ELECTRICITY MECHANICS PNEUMATICS

SA


Dénomination : ELECTRICITY MECHANICS PNEUMATICS
Forme juridique : SA
N° entreprise : 427.595.202

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 26.06.2014 14232-0094-013
13/09/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 06.09.2013 13577-0355-015
02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 01.07.2013 13235-0294-016
10/08/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IHilillillUhl 11111111111 lIHll

+12140348*

; 4ndernemingsnr : BE0427.595.202 Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven. de 0 I AHH, 2012

DE GRIFFIER,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : ELECTRICITY MECHANICS PNEUMATICS

(verkort) : E.M.P.

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: Steenbakkersweg33

3090 Overijse

Onderwerp akte :Goedkeuring Nederlandstalige statuten

Uit een proces-verbaal verleden voor Isabelle Mostaert, geassocieerd notaris te Leuven op 21 juni 2012, geregistreerd te Leuven tweede kantoor der registratie op 26 juni 2012 boek 1369b1ad 32 vak 12: 6 bladen geen verzendingen. Ontvangen vijfentwintig euro, de Ontvanger G. De Clercq, neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel van Nijvel blijkt dat de buitengewone algemene vergadering volgende beslissing genomen heeft.

1)Wijziging zetel naar huidig adres

2) aanneming van nieuwe statuten bij uittreksel bekend gemaakt:

"Artikel 1. Vorm - Naam

De vennootschap is een naamloze vennootschap en draagt de naam "ELECTRICITY MECHANICS PNEUMATICS", afgekort

Artikel 2. Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3090 Overijse, Steenbakkersweg 33.

De zetel kan, zonder statutenwijziging, binnen het Nederlands taalgebied of naar het taalgebied Brussel verplaatst worden bij besluit van de Raad van Bestuur, welk besluit bekendgemaakt moet worden in het Belgisch Staatsblad,.

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor haarzelf als voor rekening van een derde, alle commerciële, financiële, industriële, intellectuele of representatieve transacties, welke rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de koop, verkoop, import, export, doorvoer, groot- of kleinhandel, ontwerp, productie, constructie, installatie, onderhoud en herstelling van pneumatische en hydraulische machines, machines van ijzerverwerking en gereedschap, textiel-, landbouw- en logistiekmachines, liften en kranen, machines en apparaten van intern transport, ventilatie-installaties en  apparaten, lucht- en verwarmingsinstallaties en  apparaten, alarmen, bewakingsinstallaties en  apparaten en in het algemeen alle machines, apparaten, gereedschap en losse stukken met betrekking op het voornoemde, alsook o.a. de boilers, verwarmingsketels en drukapparaten, vertragers, accessoires en transmissie, telécommunicatie-, industriële elektronica, lage weerstandsstukken, tellers, industriële apparaten ter controle en opmeting, evenals ai hetgeen gebruikt zou kunnen worden in de industrie en meer bepaald in de metallurgische industrie en diamantindustrie, de extractie, voedings- en tabaksindustrie, de bakkerijen, de slagers, de hotels, de chemische industrie en waterbehandelingsindustrie, de wasgelegenheden, de verfindustrie en ontvettingsateliers, de non-ferro metallische industrie, de papierindustrie, de grafische industrie, evenals de artisanale leerwarenindustrie, de confectie en kledingsindustrie.

Zij [vennootschap] mag alle transacties doen, zowel commerciële, industriële, financiële onroerende en roerende, welke rechtstreeks of onrechstreeks betrekking hebben op haar doel of in staat om haar ontwikkeling te bevorderen, met inbegrip van alle activiteiten in verband met merken, brevetten, auteursrechten en intellectuele rechten en andere immateriële rechten, evenals het ontwerp van studie- en raadgevingbureaus. De vennootschap zal de controle kunnen nemen over verwante vennootschappen of filialen en adviezen ten hunnen behoeve uitvaardigen.

De vennootschap kan, middels inbreng in speciën of in natura, middels fusie, onderschrijving, deelname, financiële tussenkomst of andere, participaties nemen in andere bestaande of nog op te richten vennootschappen of maatschappen, in België of in het buitenland, waarvan het doel gelijkwaardig of analoog is aan de hare of waarvan de aard haar doel bevordert.

Artikel 4. Kapitaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Het maatschappelijk kapitaaj bedraagt EENENZESTIGDUIZEND NEGENHONDERDDRIEËNZEVENTIG EURO ACHTENDERTIG CENT (¬ 61.973,38). Het is vertegenwoordigd door TWEEDUIZEND VIJFHONDERD (2.500) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk éénitweeduizendvijfhonderdste (1f2.500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 7. Aandelen

De aandelen blijven steeds op naam en worden genoteerd in het register van aandelen. Zij kunnen echter bij beslissing van de algemene vergadering worden omgezet ïn gedematerialiseerde effecten.

Tevens wordt een register bijgehouden voor eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties en hiervan wordt tevens een certificaat tot bewijs aan de aandeelhouder of houder overhandigd.

Artikel 8. Mandaat van bestuurders

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit tenminste het minimum aantal bestuurders door de wet voorzien, al dan niet aandeelhouders, benoemd door de algemene vergadering.

Zolang het Wetboek van vennootschappen dit bepaalt, mag de duur van hun opdracht zes jaren niet te boven gaan. Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de laatste jaarvergadering vóór het verstrijken van deze termijn.

Artikel 12. Externe vertegenwoordigingsmacht

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders gezamenlijk, of door ' een gedelegeerd-bestuurder afzonderlijk.

Artikel 14. Directiecomité

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap (zoals de definitie van de strategische krachtlijnen, de goedkeuring van de projecten en begrotingen en belangrijke structuurhervormingen) of op aile handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden (zoals de bijeenroeping van de algemene vergadering, kapitaalverhoging in het kader van toegestaan kapitaal, interimdividenden en bijzondere verslagen)

Artikel 15. Plaats en datum van de Jaarvergadering

De bestuurders moeten de gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, "jaarvergadering" genoemd, ieder jaar bijeenroepen op de maatschappelijke zetei of op iedere andere plaats in de oproeping vermeld op de laatste vrijdag van de maand mei om zeventien uur (17,00uur) ; indien dit geen werkdag is, op de eerstvolgende werkdag.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering,

Schrifteliike besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden en de beslissingen te nemen in toepassing van artikel 633 van het Wetboek van vennootschappen, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedragerf met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennotenlaandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten/aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op een correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Zij zal tevens, samen met dit rondschrijven, aan de aandeelhouders op naam en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke besluitvorming zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel, doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennotenlaandeelhouders,

De houders van warrants, de houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Artikel 16. Toelating tot de vergadering

Om tot de algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de houders van aandelen op naam, uiterlijk vijf dagen vóór de datum van de voorgenomen vergadering, hun voornemen aan de vergadering deel te nemen, bij gewone brief ter kennis brengen aan de vennootschap.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Artikel 17. Uitoefening van stemrecht

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Deze persoon oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

,Staatsblad

mod 11.1

Stemmen mogen niet per brief uitgebracht worden, behoudens in het geval van de in artikel 15 bepaalde procedure van schriftelijke besluitvorming.

Het stemrecht verbonden aan aandelen waarop een vruchtgebruik rust, wordt uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar of verzet door deze laatste. In geval van verzet is het stemrecht geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of tot na een rechterlijke uitspraak dienaangaande.

Artikel 23. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Artikel 24. Winstbestemming

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van tenminste een/twintigste van de nettowinst voor de vorming van het reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de aanwending van de winst beslist de algemene vergadering, onverminderd de wettelijke beperkingen terzake.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen,

De Raad van Bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden, en heeft de bevoegdheid om, met inachtneming van de wettelijke voorschriften, op het resultaat van het boekjaar interimdividenden uit te keren..

Artikel 25. Cntbindinq - Vereffening

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de bestuurders) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

De vereffenaars zullen pas in functie treden nadat hun benoeming door de bevoegde rechtbank is bevestigd of gehomologeerd.

Na aanzuivering van aile kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde Rechtbank moet worden goedgekeurd, wordt het nettoactief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate volstort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding." (einde van de statuten)"

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

De notaris,

Isabelle MOSTAERT,

Tegelijk hiermee neergelegd

- uitgifte van voormelde statutenwijziging/ gecoördineerde tekst van de statuten

- bewijs van neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel te Nijvel

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/08/2012 : NI072459
12/07/2012 : NI072459
25/01/2012 : NI072459
18/01/2012 : NI072459
24/06/2011 : NI072459
29/07/2009 : NI072459
06/06/2008 : NI072459
03/07/2007 : NI072459
30/06/2006 : NI072459
27/06/2005 : NI072459
07/01/2005 : NI072459
15/07/2004 : NI072459
27/05/2004 : NI072459
23/09/2003 : NI072459
31/07/2002 : NI072459
01/01/1988 : BL472020

Coordonnées
ELECTRICITY MECHANICS PNEUMATICS

Adresse
STEENBAKKERSWEG 33 3090 OVERIJSE

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande