ELISEMMA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ELISEMMA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 836.177.513

Publication

06/10/2014
ÿþmod 11.1

41r!25.

Hilliiu~1 180

iu~iu 3n9*n

Ondernemingsnr : 0836.177.513

Benaming (voluit) : ELISEMMA

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : Populierenlaan 8 1770 Liedkerke

Onderwerp akte :Ontbinding

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Meester Daisy', BRACKE, geassocieerd notaris bij de burgerlijke vennootschap ;onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Thierry Van Sinay & Daisy Bracke, geassocieerde notarissen", met zetel te 9402 Ninove - Meerbeke,i Halsesteenweg 17, op drieëntwintig september tweeduizend veertien, neergelegd ter publicatie, vóór registratie, dat een buitengewone algemene vergadering van de vennootschap onder firma "ELISEMMA", met zetel te 1770 Liedekerke,; Populierenlaan 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister

te Brussel met als ondernemingsnummer 0836.177.513 en

onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer BE0836.177.513, is bijeengekomen en dat met. éénparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT -- VERSLAGEN

De voorzitter ontslaat de instrumenterende Notaris voorlezing: te geven van:

a. het bijzonder verslag van de zaakvoerder, de dato zeventien september tweeduizend veertien waarin het voorstel', tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken, met aangehechte staat van activa en passiva de dato zeventien september tweeduizend veertien.

b. het controleverslag van de bedrijfsrevisor de dato: zeventien september tweeduizend veertien.

TWEEDE BESLUIT - ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

De algemene vergadering beslist, in aansluiting op de' ;beslissing van de zaakvoerder, en rekening houdend met het feit dat alle vennoten aanwezig zijn:

a. de vennootschap vervroegd te ontbinden, zonder aanduiding van een vereffenaar, met toepassing van artikel 184§5 van het wetboek van vennootschappen;

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

la j In de bijlagen bij het Belgisch blad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte9e/eicj,0

inveri

IM

ter griffie van

5 SEP. 2014

v

re~htbank an ko Nedertands

G°r~rl~ye~ Brt E!!ye

n Op

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

b. de voorzitter deelt mee dat naar aanleiding van de vereffening er geen bedragen meer vol te storten waren op eerder door de vennoten toegezegde inbrengen.

Volgens de voorzitter is gans het vaststaande passief van de vennootschap aangezuiverd, en werden de nodige provisies aangelegd voor de voldoening van de nog te vestigen vennootschapsbelasting en van de overige kosten, in het bijzonder die verband houdende met de ontbinding en de vereffening.

Het overblijvende actief, zo aanwezig, zal worden overgemaakt op rekening van de vennoten.

De vennoten, de heer VAN VRECKOM Michel Freddy Joseph,

geboren te Asse op elf maart negentienhonderd negenenveertig, wonende te 1770 Liedekerke, Populierenlaan 8 en mevrouw BEECKMAN Alphonsine Celine, geboren te Liedekerke op zevenentwintig oktober negentienhonderd tweeënvijftig,

wonende te 1770 Liedekerke, Populierenlaan 8, doen uitdrukkelijk afstand van de termijn bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

c. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende minstens vijf (5) jaar bewaard worden te 1770 Liedekerke, Populierenlaan 8.

d. De algemene vergadering machtigt de zaakvoerder, om 1° het gebeurlijk overblijvende actief, onder aftrek van de nodige provisies, te storten op rekeningen van de vennoten, voornoemd; om 2° de boekhoudkundige en fiscale verplichtingen af te werken, in het bijzonder de indiening van de fiscale aangifte voor het inkomstenjaar tweeduizend dertien en tweeduizend veertien, zo die nog niet is ingediend, en indien nodig alle latere fiscale aangiften en 3° de kosten van de ontbinding, waarvoor de nodige provisies werden aangelegd, om deze te voldoen.

De algemene vergadering verklaart dat de kosten van de notaris en de bedrijfsrevisor gepaard gaande met deze ontbinding reeds vóór heden voldaan werden.

De zaakvoerder verklaart verder dat er geen maatregelen dienen genomen te worden met het oog op de gerechtelijke bewaring van gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers of aan de vennoten.

Voor zover er bij de vereffening ongekende activa vergeten werden, worden zij toebedeeld aan voornoemde vennoten. Indien er na de vereffening onbetaalde schulden ten laste van de vennootschap overblijven, worden zij eveneens toebedeeld aan voornoemde vennoten.

Aldus kan de ontbinding en vereffening gerealiseerd worden zonder aanstelling van een vereffenaar, aangezien er geen vereffeningsverrichtingen dienen opgemaakt te worden.

De terugname van het resterend actief zal door de vennoten zelf gebeuren.

DERDE BESLUIT - GOEDKEURING VAN DE VEREFFENING

Aangezien de vennootschap geen commissaris heeft, verklaren de vennoten te weten dat zij een individueel onderzoeksrecht hebben over de rekeningen, waarbij zij zich kunnen laten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

me 1.1

bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant, overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen. De vennoten verklaren hiervan geen gebruik te willen maken.

Vervolgens keurt de vergadering de rekeningen van de vereffening goed.

VIERDE BESLUIT - SLUITING VAN DE VEREFFENING

De algemene vergadering verklaart de afrekening voor gesloten en stelt vast dat de voormelde vennootschap, definitief opgehouden heeft te bestaan.

VIJFDE BESLUIT - ONTSLAG ZAAKVOERDER

Ten gevolge van de ontbinding ontslaat de algemene vergadering de heer Van Vreckom uit zijn functie van zaakvoerder.

De algemene vergadering geeft vervolgens, zonder enig voorbehoud, algehele kwijting aan de zaakvoerder voor zijn beheer.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering, verslag van de zaakvoerder, staat van actief en passief en verslag van de bedrijfsrevisor

D. Bracke, geassocieerd notaris.

Voor.

betlouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/05/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

*11076793*

Vo bah° aan Bels Staat

1 MAI 201/1i BRUSSEL

Griffie

36-/m 5x12

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : ELISEMMA

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Populierenlaan 8, 1770 Liedekerke

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

A. BENOEMING

De heer Van Vreckom Michel (NN 49.03.11-495.31), geboren op 11 maart 1949, wonende te 1770

Liedekerke, Populierenlaan 8

IiMevrouw Beeckman Alphonsine (NN 52.10.27-412.37), geboren op 27 oktober 1952, wonende te 1770

Liedekerke, Populierenlaan 8

Zijn overgegaan tot de oprichting van een vennootschap onder firma, waarvan de statuten luiden als volgt :

B. STATUTEN

Hoofdstuk 1 : Naam - duur - zetel - doel

Artikel 1

De vennootschap neemt de vorm aan van een vennootschap onder firma onder de naam "ELISEMMA".

Artikel 2

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur, te rekenen vanaf 1 april 2011.

De artikelen 1865, 5° en 1869 van het Burgerlijk Wetboek betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing. Behoudens bij rechterlijke of arbitrale beslissing kan de vennootschap slechts worden ontbonden door een vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Artikel 3

De vennootschap is gevestigd te 1770 Liedekerke, Populierenlaan 8.

De zetel kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) verplaatst worden in België.

Artikel 4

Het doel van de vennootschap is :

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, verhuren of huren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten welke rechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende "

goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen. Ze mag alle welkdanige onroerende handelingen verrichten in de meest brede zin, met inbegrip van vruchtgebruik, onroerende leasing of enig ander recht, op ,

Op ce laatste blz. van Wik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris; hetzij van de perso(o)n(en;

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2011- Annexes du Moniteur belge

gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs als loutere investering. Ze mag zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

b) Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering. c)De vennootschap mag alle roerende goederen en financiële producten verwerven, zelfs als loutere investering.

d) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

e) Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

f) Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan alle burgerlijke, handels-, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar doel of van aard zijn de zaken van de vennootschap uit te breiden en te bevorderen. "

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst van alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Zij kan de functie of mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend.

Hoofdstuk 2 : Vermogen van de vennootschap

Artikel 5

Het vermogen van de vennootschap bedraagt tweeduizend Euro ( 2.000,-), vertegenwoordigd door 200

aandelen.

Het wordt gevormd door inbreng in geld, waartoe de vennoten zich als volgt hebben verbonden :

- dhr. Michel Van Vreckom voornoemd : een bedrag van duizend Euro (¬ 1.000,00).

- mevr. Alphonsine Beeckman voornoemd : een bedrag van duizend Euro (¬ 1.000,00).

Hoofdstuk 3 : Overgang en overdracht van een participatie

Artikel 6

Een participatie in de vennootschap mag op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder

levenden of overgaan wegens overlijden dan met eenparig goedvinden van alle vennoten.

Artikel 7

In geval van overlijden van een vennoot zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoot of vennoten, in voorkomend geval samen met de erfgenamen.

Artikel 8

Elke vennoot is gerechtigd uit de vennootschap te treden.

In dit geval dient hij zijn participatie over te dragen aan de andere vennoten, in verhouding tot het aandeel in de vennootschap dat dezen op dat ogenblik reeds bezitten, of aan een nieuwe vennoot, die door de bestaande vennoten wordt aangewezen.

Bij gebreke aan akkoord over de waarde van de participatie zal deze worden vastgelegd door een bedrijfsrevisor, die wordt aangeduid door de voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg van het arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

De vennootschap wordt van rechtswege ontbonden, wanneer de overige vennoten niet zouden bereid zijn de participatie over te nemen van de vennoot die wenst uit te treden.

Hoofdstuk 4 : Bestuur

Artikel 9

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om gewichtige redenen door een besluit van de vergadering van vennoten, die met eenparigheid beslissen.

Artikel 10

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten gemaakt voor de vennootschap, een wedde worden toegekend, waarvan het bedrag door de vergadering van de vennoten elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de vennootschap.

Artikel 11

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de' vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de vergadering van de vennoten bevoegd is.

De vennootschap wordt tegenover derden en in rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder, die alleen optreedt.

Artikel 12

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd.

Artikel 13

De vennoten zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Hoofdstuk 5 : Toezicht

Artikel 14

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de

vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen

van alle geschriften van de vennootschap.

Hoofdstuk 6 : Vergadering van de vennoten

Artikel 15

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de tweede

dinsdag van de maand juni.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Tevens kan ten alle tijde een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap.

De oproeping geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering.

De vervulling van deze formaliteiten is evenwel niet vereist wanneer alle vennoten aanwezig zijn en met eenparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en besluiten.

Artikel 16

De vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten terzake van :

- de vaststelling van de jaarrekening ;

- de bestemming van de beschikbare winst ;

- de wijziging van de statuten ;

- de benoeming van de zaakvoerder, de vaststelling van zijn salaris, het instellen van de

vennootschapsvordering tegen hem en het verlenen van kwijting ;

- alle zaken die haar zijn voorbehouden door de wet of de statuten.

Artikel 17

Op deze vergadering hebben de vennoten stemrecht in verhouding tot hun gerechtigheid.

Hoofdstuk 7 : Inventaris - jaarrekening - winstverdeling - verliezen

Artikel 18

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op 1 januari en eindigt op 31 december van het zelfde

jaar. Het eerste boekjaar zal ingaan op 1 april 2011 en eindigen op 31 december 2012.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de

inventaris op alsmede de jaarrekening.

Artikel 19

Het batig saldo, dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. De vergadering van de vennoten besluit jaarlijks over de verdere bestemming van dit saldo van de winst.

Hoofdstuk 8 : Ontbinding en vereffening

Artikel 20

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in

functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar. De vereffenaar is bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de

artikelen 181, 182 en 183 van de gecoordineerde wetten op de handelsvennootschappen.

Hoofdstuk 9 : Betwistingen

Artikel 21

Ernstige geschillen tussen vennoten zullen in laatste aanleg gearbitreerd worden door een college van drie scheidsrechters. Deze drie scheidsrechters worden aangeduid als volgt : elke geschil-voerende partij duidt een scheidsrechter aan. De aldus aangeduide scheidsrechters duiden op hun beurt de derde scheidsrechter aan.

Hoofdstuk 10 : Overgangsbepalingen

Het eerste boekjaar loopt vanaf 1 april 2011 tot 31 december 2012. De kosten gemaakt voor rekening van

de vennootschap in oprichting komen ten laste van het resultaat van de vennootschap van het eerste

boekjaar.

De eerste algemene vergadering wordt gehouden in de maand juni 2013.

BENOEMING

Na de statuten te hebben vastgesteld komen de vennoten bijeen en benoemen met eenparigheid van

stemmen tot zaakvoerder voor onbepaalde duur, de heer Michel Van Vreckom, oprichter voornoemd, die

aanvaardt.

Zijn mandaat is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Aldus overeengekomen te Liedekerke op 1 april 2011 en opgesteld in 3 exemplaren.

Elke partij erkent een exemplaar te hebben ontvangen.

Het derde exemplaar ter deponering op de griffie.

Getekend door de vennoten - oprichters.

Michel Van Vreckom Alphonsine Beeckman

zaakvoerder/oprichter oprichter

Voor-Llehbudtn aan ;let Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van instrumentere _.._.._..._s... __ .__.. _._..__- ___ o_..__

de rende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ELISEMMA

Adresse
POPULIERENLAAN 8 1770 LIEDEKERKE

Code postal : 1770
Localité : LIEDEKERKE
Commune : LIEDEKERKE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande