ELCO GROUP BRUSSELS

NV


Dénomination : ELCO GROUP BRUSSELS
Forme juridique : NV
N° entreprise : 859.983.687

Publication

09/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 01.10.2013 13618-0292-013
03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 27.09.2012 12593-0396-013
24/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 16.11.2011 11612-0096-012
03/03/2011
ÿþ Moa 2.0

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



llII 1IIFIIIII1III1IIIIÏfflI1III I1lI 1111 I1Ii

*11033958*

Ondernemingsnr : 0859.983.687

Benaming

(voluit) : ELCO GROUP BRUSSELS

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Drukpersstraat nummer 4 te Brussel (1000 Brussel)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - WIJZIGING DER STATUTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de. naamloze vennootschap "ELCO GROUP BRUSSELS", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Drukpersstraat nummer 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0859.983.687,'. opgemaakt voor Meester Gérard 1NDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op elf januari tweeduizend en elf ,geregistreerd op. het Tweede Registratiekantoor van Jette op vijfentwintig januari nadien, boek 26 blad 25 vak 20, ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR), geïnd door de Eerstaanwezend Inspecteur a.i. W. ARNAUT, blijkt dat de algemene: vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

Eerste beslissing

Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen van 1000 Brussel, Drukpersstraat nummer:

4 naar 1501 Buizingen, Kastanjelaan 21.

Tweede beslissing

Doorhaling van de verschillende soorten aan delencategoriën

Verslag

De vergadering neemt kennis van het verslag van de Raad van bestuur overeenkomstig artikel 560 van het

" Wetboek van vennootschappen met betrekking tot de motivering van de wijziging van rechten verbonden aan!

de verschillende soorten aandelen.

"

De vergadering stelt de Voorzitter vrij van voorlezing van voormelde verslag, aangezien de aandeelhouders! verklaren een exemplaar te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Doorhaling

De vergadering beslist op heden de verschillende soorten aandelencategorieën af te schaffen teneinde de bestaande vierduizend vijfhonderd (4.500), onderverdeeld in drieduizend vijfhonderd vijftig aandelen (3.550); behoren tot de categorie A ("aandelen A") en negenhonderd vijftig (950) aandelen behoren tot de categorie B ("aandelen B"), om te vormen tot vierduizend vijfhonderd (4.500) gewone aandelen.

Derde beslissing

Kapitaalvermindering

De vergadering beslist het kapitaal te verminderen ten belope van negentigduizend euro (90.000,00 ¬ ), om " het maatschappelijk kapitaal te brengen van vierhonderd vijftigduizend euro (450.000,00 ¬ ) tot driehonderd: zestigduizend euro (360.000,00 ¬ ), zonder vernietiging van aandelen, door uitbetaling aan de aandeelhouders prorata met hun deelneming in het maatschappelijk kapitaal, van de gehele som van negentigduizend euro (90.000,00 ¬ ), in overeenstemming met artikels 612 en 613 van het Wetboek van Vennootschappen.

Deze kapitaalvermindering zal gebeuren overeenkomstig artikel 18,2° van het Wetboek voor Belastingen: van duizend negenhonderd tweeënnegentig en zal, per voorkeur, fiscaal toegerekend worden op het kapitaal: die kan worden terugbetaald zonder fiscale lasten, evenals, indien er een eventueel saldo zou bestaan, op de uitgiftepremies of de reeds belaste reserves.

Vierde beslissing

Wijziging van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2011- Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist de statuten te vertalen naar het Nederlands en deze te wijzigen om deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen, met de huidige toestand van de vennootschap en met het Wetboek van vennootschappen, zoals volgt:

UITTREKSELS VAN STATUTEN

Vorm - benaming - - - - _

De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap.

Haar benaming luidt "ELCO GROUP BRUSSELS".

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1501 Buizingen, Kastanjelaan 21.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor

rekening van derden of met medewerking van derden :

1.De investering, onderschrijving, acceptatie, plaatsing, aankoop, verkoop en handel in aandelen, obligaties, certificaten, leningen, valuta's en andere effecten uitgegeven door Belgische of buitenlandse bedrijven die al dan niet het juridisch statuut bezitten van (semi)-publiek.

2.Beheer van beleggingen en de deelnemingen in dochterondernemingen, de uitoefening van administratieve functies, het verstrekken van advies, management en andere soortgelijke diensten gelijkaardig aan de activiteiten van het vennootschap. Deze diensten kunnen worden verstrekt op basis van een contractuele of wettelijke basis en in de hoedanigheid van externe raadsman of orgaan.

3.De aankoop, verkoop, ontwikkeling en realisatie van onroerend goed, aankoop en overdracht van opties of andere eigendomsrechten.

4.De toekenning van leningen en voorschotten in elk vorm en van elke mogelijker duur, voor alle gelieerde ondernemingen of ondernemingen waarin zij een belang heeft, alsook zich garant stellen voor alle mogelijke verbintenissen van deze bedrijven;

Deze opsomming geldt ten titel van voorbeeld en is geenszins beperkend.

Ingeval de uitvoering van bepaalde handelingen onderworpen zou zijn aan voorafgaande voorwaarden wat betreft van toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar handelingen, met betrekking tot de betreffende prestaties, uitstellen tot op het ogenblik van voldoening van de nodige voorwaarden.

De vennootschap kan elk mandaat van beheer of bestuur aanvaarden in om het even welke vennootschap of vereniging, en zich borg stellen voor anderen.

Zij kan, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan op alle mogelijke wijzen interesse nemen in alle zaken, vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te bevorderen.

Het maatschappelijk doel valt niet onder toepassing van het koninklijk besluit van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig en de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig met betrekking tot het beheer van

Het maatschappelijk doel kan worden uitgebreid of beperkt door middel van de statutenwijziging onder de voorwaarden hemomen in het Wetboek van Vennootschappen.

Enkel de algemene vergadering van aandeelhouders is bevoegd om het doel te interpreteren.

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op driehonderd zestigduizend euro (360.000,00 ê), vertegenwoordigd door vierduizend vijfhonderd (4.500) maatschappelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, eik vertegenwoordigend éénvierduizend vijfhonderdste (1/4.500ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Winstverdeling

Van de netto winst, vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen, wordt minstens vijf percent afgehouden voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds. Deze afname is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt; ze moet worden hernomen wanneer ze gebruikt is geworden.

Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering, die op voorstel van de Raad van Bestuur, ieder jaar over de aanwending ervan zal beslissen, bij meerderheid van stemmen.

Bij ontbinding, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa aangewend om in geld of effecten het afbetaald bedrag van de aandelen terug te betalen.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Gewone algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering komt samen op de laatste maandag van de maand juni om tien uur. indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag, behalve op zaterdag, op hetzelfde uur plaats.

De oproepingsbrieven kunnen voorschrijven dat, om te worden toegelaten tot de algemene vergadering, elke eigenaar van aandelen drie volle dagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn effecten aan toonder of zijn bewijzen van aandelen op naam, moet deponeren in de maatschappelijke zetel of bij de Tinstellingen-die in de-bileenroepingsberichten-worden_vermeld._

Zij kunnen ook voorschrijven dat de houders van aandelen aan toonder, de Raad van Bestuur, binnen een zelfde termijn, schriftelijk (per brief of volmacht) moeten verwittigen betreffende hun voornemen aan de vergadering deel te nemen en voor welk aantal titels zij wensen deel te nemen aan de stemming.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke bepalingen.

Aanduiding der gemachtigde personen en hun bevoegdheden

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur bestaande uit ten minste vier bestuurders, al

dan niet aandeelhouders, die voor hoogstens zes jaar worden benoemd door de algemene vergadering van

aandeelhouders, die ze te allen tijde kan ontslaan. "

De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar. "

De vennootschap wordt in en buiten rechte in alle rechtshandelingen en akten met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een staatsambtenaar of een openbaar ambtenaar, vertegenwoordigd :

- hetzij door twee bestuurders gezamenlijk, die geen bewijs zullen moeten leveren van een voorafgaande beslissing van de Raad van Bestuur, jegens derden, niet inbegrip van de Heren Hypotheekbewaarders;

- hetzij, binnen de perken van het dagelijks bestuur, door de afgevaardigde belast met het dagelijks bestuur, alleen handelend.

De vennootschap is daarenboven geldig verbonden door bijzondere lasthebbers voor zover deze binnen de perken van hun volmacht handelen.

"

"

" Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmachten, tekst van de gecoordineerde

statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/11/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 30.06.2010, DPT 29.10.2010 10598-0056-013
05/11/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 30.06.2009, DPT 29.10.2010 10598-0053-013
09/09/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 30.06.2008, DPT 01.09.2008 08718-0244-019
29/09/2006 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2005, APP 19.06.2006, DPT 28.09.2006 06808-0427-014
05/10/2005 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2004, APP 19.09.2005, DPT 03.10.2005 05792-0618-015

Coordonnées
ELCO GROUP BRUSSELS

Adresse
KASTANJELAAN 21 1501 BUIZINGEN

Code postal : 1501
Localité : Buizingen
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande