ECO CLEANING SYSTEMS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ECO CLEANING SYSTEMS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.501.985

Publication

24/12/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13308091*

Neergelegd

20-12-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0543501985

Benaming (voluit): ECO CLEANING SYSTEMS

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1785 Merchtem, Dries 39

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester An ROBBERECHTS, notaris met standplaats te Londerzeel, op negentien december tweeduizend dertien :

BLIJKT DAT:

1/ De Heer MEUNIER Frédéric Vincent Nicole, geboren te Gent op zeven januari duizend negenhonderddrieënzeventig, echtgenoot van Mevrouw De Bruyn Geneviève, hierna genoemd, wonende te 9630 Zwalm, Heufkensstraat(SDB) 23.

2/ Mevrouw DE BRUYN Geneviève Maria Eliane, geboren te Ninove op elf augustus duizend negenhonderdvijfenzeventig, echtgenote van de Heer Meunier Frédéric, voornoemd, wonende te 9630 Zwalm, Heufkensstraat(SDB) 23.

3/ De Heer BUGGENHOUT Dany Emiel Maria, geboren te Dendermonde op eenendertig maart duizend negenhonderdvierenzeventig, echtgenoot van Mevrouw Seghers Anneleen, hierna genoemd, wonende te 1785 Merchtem (Peizegem), Dries 39.

4/ Mevrouw SEGHERS Anneleen, geboren te Vilvoorde op zeven augustus duizend negenhonderdtweeënzeventig, echtgenote van de Heer Buggenhout Danny, voornoemd, wonende te 1785 Merchtem (Peizegem), Dries 39.

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht waarvan zij de statuten vaststellen zoals verder volgt.

Vooreerst hebben de comparanten de notaris het financiëel plan overhandigd, alsook een bankattest afgeleverd door BNP Paribas  Fortis Bank, naamloze vennootschap met zetel te Brussel, op datum van twaalf december tweeduizend dertien waaruit blijkt dat een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 EUR) ter beschikking is gesteld van de vennootschap in oprichting, op rekening nummer 001-7124203-17.

Het kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen worden tegen pari en in geld onderschreven als volgt:

- door de Heer MEUNIER Frédéric, voornoemd: tot beloop van vijfentwintig aandelen, hetzij vierduizend zeshonderd vijftig euro (4.650 EUR);

- door Mevrouw DE BRUYN Geneviève, voornoemd: tot beloop van vijfentwintig aandelen, hetzij vierduizend zeshonderd vijftig euro (4.650 EUR);

- door de Heer BUGGENHOUT Dany, voornoemd: tot beloop van vijfentwintig aandelen, hetzij vierduizend zeshonderd vijftig euro (4.650 EUR);

- door Mevrouw SEGHERS Anneleen, voornoemd: tot beloop van vijfentwintig aandelen, hetzij vierduizend zeshonderd vijftig euro (4.650 EUR).

Totaal: honderd aandelen, hetzij achttienduizend zeshonderd euro.

Het kapitaal is volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro, bedrag waarover de vennootschap thans beschikt. De verdere volstorting zal dienen te gebeuren op eerste verzoek daartoe van de zaakvoerder(s).

STATUTEN

1. De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en onder de benaming "ECO CLEANING SYSTEMS".

2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1785 Merchtem, Dries 39.

Hij kan overgebracht worden naar alle andere plaatsen in het Nederlands taalgebied of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest door beslissing van de zaakvoerder.

De vennootschap mag in België of in het buitenland bijhuizen of agentschappen oprichten bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

3. De vennootschap heeft tot doel , zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België

als in het buitenland:

- Vervaardiging van machines en werktuigen voor de landbouw en de bosbouw;

- Handelsbemiddeling in machines, tractoren, werktuigen en toebehoren voor de landbouw;

- Groothandel in machines, werktuigen en toebehoren voor de landbouw;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Verlenen van adviezen op het gebied van het beheer, zoals de argonomen en landbouweconomen ten behoeve van landbouwbedrijven, enzovoort;

- Uitwerking en realisatie van projecten op het gebied van de elektriciteit en elektronica, mijnbouw, chemie, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid, enzovoort;

- Uitwerking van projecten op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek, zuivering en voorkomen van pollutie, akoestiek, enzovoort;

- Testen en analyseren van materialen, producten, installaties, enzovoort in verband met hun samenstelling, fysische eigenschappen, prestaties en overeenstemming met vooropgestelde normen of met lastenkohier;

- Metingen in verband met de zuiverheid van water of lucht, metingen van radioactiviteit en dergelijke, analyses van potentiële bronnen van verontreiniging (rook, afvalwater, enzovoort).

De vennootschap kan alle handels- en nijverheidsdaden stellen, alle roerende en onroerende verrichtingen realiseren, alle financiële transacties uitvoeren, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn om de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag met alle middelen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, in België of in het buitenland die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn het maatschappelijk doel te bevorderen.

4. De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf heden.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door

de algemene vergadering beraadslagend zoals vereist voor statutenwijziging.

5. Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Het kapitaal is volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro, bedrag waarover de vennootschap thans beschikt. De verdere volstorting zal dienen te gebeuren op eerste verzoek daartoe van de zaakvoerder(s).

6. Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste één twintigste voorafgenomen tot het oprichten van de wettelijke reserve; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer de wettelijke reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering, mits de wettelijke beperkingen terzake inacht genomen worden.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachthebbers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de

volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte; indien er twee of meer

zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

Voor rechtshandelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag van meer dan vijfduizend euro is de

handtekening van ten minste twee zaakvoerders vereist.

Tot statutaire zaakvoerders worden benoemd:

- De Heer MEUNIER Frédéric;

- De Heer BUGGENHOUT Dany;

Hier beiden aanwezig en aanvaardend.

De duur van het mandaat van de statutaire zaakvoerders is onbeperkt.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden afgezet:

- hetzij door beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals voor een statutenwijziging;

- hetzij om zwaarwichtige redenen, door beslissing van de algemene vergadering beraadslagend bij volstrekte meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten; indien de zaakvoerder recht op schadevergoeding meent te hebben, kan hij zijn vordering voor de rechtbank van koophandel brengen.

Het ongevraagd ontslag van een statutaire zaakvoerder heeft slechts gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

8. De gewone algemene vergadering of jaarvergadering zal jaarlijks gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de algemene vergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag.

9. Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

OVERGANGSBEPALINGEN

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap verklaren de oprichters de volgende beslissingen te

nemen met éénparigheid van stemmen:

Eerste boekjaar -jaarvergadering

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien, met dien

verstande dat het alle verrichtingen zal omvatten die sinds één september tweeduizend dertien voor rekening

van de vennootschap in oprichting werden gedaan.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds één

september tweeduizend dertien door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in

Luik B - Vervolg

oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerders die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Volmacht

De oprichters hebben bijzondere volmacht gegeven aan SBB Accountants en Belastingconsulenten BV-CVBA met kantoor te 9300 Aalst, Moorselbaan 391, evenals aan diens bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket voor de inschrijving van de vennootschap bij de KBO en voor de inschrijving bij de BTW-administratie en tevens voor het bekomen van alle vergunningen en attesten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 31.08.2015 15506-0154-012
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 30.08.2016 16512-0292-012

Coordonnées
ECO CLEANING SYSTEMS

Adresse
DRIES 39 1785 MERCHTEM

Code postal : 1785
Localité : MERCHTEM
Commune : MERCHTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande