ELEKTRA-M

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELEKTRA-M
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 462.785.218

Publication

14/02/2014
ÿþ Mod 11.1

12 w ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de  _ . F 2314

DE GRIF4FIÉP,

Griffie

14 2860

one.m.mi,rM,.wm.7as.z1s

Benaming (voluit) :ELEKTRA-M

(verkort):

Rechtsvorm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :Nerm 28 -- 3320 Hoegaarden

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : WIJZIGING STATUTEN

Tekst

Er blijkt uit een proces-verbaal, gesloten voor het ambt van Meester Albert JANSSEN, geassocieerd notaris, te 3300 Tienen, op 20 januari 2014 "Geregistreerd te Tienen 1 op 28 januari 2014. Zes bladen geen verzending Reg 5. Boek 742 blad 3 vak 20. Ontvangen : vijftig euro. De Ontvanger (Get.) L. Schollaert ea inspecteur wnd." dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Elektra-M", met maatschappelijke zetel te 3320 Hoegaarden, Nerm 28, geldig beraadslagend, met éénparig goedvinden heeft vastgesteld en beslist :

- Na kennisname van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 14 november 2013 met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en kapitaalsverhoging.

- dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, belopen op ¬ 102.382,53.

- dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, ¬ 102.382,53 bedraagt.

- over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van ¬ 102.382,53.

- het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging voor een bedrag van ¬ 92.144,28, met creatie van 371 nieuwe aandelen. De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Jozef Vanhees, kantoorhoudende te Hasselt, Martelarenlaan 11/5, de dato 15 januari 2014, luiden als volgt :

"De inbrengen in natura tot kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Elektra-M" bestaan uit vorderingen van de bestaande vennoten ten laste van de vennootschap voor een totaal bedrag van tweeënnegentigduizend honderd vierenveertig euro achtentwintig cent (92.144,28), meer bepaald betreft het een vordering van de heer Luc Mertens ten bedrage van achtenzestigduizend achthonderd en één euro zes cent (68.801,06) en een vordering van de heer Bart Mertens van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

.

Behouden aan het

-73 Staatsblad

Luik B - vervolg

drieëntwintigduizend driehonderd drieën veertig euro tweeëntwintig cent (23.343,22)

Ondergetekende, Jozef Vanhees, bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jos Vanhees" vertegenwoordigend, na vervulling van zijn opdracht en met eerbiediging van de normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, erop wijzend dat de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Elektra-M" verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen vorderingen op de vennootschap en voor het vaststellen van de vergoeding van de inbrengen in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van tien percent (10%), is van oordeel :

- Dat de beschrijving van de inbrengen in natura voor een totale waarde van tweeënnegentigduizend honderd vierenveertig euro achtentwintig cent (92.144,28) door de vermelde inbrengers beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid, dat er geen overwaardering heeft plaatsgevonden van de inbrengen;

- Dat de toegepaste schattingswijze economisch verantwoord is;

- Dat als vergoeding van de inbrengen in natura driehonderd éénenzeventig (371) aandelen op naam met een fractiewaarde van één driehonderd éénenzeventigste (1/371) van de waarde van de kapitaalverhoging van tweeënnegentigduizend honderd vierenveertig euro achtentwintig cent (92.144,28) worden toegekend aan de inbrengers, met name tweehonderd zevenenzeventig (2 77) aandelen aan de heer Luc Mertens en vierennegentig (94) aandelen aan de heer Bart Mertens.

- Dat de waarde van de inbrengen in natura waartoe de toegepaste methode heeft geleid," ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

- De ondergetekende bedrijfsrevisor wil er tenslotte aan herinneren dat zijn opdracht er niet in bestaat uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

- dat de voormelde kapitaalverhoging van ¬ 92.144,28 aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op ¬ 110.736,29 vertegenwoordigd door 446 aandelen op naam zonder nominale waarde die ieder één/vierhonderd zesenveertigste deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

- artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 110.736,29

euro. Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 446 aandelen op naam, zonder

nominale waarde die ieder één/vierhonderd zesenveertigste deel van het

kapitaal vertegenwoordigen."

de tekst van artikel 6 van de statuten te schrappen en te vervangen als

volgt:

"Wijziging van het maatschappelijk kapitaal

Tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal kan slechts besloten

worden door de buitengewone algemene vergadering ten notaris en in geval van agio moet dat volledig worden inschrijving. overstaan van een volgestort bij de

Bij elke kapitaalverhoging door inbreng : aangeboden aan de kapitaal dat hun

-- in geld, worden de nieuwe aandelen het eerste vennoten naar de evenredigheid van het deel van het aandelen vertegenwoordigen. de bepalingen van

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend conform artikel 309 en volgende van het Wetboek Vennootschappen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

L 4

Voor-

behouden

aan het

W~éigísc í~

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

ü

Luik B - vervolg

1s een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de vruchtgebruiker, tenzij anders is overeengekomen. De nieuwe verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de vruchtgebruiker het recht van voorkeur onbenut, dan kan de blote eigenaar het uitoefenen. De aandelen die deze alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom.

- in natura, komt deze inbreng voor vergoeding door aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen slechts in aanmerking, voor zover hij bestaat uit vermogensbestanddelen die naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd, met uitsluiting van verplichtingen tot het verrichten van werk of van diensten.

Kapitaalvermindering

De buitengewone algemene vergadering kan ten overstaan van een notaris besluiten tot een kapitaalvermindering, indien de oproeping tot deze vergadering het doel van de kapitaalvermindering en de wijze waarop ze zal gebeuren, vermeldt.

De reële kapitaalvermindering is degene die geschiedt door terugbetaling aan de vennoten of door gehele of gedeeltelijke vrijstelling van de storting van het saldo van de inbreng.

De formele kapitaalvermindering is die geschiedt ter

te vormen tot dekking

het netto actief tot minder dan de helft maatschappelijk kapitaal, moet de buitengewone algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van twee maanden nadat het verlies is of had moeten zijn vastgesteld, om te beraden en te besluiten over ontbinding of over andere op de agenda aangekondigde maatregelen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto actief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien."

de tekst van artikel 15 van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt:

"ARTIKEL 15 - CONTROLE

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en

controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is één of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

Evenwel kan ten allen tijde een commissaris benoemd worden mits goedkeuring van de algemene vergadering."

- de tekst van artikel 21 van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt:

"Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar

aanzuivering van geleden verliezen van voorzien verlies.

Kapi taalbescherming Bij vermindering van

of om een

degene reserve

van

het

Luik B - vervolg

verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel driehonderd twintig van het wetboek van vennootschappen."

de tekst van artikelen 22 en 23 van de statuten te schrappen en te

vervangen als volgt:

"ARTIKEL TWEEENTWINTIG  ONTBINDING  BENOEMING VAN VEREFFENAARS

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene

vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen. Iedere wijziging van de naam van de vennootschap is vanaf haar in

vereffeningstelling verboden.

Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie van de beslissing door de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging of homologatie, door de Rechtbank van Koophandel, van de benoeming van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voordracht van de algemene vergadering. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een bijzondere machtiging van de algemene vergadering is vereist. De algemene vergadering kan evenwel, ten allen tijde, deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaande betalingen te doen.

De vereffenaars moeten tijdens de zevende en de dertiende maand van het eerste jaar van de vereffening een vereffeningstaat overzenden aan de griffie van de rechtbank van koophandel. Vanaf het tweede jaar volstaat één staat per jaar.

Vooraleer zij de vereffening afsluiten, moeten de vereffenaars een plan met verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk haar instemming moet betuigen met dit plan. Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten a rato van hun aandelenbezit, hierbij wordt er voor gezorgd dat de activa bij voorkeur worden toegewezen aan de vennoot die de bewuste activa heeft ingebracht in de vennootschap.

Indien in het kader van de sluiting van de vereffening tot uitkering van een liquidatiebonus wordt besloten, dan komen, wat de aandelen betreft die met vruchtgebruik bezwaard zijn, de toegekende activa voor de blote

Luik B - vervolg

eigendom aan de blote eigenaars van de aandelen toe en het vruchtgebruik van de toegekende activa aan de vruchtgebruikers van de aandelen, dit bij toepassing van het principe van zaakvervanging.

Indien tot de uitgekeerde activa geldsommen behoren, dan komen deze in blote eigendom toe aan de blote eigenaars van de aandelen op last evenwel voor de blote eigenaars om bij toepassing van het principe van zaakvervanging de ontvangen geldsommen te plaatsen op een geblokkeerde bankrekening die op naam van de blote eigenaars en de vruchtgebruikers gezamenlijk zal worden geopend met het oog op de uitoefening van het vruchtgebruik door de vruchtgebruikers die zodoende hun vruchtgebruik zullen uitoefenen op deze geldsommen.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

ARTIKEL DRIEENTWINTIG  BEVOEGDHEDEN VAN VEREFFENAARS

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 181, 182, 183 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit."

- de tekst van artikel 25 van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt:

"Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de wet van 7 mei 1999 of haar uitvoeringsbesluiten".

alle machten te verlenen aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

volmacht te geven aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten.

Voor ontledend uittreksel.

(Get. Albert Janssen geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd :

expeditie der akte;

verslag zaakvoerder;

verslag bedrijfsrevisor.

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het i3elgisch Staatsblad

12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 06.06.2013 13158-0046-016
19/02/2013
ÿþ"

Mod POF 11.1

Ï a:: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

T .

l riLi~t~lir` ~azr

,=w~,n

~W 0 7 Fet-,~1

EB, 2013

__

Griffie

r-

be iii

a

B{

Stz

Ondememingsnr : 0462.785.218

Benaming (voluit) : ELEKTRA M

(verkort)

Rechtsvorm :

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nerm 28, 3320 Hoegaarden, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Uittreksel uit akte benoeming zaakvoerder; Uittreksel uit akte ontslag

Tekst: zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering van 29 januari 2013 neemt akte van het ontslag van de heer Luc Mertens en mevrouw Katelijne Vandenneucker als zaakvoerders van de vennootschap met ingang vanaf 1 februari 2013 en geeft hen met eenparigheid van stemmen kwijting voor hun mandaat tijdens de boekjaren 2012 en 2013.

Tevens neemt de bijzondere algemene vergadering akte van de benoeming van de heer Bart Mertens als zaakvoerder van de vennootschap met ingang vanaf 1 februari 2013.

Bart Mertens

Zaakvoerder

Op de laatste blz. vin Luik B vermèldën : -Recto : Naam en tíóçdánigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 21.05.2012 12119-0523-015
15/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 07.06.2011 11152-0096-015
11/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.05.2010, NGL 08.06.2010 10155-0422-014
29/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.05.2009, NGL 26.05.2009 09161-0170-014
03/06/2008 : LE098840
26/05/2008 : LE098840
03/05/2007 : LE098840
03/11/2006 : LE098840
23/01/2006 : LE098840
22/12/2004 : LE098840
24/11/2003 : LE098840
27/11/2002 : LE098840
17/10/2000 : LE098840
18/11/1999 : LE098840
17/03/1998 : LE98840

Coordonnées
ELEKTRA-M

Adresse
NERM 28 3320 HOEGAARDEN

Code postal : 3320
Localité : HOEGAARDEN
Commune : HOEGAARDEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande