ECOWINDOPROF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ECOWINDOPROF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.608.309

Publication

20/08/2014
ÿþ4

Moa 2.f

[7:111ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

- 8 AUG. 201

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Leuvariffie

11.111,j11111,41111111 I II

Ondernemingsnr : 0541.608.309

Benaming

(voluit) : EcoWindoProf

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Halensebaan 53 bus 6 te 3290 Diest

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

ADRESWIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De zaakvoerder heeft beslist, dat vanaf 23/06/2014 het adres van de maatschappelijke zetel wijzigt van Halensebaan 53 bus 6 te 3290 Diest , naar : Zeven Weei;nstraat 8 te 3290 Diest.

Hermans Sam

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/11/2013
ÿþLuik B

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~,-,

Neergeleigd [ti~ ~~i~ d~r~,

ReChtbank van Kbeeifitel¬ jtt

te Leuven, de 0 Nol, a OJa*trrig!Q,

Griffie

StREIS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondememingsnr : p gil ,(,Eikg

Benaming (voluit) : EcoWindoProf

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel (volledig adres) : 3290 DIEST Hafensebaan 53 bus 6

Onderwerpen) akte : Oprichting

Uittreksel uit de akte oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EcoWindoProf verleden voor notaris Erika isenborghs te Heist-op-den-Berg op 29 oktober 2013, ter registratie neergelegd.

Opgericht door:

1. De heer ANDRIES Guido Jozef, NN 61.04.27-357.45, geboren te Sint-Truiden op 27 april 1961, echtgescheiden, wonende te 3290 Diest, Halensebaan 92.

2. De heer HERMANS Sam Richard René, NN 80.11.18-175.72, geboren te Diest op 18 november 1980,

echtgenoot van mevrouw HERMANS Leen, wonende te 3290 Diest, Zeven Weeënstraat 8.

gehuwd onder het wettelijk stelsel zonder huwelijkscontract, tot op heden ongewijzigd zoals hij het verklaart.

- onder de benaming EcoWindoProf, met zetel te 3290 Diest, Halensebaan 53 bus 6 en met een

onbepaalde duur;

- waarvan het kapitaal:

Achttien duizend zeshonderd euro bedraagt en volledig geplaatst werd;

ten belope van zes duizend tweehonderd euro in geld gestort werd;

verdeeld is in honderd zesentachtig (186) aandelen op naam zonder vermelde waarde, waarop is

ingeschreven door:

a) voornoemde heer ANDRIES Guido Jozef, die stortte ten belope van drie duizend honderd euro (3.100,00,-¬ ), waarvoor hem, drieënnegentig (93) ten belope van één/derde gestorte aandelen worden toegekend;

b) voornoemde heer HERMANS Sam Richard René, die stortte ten belope van drie duizend honderd euro( 3,100,00,-¬ ), waarvoor hem, drieënnegentig (93) ten belope van één/derde gestorte aandelen worden toegekend;

Voormelde aandelen werden allen gestort tot beloop van één/derde zodat de vennootschap vanaf heden beschikt over een bedrag van zes duizend tweehonderd Euro (6.200,00,0.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer BE25 0017 0968 1782 op naam van de vennootschap in oprichting, bij de BNP PARIBAS FORTIS.

I-let bewijs van deponering, werd, door voornoemde bank afgeleverd op 14 oktober 2013 en zal bewaard blijven in het vennootschapdossier van ondergetekende notaris.

- met boekjaar lopend van één januari tot eenendertig december van ieder jaar (het eerste boekjaar loopt vanaf het bekomen van rechtspersoonlijkheid tot 31 december 2014);

- met jaarvergadering op de tweede dinsdag van de maand juni om negentien uur, of, als dit geen werkdag; is, op de eerstvolgende werkdag, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald (de eerste jaarvergadering heeft plaats in juni 2015);

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per fax, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet ais werkdagen beschouwd.

Verder zal de algemene vergadering beraadslagen volgens de regels, voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de, aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

- die wordt vertegenwoordigd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten die ieder afzonderlijk de meest uitgebreide macht hebben om namens de vennootschap op te treden.

Tot gewone zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur, de heer HERMANS Sam Richard René, voormeld,

- de vennootschap heeft tot doel

Wegenwerken en bouw van niet-metalen kunstwerken. Omvat onder meer het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, van fietspaden, vliegvelden en startbanen, niet-metalen kunstwerken (met uitzondering van de zee- en stroomwerken) zoals: bruggen en viaducten, wegen en spoorwegtunnels, watertorens, silo's, vergaarbakken, zwembaden, kolenopslagplaatsen, askuilen, draaischijven, weegbruggen, steunmuren, enz.; omvat eveneens de rioleringswerken.

- Algemene bouwwerkzaamheden. Omvat behalve de bedrijvigheden van de voorgaande rubriek, die welke betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken of op de coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd; omvat eveneens het optrekken van geprefabriceerde gebouwen.

- Dakdekken en isolatie tegen vochtigheid. Omvat onder meer: het bedekken van gebouwen met onder meer dakpannen, stro, natuurlijke- en kunstleien, stalen en platen in asbestcement, met uitsluiting van non-ferrometalen;

- Vloerbedekking en muurbekleding. Omvat het leggen van tegelvloeren, mozaïek en alle andere bedekkingen van muren en vloeren, met uitzondering van hout.

Het waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer, onder meer het bedekken met asfalt-of koolwaterstofhoudende producten, gebeurlijk gecombineerd met metalen;

- Het droogmaken van gebouwen, anders dan met teer en asfalt.

- Thermische en geluidsisolatie.

- Restauratiewerken, Arduin- en marmerwerken. Omvat onder meer: het plaatsen van grafmonumenten; het restaureren, reinigen en wassen van gebouwen, gevels en monumenten; het plaatsen van arduin en marmer voor gebouwen; het plaatsen van sierschoorsteenmantels of andere versieringswerken van marmer of steen,

- Timmer- en schrijnwerk en metalen schrijnwerk. Omvat onder meer: het timmer- en schrijnwerk voor gebouwen; het plaatsen van sloten en ijzerwaren voor bouwwerken; het plaatsen van plastiekdeuren en plinten; het plaatsen van houten vensterluiken en van luiken in plastiek; het leggen van parketvloeren en alle andere houten bedekkingen van muren en vloeren; het plaatsen van schutsels en valse zolderingen in hout; het plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken en metalen schrijnwerk, evenals het plaatsen van roosters, intrekbare en rollende deuren en van buitenrolluiken; het bedekken van muren en zolderingen door het aanbrengen van metalen elementen.

- Glaswerken. Omvat onder meer het plaatsen van ruiten, glas, spiegelglas, gekleurde ramen en van alle doorschijnend en doorzichtig materieel, het bouwen van wanden en bedekkingen in doorschijnend beton.

- Schilder- en behangwerk. Omvat alle schilderwerk, het kalken van gebouwen en het bestrijken met kalk, het behangen en stofferen, het plaatsen van vloerbedekkingen en van alle andere synthetische bedekkingen van muren en vloeren, onder meer in plastiek.

- Andere activiteiten, Omvat alle niet elders bedoelde werkzaamheden, die niet bijkomstig zijn aan of voortvloeien uit een elders bedoelde hoofdwerkzaamheid.

- Voor eigen rekening:

*het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

*het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

*het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de codrdinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

*het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

*het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies,

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



- winstverdeling

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen vormt het resultaat van het boekjaar.Van het positief resultaat van het boekjaar na aanrekening van eventueel overgedragen verliezen, wordt jaarlijks tenminste vijf procent afgehouden voor het aanleggen van een wettelijke reserve. Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.Het overschot staat in beginset ter beschikking van de algemene vergadering. Zij zal het onder de vennoten kunnen verdelen, of het geheel of gedeeltelijk aanwenden voor het aanleggen van een reservefonds, het gebruiken om speciale diensten te vergoeden of om op het nieuwe boekjaar over te dragen.Geen uitkering zal evenwel mogen geschieden, indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bédrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van vennootschappen.

verdeling vereffeningsaldo

Na vereffening van gans het passief zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2013 - Annexes du Moniteur belge Voor Analytisch Uittreksel,

Samen hiermede neergelegd expeditie akte.

Notaris Erika Isenborghs









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ECOWINDOPROF

Adresse
ZEVEN WEEENSTRAAT 8 3290 DIEST

Code postal : 3290
Localité : DIEST
Commune : DIEST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande