ELECTRIX PLUS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ELECTRIX PLUS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 835.487.031

Publication

08/01/2013
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MIS

260!C1011

Griffie - "

Ittlill2111 i El

Vc beha aai Bel Staa

III i

Ondernemingsnr : 0835 487 031

Benaming

(voluit) : ELECTRIX PLUS

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Mechelsesteenweg 25 te 1970 Wezembeek - Oppem

, Onderwerp akte : Ontslag Zaakvoerder

Uittreksel van het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering van 06 december 2012 :

Met algemene stemmen beslist de bijzondere algemene vergadering van vandaag om aanvaardt het ontslag van de heer AJCHEL Wojciech, Mechelsesteenweg 25 te 1970 Wezembeek - Oppem op 15 december 2012.

Voor eensluidend afschrift,

Mariusz Bochniarz

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/04/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad IIVII 1111111111111111 ~1-~ , r~

*uosassa* 1 4 A L

VR" ~ ~~ ~ ~~ ~~~



Griffie

Ondernemingsnr : 5 `. U

311

Benaming

(voluit) : ELECTRIX PLUS

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : Mechelsesteenweg 25 te 1970 Wezembeek - Oppem

Onderwerp akte : Oprichting

Zijn samengekomen op 8 april 2011 te vennoten;

De Heer Ajchel Wojciech Jacek, N.N. 61.09.11-523-06, wonende te 1970

Mechelsesteenweg 25

De Heer Bochniarz Mariusz Aleksander ,paspoortnummer AK 8860419, geboren op 2 mei 1966, wonende;

te 1970 Wezembeek-Oppem, Mechelsesteenweg 25

Hierna onveranderd de « comparanten » genoemd.

OPRICHTINGSVERKLARING:

De comparanten richten bij deze een Vennootschap Onder Firma op genaamd ELECTRIX PLUS. Waarvan;

" zij de statuten hebben bepaald zoals hierna opgegeven.

Het kapitaal van de vennootschap dat geheel geplaatst is bedraagt 1.000 Euro.

INBRENG IN GELD

De comparanten hebben ingetekend op 1.000 Euro als volgt verdeeld

Comparant 1  Ajchel Wojciech Jacek - 500 ë

Comparant 2  Bochniarz Mariusz Aleksander - 500 ê

De comparanten hebben elk ingetekend deel geheel volstort.

STATUTEN

Artikel 1: De naam van de vennootschap onder firma: ELECTRIX PLUS

Artikel 2: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1970 Wezembeek-Oppem, Mechelsesteenweg 25 .

De zetel mag naar elke andere plaats worden overgebracht door beslissing van de zaakvoerder(s),

genomen met gewone meerderheid van stemmen.

De zaakvoerder(s) mogen, waar zij het nodig achten, bijhuizen, agentschappen en kantoren oprichten.

Artikel 3: De vennootschap heeft tot doel:

De maatschappij heeft als onderwerp in België als in het buitenland, voor zijn eigen rekening of voor rekening van derden of in deelname met deze zowel alle activiteiten die direct of indirect op de bouw sloop en renovatie van de gebouwen zonder of met toeleveranciers zoals, zonder dat deze opsomming beperkend is, van bouw van elektrische werkzaamheden en telecommunicatie betrekking hebben, van de werkzaamheden ter voorbereiding van de plaatsen, van de werkzaamheden van boring van proef en peilingen, werkzaamheden van isolatie, werkzaamheden van afwerking, lopend schoonmaken van de gebouwen, Andere activiteiten van schoonmaken van de gebouwen; industrieel schoonmaken, Andere activiteiten van schoonmaken.

De maatschappij zal eveneens de kleinhandel en de groothandel in materialen evenals de invoer en de uitvoer van materialen van bouw, artikelen voor de bouw en renovatie, meubilair, werktuigen, ijzerwaren, toebehoren en artikelen voor de voltooiing van het gebouw kunnen uitoefenen. Zij zal eveneens de aankoop, de groothandel of n detail van partijen van goederen, van alle artikelen nieuw of van gelegenheid kunnen uitoefenen.

Artikel 4

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Wezembeek-Oppem,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting en verkrijgt de rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van neerlegging van een uitreksel van de onderhandse akte op Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Il. KAPITAAL

Artikel 5: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1000 Eur.

Artikel 6: Regeling van voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld.

Ingeval, bij kapitaalverhoging in geld, een of meer vennoten geen gebruik maken van het voorziene inschrijvingsrecht, zal dat aanwassen ten voordele van de overige vennoten en naar evenredigheid van de reeds door henzelf uitgeoefende rechten.

Artikel T: Overdrachtsregeling bij leven of bij overlijden.

Het is de vennoten toegestaan hun deelneming over te dragen aan een derde, mits de deelneming eerst aan te bieden aan de overige vennoten. Het overlijden van een vennoot lijdt niet tot de ontbinding van de vennootschap. Zijn erfgenamen zullen in rechte treden van de overleden vennoot.

Artikel 8: Erfgenamen en schuldeisers van een vennoot mogen onder geen enkel voorwendsel verzegeling eisen van de goederen en bescheiden van de vennootschap, noch zich op enige wijze mengen in de daden van haar bestuur.

Voor het uitoefenen van hun rechten moeten zij zich schinken naar de jaarrekening en de beslissingen van de Algemene Vergadering.

III BESTUUR

Artikel 9: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zakvoerders, al dan niet vennoot. Is er slechts een zaakvoerder , dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders. Mijnheer Ajchel Wojciech Jacek en Mijnheer Bochniarz Mariusz Aleksander worden zaakvoerders van de vennootschap benoemd. Zijn er meerdere zaakvoerders, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer een meerderheid van haar leden tegenwoordig is. Beslissingen worden er genomen met meerderheid van stemmen.

Gezamenlijk optredend kunnen de zaakvoerders alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve die welke de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Afzonderlijk optredend kan elke zaakvoerders alle handelingen stellen voor het dagelijks beheer van de vennootschap.

Samen handelend kunnen zij eveneens bijzondere machten toekennen aan de mandatarissen van de vennootschap, al dan niet in dienstverband.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door de zaakvoerders, wanneer er maar een is, of door twee zaakvoerders gezamenlijk optredend zo er meer zijn.

De zaakvoerders die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is verplicht de vennoten daarvan op de hoogte te brengen, de verrichting zal slechts door de andere zaakvoerder voor rekening van de vennootschap rechtsgeldig worden gedaan.

De plaatsvervangend zaakvoerder, zo die is aangesteld, volgt van rechtswege de bestaande zaakvoerder op ingeval van diens ontslag of overlijden en vervangt hem als lasthebber ad hoc ingeval van tegenstrijdigheid van belangen tussen de zaakvoerder en de vennootschap of ingeval de zaakvoerder in de onmogelijkheid verkeert zijn opdracht uit te oefenen.

Indien een rechtspersoon wordt aangeduid als zaakvoerder van de vennootschap zal hij overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen een natuurlijke persoon dienen aan te stellen als vaste vertegenwoordiger.

Artikel 10: De zaakvoerders zijn onder voorbehoud van hetgeen gemeld in artikel 11 bevoegd voor alle daden van bestuur en beschikking, die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten worden voorbehouden aan de Algemene Vergadering.

Artikel 11: De zaakvoerders mogen bijzondere machten toekennen aan de lasthebbers, zij bepalen de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Artikel 12: Het mandaat van de zaakvoerder wordt gehonoreerd, tenzij door de Algemene Vergadering

anders wordt beslist.

Het mandaat van plaatsvervangend zaakvoerder wordt niet vergoed.

Artikel 13: Beslissingen betreffende zaken, die niet ressorten onder het dagelijks bestuur worden door de zaakvoerders geacteerd in een register van verslagschriften, elk verslagschrift wordt door de zaakvoerders ondertekend.

IV ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel 14: Elk jaar wordt een Algemene Vergadering gehouden, op de maatschappelijke zetel of op een

andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats.

Deze jaarvergadering heeft plaats de derde vrijdag van de maand mei om zesteen uur.

Artikel 15: De jaarvergadering hoort lezing van de verslagen van de zaakvoerders en in voorkomend geval, van de commissarissen, en beraadslaagt over al de punten op de agenda. Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt de vergadering zich door bijzondere stemming uit over decharge aan zaakvoerders en commissarissen.

Artikel 16: Buitengewone Algemene Vergadering worden gehouden op voorstel van de zaakvoerders of wanneer daartoe verzocht wordt door vennoten die samen tenminste een vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 17: Elke vennoot bezit stemrechten in functie van het ingebrachte kapitaal. Indien een vennoot komt te overlijden, zijn de bepalingen van het wetboek van vennootschappen van toepassing voor wat betreft de uitoefening van de aan deelneming verbonden rechten.

Artikel 18: De Algemene Vergadering kan alleen beraadslagen over punten die op de agenda voorkomen. De agenda wordt opgesteld door de zaakvoerders.

Voorstellen van vennoten komen niet in aanmerking. Indien zij niet vooraf werden ondertekend door vennoten, die samen tenminste een/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen en indien zij niet tijdig werden medegedeeld aan de zaakvoerders om in de oproepingen te worden opgenomen.

De Vergadering beslist met meerderheid van stemmen, om het even welk deek van het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd, behoudens toepassing van de wet voor statutenwijziging.

Bij staking van stemmen wordt het voorsten verworpen.

Artikel 19: Van elke Vergadering wordt een verslag opgesteld. Het wordt ondertekend door leden van het

Bureau en door de vennoten die erom verzoeken.

Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt worden zijn beslissingen vermeld in een register dat op

de zetel van de vennootschap bewaard wordt.

Afschriften en uitreksels worden ondertekend door een zaakvoerder."

V. BOEKJAAR  INVENTARIS -- JAARREKENING

Artikel 20: Het maatschappelijk boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december. Elk jaar, op eenendertig december wordt de inventaris en de jaarrekening opgesteld volgens de wet. Het eerste boekjaar begint op 8 april met twee duizend elf en loopt op eenendertig december twee duizend twalf af.

Artikel 21: De opbrengst van de activiteit van de vennootschap, na aftrek van de algemene kosten en maatschappelijke lasten, afschrijvingen op actief, vooruitzichten van commerciële, financiële, industriële, et fiscale risico's, maakt de zuivere winst uit.

Op de nettowinst wordt vijf ten honderd afgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds een tiende van het maatschappelijke kapitaal bereikt.

Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de Algemene Vergadering, op voorstel van de zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

VI. ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 22: De vennootschap kan op alk moment ontbonden worden, door beslissing van de Algemene

Vergadering in de vorm zoals voorzien voor wijziging aan de statuten.

Artikel 23: In geval van ontbinding zal de Algemene Vergadering een of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid en hun vergoeding vaststellen.

Het batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun deelneming. Waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van hun deelneming.

VII. WOONSTKEUZE  ALLERLEI

Artikel 24: Ieder in het buitenland wonende vennoot, zaakvoerders, commissaris of vereffenaar moet woonst

in België kiezen voor alles wat de uitvoering van deze statuten betreft.

Is dergelijke woonstkeuze niet bekend dan zullen alle berichten, kennisgevingen, aanmaningen,

dagvaardingen, en betekeningen met betrekking tot de zaken van de vennootschap geldig geschieden op de

maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Artikel 25: Voor al wat niet in deze statuten wordt voorzien, gelden alleen de bepalingen van het Wetboek

van vennootschap.

Gedaan in Wezembeek - Oppem, op 8 april 2011

Ajchel Wojciech Zaakvoerder Bochniarz Mariusz

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ELECTRIX PLUS

Adresse
MECHELSESTEENWEG 25 1970 WEZEMBEEK-OPPEM

Code postal : 1970
Localité : WEZEMBEEK-OPPEM
Commune : WEZEMBEEK-OPPEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande