EML CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EML CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.552.489

Publication

24/12/2014
ÿþE "FIL

111~~

'.i

mod 11.1

É i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

oligmerni

Ondernemingsnr : 0508.552.489

Benaming (voluit) : EML Consulting

1 155D@EC.l2û11i

efge@PitlligRl4aarld,4oppbaddé

Mn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Optielt 26

3390 Tielt-Winge

Onderwerp akte :Ontbinding - invereffeningstelling - sluiting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Kurt Geysels te Aarschot op 24 september 2014, geregistreerd te Leuven lste kantoor der Registratie Leuven 2 op 26 september 2014, boek 1390 , bled 46, vak 20, ontvangen ¬ 50,00, de ontvanger (get.) De Clercq Godelieve, dat de buitengewone algemene vergadering heeft beslist als volgt:

1. Kennisname en bespreking van het verslag van de zaakvoerder waarbij een verantwoording van de voorgestelde ontbinding van de vennootschap wordt gegeven, de staat van de activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 11 september 2014 en het verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van activa en passiva, die luidt ais volgt:

"BESLUIT

Ondergetekende, Frédéric Clukkers, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend vennoot van de Bvba "F. Clukkers Bedriffsrevisor" met kantoor in de Brusselsestraat 292 A/8 te 3000 Leuven, verklaart, in uitvoering van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, een beperkt nazicht te hebben uitgevoerd van de staat van activa en passiva, per 11 september 2014, opgesteld onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan, van de Bvba EML. Consulting in overeenstemming met de algemeen aanvaarde controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Rekening houdende met het voorgaande is mijn besluitverklaring als volgt:

1.1n het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de vennootschap EML Consulting Bvba een boekhoudkundige staat opgesteld per 11 september 2014 met een balanstotaal van 63.393,79¬ en een netto actief van 62.979,65¬

2. Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke

professionele normen, blijkt dat de balans de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en

juist weergeeft. Alle schulden inclusief de liquidatiebonus zijn betaald.

Gedaan ter goeder trouw

Leuven, 11 september 2014

Voor de Bvba

"F.Clukkers Bedrijfsrevisor"

2.Vervroegde ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap. Vaststelling dat er geen

passiva zijn en aldus de ontbinding en vereffening realiseren zonder aanstelling van een vereffenaar,

bijgevolg overeenkomstig artikel 184§5 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden

neergelegd en bewaard gedurende de bi] de wet verplichte termijn van 5 jaar op volgend adres:

3390 Tielt-Winge, Optielt 26.

3. Goedkeuring van de vereffening.

4. Sluiting van de vereffening.

5. Ontslag zaakvoerder: de heer HINDRIKS Matthias Marcus Lucas, NN 83.11.22-123.67, wonend te 3390 Tielt-Winge, Optielt 26; en kwijting.

6. Machtiging aan VCS Accountants te 3200 Aarschot, Amerstraat 147 teneinde eventuele formaliteiten bij het Ondernemingsloket en de bevoegde B.T.W.-administratie te kunnen vervullen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

( ~

mod i1 1

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL 

Not. Kurt Geysels

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van de akte

Verslag van de zaakvoeder

Verslag van de bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/01/2013
ÿþmod 11.1

r ï 1 Ti In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13002737*

to

Neergelegd ter griffu der Rechtbank ven Koophandel

te Leuven, de 1 9 DEC. 2012 DE GRIFFIER,

Griffie

r Ondernemingsnr: ASO$ ~ ~~, C/g 9

Benaming (voluit) :EML Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: Optielt 26

3390 Tielt-Winge

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Kurt Geysels te Aarschot op 4 december 2012, geregistreerd te Aarschot op 11 december daarna, boek 581 blad 38 vak 16, ontvangen 25 euro, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door ; de heer HINDRIKS Matthias Marcus Lucas, NN 83.11.22-123.67, ongehuwd, wonend te 3390= Tielt-Winge, Optielt 26.

-benaming : EML Consulting

-zetel: 3390 Tielt-Winge, Optielt 26

-duur: onbepaald

-kapitaal achttienduizend zeshonderd Euro (¬ 18.600) volledig in geld geplaatst en ten belope van twaalfduizend vierhonderd Euro (¬ 12.400) in geld gestort, verdeeld in 100 aandelen op naam; zonder vermelde waarde, waarop is ingeschreven door voornoemde Hindriks Matthias, die stortte: ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400), waarvoor hem 100 ten belope van 2/3 gestorte aandelen worden toegekend.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer 6E71001685731169 op naam; van de vennootschap in oprichting, bij BNP Paribas Fortis.

Het bewijs van deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op 4 december 2012.

boekiaar : van 1 januari tot 31 december van ieder jaar (het eerste boekjaar loopt vanaf heti bekomen van rechtspersoonlijkheid tot 2013).

-doel De vennootschap heeft tot doel -Alle activiteiten van management en consultancy in de ruimste zin van het woord. Hieronder vallen o.a. financial controlling, de optimalisering van cashflows, opzetten en opmaken van periodieke; financiële rapporteringen, budgettering, rendabiliteitsberekeningen, haalbaarheidsstudies, auditing, etc.

-Raad en bijstand verlenen bij de administratieve organisatie, de automatisatie ervan, het financieel; beheer en het algemeen bedrijfsbeleid van alle vormen van ondernemingen, verenigingen en: besturen.

-Uitvoeren van studies over oprichting, omvorming, fusies of splitsingen, liquidaties van; vennootschappen en het uitvoeren van alle audits en verslaggeving terzake.

-Adviesverlening op het gebied van public relations en communicatie.

-Het geven en organiseren van opleidingen en seminaries.

-Alle beheer, management, deelname of belangenmenging rechtstreeks of onrechtstreeks in bestaande of nog op te richten vennootschappen van welke vorm of doel ook.

-De vennootschap kan de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen `; uitoefenen.

-Het deelnemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen door middel: van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op enige andere wijze, evenals het verkrijgen, beheren, exploiteren van onroerende goederen en; roerende goederen en effecten, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

Voor-bthouden aan het . ' Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

F

-De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag aan deze vennootschappen aile leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur toestaan. -Het verrichten van commerciële, industriële of financiële handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met haar doel. -De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in binnen- als in buitenland, op wijze die zij het meest geschikt acht.

In de mate dat voor de voormelde activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen en/of i vergunningen vereist zijn of opgelegd werden door de bevoegde overheid, kunnen deze door de vennootschap slechts uitgeoefend worden van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunningen werden bekomen.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van een buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris en volgens de regels die in artikel 287 van het wetboek van vennootschappen gesteld zijn.

De vennootschap is gerechtigd alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het doel aansluiten of er de verwezenlijking van kunnen bevorderen.

De vennootschap mag door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even op welke wijze, deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven.

De vennootschap mag borg staan voor derden en zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar zijn in andere vennootschappen.

-iaarvergaderina : laatste vrijdag van de maand juni om 20 uur, of, als dit geen werkdag is, op de eerstvolgende werkdag, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald (de eerste jaarvergadering heeft plaats in 2014)

-bestuur en vertegenwoordiging :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoerders steeds hun handtekening moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

De bezoldiging van de zaakvoerders zal door de algemene vergadering vastgesteld worden.

Elke zaakvoerder Kan de vennootschap afzonderlijk verbinden en vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser en als verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Tot gewone zaakvoerder wordt de heer Matthias Marcus Lucas Hindriks, wonend te 3390 Tielt-Winge, Optielt 26 aangesteld voor onbepaalde duur.

-commissaris : geen benoemd;

- bestemming van de winst  reserve:

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen vormt het resultaat van het boekjaar.

Van het positief resultaat van het boekjaar na aanrekening van eventueel overge`ragen verliezen, wordt jaarlijks tenminste vijf procent afgehouden voor het aanleggen van een wettelijke reserve. Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Het overschot staat in beginsel ter beschikking van de algemene vergadering. Zij zal het onder de vennoten kunnen verdelen, of het geheel of gedeeltelijk aanwenden voor het aanleggen van een reservefonds, het gebruiken om speciale diensten te vergoeden of om op het nieuwe boekjaar over te dragen.

Geen uitkering zal evenwel mogen geschieden, indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van vennootschappen.

-vereffening -- verdeling:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide bevoegdheid om de vereffenaars te benoemen, hun machten en vergoedingen vast te stellen en de wijze van vereffening te bepalen.

De vereffenaar zal pas in functie treden na bevestiging door de rechtbank van koophandel van de benoeming van de vereffenaar door de algemene vergadering.

Bij gebrek aan dergelijke aanstelling wordt de vereffening uitgevoerd door de op dat ogenblik in functie zijnde zaakvoerder of zaakvoerders.

Na vereffening van gans het passief zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Op de laatste biz" van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bRhquden

dan het

Belgisch Staatsblad

Coordonnées
EML CONSULTING

Adresse
OPTIELT 26 3390 TIELT (BT)

Code postal : 3390
Localité : Tielt
Commune : TIELT-WINGE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande