EL CAMPESINO

Divers


Dénomination : EL CAMPESINO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 544.635.501

Publication

21/05/2014
ÿþ Mad Warti 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel te

Leuven, de ure-FIER,

E 1 2014

DE

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

i u lII



Ondernemingsnr 0544.635.501

Benaming

(voluit) : EL CAMPESINO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Zavelberg 16, 3000 LEUVEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging verslag quasi-inbreng

Melding van de neerlegging van het revisoraal verslag quasi-inbreng art, 220 van het Wetboek van Vennootschappen

Aldus gedaan te Leuven, 11 april 2014..

De heer Anseim DE BOER

Zaakvoerder

-1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/01/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14300856*

Neergelegd

22-01-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0544635501

Benaming (voluit): el campesino

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3000 Leuven, Zavelberg 16

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Catherine CROES, geassocieerd notaris te Herent, op tweeëntwintig januari tweeduizend veertien, vóór registratie, dat:

De heer DE BOER Anselm Ivo Jozef, geboren te Leuven op drieëntwintig mei duizend negenhonderdachtenzeventig, ongehuwd, wonende te 3000 Leuven, Zavelberg 16.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met de volgende bepalingen:

Naam : "el campesino".

Zetel : 3000 Leuven, Zavelberg 16.

Duur : een onbeperkte duur.

Kapitaal: 18.600 euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, geplaatst in geld, door de heer DE BOER Anselm, voornoemd, ten belope van 100 aandelen, volgestort ten belope van 2/3, hetzij 12.400 euro (attest ING Bank).

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van tweeëntwintig januari tweeduizend veertien en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

Reserves : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder : Werd met ingang vanaf tweeëntwintig januari tweeduizend veertien benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: de heer DE BOER Anselm, voornoemd. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden als op commissie, zowel in België als in het buitenland:

-het maken van audiovisuele opnamen en producties;

-het produceren, regisseren, organiseren (opnameleiding) en het assisteren bij het produceren, regisseren en organiseren van alle audiovisuele werken in de ruimste zin van het woord;

-de aan- en verkoop, de import en export, groot- en kleinhandel, de huur en verhuring van audiovisuele producten;

-de organisatie van opleidingen en geven van cursussen;

-internet commerce en website ontwikkeling;

-webdesign, web ontwikkeling, webhosting, domeinnamen, alle soorten drukwerk (uitbesteding aan drukkerijen), online marketing, grafisch ontwerpen, zoekmachine-optimalisatie, search engine advertising, e-mailmarketing, software ontwikkeling, productfotografie, fotobewerking, fotografie (algemeen);

-dienstverlening;

-klein- en groothandel in computers en computermaterialen;

-klein- en groothandel in papier, fotopapier en aanverwanten;

-de uitbating van een grafisch bureau en uitgeversbedrijf met aanwending van alle andere daartoe vereiste materialen, middelen en technisch vereist materiaal, zoals onder meer doch niet beperkend: het beheren van een drukkerij, foto- en filmstudio, een repro- en fotogravure;

-het uitbaten, beheren en promoten van een video- en filmbedrijf, opname en verkoop van video, film en klank;

-advies, begeleiding en organisatie van events;

-de aankoop, verwerking en verkoop van producten, nodig tot of afkomstig van de hiervoor vermelde activiteiten.

Deze aanduiding en opsomming is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard. De vennootschap mag alle industriële en handelsverrichtingen en verhandelingen van onroerende, roerende of financiële aard uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die ze best geschikt acht, voor eigen rekening of voor rekening van derden, zo in België als in het buitenland. Zij mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde of verwant doel, door inbreng, fusie of hoe dan ook.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De uitbating van een onderneming van onroerende goederen, meer bepaald: het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals welk danige onroerende transacties en verrichtingen in de meest ruime zin.

De vennootschap mag verder om haar doel te bereiken, zowel in België als in het buitenland, filialen en magazijnen oprichten, belangen nemen door vereniging, inbreng, samensmelting of inschrijving, zowel geldelijk als door een andere tussenkomst in alle verenigingen, vennootschappen of ondernemingen welke een soortgelijke of aanbelangende activiteit uitoefenen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant is.

Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

In het algemeen mag zij alle financiële, commerciële, industriële en onroerende verrichtingen doen die verband houden met haar doel of van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen en dit zowel in binnen- als buitenland.

Jaarvergadering  toelating  stemrecht : wordt gehouden op de zetel, op de eerste vrijdag van de maand juni om twintig uur; valt deze datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. Elk aandeel geeft recht op één stem. Volmacht: aan  Accountantskantoor Rediger F. BVBA te 3020 Herent, Wilselsesteenweg 103, vertegenwoordigd door de heer Herman Peeters, evenals aan hun bedienden, aangestelden en

Luik B - Vervolg

lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, die te dien einde allen woonstkeuze doen op voormeld adres, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting: Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen - alle handelingen sedert 1 januari 2014 gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Catherine CROES, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

-de uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
EL CAMPESINO

Adresse
Zetel : Zavelberg 16, 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande