EDWIN BELLIS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EDWIN BELLIS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.561.173

Publication

20/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 14.08.2014 14427-0178-011
12/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 07.08.2013 13404-0542-011
27/12/2012
ÿþtAatl Ward 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

91b

:eidener:'p 3¬ {r " 0845.561.173 B .,eremg

.,. Edwin Bellis Neergelegd ter elfrit dér

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 il DEC, 2012

ot ekIFFRER,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm . Burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei Herbert Hooverplein 17 bus 3 te 3000 LEUVEN

(voile dig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel wordt door de beslissing van de zaakvoerder met onmiddellijke ingang verplaatst naar Sint-Maartenstraat 61 bus 0002 te 3000 Leuven

Leuven, 14.12.2012

(Get.) Edwin Bellis, zaakvoerder

. t: . . . , " 1?S? i'.!1F Recto ~~ïs.^~ 4i' ZG~~1?'?Éu^~8?C~ rc?~ :1811'SI'.[rlerlteTePOe 8¬ `s. Île=...'.I! " ,,r¬ ' #1:-

_c :G~:, , " 13 iç-~,#1Í5:'e'~~6~1. I5 r1 drziel) !G' Vk}fi ~í~¬ IY~C~~Pí:7#pe>

Verso . 'd«?n,

09/05/2012
ÿþin de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I~V~INI~IVNII~INII~~NI~VN

" 12096855

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophande te Leuven, de 2 6 APR, 2612

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : O$L$ . Set. -le

Benaming

(voluit) : Edwin Bellis

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Herbert Hooverplein 17 bus 3, 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Tom Wilsens te Leuven op 25 april 2012, dat de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Edwin Bellis, met maatschappelijke zetel te 3000 Leuven, Herbert Hooverplein 17 bus 3, werd opgericht door de Heer BELLIS Edwin Lode Jos, geboren te Sint-Truiden op 27 juli 1979, ongehuwd, wonende te 3000 Leuven, Muntstraat 24 bus 02.01.

De vennootschap heeft tot doel: het uitoefenen van het beroep van advocaat, alsook alle activiteiten die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van advocaat, zoals (zonder dat deze opsomming beperkend is) het uitoefenen van mandaten als bestuurder of vereffenaar van vennootschappen, het aanvaarden van aanstellingen ais curator, het aanvaarden van onderwijsopdrachten, het verzorgen van publicaties en het optreden ais scheidsman.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de professionele en deontologische regels en richtlijnen eerbiedigen die opgelegd worden door de raad van de Nederlandse Orde van Advocaten bij de balie te Leuven, en onder meer deze vervat in de Beroepscodex van de gezegde orde.

De vennootschap mag als vennoot of aandeelhouder deelnemen aan elke vennootschap, associatie of groepering van natuurlijke en/of rechtspersonen die het beroep van advocaat uitoefenen.

De vennootschap zal zich inspannen om haar patrimonium op zo efficiënt mogelijk wijze te beheren en haar actiefbestanddelen optimaal te rentabiliseren; daartoe mag zij alle mogelijke investeringen en beleggingen verrichten, zowel roerende als onroerende, De vennootschap mag ook alle handelingen verrichten van burgerlijke en financiële aard, die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, zelfs indien ze er niet rechtstreeks in verband mee staan.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De duur van de vennootschap is onbepaald.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst en bedraagt 18.600,00 EUR. Het is verdeeld in 186 aandelen zonder nominale waarde die elk 1/186ste vertegenwoordigen van het maatschappelijk kapitaal. Op alle aandelen is ingeschreven door de Heer Edwin Bellis, hetzij voor 18.600,00 EUR. Het maatschappelijk kapitaal is volstort ten belope van 2/3e, gedeponeerd bij Fortis Bank. Derhalve is de oprichter nog ais niet-volstorte inbreng 6.200,00 EUR verschuldigd.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, die ais er meer dan een zaakvoerder is afzonderlijk bevoegd zijn voor alle handelingen, die nuttig of nodig zijn tot het bereiken van het vennootschapsdoel behalve de door de wet aan de algemene vergadering toegewezen bevoegdheden. Elke zaakvoerder moet de hoedanigheid van advocaat hebben. De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd tegenover derden op elk van de volgende wijzen :

a) door haar zaakvoerders, die als er meer dan een zaakvoerder is ieder afzonderlijk bevoegd zijn de vennootschap te verbinden.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto _ Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Btjlagen-bg-het-Beigiseh-Slaatsbtad ÿÿ 09f65/2fT12 - Annexesùu`MmitPûr tié1gë

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

b) door een volmachtdrager.

De volmacht is beperkt in de tijd of bepaald wat betreft het voorwerp ervan.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, moet ieder jaar worden bijeengeroepen in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op de laatste vrijdag van de maand mei om twintig uur.

Het boekjaar loopt van één januari tot en met éénendertig december van elk kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt tot en met éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Over de bestemming van het resultaat beslist de algemene vergadering. Zij kan beslissen de winst geheel of gedeeltelijk uit te keren, te reserveren, of het resultaat over te dragen.

Na ontbinding van de vennootschap zijn de zaakvoerders van rechtswege vereffenaars, die altijd de hoedanigheid van advocaat moeten hebben, onder opschortende voorwaarde van de goedkeuring door de bevoegde stafhouder en homologatie van hun aanstelling door de bevoegde rechtbank; tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid anders besluit. De vereffenaars hebben de ruimste bevoegdheden. Indien er meer dan een vereffenaar is, oefenen zij hun bevoegdheden gezamenlijk uit. De vennootschap in vereffening kan slechts rechtsgeldig vertegenwoordigd worden door haar vereffenaars gezamenlijk of door een volmachtdrager. De volmacht geldt slechts voor een beperkte tijd of een bepaald voorwerp. De vennootschap in vereffening kan de beroepsactiviteiten van Advocaat niet voortzetten.

De heer Edwin Bellis, voormeld, wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor een onbepaalde duur.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Jawo Consulting, met zetel te 3570 Alken, Leemkuilstraat 115 of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen ais lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W., Directe Belastingen, de Kruispunt Bank van Ondernemingen en de Sociale Kas. Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Voor ontledend uittreksel

Tevens neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 30.08.2016 16532-0538-013

Coordonnées
EDWIN BELLIS

Adresse
SINT-MAARTENSTRAAT 61, BUS 0002 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande