DRIES MAZEREEL CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DRIES MAZEREEL CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.982.402

Publication

26/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15301483*

Neergelegd

22-01-2015

Griffie

0568982402

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Dries Mazereel Consulting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Uit een akte verleden voor ons, meester Mireille Bedert, notaris te Ternat, op 20 januari 2015, ter registratie aangeboden, blijkt dat:

1. De heer MAZEREEL, Dries, geboren te Poperinge op 03 juli 1981, wettelijk samenwonende partner van mevrouw FERRAND Isabelle Maria, nagemeld, wonende te 1730 Asse, Marie-Louisestaat 6 en

2. Mevrouw FERRAND, Isabelle Marie, geboren te Poperinge op 19 oktober 1979, wettelijk samenwonende partner van de heer MAZEREEL Dries, voormeld, wonende te 1730 Asse, Marie-Louisestaat 6,

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, onder de naam  Dries Mazereel Consulting .

1. KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt DERTIGDUIZEND EURO (¬ 30.000) vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen met een nominale waarde van honderd euro (¬ 100) per aandeel.

De heer MAZEREEL Dries heeft inbreng gedaan van zevenentwintigduizend euro (¬ 27.000,00) waarvoor hem tweehonderdzeventig (270) aandelen werden toegekend.

Mevrouw FERRAND Isabelle heeft inbreng gedaan van drieduizend euro (¬ 3.000,00) waarvoor haar dertig (30) aandelen werden toegekend.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk aandeel waarop werd ingetekend volledig volgestort is door storting in speciën.

De vennootschap heeft bijgevolg de beschikking over een som van DERTIGDUIZEND EURO (¬ 30.000).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE65 7390 1161 0796, geopend namens de vennootschap in oprichting, bij KBC BANK. Ondergetekende notaris heeft bevestigd dat deze deponering heeft plaats gevonden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

2. MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1730 Asse, Marie-Louisestraat 6.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel in de hoedanigheid van tussenpersoon voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, aannemer of onderaannemer, of bij wijze van deelneming, in België of in het buitenland volgende activiteiten uit te oefenen:

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Marie-Louisestraat 6

1730 Asse

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

- het verstrekken van bedrijfsadvies op het vlak van management, financieel beheer in de ruimste zin, alsmede het verlenen van elke mogelijke vorm van bijstand op dit domein;

- het organiseren, begeleiden en adviseren van ondernemingen en private personen, met betrekking tot bedrijfsorganisatorische aangelegenheden en alle daarmee recht¬streeks of onrechtstreeks verbonden handelingen;

- het organiseren van seminaries en bijeenkom¬sten in het kader van voorschreven activiteiten. Deze opsomming is louter aanwijzend en niet beperkend.

De vennootschap zal alle roerende en onroerende goederen, materieel en inrichting mogen aankopen, in pacht nemen, huren, bouwen, verkopen en ruilen, welke dienstbaar of nuttig kunnen zijn voor het maatschap¬pelijk doel of die kaderen in het voorzichtig beheer van haar patrimonium. Teneinde deze activiteiten uit te oefenen, is het haar toegestaan leningen aan te gaan en gebruiksrechten te verkrijgen.

De vennootschap kan alle verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeel¬telijk, verband houden met haar doel en welke van aard zijn er de verwezenlijking van te vergemakkelij¬ken of te bevorderen. Zij kan onder meer elke samen¬werkingsovereenkomst afsluiten die verenigbaar is met haar doel.

De vennootschap kan bij wijze van inbreng, fu¬sie, inschrijving, deelname, financiële tussenkomst of anderszins, belangen hebben of nemen in iedere bestaande of op te richten vennootschap of onderne¬ming in België of in het buitenland, waarvan het doel analoog of verwant is met het hare of nuttig is ter verwezenlijking van haar maatschappelijk doel zoals het hierboven omschreven wordt. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbin-tenissen als tot waar¬borg van verbintenissen van derden borg stel¬len, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handels¬zaak.

4. DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, vanaf het verkrijgen van de

rechtspersoonlijkheid.

5. BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Wordt tot statutaire zaakvoerder voor onbepaalde tijd benoemd: de heer MAZEREEL Dries, voornoemd, dewelke bij het ondertekenen van de oprichtingsakte aanwezig was en heeft verklaard dit mandaat te aanvaarden.

Het mandaat van statutaire zaakvoerder is onherroepelijk voor de duur van hun mandaat, behalve in gevallen van langdurige onbekwaamheid (dit is langer dan drie ononderbroken maanden).

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

De algemene vergadering kan een lasthebber ad hoc benoemen in de zin van artikel 259, 260, 261, 264 van het wetboek van vennootschappen. Die lasthebber ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als de zaakvoerder(s), in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

6. ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op één juni, om veertien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de

eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de

vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere

plaats aangeduid in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de

vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren.

7. BOEKJAAR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het volgende jaar.

8. VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de

vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds

één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij

meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

9. ONTBINDING  VEREFFENING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten. In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

Na vereffening van het passief tegenover derden of consignatie van deze bedragen, zal het saldo verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot hun aandelen, onder aftrek van de eventueel nog te storten bedragen.

10. OVERGANGSBEPALINGEN

A. Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2015.

B. De eerste jaarvergadering wordt gehouden op één juni van het jaar 2016, om veertien uur, overeenkomstig de statuten.

C. De vennootschap neemt met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van de akte oprichting. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van de oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

11. SLOTBEPALINGEN

De verschijners hebben bovendien besloten:

A. Het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

B. Te benoemen tot statutaire zaakvoerder voor een onbepaalde duur: de heer MAZEREEL Dries, voornoemd, dewelke bij het ondertekenen van de oprichtingsakte aanwezig was en heeft verklaard dit mandaat te aanvaarde. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

C. Geen commissaris te benoemen.

12. VOLMACHT

Bij de oprichtingsakte werd een bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd verleend aan mevrouw FERRAND Isabelle, voormeld, met mogelijkheid om huidige volmacht aan derden over te dragen via een schriftelijke en specifieke volmacht, teneinde alle formaliteiten te vervullen ter griffie van de rechtbank van koophandel, het rechtspersonenregister en het bevoegd BTW-kantoor, in of in verband met het inschrijven in het rechtspersonenregister, het bekomen van een BTW-nummer, evenals voor het bekomen van de nodige exploitatievergunningen.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Mireille Bedert.

Neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 28.06.2016 16248-0197-009

Coordonnées
DRIES MAZEREEL CONSULTING

Adresse
MARIE-LOUISESTRAAT 6 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande