EFFICIENCY , AFGEKORT : E

Société en commandite simple


Dénomination : EFFICIENCY , AFGEKORT : E
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 560.828.858

Publication

09/09/2014
ÿþModWord 11.1

1*MM

111111

Vo. beho aan Belg Staah

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van dq.alde

Jeeps.

wteim

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort);

560,8a- 858

Efficiency+

E+

foininitilgen op

2 9 A110. 2014

ter griffie van de tk

rechtbank %./an kcierlandstaligeGornph 'del Brussel

Rechtsvorm: Commanditaire vennootschap

Zetel : Schapenbaan 2 - 1731 Relegem

(voltedig adres)

Onderwerp akte: Ondergetekende,

De heer Stephane Dhondt, geboren te Leuven, rijksregisternummer 551114 393 31, wonende te Sehapenbaan 2, 1731 Relegem,

Verder "GECOMMANDITEERDE VENNOOT" genoemd,

en

De heer Ludovicus Van Den Broeck, geboren te Merchtem, rijksregisternummer 580619 537 56, wonende te Stationsstraat 122, 1785 Merchtem

Verder "STILLE VENNOOT" genoemd,

verklaren hierbij een "gewone commanditaire vennootschap" op te richten, met ingang van 01109/2014. Te dien einde verklaren de twee partijen de hierna volgende onderhandse overeenkomst af te sluiten.

ARTIKEL 1 BENAMING - RECHTSVORM

De vennootschap draagt de firmanaam "Efficiency +".

Zij neemt de vorm aan van een gewone commanditaire vennootschap. Bij ieder gebruik zal de firmanaam moeten voorafgegaan of gevolgd worden door de benaming

"Commanditaire vennootschap", ofwel afgekort "Comm.V".

Ter vervollediging van de identificatie moet de vennootschap steeds de nauwkeurige aanwijzing van haar zetel en haar ondernemingsnummer toevoegen aan haar naam en rechtsvorm.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 2 : ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Schapenbaan 2, 1731 Relegem. Die zetel kan naar het even welke plaats worden overgebracht door meerderheid van stemmen der vennoten.

ARTIKEL 3: MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen naam en rekening als voor naam en rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair:

- Alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

Alle mogelijke activiteiten die verband houden met het verlenen van consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

- Het geven van advies en het verstrekken van diensten aan ondernemingen en instellingen met betrekking tot product- en winkelconcepten;

- Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het verbeteren van de efficiency van ondernemingen, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van sales en marketing, productie en ontwikkeling, dit alles in de meest ruime betekenis.

- Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het verbeteren van de efficiency bij privé personen en gezinnen

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de Vennootschap.

De vennootschap ken samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in nature, van fusie of splitsing, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland.

De vennootschap Kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen of andere zekerheden stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pend te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten, zelfs indien zij niet rechtstreeks in verband mee staan met de bovenstaande doelomschrijvingen, zoals onder meer de terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen aan haar zaakvoerders, bij wijze van bezoldiging in natura.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning enlof erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van de algemene vergadering, genomen met meerderheid van stemmen.

ARTIKEL 4: DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

Zij kan echter vervroegd ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering der vennoten, getroffen volgens de modaliteiten vastgesteld voor de wijziging aan de standregelen.

ARTIKEL 5: INWENDIG REGLEMENT

Door de vennoten kan, met meerderheid van stemmen, een inwendig reglement worden opgesteld waarin de wederzijdse rechten en verplichtingen van de vennoten tegenover elkaar, alsmede de werking van de vennootschap nader wordt omschreven in de uitvoering van de huidige statuten.

ARTIKEL 6: KAPITAAL

Op het ogenblik van de oprichting doen de comparanten volgende inbrengen vertegenwoordigd door maatschappelijke rechten:

1. De heer Stephane Dhondt, gecommanditeerde vennoot: inbreng in speciën van 900,00 Euro in ruil waarvoor hij van de vennootschap 90 aandelen verkriigt;.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

' 2. De heer Ludovicus Van Den Broeck, stille vennoot : inbreng in speciën van 100,00 Euro, in

ruil waarvoor zij van de vennootschap 10 aandelen verkrijgt.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap wordt zodoende vastgesteld op 1.000 Euro, volledig volstort, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van een nominale waarde doch met een fractiewaarde van 11100ste van het kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal, alsmede de inbrengen, kunnen gewijzigd worden door de algemene vergadering, beslissend op de wijze voorzien in de statuten.

ARTIKEL 7: VENNOTEN

a) Gecommanditeerde vennoten

De gecommanditeerde vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

b) Stille vennoten

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

ARTIKEL 8: INBRENG

Indien er meerdere eigenaars zouden zijn voor een maatschappelijk recht, heeft de vennootschap het recht de voordelen en rechten hieraan verbonden te schorsen tot dat één enkel persoon die reeds als vennoot aangenomen is, zal aangeduid worden als zijnde de eigenaar van het recht.

Indien het eigendomsrecht met betrekking tot een aandeel is opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik, dan komen de stemrechten op de algemene vergadering toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende afspraken hieromtrent.

ARTIKEL 9: WIJZIGING VAN HET KAPITAAL  OVERDRACHT VAN AANDELEN

§ 1. Overgang van aandelen onder levenden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap overdragen onder levendén aan een medevennoot of aan een derde, onder voorbehoud van hetgeen onder § 5 staat vermeld.

§ 2. Vorm van de overdracht

Elke overdracht of overgang van aandelen geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

§ 3. Publiciteit van overdracht

De overdracht van aandelen, toebehorend aan de gecommandlteerde vennoot zullen het voorwerp uitmaken van een publicatie in het Belgisch Staatsblad overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

§ 4. Overgang van aandelen in geval van overlijden

Het aandeel of de aandelen van een overleden vennoot gaan over op zijn erfgenamen of rechtverkrijgenden, onder voorbehoud van hetgeen onder § 5 staat vermeld.

§ 5. Voorkeurrecht van de vennoten

De aandelen kunnen slechts worden overgedragen nadat zij bij voorkeur voor overname zijn aangeboden aan alle vennoten.

Daartoe moeten volgende regels worden nageleefd:

De vennoot die één of meer aandelen wil overlaten aan een andere vennoot of een derde, moet de zaakvoerder of het college van zaakvoerders hierover schriftelijk inlichten.

In deze kennisgeving vermeldt hij het aantal, de voorgesteld overname prijs, alsook de naam, de voornamen, beroep en woonplaats of de benaming, rechtsvorm en zetel van de voorgestelde overnemende vennoot of aanvaarde kandidaat-vennoot.

Binnen de vijftien dagen na de datum van verzending van deze kennisgeving, maakt de zaakvoerder of het college van zaakvoerders de inhoud van dit schrijven aan de andere vennoten bekend.

In geval van overlijden van een vennoot maakt de zaakvoerder op eigen initiatief, vijftien dagen na ontvangst van het overlijdensbericht of een officieel stuk waaruit het overlijden blijkt, aan de vennoten bekend hoeveel aandelen de overledene bezat.

Na deze bekendmakingen wordt aan de bestaande vennoten de kans gegeven bij voorkeur, de aandelen waar het over gaat over te nemen naar evenredigheid van het aantal aandelen dat zij in eigendom bezitten.

Indien één of meer vennoten het hun geboden voorrecht niet uitoefenen, verhoogt hun verzaking het recht van de andere vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het overblijvende aandeel of aantal aandelen wordt, indien geen evenredige verdeling mogelijk is tussen de gegadigde vennoten, gesplitst in aandelenfracties tot de evenredigheid is bereikt, waarna alle aandelen wordt gelijkgeschakeld door uitgifte van nieuwe effecten gelijk aan het kleinste onderaandeel en omwisseling van de bestaande aandelen of fracties van aandelen tegen even zoveel nieuwe aandelen als er onderaandelen nodig zijn om een volledig aandeel te vormen.

De vennoot die van zijn recht van voorkeur gebruik wil maken, moet er, op straf van verval, de zaakvoerder over inlichten binnen de vijftien dagen, volgend op de dag van verzending van de voormelde bekendmaking gedaan door de zaakvoerder.

Indien geen van de vennoten zijn voorkeurrecht uitoefent, worden de door de overlater voorgestelde overnemer(s)/kandidaat-veno(o)t(en) of de rechtverkrijgende(n) van de overleden vennoot eigenaar(s) van de bedoelde aandelen, tenzij de algemene vergadering bij bijzondere meerderheid door deze statuten opgelegd deze overnemer(s) of rechtverkrijgende(n) afwijst als vennoten.

Daartoe moet de zaakvoerder of de gecommanditeerde vennoot/vennoten het voorstel van overdracht op de agenda plaatsen van een bijzondere algemene vergadering, die in elk geval moet worden gehouden binnen de drie weken na ontvangst van de kennisgeving door de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of van de kennisgeving door de zaakvoerder van het overlijden.

Indien de vergadering de voorgestelde overnemers of rechtverkrijgenden van de overleden vennoot afwijst, moet dezelfde vergadering besluiten dat het recht op overname van het aandeel van de uittredende vennoot of de rechthebbenden van de overleden vennoot definitief is en moet zij een kandidaat-overnemer aanwijzen die bereid is de aandelen over te nemen, tegen de waarde van dit scheidingsaandeel zoals dit hierna wordt uiteengezet. Wordt de door de algemene vergadering aangewezen kandidaat-overnemer binnen de veertien dagen na zijn aanwijzing niet bereid gevonden tot de overname van de aandelen, dan heeft de uittredende vennoot of diens vertegenwoordiger(s) of rechtverkrijgende(n) recht op de waarde van de aandelen. De waarde van deze aandelen wordt door de betrokken partijen vrij bepaald. Bij gebrek aan akkoord wordt de prijs vastgesteld door twee deskundigen, van wie er één wordt aangewezen door de vennootschap en één door de uittredende vennoot of de rechtverkrijgende(n) van de overleden vennoot.

Komen de twee deskundigen niet tot een akkoord, dan duiden zij een scheidsrechter aan die de prijs definitief zal vaststellen en tegen wiens besluit geen beroep openstaat.

Raken zij het niet eens over de aanstelling van een scheidsrechter, dan zal deze op verzoek van de meest gerede partij aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van koophandel in wiens ambtsgebied de vennootschap haar zetel heeft.

De waardebepaling en het akkoord tussen beide partijen moet ten laatste zes maanden na de uittreding vastgesteld zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 10: TOELATING VAN EEN VENNOOT

Is vennoot van de Vennootschap: ieder die minstens een maatschappelijk recht heeft onderschreven en volledig akkoord gaat met het eventueel bestaand inwendig reglement.

ARTIKEL 11: UITTREDING EN UITSLUITING VAN EEN VENNOOT

Ieder vennoot heeft het recht uit de vennootschap te treden mits het geven van een vooropzeg van drie maanden bij aangetekende brief, tenzij alle vennoten over een andere termijn en/of wijze overeenkomen.

Als de overige vennoten bij meerderheid van stemmen en om zeer zwaarwichtige redenen beslissen dat ten overstaan van een mede-vennoot het vertrouwen zodanig geschokt is dat verdere samenwerking niet meer mogelijk is, dan kunnen zij hem/haar uitsluiten, mits een vooropzeg van drie maanden bij aangetekende brief.

De uitgetreden of uitgesloten venno(o)ten of de rechtverkrijgende van de overleden vennoot, kunnen in geen geval de verdeling of de ontbinding van de vennootschap vorderen, noch de verzegeling vorderen van de voorwerpen die tot het vermogen van de vennootschap behoren, noch een inventaris doen opmaken, noch om het even welke maatregel vorderen die de normale werking van de vennootschap verhinderen.

ARTIKEL 12: BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

§ 1. Aantal  Benoeming

De leiding van de vennootschap berust bij één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De algemene vergadering benoemt de zaakvoerder(s) met meerderheid van stemmen.

Behoudens andersluidende beslissing, wordt de zaakvoerder benoemd voor een onbepaalde duur, en is het mandaat onbezoldigd.

§ 2. Ontslag

Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om wettige redenen door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van een gewone meerderheid van stemmen.

§ 3. Bevoegdheid

Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee zaakvoerders, dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

. Zijn er meer dan 2 zaakvoerders, dan vormen zij een college van zaakvoerders, dat gezamenlijk besluiten neemt met inachtneming van een gewone meerderheid van stemmen.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

§ 4. Externe vertegenwoordigingsmacht

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan dienen zij gezamenlijk te handelen om namens de vennootschap te handelen in en buiten rechte.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders als college de vennootschap in aile handelingen in en buiten rechte. Het handelt door de meerderheid van zijn leden.

§ 6. Dagelijks bestuur

De zaakvoerder van de vennootschap kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomité of aan één of meer directeuren die onder het toezicht en volgens de richtlijnen van dit bestuur aan wie de verantwoording verschuldigd is, handelen binnen de perken van de hen toevertrouwde machten.

§ 6. Bijzondere volmachten

De zaakvoerders en/of directeuren kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

ARTIKEL 13: CONTROLE

ledere vennoot, zowel de gecommanditeerde ais de stille vennoot, heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Iedere vennoot kan zich hierin laten bijstaan of vertegenwoordigen door een extern IAB-accountant, ingeschreven op het tableau van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

. ARTIKEL 14 : TEGENSTRIJDIG BELANG

Wanneer één of meer zaakvoerders een tegenstrijdig vermogensrechtelijk belang in de zin van artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen ondervinden bij een geplande verrichting, dienen zij onverwijld de wettelijke verplichtingen die terzake gelden te eerbiedigen opdat de verrichting geldig kan worden uitgevoerd.

ARTIKEL 16 : NEVENACTIVITEITEN

Naast het overeenkomstig artikel 3 toevertrouwde doel en activiteiten, Is het de vennoot toegestaan andere bijkomende activiteiten uit te oefenen mits goedkeuring van de medevennoten.

De uitoefening van deze activiteiten mag niet onverenigbaar zijn met de bepalingen van de statuten. De uitoefening van deze activiteiten mag evenmin van aard zijn dat zij de goede naam en werking van de vennootschap in het gedrang zou kunnen brengen.

ARTIKEL 16 ; MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het boekjaar vangt aan op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december daaropvolgend.

ARTIKEL 17 : ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering wordt gevormd door allen die op datum van haar samenkomst vennoot zijn.

De vennoten kunnen ten aile tijde de algemene vergadering bijeenroepen wanneer zij menen

dat het belang van de vennootschap zulks vereist.

In ieder geval en behoudens de wettelijke statutaire voorziene gevallen, komt de algemene vergadering jaarlijks bijeen op de derde donderdag van de maand juni om 19 uur op de zetel van de vennootschap of op een plaats te vermelden op de oproepingsbrief. Indien deze dag een feestdag is, zal de algemene vergadering bijeenkomen op de eerstvolgende werkdag.

De oproeping geschiedt conform de wettelijke voorschriften.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De besluiten van de algemene vergadering worden in de regel genomen bij gewone meerderheid, onverminderd de bijzondere regels vervat in de statuten met betrekking tot specifieke beslissingen zoals hierna bepaald.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

4 De besluiten van de buitengewone algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd evenals de besluiten inzake wijziging van de naam, het kapitaal, het aannemen en uitsluiten van vennoten, de vroegtijdige ontbinding van de vennootschap, worden goedgekeurd mits de eenparige goedkeuring van alle gecommanditeerde vennoten en de gewone meerderheid van de stille vennoten.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

ARTIKEL 18: VERGOEDING

De vennootschap kan de zaakvoerder vergoeden voor de prestaties die hij verricht binnen het kader van de vennootschap.

Met meerderheid van stemmen kunnen de vergoedingen worden vastgesteld door de algemene vergadering.

ARTIKEL 19: WINSTVERDELING

De bestemming van de winsten van de vennootschap wordt bepaald door de algemene vergadering der vennoten.

De uitgekeerde winst evenals eventueel verlies van de vennootschap wordt verdeeld volgens de criteria vastgesteld in het inwendig reglement of in enige andere verhouding die door de algemene vergadering wordt vastgesteld met meerderheid van stemmen.

ARTKEL 20: ONTBINDING - VEREFFENING

in geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank dle van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

ARTIKEL 21: GESCHILLEN

Alle geschillen tussen vennoten, die in de schoot van de vennootschap niet kunnen opgelost worden (bij staking van stemmen) zullen als volgt worden opgelost: de vennoten zullen een derde aanduiden die bevoegd is inzake het bestuur van ondernemingen. De vennoten zullen zijn oordeel aanvaarden.

Voor-

behoudw

aan het

Belgisch

Staatsblad

* * *

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

1. Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Met ingang van de datum oprichting wordt Dhr. Stephane Dhondt, geboren te Leuven op 14/11/1955, wonende te Schapenbaan 2, 1731 Relegem, benoemd als zaakvoerder voor onbepaalde duur, die het mandaat aanvaardt.

Zijn mandaat zal bezoldigd worden uitgeoefend tot andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

2. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar begint op heden, om te eindigen op 31 december 2014.

De eerste gewone algemene vergadering zal worden gehouden op 15 juni 2015 om 19 uur. 3. Overname van verbintenissen

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

* * *

Opmerking : De datum van oprichting is vastgelegd op 01/09/2014

Stephane Dhondt

Oprichter Oprichter

Gecommanditeerde vennoot Stille vennoot

Tekst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Aldus o e aakt te Relegem op 22/08/2014 in 3 exemplaren, waarvan elke partij verklaart er hebben ontvangen en ondertekend voor akkoord.

Ludovicus Van Den Broeck

Coordonnées
EFFICIENCY , AFGEKORT : E

Adresse
SCHAPENBAAN 2 1731 RELEGEM

Code postal : 1731
Localité : Relegem
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande