ELV

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELV
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.518.020

Publication

14/11/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- u I II III II II 111111111

behouder *saiesiso*

aan het

Belgisch staatsblac





. ~ i, 0 2 2012

;J I u /cl k, .

. 7

Griffie





Ondernemingsnr : OSOO. SEIS .p

Benaming

(voluit) : ELV

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oudenbos 77 A, 3202 Rillaar

Onderwerp akte : Oprichting - benoeming zaakvoerder

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Tom Wilsens te Leuven op 29 oktober 2012, dat de besloten" vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ELV, met maatschappelijke zetel te Oudenbos 77 A, 3202 Rillaar, werd opgericht.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming, zowel in aanneming ais in onderaanneming, alle handelingen te stellen van commerciële, industriële, roerende, onroerende, financiële of om het even welke aard die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

" Het vervaardigen, herstellen, aankopen, verkopen via groot- en kleinhandel, invoeren en uitvoeren van' onderdelen en toebehoren voor motorvoertuigen, inclusief - maar niet uitsluitend - van het merk Citroën;

" Het herstellen, aankopen, verkopen in- en uitvoeren, restaureren en onderhouden van auto- en motorvoertuigen, inclusief - maar niet uitsluitend - van het merk Citroën, zowel nieuw als tweedehands;

" Uitbating van een werkplaats voor stalling, verkoop, verhuring, herstel en onderhoud van auto- en, motorvoertuigen;

" Uitbating van carwash, autoverhuurdienst, takel- of depannagedienst, van een tankstation met, desgevallend bijhorende service en winkel;

" Verkoop van vloeibare brandstoffen en smeermiddelen;

" Het ontwikkelen, begeleiden, uitwerken en organiseren van allerlei activiteiten en evenementen, inclusief rondritten, excursies; het verhuren van motorvoertuigen en oldtimers met of zonder chauffeur

" Organisatie van personen- en/of goederenvervoer; excursies en ritten ln binnen- en buitenland, chauffeurdienst, tentoonstelling van wagens;

" Adviesverlening betreffende voormelde en ermee samenhangende activiteiten.

" De vennootschap kan zich borg stellen voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere, derden, evenals hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen~ Deze opsomming is louter exemplatief

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële. tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen In alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of. onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van. derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De duur van de vennootschap is onbepaald. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst en bedraagt 18.600,00 EUR, Het is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde die elk 1/100ste vertegenwoordigen van het maatschappelijk kapitaal. Op deze aandelen werd volledig ingeschreven.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig volstort via deponering bij KBC Bank Bekkevoort.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden,

ledere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het, doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor vol9ens de wet alleen de al9emene vergadering bevoegd' Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de 10 maandag van de maand juni om achttien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 31 december2013. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2014.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wan-'neer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevol-ge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief in geld of in natura onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor een onbepaalde duur: de heer Tom Verheyden, wonende te 3202 Rillaar, Oudenbos 77A, hier aanwezig en die aanvaardt. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Bijzondere volmacht: de heer Rudy Van Espen, kantoorhoudend te 3111 Rotselaar, Langestraat 121 of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen en de Sociale Kas. Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Voor ontledend uittreksel

notaris Tom Wilsens,

Tevens neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 27.08.2015 15497-0526-011

Coordonnées
ELV

Adresse
OUDENBOS 77A 3202 RILLAAR

Code postal : 3202
Localité : Rillaar
Commune : AARSCHOT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande