DURABLE TECHNOLOGIES GROUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DURABLE TECHNOLOGIES GROUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.061.104

Publication

25/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 18.09.2013 13587-0424-015
29/06/2011
ÿþ Motl 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) ; DURABLE TECHNOLOGIES GROUP

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Zetel : Romeinsebaan 56 -- Brussegem (B- 1785 Merchtem) Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden op 15 juni 2011 voor Meester Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris te

Elsene, dat de heer LAMBERTS-VAN ASSCHE Marc Joanna Pieter Suzanne, geboren te Londerzeel, op 16',

juli 1963, gedomicilieerd te Brussegem (B-1785 Merchtem), Romeinsebaan, 56, een vennootschap heeft/

opgericht met volgende kenmerken:

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam: "DURABLE TECHNOLOGIES GROUP".

Zetel: Brussegem (B-1785 Merchtem), Romeinsebaan, 56.

Doel: De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland voor eigen rekening, voor rekening:

van derden of voor gezamenlijke niet derden, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger:

1. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer

adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, hete. verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van: de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie,:

het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen; "

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het' uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

studie, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie: en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van: secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren,' magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van; management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en` uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van: bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen: met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en: opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen: zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen,; onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende: goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die` van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving Op de laatste Clz. van Luk 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid var de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening.

JUlN 2a~~

.~. t,..! ,; ,,{ ~,. r ~

~~~~~l~t~.

Griffie

lemme

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2011- Annexes du Moniteur belge

3e) 06A _Ad/

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2011- Annexes du Moniteur belge

of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

4. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

5. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

6. Het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

7. De agentuur, het optreden als tussenpersoon in de handel, het bevorderen van het internationaal handelsverkeer in het algemeen en het indekken van latente risico's in het bijzonder als daar zijn het wisselrisico, het debiteurénrisico, het kredietrisico, het transportrisico enzovoort.

8. Het behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de internationale en Belgische markten. Dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover voor betreffende operaties machtigingen werden bekomen waar nodig.

9. Het ondernemen, opvolgen en implementatie van studies, onderzoek en werkzaamheden van

wetenschappelijke, technische en technologische aard in en voor bedrijven. Het uitvoeren en bevorderen

van technologie-overdracht en van de invoering van nieuwe technologieën en producten in ondernemingen

en in de markt. Het verzamelen, bijhouden, in stand houden en valoriseren van de wetenschappelijke en

technische kennis en documentatie;

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Kapitaal: bedraagt twintigduizend euro (20.000,00 EUR), vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen,

zonder vermelding van nominale waarde.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders ("het bestuur"), al dan niet

vennoten.

Interne bestuursbevoegdheden

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking

van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of de

statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling

van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Externe vertegenwoordiging

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als

verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij afzonderlijk optreden.

Bijzondere volmachten

Het bestuur kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn

geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van het bestuur in geval van overschrijding van delegatiebevoegdheid. Jaarvergadering: op de derde vrijdag van de maand juni, om twintig uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, behalve op zaterdag, op hetzelfde uur. De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op een andere plaats in België zoals aangeduid in de oproepingen.

Uitoefening van het stemrecht: elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijk volmacht. De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld.

Behoudens afwijkende bepalingen in de statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid, slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle mede-eigenaars.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend, tenzij anders bedongen in de overeenkomst tot inpandgeving en de vennootschap daarvan op de hoogte werd gebracht.

Iedere vennoot kan per brief stemmen, door middel van een formulier dat de volgende vermeldingen dient te bevatten:

- de naam, voornamen en woonplaats (indien natuurlijke persoon) / naam, vorm en zetel (indien

e rechtspersoon) van de vennoot;

het aantal aandelen waarmee deze aan de stemming deelneemt;

- de uitdrukkelijke wens om per brief te stemmen;

de naam en de zetel van de vennootschap;

sC

- de datum, uur en plaats van de algemene vergadering;

de agenda van de vergadering;

ó - de vermelding na elk punt van de agenda van een van de volgende bepalingen: "goedgekeurd"/

"verworpen"/ "onthouding"

de plaats en datum van ondertekening van het formulier;

de handtekening.

"clDe formulieren waarin één van bovenstaande vermeldingen ontbreekt zijn nietig.

et Voor het berekenen van hel quorum wordt slechts rekening gehouden met de formulieren die door de vennootschap werden ontvangen ten minste acht dagen voor de voorziene datum van de vergadering.

et Boekjaar: begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Winstverdeling: jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf

el procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake.

l Saldo na vereffening: na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen

sC vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort, zullen de

vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op et

volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

DIVERSE BEPALINGEN

Inschrijving en volstorting van het kapitaal: op de aandelen werd door de oprichter ingeschreven door middel van een inbreng in geld, volledig volstort.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2011- Annexes du Moniteur belge

De instrumenterende notaris bevestigt dat het bedrag van volstorting, conform artikel 224 van het

Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening geopend bij ING België.

Het door voormelde financiële instelling verstrekt bewijs werd aan de notaris overhandigd en zal in zijn

dossier worden bewaard.

Benoeming van de zaakvoerder : de heer Marc LAMBERTS-VAN ASSCHE, voornoemde oprichter, werd

in hoedanigheid van zaakvoerder aangesteld, zonder beperking van duur.

Eerste boekjaar: vanaf de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt tot 31 december

2012.

Eerste jaarvergadering: in 2013.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL (opgemaakt vôôr registratie in toepassing van

artikel 173, 1 °bis van het Wetboek der Registratierechten).

Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B verni _ ....... -. - ... - . -." . -. .._. _ er van

. ..... -

elde~3 ' Recto " Naamen hoedanigheid ~ d de instrumenterende notaris, hetzij var de perso(onéeri bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 23.06.2015 15209-0057-016

Coordonnées
DURABLE TECHNOLOGIES GROUP

Adresse
ROMEINSEBAAN 56 1785 BRUSSEGEM

Code postal : 1785
Localité : Brussegem
Commune : MERCHTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande