ELTOFAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELTOFAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 864.185.272

Publication

21/01/2014
ÿþVoorbehoud aan he Belgisc Staatshl

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

enteçzl.

0 JANZ14

ondememingsnr : 8854.485.272

Benaming

(voluit) : ELTOFAR

(verkort)

III II





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten- vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1981 Zemst, Rolfsstraat 11

(volledig adres)

Onderwerp akte ; statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Marc De Becker, te Mechelen, op drieëntwintig december tweeduizend dertien, geregistreerd twee bladen en geen verzending op vierentwintig december tweeduizend dertien te Mechelen 1, boek 994 blad 43 vak 20, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ELTOFAR", met maatschappelijke zetel te 1981 Zemst, Rolfsstraat 11, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen

Eerste besluit : Verslagen.

Bij eenparigheid van stemmen ontslaat de algemene vergadering de voorzitter om de verslagen van zaakvoerder en voormelde vennootschap "Raven, Stevens & Co" voor te lezen.

Deze verslagen werden opgesteld binnen het kader van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen; iedere aandeelhouder erkent hiervan kennis te hebben genomen en in het bezit te zijn van een kopie van de verslagen, welke aan deze akte gehecht blijven.

Het verslag van voormelde bedrijfsrevisor besluit met het volgende:

" Tot besluit verklaart ondergetekende, BVBA "Ravert, Stevens & Co", bedrijfsrevisorenkantoor te 1860 Meise, H. Vandievoetlaan 1, dat uit het onderzoek van de voorgenomen inbreng in natura bij de voorgenomen kapitaalverhoging van de BVBA Eltofar, dat:

1. de beschrijving van de inbrengen in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

2. de toegepaste methoden van waardering voor een bedrag van 180.000,-EUR in hun geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

3. de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde en de agio van de tegen de inbrengen in natura uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit de uitgifte van 216 nieuwe aandelen zonder nominale waarde, elk nieuw aandeel in alle opzichten identiek aan elk van de 186 bestaande aandelen.

4. De inbreng in natura bij kapitaalverhoging zal plaatsvinden onder de opschortende voorwaarde van de beslissing van de buitengewone algemene vergadering om over te gaan tot de uitkering van een dividend, dit in het kader van het artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen 1992.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake "controle van inbreng in natura" van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Het bestuursorgaan van de BVBA "ELTOFAR" is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden."

De algemene vergadering keurt deze verslagen met eenparigheid van stemmen goed.

Tweede besluit: Kapitaalsverhoging.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen tot beloop van honderd tachtig duizend euro (¬ 180.000,00), teneinde het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderd achtennegentig duizend zeshonderd euro (¬ 198.600,00),

door incorporatie in het kapitaal van een netto bedrag, na betaling van roerende voorheffing, dat wordt afgenomen van de beschikbare reserves, mits creatie van tweehonderd zestien (216) nieuwe aandelen zonder vermelding van hun nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten, van de vennootschap vanaf hun creatie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalsverhoging wordt verwezenlijkt ten belope van honderd tachtig duizend euro (¬ 180.000,00), door inbreng van een schuldvordering toebehorend aan de aandeelhouder van honderd tachtig duizend euro (¬ 180.000,00), welke waarde overeenstemt niet de waarde vermeld in het verslag van voormelde bedrijfsrevisor.

De inbreng in natura van honderd tachtig duizend euro (¬ 180.000,00) zal worden vergoed door de uitgifte van tweehonderd zestien (216) nieuwe aandelen, die worden toegekend aan voomoemde mevrouw Maria Sermeus.

De waardebepalingen waartoe de waarderingsmethoden leiden komen ten minste overeen met het aantal en de fractiewaarde en de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

Derde besluit: Verwezenlijking van de inbreng.

Op het kapitaal wordt ingeschreven door voornoemde mevrouw Maria Sermeus door inbreng van haar aandeel in voormelde schuldvordering.

Deze inbreng in natura wordt onmiddellijk en volledig volstort. Het totaal bedrag van de inbreng in natura bedraagt honderd tachtig duizend euro (¬ 180.000,00), zijnde de geschatte waarde van de ingebrachte schuldvordering, welke waarde overeenstemt met de waarde die vermeld wordt in voormeld verslag van de revisor.

Vierde besluit: Vaststelling van de daadwerkelijke realisatie van de kapitaalsverhoging - vergoeding.

Alle leden van de vergadering verzoeken de werkende notaris vast te stellen dat de kapitaalverhoging volledig werd gerealiseerd en volstort. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EIJR) op honderd achtennegentig duizend zeshonderd euro (¬ 198.600,00) en is vertegenwoordigd door vierhonderd en twee (402) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Als vergoeding van deze inbreng in natura werden tweehonderd zestien (216) nieuwe aandelen gecreëerd en toegekend aan de voornoemde mevrouw Maria Sermeus. Deze aandelen zijn volgestort en zullen delen in de winst zoals voormeld.

Vijfde besluit: wijziging van de statuten.

De algemene vergadering beslist de statuten te wijzigen om in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen van kapitaalsverhoging.

Zij beslist artikel vijf, eerste lid, van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 5:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd achtennegentig duizend zeshonderd euro (¬ 198.600,00), verdeeld in vierhonderd en twee (402) gelijke aan-delen zonder vermelding van nominale waarde."

Zesde besluit Machtiging aan de zaakvoerders

De vergadering verleent alle volmachten aan de zaakvoerder(s) voor de uitvoering van wat voorafgaat en in het bijzonder de coordinatie van de statuten van de vennootschap.

Zevende besluit: bijzonder volmacht

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan het Accountantskantoor Leo Noëth-Nadine Ringoot NV, De Regenboog 11 te 2800 Mechelen aan de bestuurders en aangestelden ervan, ' die elk afzonderlijk kunnen optreden, om in naam en voor rekening van de vennootschap al het nodige te doen voor;

- De inschrijving in het rechtspersonenregister (RPR), Kruispuntbank van ondernemingen (KBO) of latere wijzigingen of schrappingen van de genomen inschrijving;

- Het vervullen van de formaliteiten bij de besturen der Belastingen, BTW, RSZ en andere administraties;

- Daarvoor alle documenten, stukken en akten te tekenen.

Voor ontledend uittreksel.

Samen hiermee neergelegd: - uitgifte akte; - uittreksel; - gecoördineerde statuten Notaris Marc De Becker

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetz;l van de perso(r,tnlen} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.07.2013, NGL 26.07.2013 13352-0442-013
08/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 06.06.2012 12150-0234-013
23/04/2012
ÿþ Mod Word 11,5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

1111

<iaa~jsse*

Ondernemingsnr : 0864.185.272 Benaming

(voluit) :

(veskort)

R

Eltofar

l

, 41 433EL-

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorrn : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1981 Zemst (Hofstade), Rolfsstraat, 11

(volledig adres)

Onderword akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt en afgesloten door notaris Marc De Becker, te Mechelen, op 28 maart 2012, geregistreerd te Mechelen, 1° kantoor, op 29 maart 2012, boek 51984 blad 07 vak 14, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Eltofar", met maatschappelijke zetel te 1981 Zemst (Hofstade), Rolfsstraat, 11, het volgende heeft besloten

Eerste besluit: Doelwijziging.

Aan de vergadering wordt vooreerst voorlezing gegeven van het verslag van de zaakvoerder, welk verslag een gedetailleerde motivatie geeft voor de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten per eenendertig december tweeduizend elf,

Zowel het verslag van de zaakvoerder als de bijgevoegde staat van activa en passiva worden vervolgens aan de comparanten overhandigd, dewelke zich ertoe verbinden deze documenten te bewaren in het vennootschapsdossier,

De vergadering besluit daarop het doel te wijzigen zoals hierna beschreven en dienovereenkomstig artikel 4 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 4:- De vennootschap heeft tot doel:

- Het verlenen van advies op het gebied van management, bestuur, organisatie, verkoop, personeel, marketing en E-Business, alsook de eventuele operationele uitvoering van deze adviezen.

- Het uitoefenen van functies van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

- Het verwerven, in portefeuille houden en verkopen van participaties en/of aandelen in gelijk welke vennootschap, al dan niet middels het uitoefenen van een bestuursopdracht.

- Het oordeelkundig beheer, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium.

- Het beheer van roerende en onroerende goederen, de vennootschap mag al dan niet bebouwde; onroerende goederen verwerven, laten bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, verkopen, verfraaien, huren,, verhuren, verkavelen, onderhouden, vervreemden en ruilen of anderszins ter be-schikking stellen, met het oog: op beheer, wederbelegging en opbrengst,

De vennootschap mag alle handelingen en transacties met gronden en onroerende goederen of zakelijke' rechten op onroerende goederen, onder andere de aankoop, de verkoop, de ruil, de bouw, de wederopbouw, de: afbraak, de verbouwing, de exploitatie, de inrichting, de verhuring, de uitbating en het beheer van gebouwen,: met inbegrip van winkels, en de aankoop, de verkoop, de ruil, de ontsluiting, de verkaveling, de exploitatie, de verhuring en de verpachting van gronden, verrichten.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen, financieringen aan vennootschappen of particulieren,: onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest' ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden voor: depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en= kapitalisatieondememingen.

Een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen, effecten, aandelen, obligaties, kasbons; en andere roerende waarden te .verwerven, te behouden, voor eigen rekening te beheren en oordeelkundig uit, te breiden, in de meest ruime zin van het woord,

- Het waarnemen van aile bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, het uitoefenen van op-drachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband hou-den. Zij mag aan alle: onderaannemingen, verenigingen of vennootschappen deelnemen die een gelijkaardig of bijkomend doel= nastreven of die nuttig zijn tot de gehele of ,gedeeltelijke verwezenlijking van _haar maatschappelijke doel. Zijg Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

*ti Voor-

ehoûdacn

aan,het

i clgisch

Staatsblad

" mag tevens de activiteit van het verwerven, in portefeuille houden en verkopen van participaties doen, in gelijk welke vennootschap, al dan niet middels het uitoe-fenen van een bestuursopdracht.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnenland ais in het buitenland,

Zij mag alle beheers-, commerciële-, produktieve-, financiële-, industriële-, burgerlijke-, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen,

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, die hetzelfde, een analoog of een samenhangend doel hebben, of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borg stellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De zaakvoerder is er toe gemachtigd de aard en de uitgebreidheid van het doel te interpreteren.",

Tweede besluit : Machtiging aan de zaakvoerder

De vergadering gelast de zaakvoerder met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

" Derde besluit : Volmacht

De vergadering besluit een bijzondere volmacht niet recht van indeplaatsstelling te verlenen aan het Accountantskantoor Leo Noëth-Nadine Ringoot, naamloze vennootschap, De Regenboog 'PI te 2800 Mechelen aan de bestuurders en àangestelden ervan, die elk afzonderlijk kunnen optreden, om in naam en voor rekening van de vennootschap al het nodige te doen voor:

- de inschrijving in het rechtspersonenregister (RPR), Kruispuntbank van ondernemingen (KBO) of latere wijzigingen of schrappingen van de genomen inschrijving;

- het vervullen van de formaliteiten bij de besturen der Belastingen, BTIN, Rijksdienst voor sociale Zekerheid

" en andere administraties;

daarvoor alle documenten, stukken en akten te tekenen,

- ------- --  ---- Voor ontledend uittreksel,

Samen hiermee neergelegd:

- uitgifte akte;

- uittreksel;

- gecoördineerde statuten

Notaris Marc nt. Becker

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

25/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 20.07.2011 11315-0047-013
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 18.06.2010 10193-0175-012
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 30.06.2009 09335-0265-012
07/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 02.07.2008 08346-0040-013
05/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 02.07.2007 07336-0033-012
14/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 06.06.2005, NGL 10.06.2005 05240-3231-014

Coordonnées
ELTOFAR

Adresse
ROLFSSTRAAT 11 1981 HOFSTADE(BT)

Code postal : 1981
Localité : Hofstade
Commune : ZEMST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande