DSB9

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DSB9
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.906.624

Publication

23/12/2013
ÿþRechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1910 Kampenhout (Berg), Bulsomstraat, 9.

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Pierre PAEPS, notaris te Machelen, op zesentwintig november tweeduizend dertien "Geregistreerd te Vilvoorde dd. drie december 2013, vier bladen, nul verzending(en), boek 187, blad 6, vak 9. Ontvangen: vijftig euro (50,00) De Eerstaanwezend Inspecteur (getekend) W. Van Rossen" dat:

De heer VANDERMOSTEN David, geboren te Asse op 14 september 1982 en zijn echtgenote Mevrouw DE COSTER Magaly, geboren te Etterbeek op 17 november 1981, samen wonende te 1910 Kampenhout, Bulsomstraat 9.

Gehuwd onder het stelsel der scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor ondergetekende notaris, op 19 augustus 2013.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met benaming "DSB9", met zetel te 1910 Kampenhout (Berg), Bulsomstraat, 9, met een kapitaal van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd aandelen met een gelijke fractiewaarde, het bestaat geheel uit inbrengen in geld, het kapitaal werd volstort ten belope van een/derde, hetzij: 6.200,00¬ .

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap kan warden ontbonden krachtens een besluit van de algemene vergadering der vennoten, beraadslagend zoals voorgeschreven voor statutenwijziging.

De vennootschap heeft tot doel :

a) - installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie,

reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

binnenafwerking van gebouwen.

plaatsen zonnepanelen.

dakwerkzaamheden, isolatiewerken.

verhuring van gereedschappen en toestellen.

herstelling van consumptie-artikelen.

schoonheidsverzorging, permanente make-up, verkoop van schoonheids- en dieetproducten, opleiding

terzake.

b) De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

c) Zij mag deelnemen in of samenwerken met ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of van wie het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, die indien er meer dan een zaakvoerder is, individueel de bevoegdheid hebben alle handelingen te verrichten, die nuttig of noodzakelijk zijn tot het bereiken van het doel der vennootschap onder voorbehoud der bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd tegenover derden op elk van de volgende wijzen a, door haar zaakvoerders, die indien er méér dan een zaakvoerder is individueel bevoegd zijn de vennootschap te verbinden.

b. door een volmachtdrager op voorwaarde dat deze houder is van een geschreven volmacht, het document aan de derde contractant vertoont en dat deze volmacht beperkt is in de tijd en/of bepaald wat betreft het voorwerp ervan.

Op de laatste blz. van uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

laad word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 131924

Ondernemingsnr : 0~ Benaming

(voluit) : DSB9

(verkort)

1 1 DEC. 2013

BeSSEt.

Griffie

9cG G'D,4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-. 1 beet6u4qn "aan her Belgisch Staatsblad

Evenwel zal de vennootschap geldig verbonden zijn door de handtekening van een volmachtdrager handelende binnen de grenzen van zijn volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerder tegenover de vennootschap in geval van overdreven volmacht.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Elke zaakvoerder kan zelf zijn ontslag aanbieden en dit ontslag dient om rechtswerking te krijgen niet aanvaard te worden door de algemene vergadering.

Zaakvoerders van de vennootschap zijn : 1) de heer Vandermosten David en 2) mevrouw De Coster Magaly, beiden voornoemd, zij worden beschouwd als statutaire zaakvoerder.

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste vrijdag van de maand juni om 20 uur,

Bovendien kunnen bijkomende algemene vergaderingen worden gehouden telkens wanneer één der vennoten erom verzoekt. Deze vennoot zorgt zelf voor de convocatie der andere vennoten en deelt in deze convocatie de agenda mee.

Het boekjaar loopt van één januari tot en met éénendertig december van elk kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt tot en met 31 december 2014.

Van de netto-winst wordt jaarlijks minstens een twintig-iste gereserveerd ter aanleg van een wettelijk voorgeschreven reserve. Deze verplichting houdt op zodra deze reserve minstens een tiende van het kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering. Zij kan beslissen deze winst geheel of gedeeltelijk uit te keren, te reserveren, of het resultaat over te dragen,

In geval van ontbinding der vennootschap om welke reden ook zijn de zaakvoerders van rechtswege vereffenaars, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering, beraadslagend bij gewone meerderheid.

De vereffenaars hebben de ruimste bevoegdheden.

Indien er meer dan een vereffenaar is, oefenen zij hun bevoegdheden individueel uit.

De vennootschap in vereffening kan slechts rechtsgeldig vertegenwoordigd worden door haar vereffenaars individueel of door een volmachtdrager op voorwaarde dat deze houder is van een geschreven stuk dat aan de derde-contractant wordt vertoond en dat de volmacht slechts geldt voor een beperkte tijd of een bepaald voorwerp.

Volmacht: De zaakvoerder geeft volmacht aan BVBA W.P. Fisc & Partners te Vilvoorde, Mechelsesteenweg 588 A, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen bij de kruispuntbank van ondernemingen en/of bij alle administratieve autoriteiten, Deze machten hebben betrekking op aile mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DSB9

Adresse
BULSOMSTRAAT 9 1910 KAMPENHOUT

Code postal : 1910
Localité : KAMPENHOUT
Commune : KAMPENHOUT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande