DREAMDRIVE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DREAMDRIVE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.477.448

Publication

17/06/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 24.03.2014, NGL 11.06.2014 14167-0345-011
15/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.03.2013, NGL 30.04.2013 13112-0546-012
16/02/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad I~V~I~~IINI~~I~I ~Illln

" uoassaz"

: Ondernemingsnr :

Benaming : DreamDrive

(voluit)

ii Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Z.1 Researchpark 20

1731 Asse (Zellik)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van; i Koophandel te Brussel.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 28 januari 2011, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "DreamDrive".

2. Zetel: 1731 Asse (Zellik), Z.1 Researchpark 20.

i; 3. Oprichters:

1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PACE MANAGEMENT COMPANY", in het kort "PACE M.C.", rechtspersonenregister Brussel 0477.799.333, met zetel te 1731 Asse (Zellik), Z.1 Researchpark 20.

2) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SEPS SERVICES & CONSULTING", in! i; het kort "S2C", rechtspersonenregister Antwerpen 0474.780.158, met zetel te 2550 Kontich, Groeningenlei 144;

; bus 1.1. ;

3) De heer VAN HOOYDONK Jeffrey Lesley Luc, geboren te Wommelgem op 1 oktober 1977, wonende; te 2550 Kontich, Groeningenlei 144 bus 101.

4) Mevrouw SEPS Annick Anna Florent, geboren te Bomem op 9 mei 1972, wonende te 2890 Sint Amands (Lippelo), Oppuurseweg 43.

4. Kapitaal: 18.600,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 6.200,00 euro.

6. Nog niet volgestorte inbrengen: 12.400,00 euro. - sub 1: 8.040,00 euro

- sub 2: 4.320,00 euro ' - sub 3: 20,00 euro

- sub 4: 20,00 euro '

7. Samenstelling: in geld.

8. Boeklaar: 01/10 tot 30/09. Het 151e boekjaar eindigt op 30 september 2012.

9. Verdeling_van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een; twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op; wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omirent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van;

een gelijk recht voor elk aandeel. ;

10. Verdeling vereffeninasaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na; ;; vereffening rekening houdend met hun volstorting.

11. Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden! ;; en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er meerdere zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij; het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, behoudens voor de handelingen of; reeks samenhangende handelingen die de vennootschap verbinden boven een bedrag van tienduizend euro (¬ ! 10.000,00) in welk geval er steeds twee (2) zaakvoerders samen dienen op te treden.

Het bestuursorgaan dat overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigt, kan; ;; gevolmachtigden aanstellen voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen. De gevolmachtigden; ;; verbinden de vennootschap, binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoorde ;; lijkheid van de betrokken zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

12. Werden tot statutaire zaakvoerders voor de duur van de vennootschap aangesteld:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

0 4 f tge

BRUSS~~

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

33 yAr4 44~

mod 2.1

a) de heer VAN HOOYDONK Jeffrey Lesley Luc, geboren te Wommelgem op 1 oktober 1977, wonende te Kontich, Groeningenlei 144 bus 101;

b) mevrouw SEPS Annick, Anna Florent, geboren te Bomem op 9 mei 1972, wonende te Sint-Amands (Lippelo), Oppuurseweg 43.

13. Commissarissen: geen.

14. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- In het algemeen alle activiteiten van automobilisme en alles wat, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, te maken heeft met de autosport in de ruimste zin van het woord, waaronder zowel alle activiteiten van publiciteit, marketing, sponsoring betreffende zowel de autosport in het algemeen als raceteams en (race)wagens, als alle activiteiten van import en export, koop en verkoop, huur en verhuur, constructie, assemblage, distributie, vertegenwoordiging van (race)wagens en al hun onderdelen, met inbegrip van alle textielwaren, kleding, uitrusting, accessoires, artikelen, benodigdheden en gadgets die verband houden met de autosport, evenals alle activiteiten betreffende sportmanagement en sportcoaching, het verlenen van advies, bijstand en praktische hulp in de autosportsector op het gebied van administratie, management, juridische, financiële, economische of sociale aangelegenheden, het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen, met inbegrip van het uitgeven van publicaties, deze opsomming exemplatief en niet limitatief zijnde.

- De organisatie, het aanleren, de promotie en het verkopen van alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks, zowel praktische als theoretische, betrekking hebben op rij- en stuurvaardigheid, verkeersveiligheid en integratie van met een motor aangedreven voertuigen, rijwielen en transportmiddelen, deze opsomming exemplatief en niet limitatief zijnde.

- De organisatie, de promotie, het verkopen en het geven van gevorderde autotrainingsstages zoals Slip-en Remcontrole, Wagenbeheersing, Rijvaardigheid, Auto Training, Roadtest, Car-Jacking Preventie, VIP- en Directiechauffeursopleidingen, deze opsomming exemplatief en niet limitatief zijnde.

- Het leiden, het coördineren, het geven van instructies, de uitbating, organisatie, promotie en verkoop van evenementen voor bedrijven en particulieren met betrekking tot alles in het domein van "de autosector, wielen en motoren" zoals in- en outdoorkarting, circuitrijden, touring, "4x4", slalom, slip- en rijinstructiesquads, helicopterdopen, pocket-bikes, motoren, fietsen, bromfietsen, scooters, bootracing, deze opsomming exemplatief en niet limitatief zijnde.

- Het leiden, het coördineren en het organiseren van een racing school en racing teams.

- Het organiseren en geven van symposia en seminaries met betrekking tot alles in verband met de autosector, wielen, voertuigen, motoren en verkeer.

- De in- en export, Het kopen, verkopen en verhandelen van voertuigen, diensten en producten die rechtstreeks of onrechtstreeks, verbonden zijn met producten, diensten of activiteiten van de vennootschap, de automobielsector, auto's, voertuigen, wisselstukken, motorsector-gadgets, miniatuur- of schaalmodellen, deze opsomming exemplatief en niet limitatief zijnde.

- Het verhuren van voertuigen met chauffeur, het vervoeren van personen, shuttledienst en het verlenen van VIP- en limoservices.

- Het verhuren van voertuigen zonder chauffeur.

- Het werven en verkopen van reclame, publiciteit, en sponsoring.

- Het ontwikkelen van marketingconcepten, -strategieën en  ideeën.

- Het voeren van public relation activiteiten.

- De organisatie van evenementen in de ruimste zin van het woord en in het algemeen en het verrichten

van alle activiteiten die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden, waaronder onder meer maar niet uitsluitend de organisatie en inrichting van evenementen, manifestaties, feesten, themafeesten, festivals, tornooien, markten, muzikale en andere artistieke optredens, fuiven, shows, bijeenkomsten, banketten, recepties, salons, tentoonstellingen, beurzen, vernissages, congressen, seminaries, teambuildings, incentives, deze opsomming exemplatief en niet limitatief zijnde.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

15. Gewone algemene veroaderinr: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de laatste zaterdag van de maand februari om tien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering worden gehouden op de eerstvolgende zaterdag, op hetzelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2013.

r 1Yoor-

'behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

a

~

"

"

t(OOr-

" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

16. Volmacht(en): Nihil.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door ING België.

18. Er werd aan elk van de tot statutaire zaakvoerder aangestelde personen bevoegdheid verleend om, elk afzonderlijk handelend en met recht van indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsioketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DREAMDRIVE

Adresse
Z.I. RESEARCHPARK 20 1731 ZELLIK

Code postal : 1731
Localité : Zellik
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande