E-CURE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : E-CURE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.927.716

Publication

15/01/2014
ÿþ"

r-{~`----:q~- ~ " ~. a 1_ Mod Word ü.i

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergele@d ter griie'der " " Rechtbank van Koiip etulâi qn

te Leuven, de A

DE GRIFFIER

Griffie

r

Ondernemingsnr : 0541.927.716

Benaming

(voluit) : e-Cure

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Glabbeekstraat 29, 3450 Geetbets

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Op de Bijzondere Algemene Vergadering van 23/12/2013 is hetvolgende unaniem beslist:

De Heer Thomeer Koen Maria Josephus, wonende te Heilige Geesthoek 125, 2070 Zwijndrecht, geboren te Ukkel op 2110611978, wordt ais niet-statutaire zaakvoerder benoemd.

Vanaf deze datum wordt de BVBA vertegenwoordigd door de volgende 2 zaakvoerders die volgens art 15

van de statuten individueel kunnen optreden:

- de Heer Bjorn Baeten

- de Heer Koen Thomeer

Voor eensiuidens verklaard uittreksel,

Koen Thomeer

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/11/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13306923*

Neergelegd

18-11-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0541927716

Benaming (voluit): e-Cure

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3450 Geetbets, Glabbeekstraat 29

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor meester Vincent Tallon, geassocieerde notaris in de besloten Vennootschap met beperkte Aansprakelijkheid Eric Tallon en Vincent Tallon, geassocieerde notarissen met zetel te Geetbets, Kasteellaan 12, op veertien november tweeduizend dertien, ter registratie aangeboden, blijkt dat:

1. De heer BAETEN, Bjorn Rene Maria Cornelius, geboren te Keulen op één april negentienhonderd zesenzeventig, nationaal nummer 76.04.01 235-01, echtgenoot van Mevrouw Janssen Karen, geboren te Lommel op tien juli negentienhonderd zesenzeventig, nationaal nummer 76.07.10 018-66, samen wonende te 3450 Geetbets, Glabbeekstraat 29.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel, bij gebrek aan een huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden.

2. De heer THOMEER, Michael Josephus, geboren te Hong Kong op vijfentwintig november negentienhonderd zevenenzestig, nationaal nummer 67.11.25 353-90, echtgenoot van Mevrouw Van Wiele Pia, samen wonende te 3390 Tielt-Winge, Stekstraat 19. Gehuwd onder het wettelijk stelsel, bij gebrek aan een huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden.

3. De heer THOMEER, Koen Maria Josephus, geboren te Ukkel op éénentwintig juni negentienhonderd achtenzeventig, nationaal nummer 78.06.21 313-58, echtgenoot van mevrouw De Volder Katelijn, samen wonende te 2070 Zwijndrecht, Heilig Geesthoek 125.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel, bij gebrek aan een huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden.

een vennootschap hebben opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "e-Cure met maatschappelijke zetel te 3450 Geetbets, Glabbeekstraat 29 en waarvan het geplaatste kapitaal achttienduizend zeshonderd euro bedraagt.

De verschijners verklaren en erkennen dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) volledig geplaatst is en volstort is voor zesduizend driehonderd euro.

a)De heer Baeten Bjorn verklaart inbreng te doen van zesduizend

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

tweehonderd Euro waarvoor hem tweeënzestig aandelen zonder nominale waarde toegekend worden.

b) De heer Thomeer Michael verklaart inbreng te doen van zesduizend tweehonderd euro waarvoor hem tweeënzestig aandelen zonder nominale waarde toegekend worden

b)De heer Thomeer Koen verklaart inbreng te doen van zesduizend tweehonderd Euro waarvoor hem tweeënzestig aandelen zonder nominale waarde toegekend wordt.

Ieder aandeel is voor een gelijk deel volstort.

De genoemde bedragen zijn bij storting gedeponeerd op een bijzondere rekening BNP Paribas Fortis onder nummer 0017077239-01 geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op heden dat mij is overhandigd. Ondergetekende notaris bevestigt de storting zoals blijkt uit het bankattest.

Ondergetekende notaris bevestigt dat hij de partijen ingelicht heeft dat de eigendom van de aandelen van diegenen die gehuwd zijn onder een gemeenschapsstelsel eigendom is van de gemeenschap indien het geld betreft van de gemeenschap. C.Oprichtingskosten.

De kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting, bedragen bij benadering duizend tweehonderd Euro.

D.Overneming van verbintenissen.

De comparanten verklaren bij toepassing van artikel 60 Vennootschappenwetboek dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel van een oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van Koophandel te Leuven.

E.Ondergetekende notaris heeft de oprichters ingelicht omtrent de draagwijdte van artikel 212 van het wetboek van Vennootschappen dat bepaalt dat hij slechts van één enkele besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid de enige vennoot kan zijn en dat hij geacht wordt hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van iedere andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die hij nadien alleen zou oprichten of waarvan hij nadien de enige vennoot zou worden, behalve wanneer de aandelen wegens overlijden aan hem overgaan.

II.STATUTEN.

De verschijners verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt:

A.NAAM  DUUR  ZETEL  DOEL

Artikel 1 De vennootschap is een Besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid, opgericht onder de naam «e-Cure»

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, bestelorders en andere stukken uitgaande van de vennootschap zullen vermelden: de maatschappelijke benaming,

de vermelding « besloten vennootschap met beperkte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

aansprakelijkheid » of de letters « BVBA », leesbaar

geschreven. De naam zal gevolgd worden door de nauwkeurige aanwijzing van de maatschappelijke zetel, het woord ondernemingsnummer of ON gevolgd door het inschrijvingsnummer bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

Artikel 2 De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te

rekenen vanaf de oprichtingsakte.

De artikelen 1865, 5° en 1869 van het Burgerlijk Wetboek betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 3 De vennootschap is gevestigd te 3450 Geetbets

Glabbeekstraat 29. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder samen met de Algemene Vergadering. De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door het bevoegd orgaan van vertegenwoordiging ondertekende verklaring samen met een afschrift ter bekendmaking in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder samen met de Algemene Vergadering in België of in het

buitenland bijkomende administratieve zetels en

bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

Artikel 4

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel in vaste als verplaatsbare inrichtingen: Software te ontwikkelen, realiseren van programma s en gebruiksklare systemen, analyseren, ontwerpen en ontwikkelen van gebruiksklare informatiesystemen, inclusief systemen van data-identificatie;

Advies te verlenen aan zorgkundigen en zorginstellingen, als adviesbureau; advies geven over hardware, hardwaretoepassingen en configuratie; analyseren van de behoeften en problemen van de gebruiker; advies geven en/of bijstand verlenen over softwareprogramma s, de ontwikkeling, implementatie en leveren van softwareprogramma s; adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheren en het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding. waaronder maar niet beperkt van actuariële diensten en dergelijke; het berekenen van kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op hel gebied van planning, organisatie. efficiëntie en dergelijke meer, planning- en projectmanagement;

Het installeren, onderhouden, implementeren en analyseren van computer-, data- en communicatienetwerken;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Begeleiden en leiding geven aan projecten, geven van opleiding bij gebruik en ontwikkelen van software; Industriële integratie van procestechnologie in productieomgeving;

Procesautomatisering;

Hosting, beheer en ontwikkelen van websites;

Uitgeven, verkopen en leveren van softwareprogramma s; Het ontwerpen, het ontwikkelen. het plaatsen en de handel inzake telecommunicatiesystemen. Het samenstellen en commercialiseren van een internationaal en commercieel datacommunicatienetwerk.

Alle activiteiten in verband met internet. alle internet toepassingen waaronder in het bijzonder het ontwerpen, opstellen creëren en uitbaten van websltes zowel voor eigen rekening als in opdracht van derden. het verlenen van internetaansluitingen zowel aan ondernemingen als aan particulieren, de ecommerce evenals alle dienstverlening aangaande het voorgaande.

De samenstelling en levering van documentatie over standaard-of speciale computerprogrammatuur.

De groot- en kleinhandel de import en export, huur en verhuur, distributie, fabricage en assemblage van alle elektronisch materiaal bestemd voor gegevensverwerking, bedrijfsautomatisering en telecommunicatie. Waaronder hardwarematerialen voor computers, onderdelen, randapparatuur en benodigdheden evenals allerhande softwarepakketten, know how, licenties. Het ontwerpen, de handel, de plaatsing en de fabricatie van schakelborden voor de energieverdeling en telecommunicatiesystemen in computerruimten alsmede de erbij horende elementen

Alle andere niet eerder genoemde activiteiten in verband met computers; evenals het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle voormelde producten, materialen. De handel in onroerende goederen en de verhuur van eigen onroerend goed; de vennootschap kan onroerende goederen als belegging verwerven. beheren, kopen. verkopen, verhuren, huren, uitrusten, bouwen en verbouwen, restaureren, valoriseren, ruilen enzovoort;

De kleinhandel en de handelsbemiddeling in allemande goederen. artikelen en zaken. zonder enig onderscheid, evenwel op voorwaarde dat de vennootschap beschikt over de nodige vergunningen indien zulks vereist zou zijn. Ontwerpen en programmeren van computerprogramma s (62010). Computerconsultancy-activiteiten. (62020)

Verlenen van advies aan de gebruikers over soorten computers (hardware) en hun configuratie en de toepassing van bijhorende programmatuur (software). (6202001)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Activiteiten van systeemintegrators.

Beheer van computerfaciliteiten. (62030)

Overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer. (62090)

Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten. (63110)

Al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant: - invoeren van gegevens - volledige verwerking van gegevens. (6311001) Permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden. (6311002)

Samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen: uurroosters, industriële catalogi, wetenschappelijke gegevens, enz. (6311011)

Opslag van gegevens door middel van een computerrecord in een bepaald formaat. (6311012)

Terbeschikking stellen van databank: leveren van gegevens voor gebruikers (individueel of in groep), in een bepaalde volgorde, door on-line terugzoeken of door toegankelijkheid van de gegevens. (6311013)

Handel in eigen onroerend goed. (68100)

Handel in eigen onroerend goed: flatgebouwen en woningen niet voor bewoning bestemde gebouwen, grond. (6810001)

Verkoop van eigen handelszaken en van zelf verworven sleutelgeld (overname). (6810002)

Overige vormen van onderwijs. (85599)

Telecomadvies, energieadvies.

Ontwerp en opmaak van alle drukwerken.

Deze opsomming is niet beperkend. doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. Zij kan ook participeren in of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in kommissie, als

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

B.KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5 Het geheel geplaatste maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd zesentachtig gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Artikel 6 Niet volstortte aandelen.

De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar.

Indien niet volstortte aandelen aan verscheidene personen in onverdeeldheid toehoren, staat ieder van hen in voor de betaling van het gehele bedrag van de opgevraagde opeisbare stortingen.

Bijstortingen of volstorting worden door de zaakvoerder in besluit met de Algemene Vergadering opgevraagd op het door hem te bepalen tijdstip. Aan de vennoten wordt hiervan bij aangetekende brief kennis gegeven met opgave van een bankrekening waarop de betaling dooroverschrijving of storting moeten worden gedaan. De vennoot komt in verzuim door het enkel versrijken van de in de kennisgeving bepaalde termijn en is rente verschuldigd tegen de op dat ogenblik vastgestelde wettelijke rentevoet, vermeerderd met twee ten honderd.

Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op een aandeel niet zijn gedaan overeenkomstig dit artikel, blijft de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst.

Vervroegde stortingen op de aandelen kunnen niet zonder voorafgaande instemming van de Algemene Vergadering worden gedaan.

Artikel 7 Kapitaalsverhoging

Bij elke kapitaalsverhoging door inbreng in geld, worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de vennoten, naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van tenminste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering. De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waaring dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten. Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in dit artikel, kan slechts worden ingeschreven door de in artikel 249, genoemde personen, behoudens instemming van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

tenminste de helft van de vennoten, die tenminste drie vierden van het kapitaal bezitten.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht aan voorkeur bij de kapitaalverhoging toe aan de blote eigenaar, tenzij anders is overeengekomen. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de ouden.

Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom.

Artikel 8 Kapitaalsvermindering

Moet de algemene vergadering uitspraak doen over een vermindering van het maatschappelijk kapitaal, dan vermeldt de oproeping op welke wijze de voorgestelde vermindering zal geschieden.

Artikel 9 Verlies van kapitaal

Indien het werkelijk vermogen van de vennootschap als gevolg van de geleden verliezen niet langer meer bedraagt dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moeten de zaakvoerders de vraag of de vennootschap zal worden ontbonden, in voorkomend geval samen met voorstellen tot sanering, voorleggen aan de buitengewone algemene vergadering; deze moet worden gehouden ten overstaan van een notaris en beraadslagen en besluiten overeenkomstig de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

Artikel 10 Aandelen op naam  Register  overdracht

De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden, waarin worden aangetekend:

1° nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke

vennoot, alsmede het getal van de

hem toebehorende aandelen;

2° de gedane stortingen;

3° de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun

datum, gedagtekend en

ondertekend door de aanvrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de (een) zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden. Artikel 11

De vennootschap erkent slechts een enkel eigenaar per titel voor de uitoefening van de eraan verbonden rechten.

Wanneer een of meer aandelen aan meerdere personen toebehoren dan kan de uitoefening van de eraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Indien het aandeel gescheiden is in vruchtgebruik en in blote eigendom zal, behoudens afwijkende overeenkomst tussen partijen, de blote eigenaar door de vruchtgebruiker vertegenwoordigd worden; evenwel, bij stemmingen in verband

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

met statutenwijziging, in de meest ruime zin genomen, zal het

stemrecht aan de blote eigenaar toebehoren.

Artikel 12

A. De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden noch overgaan wegens overlijden dan met instemming van tenminste de helft van de vennoten die tenminste drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

De regels inzake overdracht onder de levenden zijn ook van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

B. De vennoot die een of meer aandelen wil overdragen, moet

van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

C. De weigering van toelating van een overdracht onder

levenden kan aanleiding geven tot verhaal voor de bevoegde rechtbank van koophandel, in kortgeding.

Indien de weigering willekeurig wordt geoordeeld, hebben de vennoten, die zich verzet hebben, zes maanden vanaf het bevelschrift om kopers te vinden tegen de prijs en modaliteiten bepaald door de betrokken partijen, of ingeval van betwisting, door een deskundige aangesteld door betrokken partijen, of zoniet door de voorzitter van de rechtbank van koophandel waar de maatschappelijke zetel gevestigd is.

D. De erfgenamen en legatarissen van aandelen wegens

overlijden die geen vennoten kunnen worden omdat zij niet toegelaten werden als dusdanig hebben recht op de waarde der overgegane aandelen. Deze waarde zal bepaald worden door de betrokken partijen, of in geval van betwisting, door een deskundige aan te stellen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel waar de maatschappelijke zetel gevestigd is.

Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap hun aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

De betaling van de overnameprijs zal contant, of ten laatste binnen de maand na de definitieve vaststelling van de prijs geschieden in handen van de overlater.

Zo de afkoop niet is geschied binnen de zes maanden, kunnen de erfgenamen of legatarissen de vervroegde ontbinding van de vennootschap eisen.

C.BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 13 Benoeming en ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt.

Een niet statutaire zaakvoerder kan ten alle tijden worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het ongevraagd ontslag van een niet statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering. Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

Artikel 14 Intern bestuur

Tenzij de Algemene vergadering anders beslist, is de zaakvoerder bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 15 Externe vertegenwoordigingsmacht

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder die individueel kan optreden.

Artikel 16 Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder ingeval van overdreven volmacht.

Artikel 17

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene onkosten van de vennootschap.

D.TOEZICHT

Artikel 18

Het toezicht van de vennootschap wordt opgedragen aan de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, vertegenwoordigen door een accountant en dit volgens de wettelijke bepalingen daaromtrent.

Voor zover dit door de wet vereist is, zal de algemene vergadering een of meer commissarissen, gekozen onder de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, benoemen en hun vergoedingen vast stellen.

De commissarissen worden benoemd voor een vernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht, alleen om wettelijke redenen door de algemene vergadering worden ontslagen.

E.ALGEMENE VERGADERING

Artikel 19 Gewone, bijzondere en buitengewone algemene

vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten,

jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand augustus om achttien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Ten alle tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijzigingen van de statuten inhoudt.

Ten alle tijden kan ook een buitengewone algemene

vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Artikel 20 Bevoegdheid van de gewone en de bijzondere

algemene vergadering.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van: de benoeming en het ontslag van de zaakvoerders, en in het voorkomend geval van de commissarissen, het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerders en de commissarissen, het verlenen van kwijting overeenkomstig artikel 137 van de Vennootschapswet, de vaststelling van de jaarrekening, de bestemming van de beschikbare winst.

Artikel 21 Bevoegdheid van de buitengewone algemene

vergadering

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten, en met name te besluiten tot : ontbinding van de vennootschap, verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, fusie met een of meer vennootschappen, wijziging van het doel van de vennootschap, omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere rechtsvorm.

Artikel 22 Bijeenroeping

De zaakvoerders, de vennoten die samen één derde van de aandelen bezitten en in voorkomend geval de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeenroepen, bij aangetekende brief, minstens acht dagen voor de vergadering. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag ; de zaakvoerder en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

een of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. Artikel 23 Vertegenwoordiging van de vennoten

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd zijn door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Artikel 24 Besluiten buiten de agenda

Over onderwerpen, niet vermeld op de agenda, kan slechts geldig gestemd worden, indien alle vennoten aanwezig zijn en er mede akkoord gaan.

Artikel 25 Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald. Niemand kan aan de stemming deelnemen voor meer dan één/vijfde van het aantal stemmen verbonden aan de aandelen in hun geheel of voor meer dan twee/vijfden van het aantal stemmen verbonden aan de aandelen die op de vergadering aanwezig zijn. Dit artikel van de statuten zal, zonder dat daartoe een statutenwijziging vereist is, ophouden van kracht te zijn, zodra artikel 76 van de vennootschapswet zal zijn opgeheven.

Artikel 26 Besluitvorming in de gewone en de bijzondere algemene vergadering

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen. In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen gemaakt.

Artikel 27 Buitengewone algemene vergadering

Statutenwijziging.

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris. Zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts dan op een rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen, wanneer zij drie/vierden van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen. F.INVENTARIS  JAARREKENING  RESERVE  WINSTVERDELING

Artikel 28 Boekjaar  Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart van ieder jaar . Op het einde van elke boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening overeenkomstig artikel 137 van de Vennootschapswet. De zaakvoerder stelt bovendien een verslag op waarin hij rekening geeft over zijn beleid.

Artikel 29 Bestemming van de winst  Reserve

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Van deze winst wordt ten minste één/vijfentwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling, moet door degene aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat hij wist dat de uitkering in zijn voordeel in strijd was met deze voorschriften of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

G.ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 30 Benoeming van vereffenaars

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Artikel 31 Bevoegdheden van vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen die vermeld zijn in de artikelen 181, 182 en 183 van de Vennootschapswet, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Artikel 32 Om geen enkele reden zullen de erfgenamen,

rechthebbenden of schuldeisers van een vennoot de verzegeling of inventaris van de goederen en waarden van de vennootschap kunnen eisen, noch de verdeling of openbare verkoop ervan kunnen aanvragen, noch zich mogen mengen in haar beheer. Voor de uitoefening van hun rechten hebben zij zich te houden aan de inventarissen, de maatschappelijke jaarrekeningen en de beslissingen van de algemene vergadering.

Artikel 33 Vereniging van alle aandelen in één hand

De vereniging van alle aandelen in één hand heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden. De enig overblijvende aandeelhouder wordt aansprakelijk geacht als hoofdelijke borg voor alle verbintenissen van alle aandelen in één hand, voor zover binnen één jaar nadien geen aandeel werd overgedragen aan een derde of de vennootschap niet ontbonden werd.

H.KEUZE VAN WOONPLAATS

Artikel 34

Alle zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats den vreemde hebben, worden geacht hun woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle

Luik B - Vervolg

dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden

gedaan betreffende zaken van de vennootschap.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

A. Benoeming van de niet-statutaire zaakvoerder.

De zaakvoerder ('s) wordt benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vastgesteld. Deze duur kan zowel beperkt zijn als gelden voor onbepaalde termijn. Elke zaakvoerder kan ten allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen en kan op elk ogenblik ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving.

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd de heer Bjorn Baeten, voornoemd.

B. Eerste boekjaar  Eerste algemene vergadering.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 maart 2015.

De eerste algemene vergadering zal doorgaan op de

achtentwintigste augustus tweeduizend vijftien.

C. Aandacht voor het begrip  quasi  inbreng

Wanneer een oprichter, een vennoot of zaakvoerder een vermogensbestanddeel vervreemden aan de vennootschap binnen de twee jaar na de oprichting en tegen een vergoeding van tenminste één/tiende van het geplaatst kapitaal, is deze verkrijging door de vennootschap onderworpen aan de controle van een bedrijfsrevisor, dient een verslag worden

opgesteld, overeenkomstig artikel 120 van de

Vennootschapswet.

D. Volmacht voor formaliteiten

Door voornoemde zaakvoerder, wordt hierbij volmacht gegeven aan de naamloze vennootschap Reba Consulting, met maatschappelijke zetel te 3840 Borgloon, Koningin Astridlaan 5, vertegenwoordigd door Mevrouw Requilé Sabine, wonende te 3840 Borgloon, Tramstraat 2a, met macht afzonderlijk op te treden of tot indeplaatsstelling, tot het vervullen van alle formaliteiten die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, en onder meer met betrekking tot de Kruispuntbank van Ondernemingen en B.T.W.

E. Aandeelhoudersovereenkomst

Een aandeelhoudersovereenkomst wordt hier aangehecht die door

alle partijen wordt ondertekend.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Vincent Tallon

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 28.08.2015, NGL 29.09.2015 15616-0246-011

Coordonnées
E-CURE

Adresse
GLABBEEKSTRAAT 29 3450 GEETBETS

Code postal : 3450
Localité : GEETBETS
Commune : GEETBETS
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande