakvoerder

10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 30.09.2016 16645-0383-011

Coordonnées
DRAGONNIER

Adresse
STUIVENBERGSTRAAT 35 1755 GOOIK

Code postal : 1755
Localité : GOOIK
Commune : GOOIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande