DUFINCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DUFINCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 415.973.315

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.03.2014, NGL 25.04.2014 14108-0052-010
05/12/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 5 NOV. 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

*131 2399

f N

HIII

be

a



st~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0415.973.315

Benaming

(voluit) : DUFINCO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3001 Leuven, Ambachtenlaan 12

(volledig adres)

Onderwerp akte : UITKERING VAN EEN TUSSENTIJDS DIVIDEND-KAPITAALSVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA-UITVOERINGSMACHTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Thomas Boes, te Heverlee, op 19 november 2013, nog te registreren, dal is samengekomen de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "DUFINCO met maatschappelijke zetel te 3001 Heverlee (Leuven), Ambachtenlaan 12, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Leuven onder het ondememingsnummer 0415.973.315 en met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing: Vaststelling van de belaste reserves en beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, 12.345.247,00-¬ bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 29 maart 2013.

Onmiddellijk hierna beslist de algemene vergadering tot de uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van 12.338.888,89-¬ . De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de vennoten een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijds dividend.

Elk van de vennoten afzonderlijk verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van 10 ten honderd van het tussentijds dividend.

Tweede beslissing: Kapitaalverhoging door inbrengen in natura

1. Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de vennoten,met name:

het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisoren cvba VGD Bedrijfsrevisoren, te Antwerpen, Schaliënstraat 5 bus 2, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor, worden hierna letterlijk weergegeven:

<c 7.BESLUITEN

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dufinco bestaat uit een inbreng van schuldvorderingen aangehouden door de heer John Dubaere en zijn echtgenote Béatrice Vanhoutte (gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen), voor een totaal bedrag van 11,105.000 EUR. Deze schuldvorderingen zullen ontstaan naar aanleiding van een dividenduitkering in de zin van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelasting 1992.

De schuldvorderingen bestaan derhalve nog niet op het moment van ondertekening van onderhavig verslag. Ons verslag werd bijgevolg opgesteld onder volgende cumulatieve opschortende voorwaarden:

a)De algemene vergadering van 19-11-2013 besluit rechtsgeldig, voorafgaand aan de kapitaalverhoging beoogd in onderhavig verslag, tot toekenning van een dividend ten belope van 12.338.868,89 EUR (bruto) in toepassing van de in artikel 537 WIB92 bedoelde procedure, en

b)Deze algemene vergadering besluit rechtsgeldig om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 WIB92 bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen op de creditzijde van een schuldrekening op naam van iedere vennoot.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

7.1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura evenals voor de naleving van de fiscale regels met --betrekking lot de_procedure_voor-uitkering.van_reserves.met_inhouding vane.er raserende.voorheffuig_van_10%;.._

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

7.2.De beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

7.3.Het bestuursorgaan heeft slechts één waarderingsmethode gehanteerd voor de waardering van de ingebrachte schuldvorderingen, met name de nominale waarde. Het bestuursorgaan heeft beslist om geen nieuwe aandelen uit te geven voor deze inbreng in natura daar alle bestaande vennoten deelnemen aan de inbreng in dezelfde verhouding als hun bestaand aandelenbezit;

7.4.Hoewel deze keuze geen verschuivingen tussen de vennoten tot gevolg heeft (hoe ook de ruilverhouding wordt bepaald), wijzen wij op de beslissing van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, die van oordeel is dat er nieuwe aandelen moeten worden uitgegeven wanneer een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid haar kapitaal verhoogt door middel van een inbreng in natura;

7.5.Rekening houdend met de weerhouden methode van waardering en in het bijzonder dat er geen verschuivingen kunnen ontstaan tussen de vennoten, hebben wij louter een analytisch nazicht gedaan van de jaarrekening per 31-12-2012 en de tussentijdse cijfers van de inbrenggenietende vennootschap. Hieruit is gebleken dat er vorderingen openstaan ad. 482.267 EUR waarover betwisting bestaat. Mogelijks zijn derhalve de reserves met dit bedrag overgewaardeerd;

7.6.1n de gegeven omstandigheden is naar onze mening de waardering aan nominale waarde van ingebrachte schuldvorderingen bedrijfseconomisch verantwoord en zijn de in te brengen schuldvorderingen niet overgewaardeerd, onder voorbehoud van hetgeen in de voorgaande paragrafen is uiteengezet;

7.7.Er worden, zoals hierboven uiteengezet, geen nieuwe aandelen uitgegeven voor deze inbreng.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

Volledigheidshalve benadrukken wij dat enkel en alleen de in het huidige verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in natura

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 §1, eerste en tweede lid W. Venn. aangaande de voorgenomen inbreng in natura bij wijze van kapitaalverhoging van bvba Dufinco in het kader van de toepassing van artikel 537 WIB92 en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgesteld te Antwerpen op 18 november 2013

Burg. CVBA VGD Bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door Maarten Lindemans

Bedrijfsrevisor (Get.)»

- het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het genoemde wetboek.

2. Kapitaalverhoging

ls Beslissing

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal te verhogen niet een bedrag van 90 ten honderd van het tussentijds dividend zijnde 11.105.000,00-¬ om het van 36.135.000,00-¬ op 47.240.000-¬ te brengen zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde 90 ten honderd van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

II. Inschrijving

De vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, verklaren, na voorlezing van het voorafgaande, hun gezamenlijke schuldvordering, zijnde een dividenduitkering die voortkomt uit de belaste reserves, in deze vennootschap in te brengen, nadat zij hebben verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten ais van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

De vennoten verklaren volledig in te schrijven op de kapitaalsverhoging naar evenredig held van hun aandelen.

Na deze uiteenzetting verklaren de vennoten, 90 ten honderd van de schuldvordering in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende 10 ten honderd als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

III. Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde

kapitaalverhoging van 11.105.000,00-¬ daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk

gebracht werd op 47.240,000-¬ .

3, Wijziging artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 47.240.000,00-¬ .

Het wordt vertegenwoordigd door 3153 aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/drieduizend

honderd drie en vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

Derde beslissing, Toekenning van bevoegdheden aan de zaakvoerder

De vergadering verleent de zaakvoerder alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren, met

inbegrip van de coordinatie van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

.) F

Voor-Vehoucren aan het Belgisch Staatsblad

Thomas Boes

Notaris





Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, verslag van de zaakvoerder, verslag van de bedrijfsrevisor, gecoordineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.03.2013, NGL 19.04.2013 13092-0364-012
26/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.03.2012, NGL 16.04.2012 12090-0092-010
28/04/2011 : LE052646
22/04/2011 : LE052646
22/04/2010 : LE052646
21/04/2009 : LE052646
17/04/2008 : LE052646
23/08/2007 : LE052646
07/05/2007 : LE052646
10/04/2006 : LE052646
27/02/2006 : LE052646
21/04/2005 : LE052646
04/04/2005 : LE052646
08/06/2004 : LE052646
14/04/2004 : LE052646
15/04/2003 : LE052646
02/08/2002 : LE052646
08/05/2002 : LE052646
11/04/2001 : LE052646
22/04/2000 : LE052646
02/04/1999 : LE052646
26/09/1997 : LE52646
01/01/1997 : LE52646
01/01/1993 : LE52646
22/12/1992 : LE52646
01/01/1992 : LE52646
01/01/1989 : LE52646
24/02/1988 : LE52646
01/01/1988 : LE52646
11/02/1987 : LE52646
01/01/1986 : LE52646

Coordonnées
DUFINCO

Adresse
AMBACHTENLAAN 12 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande