ECOFORM MANAGEMENT

NV


Dénomination : ECOFORM MANAGEMENT
Forme juridique : NV
N° entreprise : 428.146.815

Publication

04/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 27.03.2014, NGL 31.03.2014 14080-0509-014
03/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 29.04.2013 13103-0594-014
15/01/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13300348*

Neergelegd

11-01-2013



Griffie

Ondernemingsnr : 0428.146.815

Benaming (voluit): Ecoform Management

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1930 Zaventem, Leuvensesteenweg 533 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: VERVANGING DER STATUTEN

Uittreksel uit het proces-verbaal opgesteld door Notaris Jean-Philippe Lagae, te Brussel, op 26 december 2012.

De buitengewone algemene vergadering heeft beslist de Franse tekst der statuten af te schaffen en de statuten te vervangen door volgende de tekst zonder wijziging van de naam, het doel, de zetel, het kapitaal, de datum van de jaarvergadering of het boekjaar: (volgt een uittreksel)

Artikel 1: Vorm en benaming

De vennootschap is een handelsvennootschap met de vorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam ECOFORM MANAGEMENT.

Artikel 2: Zetel van de vennootschap

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1930 Zaventem, Leuvensesteenweg 533 bus 1. (...) Artikel 3: Doel.

De vennootschap heeft tot doel de dienstverlening inzake informatica, consultancy op economisch en financieel gebied, de huurkoop, evenals andere gelijkaardige activiteiten.

Zij kan, in het algemeen, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel of die van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking ervan vergemakkelijken.

Artikel 5: Geplaatst kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (EUR 62.000,00), vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/tweehonderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6: Opvraging van stortingen

(...) De uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen op dewelke de stortingen niet zijn verricht, wordt geschorst zolang deze stortingen, regelmatig opgevraagd en eisbaar, niet werden gedaan.

Artikel 8: Ondeelbaarheid der effecten

De aandelen zijn ondeelbaar en de vennootschap erkent slechts één enkele eigenaar per effect. Indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel of indien de eigendom van een aandeel is gesplitst tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar, heeft de vennootschap het recht de rechten die eraan zijn verbonden te schorsen totdat één enkele persoon is aangewezen als zijnde de eigenaar van het effect ten aanzien van de vennootschap.

Artikel 9: Samenstelling van de raad van bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door een raad met ten minste het wettelijk vereiste minimum aantal bestuurders, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders die ze ten allen tijde kan ontslaan.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad, of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de uittredende bestuurders, die niet herkozen zijn, neemt een einde dadelijk na de algemene vergadering die tot de herkiezing is overgegaan.

Artikel 14: Machten van de raad

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 15: Directiecomité - Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichtten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Overeenkomstig artikel 524 bis van het Wetboek van vennootschappen, kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De bestuursbevoegdheid van het directiecomité kan door de raad van bestuur worden beperkt. De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. Het directiecomité vormt een college.

Het directiecomité, of indien er geen directiecomité werd ingesteld of dit niet met het dagelijks bestuur werd belast, de Raad van Bestuur, mag het dagelijks bestuur evenals de vertegenwoordiging van de vennootschap voor wat dit bestuur betreft, aan één of meer personen toevertrouwen; indien deze personen bestuurders zijn worden zij "afgevaardigd bestuurder" genoemd.

De raad van bestuur of het directiecomité mag ook een bepaald deel of een bepaalde tak van de activiteiten van de vennootschap aan één of meer uit hun midden of daarbuiten gekozen personen opdragen. Zij zullen hun bevoegdheden en vergoedingen bepalen. Zij kunnen hen ontslaan en zo nodig in hun vervanging voorzien.

De raad van bestuur, het directiecomité en/of de personen belast met het dagelijks bestuur kunnen bijzondere volmachten verlenen aan elke lasthebber binnen de perken van hun eigen bevoegdheden. Artikel 18: Vertegenwoordiging - Akten en rechtshandelingen

De vennootschap wordt in alle akten, met inbegrip van deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt en in rechte, vertegenwoordigd door:

- hetzij twee bestuurders, samen handelend,

- hetzij één gedelegeerd bestuurder, alleen handelend,

- hetzij, binnen de perken van het dagelijks bestuur, de persoon of personen aan wie dit bestuur is opgedragen, afzonderlijk handelend.

Indien een directiecomité werd ingericht wordt de vennootschap tegenover derden ook geldig vertegenwoordigd door twee leden van dit comité, binnen de perken van de bevoegdheden van het directiecomité.

Deze ondertekenaars moeten ten opzichte van derden niet het bewijs leveren van een voorafgaande beslissing van de raad van bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij is tevens geldig verbonden door bijzondere lasthebbers binnen de perken van hun mandaat. Artikel 19: Vergaderingen

De gewone algemene vergadering komt van rechtswege samen op de tweede dinsdag van de maand januari van elk jaar, om 10 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats. De gewone algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats van de gemeente van de zetel aangeduid in de bijeenroeping. De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Artikel 20: Bijeenroepingen

(...) Vanaf de mededeling van de oproeping kunnen de aandeelhouders schriftelijk vragen stellen aan de bestuurders en aan de commissarissen, die tijdens de vergadering zullen worden beantwoord, voor zover die aandeelhouders voldoen aan de formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten. Die vragen kunnen langs elektronische weg tot de vennootschap worden gericht via het in de oproeping tot de vergadering vermelde adres.

De vennootschap dient die schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag vóór de dag van de algemene vergadering te ontvangen.

Artikel 21: Vertegenwoordiging

Elke eigenaar van effecten mag zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een lasthebber, aandeelhouder of niet.

De mede-eigenaars, de blote eigenaars en vruchtgebruikers, evenals de schuldeisers en hun pandgevende schuldenaars moeten zich respectievelijk door één en dezelfde persoon laten vertegenwoordigen.

Artikel 23: Verdaging

Elke algemene vergadering, gewone, bijzondere of buitengewone, mag tijdens de zitting drie weken uitgesteld worden door de raad van bestuur.

De formaliteiten vervuld om aan de eerste vergadering deel te nemen (neerlegging van attesten en/of volmachten) blijven geldig voor de tweede.

Nieuwe neerleggingen mogen worden gedaan met het oog op de tweede vergadering.

Artikel 24: Uitoefening van het stemrecht

§1. Elk aandeel geeft recht op één stem.

§2. Elke aandeelhouder heeft het recht op afstand te stemmen vóór de algemene vergadering, per brief of langs elektronische weg.

§3. Deze stemming dient te gebeuren bij middel van een formulier dat door de raad van bestuur ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld en dat tenminste de volgende vermeldingen bevat:

- de naam van de aandeelhouder en zijn woonplaats of maatschappelijke zetel;

- het aantal stemmen dat de aandeelhouder tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen;

- de vorm van de gehouden aandelen;

- de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen tot besluit;

- de termijn waarbinnen de vennootschap het formulier voor het stemmen op afstand dient te ontvangen;

- de handtekening van de aandeelhouder, in voorkomend geval, met een geavanceerde elektronische handtekening in de zin van artikel 4, § 4, van de wet van 9 juli 2001 houdende vaststelling van bepaalde regels in verband met het juridisch kader voor elektronische handtekeningen en certificatiediensten, of met een elektronische handtekening die voldoet aan de voorwaarden van artikel 1322 van het Burgerlijk Wetboek.

De formulieren moeten ten laatste 6 dagen vóór de algemene vergadering beschikbaar zijn op verzoek van elke aandeelhouder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

§4. Indien de stemming gebeurt per brief moeten deze formulieren ten laatste 6 werkdagen vóór de algemene vergadering worden betekend aan de raad van bestuur (bij aangetekend schrijven).

§5. Er kan elektronisch worden gestemd tot de dag vóór de vergadering.

De hoedanigheid van aandeelhouder en de identiteit van de persoon die op afstand wil stemmen vóór de algemene vergadering, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de raad van bestuur.

§6. Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de modaliteiten bedoeld in de vorige paragrafen te controleren en de geldigheid vast te stellen van de op afstand uitgebrachte stemmen.

Artikel 26: Elektronische algemene vergadering

§ 1. De aandeelhouders kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de aandeelhouders die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De hoedanigheid van aandeelhouder en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de raad van bestuur. Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een aandeelhouder via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Om de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, deze statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een aandeelhouder op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

§2. Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronische communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

Het elektronische communicatiemiddel moet de aandeelhouder bovendien in staat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

§3. De oproeping tot de algemene vergadering omvat een heldere en nauwkeurige beschrijving van

de krachtens §1 in het intern reglement vastgestelde procedures met betrekking tot de deelname op

afstand.

Die procedures worden voor eenieder toegankelijk gemaakt op de website van de vennootschap.

§ 4. De vorige paragrafen zijn van toepassing op de houders van winstbewijzen, obligaties, warrants

en certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, rekening houdend met de

hun toegekende rechten.

Artikel 27: Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van het daarop volgende jaar.

Artikel 28: Verdeling

De nettowinst van het boekjaar wordt gevormd overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van deze nettowinst wordt elk jaar vijf procent voorafgenomen bestemd tot vorming van een wette-

lijk reservefonds. Wanneer dit één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, is deze

voorafneming niet meer verplicht.

Het saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering het zal geven bij meerderheid der

stemmen, op voorstel van de raad van bestuur.

Luik B - Vervolg

Artikel 29: Interimdividenden

De raad van bestuur zal op eigen verantwoordelijkheid mogen beslissen interimdividenden uit te

betalen en het bedrag en de datum van hun betaling vaststellen.

Artikel 30: Betaling der dividenden

De dividenden zullen betaald worden op de plaatsen en op de tijdstippen vast te stellen door de raad

van bestuur.

Alle dividenden toekomende aan houders van aandelen op naam, die niet opgenomen zijn binnen de

vijf jaar, zijn verjaard en blijven verworven voor de vennootschap. Zij worden in het reservefonds

gestort.

Artikel 31: Verdeling

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie der daartoe nodige

sommen, dient het netto-actief eerst om, in effecten of in geld, het afbetaalde maar niet afgeschreven

bedrag der aandelen terug te betalen.

Indien alle aandelen niet in dezelfde mate afbetaald zijn houden de vereffenaars, alvorens tot

terugbetaling over te gaan, rekening met dit verschil van toestand en herstellen het evenwicht door

alle aandelen op volstrekt gelijke voet te stellen hetzij door aanvullende stortingen ten laste van

effecten die in onvoldoende mate werden afbetaald hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld

ten voordele van aandelen die in grotere mate werden afbetaald.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte en een coördinatie der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

23/07/2012
ÿþ rwd2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSe

1 2,)Ïta2012

i li m ia iih9o3iU ~imu1i

*iae"

Inl

Ondernerníngsnr : 0428146815

Benaming

tvcluin : Ecoform Management

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Leuvensesteenweg 533 --1930 Zaventem

= Onderwerp akte : Herbenoeming van de Raad van Bestuur.

De algemene vergadering gehouden op 09 mei 2012 heeft bij unanimiteit beslist om het mandaat van de volgende bestuurders te verlengen voor een periode van zes jaar, tot onmiddellijk na de algemene vergadering

van 2018: -

- Anders GELLERSTIG

Sodra Kungsvagen 287

S-18163 Stockholm  Zweden

- Lena GELLERSTIG

Rue de l'Eluve 69

B-1000 Brussel - België

- Marie Zetterberg GELLERSTIG

Sodra Kungsvagen 287

S-18163 Stockholm zweden

Het mandaat van de Heer Anders Gellerstig als gedelegeerd bestuurder wordt eveneens verlengd met voor

een periode van zes jaar, tot onmiddellijk na de algemene vergadering van 2018.

Alle mandaten zijn onbezoldigd.

Anders Gellerstig

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Le B vermelden . Recta: Naam en hoedanigheid von de instrumenterende notaris, hetzij van de paisoio)nteri bevoegd de rechtspersoon tan aanzlen van derden te vertegeowoordlgen

Verso : Naam en handtekening.

18/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 09.05.2012, NGL 11.05.2012 12114-0544-014
02/02/2012
ÿþl' . ~~ ..~ "4: Mod 2" p

' w s=ÿ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

?yJ !i ~

1 k

2 0 JAN 201Lffie

111111

+12029133*

Onderne ningsnr : 0428146815

benaming

(voluit) : ECOFORM MANAGEMENT

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel Leuvensesteenweg 533 bus 1 -- 1930 Zaventem

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van een bestuurder

De Buitengewone Algemene Vergadering gehouden op 25 juli 2011 heeft met eenparigheid van stemmen: beslist om, met onmiddellijke ingang, het ontslag te aanvaarden van de volgende bestuurder:

- De Heer Goran Gellerstig

Stationsgatan 9C

S-19541 Marsta

Zweden

De Buitengewone Algemene Vergadering gehouden op 25 juli 2011 heeft tevens met eenparigheid van stemmen beslist om, met onmiddellijke ingang, de volgende bestuurder te benoemen voor een periode van één. jaar, tot vlak na de Algemene Vergadering van 2012:

Mevrouw Marie Zetterberg Gellerstig

Sodra Kungsvagen 287

S-18163 Stockholm

Zweden

Het mandaat van Mevrouw Marie Zetterberg Gellerstig zal onbezoldigd zijn.

Anders Gellerstig

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Resto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nolaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

09/06/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 23.05.2011, NGL 30.05.2011 11136-0488-014
04/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 14.04.2010, NGL 29.04.2010 10104-0410-014
04/06/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 28.05.2009, NGL 29.05.2009 09175-0329-013
06/06/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 23.05.2008, NGL 30.05.2008 08174-0038-014
19/04/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 26.03.2007, NGL 12.04.2007 07118-0259-015
02/05/2005 : ME. - JAARREKENING 30.09.2004, GGK 28.04.2005, NGL 29.04.2005 05135-3661-014
10/05/2004 : ME. - JAARREKENING 30.09.2003, GGK 28.04.2004, NGL 04.05.2004 04132-2337-015
14/04/2003 : BL588667
07/06/2002 : BL588667
08/02/2001 : BL588667
18/04/2000 : BL588667
01/01/1997 : BL588667
27/04/1995 : BL588667
15/04/1995 : BL588667
25/12/1993 : NI59761
23/12/1993 : NI59761
15/10/1992 : NI59761
14/12/1988 : BL483386

Coordonnées
ECOFORM MANAGEMENT

Adresse
LEUVENSESTEENWEG 533, BUS 1 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande