DURACELL BATTERIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DURACELL BATTERIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 400.959.891

Publication

05/05/2014 : Ontslagen - benoemingen
De Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 28 maart 2014 besloot om, met onmiddellijke ingang, het ontslag van de heer Patrick Wlasscheleyn te aanvaarden aïs zaakvoerder van de vennootschap en de heer Alain Cornet te benoemen als nieuwe zaakvoerder in de vennootschap. Dit mandaat is onbezoldigd en neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering gehouden in het jaar 2014 behoudens indien dit mandaat tijdens deze jaarvergadering verlengd wordt.

Het Collège van Zaakvoerders bestaat dus vanaf 28 maart 2014 uit de volgende leden ;

Christophe Karkossa, Heilïgenborne 134,1170 Watermael-Boitsfort, België Jean Delbar, F. Robberechtstraat 173,1780 Wemmel, België Alain Cornet, Avenue du Parc 12,1340 Ottignîes, België

Johannes (John) Metselaar, Leeuwerikenlaan 32,1780 Wemmel, Belgîe Jean-Marie Vliegen, Slachthuislaan 1,3000 Leuven, Belgîe

De vennootschap is geldig verbonden door de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders.

Martine FRERE

Vatmachtdrager

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

SanÂW*�
17/07/2014
ÿþLied Werd 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

- 8 JULI 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

te lenffrl,

Mit!IIM121 1.1 Il

Voor-behoude

aan hot

BeIgiscl Staatsbk

I II

Onelernerningsnr 0400959891

Benaming

fvolua) . Duracell Batteries

(verkorfl

ReetSVOrrn Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Nijverheidslaan 7, 3200 AARSCHOT

(volledig adres)

Onderwerp akte Volmachten

Het College van Zaakvoerders besloot op 27 juni 2014 om, met onmiddellijke ingang, de eerder verleende volmachten aan lulia Stanciu en Jean-Jacques Canonici in te trekken en de volgende volmachten te verlenen aan de heren Filip Claes, en Gautier Engiscl-L

G. Engisch : T

F. Claes A2, B2, B3, Cl ,G, H, M, NIJP, N2, Fi

(de nummers verwijzen naar de "volmachtenlijst" in bijlage) :

Deze volmachten zijn geldig tot de volgende algemene herziening gepland in december 2014.

Volmachtenlijst

Ai Alle BRIEFWISSELING tekenen binnen de perken van haar/zijn mandaat, het opstellen en tekenen van aile stukken en documenten voor de uitoefening van haar/zijn bevoegdheden.

A.2 Alle BRIEFWISSELING tekenen binnen de perken van haar/zijn departement en binnen de perken van zijn/haar mandaat. Het opstellen en tekenen van aile stukken en documenten voor de uitoefening van haar/zijn bevoegdheden.

B.1 De VENNOOTSCHAP VERTEGENWOORDIGEN, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, tegenover' ' derden, in het bijzonder kliënten en leveranciers, en tegenover de posterijen, het bestuur des postcheques, de belasting- en douane-administraties inclusief het indienen van de belastingaangiften, de Kruispuntbank en Ondernemingsloketten, centrale, regionale, provinciale en gemeentelijke overheden, elke andere publiek- of' privaatrechtelijke administratiedienst, met inbegrip van de procedures met betrekking tot arbeidsongevallen en; van de procedures van faillissement, gerechtelijk akkoord of vrijwillige vereffening,

B.2 De VENNOOTSCHAP VERTEGENWOORDIGEN, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, tegenover. derden, in het bijzonder kliënten en leveranciers, en tegenover de posterijen, het bestuur des postcheques, de. belasting- en douane-administraties inclusief het indienen van de belastingaangiften, de Kruispuntbank en Ondernemingsloketten, centrale, regionale, provinciale en gemeentelijke overheden, elke andere publiek- of, privaatrechtelijke administratiedienst, met inbegrip van de procedures met betrekking tot arbeidsongevallen en, procedures van faillissement, gerechtelijk akkoord of vrijwillige vereffening in het kader van de activiteiten' waarvoor zij/hij verantwoordelijk is..

B.3. De VENNOOTSCHAP VERTEGENWOORDIGEN in alle rechtsgedingen als eiseres of als verweerster, en aile dadingen aangaan, voor zover deze de perken van haar/zijn bevoegdheden niet overschrijden.

C.1. Het nodige PERSONEEL aanwerven en ontslaan voor de goede werking van de vennootschap, hun wedde te bepalen, hun functies en individuele arbeidsvoorwaarden vaststellen binnen de grenzen van het goedgekeurde budget.

C.2, Het nodige PERSONEEL aanwerven en ontslaan voor de goede werking van het departement waarvoor hij/zij verantwoordelijk is, hun wedde te bepalen, hun functies en individuele arbeidsvoorwaarden vaststellen binnen de grenzen van het goedgekeurde budget.

Op de laatste big. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso "

Naam n en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

D. De vennootschap in het HANDELSREGISTER / KRUISPUNTBANK / ONDERNEMINGSLOKETTEN inschrijven, deze inschrijving wijzigen of uitschrijven alsook het nodige doen en het ondertekenen van de documenten bestemd voor publicatie in het Belgisch Staatsblad en neerlegging op de griffie.

E. Zijn/haar BEVOEGDHEDEN geheel of gedeeltelijk over te dragen voor bepaalde doeleinden in belang van de vennootschap.

F. Hij mag afzonderlijk de vennootschap vertegenwoordigen in geval van OVERHEIDS-OPDRACHTEN betreffende leveringen of diensten, en aldus inschrijven op aanbestedingen en offerteaanvragen, of desgevallend, al het nodige doen om tot onderhandse overeenkomsten te komen. Hij mag aile formaliteiten en documenten ter zake invullen, ondertekenen en voorleggen.

Huidige beslissing wordt genomen en gepubliceerd teneinde te voldoen aan de bepalingen van artikel 19 §1 laatste zin van het Koninklijk Besluit d.d. 22 april 1977 betreffende de overheidsopdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten.

G. ONTVANGEN namens de vennootschap, met mogelijkheid van indeplaatstelling, vanwege de posterijen, de douane, spoorwegen en alle besteldiensten, VAN ALLE BRIEVEN, TELEGRAMMEN, KOFFERS EN PAKKETTEN, al dan niet aangetekend, verzekerd, of met aangegeven waarde, het ontvangen van aile deposito's, postmandaten en postchecks, het terugnemen van aile goederen die voor rekening van de vennootschap werden opgeslagen, geconsigneerd, of op enige andere wijze in bewaring gegeven, het aanbieden van alle vrachtbrieven, opsragbrieven of andere vereiste documenten;

H. Samen met een persoon die daartoe volmachten/bevoegdheden heeft gekregen

GROEPSVERZEKERINGS PLANNEN uitwerken, afsluiten en uitvoeren ten gunste van de werknemers van de vennootschap.

I. Voorbereiden van INVENTARISSEN EN JAARREKENINGEN van de vennootschap

K.1 IN HUUR NEMEN van bankkluizen bij relatiebanken.

K.2 OPENEN van rekeningen bij de post, banken of andere krediet- en financiële instellingen, bij dewelke de vennootschap reeds een rekening heeft in naam van de vennootschap;

K.3 AANDUIDEN VAN DE PERSONEN die twee per twee verrichtingen op de rekeningen mogen doen;

K.4 Het DOEN VAN VERRICHTINGEN op de rekeningen samen met de ondertekening van één van de personen die daartoe volmachten/bevoegdheden beett gekregen.

K.5 TEKEN EN,VERHANDELEN EN ENDOSSEREN voor rekening van de vennootschap van aile handelspapieren, wissels, mandaten, cheques, orderbriefjes en gelijkaardige documenten samen met een persoon die daartoe volmachten/bevoegdheden heeft gekregen.

K.6 ONTVANGEN VAN ALLE SOMMEN of waarden aan de vennootschap verschuldigd in hoofdsom, interest of bijhorigheden; kwijtingen verlenen in naam van de vennootschap,

L. Aangaan, wijzigen en beëindigen van CONTRACTEN, aanvaarden van bestellingen, indienen van aanbiedingen, voor rekening en in naam van de vennootschap, met uitzondering van de overeenkomsten met betrekking tot industriële eigendomsrechten, overnames van ondernemingen, inschrijving, kopen en verkopen van aandelen, toestaan van zekerheden, waarborgen, aangaan en toestaan van financieringen en leningen, oprichten van nieuwe kantoren, exploitatiezetels, filialen en dochtervennootschappen, samenwerkingsovereenkomsten en agentuur- en verdeelovereenkomsten;

M Alle HUUR EN ONDERHUUR Contracten van maximum 9 jaar als verhuurder of huurder, af te sluiten, te wijzigen of te beëindigen, van roerende of onroerende goederen in België o.a, voor het vestigen van kantoren, fabrieken, evenals alle andere lokalen ter beschikking van de vennootschap, deze contracten te registreren en al het nodige te doen.

N.1 Contracten aan te gaan; te wijzigen of te beëindigen voor het ONDERHOUDEN VAN DE GEBOUWEN en de uitrusting van de vennootschap Sluiten, wijzigen of beëindigen van contracten met de regie van telegraaf en telefoon en de diensten voor water-, gas- en electriciteitvoorziening, met betrekking tot de installaties in de lokalen op de terreinen van de vennootschap.

N.2 Alle VEFIZEKERINGS Contracten af te sluiten vereist door de wetgeving op de sociale zekerheid en/of voor de vrijwaring van de aktiva der vennootschap.

O. In naam van de vennootschap

- Contracten af te sluiten,te wijzigen of te beëindigen betreffende NIEUWE PRODUKTEN, processen of

gegevens die de ontvangst van confidentiële gegevens of bekendmaking van technische gegevens omvatten,

- Contracten voor ONDERZOEK met universiteiten, stichtingen, commerciële laboratoria en adviesbureaus

af te sluiten, te wijzigen of te beëindigen.

P. Alle AANKOOP-, VERKOOP- EN/OF DIENSTVERLENINGSCONTRACTEN af te sluiten, te wijzigen of op te zeggen binnen de grenzen van haar/zijn mandaat en in het kader van de activiteiten waarvoor hij/zij verantwoordelijk is. Alle dadingen aangaan, voor zover deze de beperkingen van zijn mandaat niet overschrijden.

Q. Al het nodige doen voor een stipte uitvoering in België van de beslissingen van het college van zaakvoerders/raad van bestuur;

ei.

1:1.Alle documenten op te stellen en te tekenen, alle formaliteiten te vervullen en in het algemeen alle verrichtingen te doen die nuttig en/of noodzakelijk zijn niet betrekking tot

a) De uitgifte van attesten en certificaten die betrekking hebben op de tewerkstelling van de P&G werknemers, alsook de uitgifte van attesten gevraagd door de overheid en andere instanties betreffende deze P&G tewerkstelling;

b) Het uitgeven en ondertekenen van documenten die betrekking hebben op het begin en het einde van de arbeidsovereenkomst dit zowel voor documenten en attesten voor de overheid als voor privé-instanties, dit in zoverre het begin of einde van de tewerkstelling gestaafd wordt door een intern P&G document;

c)De procedure voor het aanvragen en behouden van detachering van vreemde werknemers tewerkgesteld door één van de E3elgische P&G maatschappijen, en tevens voor werknemers van een Belgische vennootschap die gedetacheerd worden naar het buitenland.

d)De procedure van tewerkstelling van werknemers en stagiairs van vreemde nationaliteiten (zoals bijvoorbeeld het aanvragen van arbeidskaarten, werkvergunningen, opvolgen van visa-procedures, enzomeer)

Met "P&G" wordt bedoeld aile vennootschappen behorende tot de Procter & Gamble groep.

S.Zelfstandig handelingen te verrichten namens de vennootschap en om deze te vertegenwoordigen en juridisch te binden met betrekking tot contracten met klanten, daarbij inbegrepen opzegging of vroegtijdige beëindiging van leningen.

T.Alle documenten te tekenen die betrekking hebben op de merken, patenten, octrooien en domeinnamen die toebehoren aan de vennootschap. Dit houdt ondermeer in

-Aile aanvragingen, wijzigingen, verlengingen of annulaties van merkenregistraties en/of andere neerleggingen bij de betreffende authoriteiten en dit wereldwijd

-alle documenten, die ondermeer volmachten, certificaten, brieven, notulen, en dergelijke kunnen bevatten, die nodig zouden zijn met het oog op de bescherming of vrijwaring van de merken, patenten, octrooien en domeinnamen van de vennootschap of die nodig zouden zijn om inbreuken op de rechten van de vennootschap te bestrijden.

Martine FRERE

Volmachtdrager

bE,h,Duden

het

Est,?:,isth Staatsblad

1 L7

Bil!ag_en bil het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur bele

Op de faatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(b)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

16/10/2014
ÿþIII

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mai Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken Kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111.!litan II

NEERGELEGD

-7 OU. 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Lac...bruita__

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0400959891

Benaming

(voluit) : Duracell Batteries

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Nijverheidslaan 7, 3200 AARSCHOT

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslagen - benoemingen

De Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 22 september 2014 besloot om, met ingang van 1

oktober 2014, het ontslag van de heer Christophe Karkossa te aanvaarden als zaakvoerder en Algemeen : Directeur van de vennootschap en de heer Stefaan Boterberg te benoemen als nieuwe zaakvoerder in de ; vennootschap, Dit mandaat is onbezoldigd en neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering gehouden ; in het jaar 2014 behoudens indien dit mandaat tijdens deze jaarvergadering verlengd wordt.

Het College van Zaakvoerders bestaat dus vanaf 1 oktober 2014 uit de volgende leden

Stefaan Boterberg, Avenue Fernand Labby 31/4, 1390 Bossut-Gottechain, Belgie

Jean Delbar, F. Robberechtstraat 173, 1780 Wemmel, Belgie

Alain Cornet, Avenue du Parc 12, 1340 Ottignies, Seigle

Johannes (John) Metselaar, Leeuwerikenlaan 32, 1780 Wemmel, Belgie

Jean-Marie Vliegen, Slachthuislaan 1, 3000 Leuven, Belgie

De vennootschap is geldig verbonden door de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders.

Martine FRERE

Volmachtdrager

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ». Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)rgen) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

16/01/2014 : LE043168
06/12/2013 : LE043168
06/12/2013 : LE043168
03/01/2013 : LE043168
05/12/2012 : LE043168
28/01/2015 : LE043168
17/02/2012 : LE043168
27/01/2012 : LE043168
16/12/2011 : LE043168
16/03/2011 : LE043168
22/12/2010 : LE043168
17/03/2015 : LE043168
20/07/2010 : LE043168
14/04/2010 : LE043168
17/03/2010 : LE043168
22/12/2009 : LE043168
09/11/2009 : LE043168
25/09/2009 : LE043168
15/09/2009 : LE043168
23/07/2009 : LE043168
06/07/2009 : LE043168
29/06/2009 : LE043168
19/01/2009 : LE043168
16/09/2008 : LE043168
31/07/2008 : LE043168
17/03/2008 : LE043168
12/07/2007 : LE043168
23/04/2007 : LE043168
12/07/2006 : LE043168
21/04/2006 : LE043168
15/03/2006 : LE043168
28/02/2006 : LE043168
23/11/2005 : LE043168
12/08/2005 : LE043168
03/08/2005 : LE043168
26/07/2005 : LE043168
08/06/2005 : LE043168
02/08/2004 : LE043168
02/07/2003 : LE043168
01/07/2003 : LE043168
27/12/2002 : LE043168
26/09/2001 : LE043168
12/07/2001 : LE043168
03/04/2001 : LE043168
14/12/2000 : LE043168
26/05/2000 : LE043168
20/05/2000 : LE043168
02/02/2000 : LE043168
03/09/1999 : LE043168
15/06/1999 : LE043168
03/06/1999 : LE043168
14/12/2015 : LE043168
25/12/1997 : LE43168
21/11/1997 : LE43168
30/10/1997 : LE43168
07/08/1997 : LE43168
01/01/1997 : LE43168
18/01/2016 : LE043168
01/01/1995 : LE43168
23/02/1994 : LE43168
23/02/1994 : LE43168
01/01/1993 : LE43168
01/01/1992 : LE43168
01/01/1990 : LE43168
24/02/2016 : LE043168
27/01/1989 : LE43168
23/07/1988 : LE43168
23/07/1988 : LE43168
11/07/1987 : LE43168
09/03/2016 : LE043168
10/07/1986 : LE43168
24/06/1986 : LE43168
11/04/1986 : LE43168
01/01/1986 : LE43168
24/04/1985 : LE43168
25/03/2016 : LE043168
27/02/2017 : LE043168
22/06/2018 : LE043168

Coordonnées
DURACELL BATTERIES

Adresse
NIJVERHEIDSLAAN 7 3200 AARSCHOT

Code postal : 3200
Localité : AARSCHOT
Commune : AARSCHOT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande