EMWEB

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EMWEB
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 895.941.983

Publication

30/10/2014
ÿþ r 1 Mod 2.1

1 t I < In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

 -

Vo( behoi. aan I BeIgi Staats

NEERGELEGD

'21 OKT. 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel teledfiel"

1111111111111111101

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0895.941.983

Benaming

(voluit) : Emweb

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Dulgemhofstraat 1011 3020 Herent

Onderwerp alite: Neerlegging voorstel tot partiële splitsing

De Zaakvoerders van de hierna geïdentificeerde vennootschap EMWEB BVBA, verklaren overeenkomstig artikel 743 van het Wetboek van vennootschappen een voorstel tot een partiële splitsing van de vennootschap te doen door oprichting van één nieuwe naamloze vennootschap.

De partieel te splitsen vennootschap

Het voorstel tot partiële splitsing heeft betrekking op EMWEB BVBA, met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Duigemhofstraat 101, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer BE 0895.941.983 - RPR Leuven, hierna ook "partieel te splitsen vennootschap' genoemd.

De voorgenomen verrichting

De partiële splitsing zal doorgevoerd worden door het behoud van de te splitsen vennootschap EMWEB BVBA, met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Duigemhofstraat 101 en de oprichting van één nieuwe in de vorm van een naamloze vennootschap met de naam "BlooLoc NV", Dit zal gebeuren door inbreng van de hierna gespecificeerde activa, passive en buiten balans bestanddelen of contracten. De inbreng is niet te beschouwen ais een inbreng van een bedrijfstak.

De vennoten van de partieel te splitsen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EMWEB bekomen in ruil en ais vergoeding voor de inbreng, 7.000 volgestorte aandelen in de nieuw op te richten Naamloze Vennootschap BlooLoc NV.

De zaakvoerders zullen doen wat in hun macht ligt om deze partiële splitsing tot stand te brengen tegen nagemelde voorwaarden en leggen bij deze het partiële splitsingsvoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van vennoten van EMWEB BVBA en van aandeelhouders van BlooLoc NV in oprichting.

Procedure

Aangezien de aandelen in de nieuw op te richten vennootschap in dezelfde verhouding aan de vennoten van de te splitsen vennootschap worden toegekend, zijn aile vennoten en aandeelhouders van de betrokken vennootschappen akkoord om in toepassing van artikel 745 tweede lid W. Venn. geen fusieverslag op te stellen. De vennoten  de heren Koen Deforche en Wim Dumon  van de BVBA ondertekenen dit splitsingsvoorstel voor akkoord, waarbij zij tevens ondertekenen ais de aandeelhouders van de nieuw op te richten NV.

Aangezien de aandelen in de nieuw op te richten vennootschap in dezelfde verhouding aan de vennoten van de te splitsen vennootschap worden toegekend, en aile vennoten van de gesplitste vennootschap hiermee instemmen, dient in overeenstemming met artikel 746 laatste lid W. Venn. geen verslag van een revisor opgesteld te worden.

Tevens is er in toepassing van artikel 747 laatste lid W. Venn. geen informatieplicht over belangrijke wijzigingen tussen het splitsingsvoorstel en de BAV.

In toepassing van artikel 748 §2 laatste lid W. Venn. dienen er ook geen tussentijdse cijfers neergelegd te worden.

Bij de uitvoering van deze partiële splitsing zullen aile procedures en wettelijke voorschriften worden nageleefd zodat deze verrichting als een fiscaal neutrale verrichting kan worden aangemerkt en dat de vrijstelling van BIW in het kader van art; 11 en 18 § 3 van het Wetboek BTW van toepassing is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

I. MOTIVERING VAN DE PARTIËLE SPLITSING

De partieel te splitsen vennootschap EMWEB BVBA is een hoogtechnologisch IT bedrijf gespecialiseerd in software engineering en heeft op heden haar bedrijfsactiviteiten onderverdeeld in vier hoofdlijnen, t.t.z.:

«De ontwikkeling, ondersteuning en verkoop van de producten Wt en JWt, twee bibliotheken voor de

ontwikkeling van web toepassingen

«Diensten voor software ontwikkeling voor embedded systemen

«De ontwikkeling van probabilistische modellen met voorspellingseigenschappen, door toepassing van

wiskundige, statistische en artificiële intelligentie methoden

«De commercialisering en vermarkting van de iLoc technologie-licentie en aile mogelijke aspecten daarrond.

De vennoten van EMWEB BVBA hebben de intentie om de laatste van deze vier bedrijfsactiviteiten, namelijk die met betrekking tot de iLoc technologie, van de andere drie af te splitsen om zo de activiteiten beter te kunnen beheren en enkel de eerste drie hierboven vermelde hoofdlijnen, hierna verder de 'software engineering activiteiten" genoemd, te behouden in de partieel te splitsen vennootschap.

De vierde activiteit is inderdaad een activiteit die vrij ver staat van de andere drie activiteiten zodat deze startende activiteit veel beter kan in de markt geplaatst worden vanuit een aparte vennootschap met een eigen strategie, beleid, personeel, middelen, partners enzovoort.

Zoals hierna toegelicht zal aan de nieuw op te richten vennootschap de activiteiten in verband met de iLoc licentietechnologie worden overgedragen, wat hoofdzakelijk gevormd wordt door de licentie-overeenkomst die op datum van 12 augustus 2014 werd afgesloten en die mee wordt overgedragen aan de nieuwe vennootschap. Gezien dit een opstartende activiteit is wordt geen personeel, materialen, andere activa noch passive overgedragen behalve de vermelde licentieovereenkomst en daarnaast zullen er voor 70.000,00 liquide middelen overgaan om de vennootschap te voorzien van de middelen die nodig zijn op haar activiteiten op te starten.

IL IDENTIFICATIE VAN DE BIJ DE PARTIËLE SPLITSING BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

1 Identificatie van de partieel te splitsen vennootschap EMWEB BVBA

1.1 Oprichting

De vennootschap werd opgericht onder de benaming "EMWEB" ingevolge akte verleden voor notaris Gwen Daniëls, te Oud-Heverlee, op 22 februari 2008, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig februari nadien, onder nummer 08300597.

1.2 Statutenwijziging

De statuten werden meermaals gewijzigd en het laatst bij akte verleden voor notaris Philippe Missoul te Bierbeek op 20 december 2013, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 16 januari 2014 onder nummer 14016274 waarbij beslist werd het kapitaal te verhogen en de statuten aan te passen.

1.3 Rechtsvorm en benaming

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt

de benaming Emweb.

1.4 Zetel

De zetel van de vennootschap is op heden gevestigd te 3020 Herent, Dulgemhofstraat 101.

1.5 Doel

Overeenkomstig artikel 3 van de statuten kan het doel van de vennootschap ais volgt worden omschreven: "De vennootschap heeft tot doel

-het ontwikkelen, aankopen, verkopen, verhuren, promoten, onderhouden en aanpassen van software met inbegrip van alle hieraan verbonden diensten;

-het ontwikkelen, produceren, assembleren, aankopen, verkopen, verhuren, promoten, onderhouden en aanpassen van hardware (elektronische schakelingen, elektronische apparatuur, onderdelen, printplaten, ...) met inbegrip van aile hieraan verbonden diensten;

-het leveren van alle prestaties, raadgevingen, diensten en producten op het gebied van informatica en electronica;

-het commercialiseren van alle merken van materiaal, informatica- en telematicacomponenten en randapparatuur, alle verbruiksgoederen en softwareproducten die op de markt beschikbaar zijn.

De vennootschap mag aile commerciële, industriële of financiële verrichtingen, roerende zowel als onroerende, voor eigen rekening of voor rekening van derden, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden of welke van aard zijn de uitbreiding of de verwezenlijking ervan mogelijk te maken of te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag zich interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of anderszins, in bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in verband staat met het hare. Zij kan de functies van lasthebber, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen.

De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken zullen in onderaanneming worden gegeven."

1.6 Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 85.000,00 EUR vertegenwoordigd door één miljoen (1.000.000) aandelen met stemrecht zonder nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

1.7 Bestuursorgaan

De zaakvoerders zijn de heer Deforche Koen en de NV Sobicom, vast vertegenwoordigd door de heer

Dumon Wim.

1.8 Ondernemingsnummer

De vennootschap is ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0895.941.983 -

RPR Leuven.

1.9 Doelwijziging

Het doel van de vennootschap dient niet te worden aangepast.

2. Identificatie van de op te richten vennootschap BlooLoc NV

2.1, Oprichting

De nieuwe vennootschap zal opgericht worden voor Meester Isabelle Mostaert, notaris met standplaats te

Leuven.,

2.2, Vomi en benaming

De nieuwe vennootschap zal opgericht worden onder de vorm van een naamloze vennootschap onder de

naam "BlooLoc NV",

2.3.Zetel

De zetel van de vennootschap zal gevestigd zijn te Duigemhofstraat 101, 3020 Herent.

2.4, Doel

De nieuwe vennootschap zal, overeenkomstig haar ontwerpstatuten, opgericht warden met als doel:

-liet ontwikkelen, aankopen, verkopen, verhuren, promoten, onderhouden en aanpassen technologie en software, met inbegrip van aile hieraan verbonden diensten, ondermeer voor indoor en outdoor localisatie;

-het ontwikkelen, produceren, assembleren, aankopen, verkopen, verhuren, promoten, onderhouden en aanpassen van hardware (elektronische schakelingen, elektronische apparatuur, onderdelen, printplaten, ...) met inbegrip van aile hieraan verbonden diensten;

-het leveren van alle prestaties, raadgevingen, diensten en producten op het gebied van informatica en electronica;

-het commercialiseren van aile merken van materiaal, informatica- en telematicacomponenten en randapparatuur, alle verbruiksgoederen en softwareproducten die op de markt beschikbaar zijn.

De vennootschap mag aile commerciële, industriële of financiële verrichtingen, roerende zowel als onroerende, voor eigen rekening of voor rekening van derden, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden of welke van aard zijn de uitbreiding of de verwezenlijking ervan mogelijk te maken of te bevorderen,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag zich interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of anderszins, in bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België ais in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in verband steak met het hare. Zij kan de functies van lasthebber, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen.

De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken zullen in onderaanneming worden gegeven."

2.5. Kapitaal

Het bedrag van het maatschappelijk kapitaal zal na splitsing 15.302,23 EUR bedragen, Onmiddellijk zal evenwel tot een kapitaalverhoging worden overgegaan door integratie van de reserves, de overgedragen winst en de winst van het boekjaar zonder uitgifte van nieuwe aandelen. Het kapitaal na deze kapitaalverhoging zal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

70.000,00 EUR bedragen, zodat voldaan is aan het wettelijke vereist minimumkapitaal in een naamloze vennootschap, dat 61.500 EUR bedraagt,

Het kapitaal zal verdeeld zijn in 7.000 aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde Elk aandeel vertegenwoordigt bijgevolg 1/7000ste van het maatschappelijk vermogen.

2.6. Bestuursorgaan

De vennootschap zal voor de daden van dagelijks bestuur vertegenwoordigd worden door de Gedelegeerd

bestuurder. Guapo Ventures BVBA, vast vertegenwoordigd door Dirk Callaerts.

De Raad van Bestuur van de vennootschap zal als volgt samengesteld worden:

" Particon BVBA, vast vertegenwoordigd door Ivo Vandeweerd

" Guapo Ventures BVBA, vast vertegenwoordigd door Dirk Colberts

.Sobicom NV, vast vertegenwoordigd door Wim Dumon

" Koen Deforche

Tot eerste voorzitter ven de Raad van Bestuur zal Particon BVBA, vast vertegenwoordigd door Ivo

Vandeweerd worden aangesteld.

III. TOEKENNING VAN DE AANDELEN

Huidige situatie:

Op datum van ondertekening van dit voorstel tot partiële splitsing heeft de overdragende vennootschap

EMWEB BVBA een kapitaal van 85.000,00 EUR, vertegenwoordigd door 1.000.000 aandelen met stemrecht

zonder nominale waarde.

Toekenning:

De verkrijgende nieuwe vennootschap BlooLoc NV zal warden opgericht met een kapitaal van 70.000 EUR, vertegenwoordigd door 7.000 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Ter vergoeding van de inbreng worden aan de vennoten van de overdragende vennootschap in totaal 7.000 aandelen toegekend.

De verdeling van deze 7.000 aandelen tussen voormelde vennoten zal geschieden a rato van de onderlinge aandelenverhouding in de overdragende vennootschap, in die zin dat elke vennoot 3.500 aandelen verkrijgt van de op te richten vennootschap BlooLoc NV, zijnde dezelfde verhouding als hun aandeelhouderschap bij de overdragende vennootschap.

Er is geen opleg verschuldigd.

lV. WIJZE WAAROP DE AANDELEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

De 7.000 aandelen van de uit partiële splitsing opgerichte vennootschap BlooLoc NV (hierna genoemd de verkrijgende nieuwe vennootschap) die aan de vennoten van de overdragende vennootschap EMWEB BVBA warden toegekend in ruil voor de partiële splitsing, zullen op naam zijn.

Na het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid van de verkrijgende vennootschap BlooLoc NV zal het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap BlooLoc NV een aandeelhoudersregister van de verkrijgende vennootschap BlooLoc NV aanleggen waarin de volgende gegevens warden vermeld:

-de identiteit van de vennoten van de overdragende vennootschap EMWEB BVBA;

-het aantal aandelen van de verkrijgende vennootschap BlooLoc NV dat aan elk van de vennoten van de overdragende vennootschap EMWEB BVBA toekomt;

-de datum van het besluit van partiële splitsing.

De inschrijvingen worden door de respectieve aandeelhouders of hun respectieve gevolmachtigde ondertekend. Van deze inschrijving warden aan de betrokken aandeelhouders of hun respectieve gevolmachtigde certificaten overhandigd.

De vennoten van de overdragende vennootschap EMWEB BVBA zullen hiertoe uitgenodigd warden,

V. DATUM VANAF DEWELKE DE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST

De 7.000 aandelen van de uit de partiële splitsing ontstane nieuwe vennootschap BlooLoc NV, nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf de datum van oprichting van de nieuwe vennootschap. Er zijn geen bijzondere regelingen betreffende dit recht voorzien,

VI. DATUM BOEKHOUDKUNDIGE VERWERKING

Het overgedragen vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de overdragende vennootschap EMWEB BVBA gaat over naar de verkrijgende vennootschap op basis van het ontwerp van de jaarrekening opgemaakt per 31/08/2014.

Alle verrichtingen verwezenlijkt door de overdragende vennootschap EMWEB BVBA, met betrekking tot het overgedragen vermogen worden vanaf 01/09/2014 geacht te zijn gedaan voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

VII. BIJZONDERE RECHTEN VAN DE VENNOTEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

In de overdragende vennootschap EMWEB BVBA zijn geen aandelen uitgegeven die bijzondere rechten

hebben.

Aan de 7.000 aandelen van de verkrijgende vennootschap BlooLoc NV, die in ruil voor de partiële splitsing

worden toegekend, worden eveneens geen bijzondere rechten toegekend.

Buiten de kapitaalsaandelen heeft de overdragende vennootschap EMWEB BVBA geen andere effecten

uitgegeven.

Er worden dan ook geen bijzondere rechten toegekend cf maatregelen voorgesteld.

VIII. BIJZONDERE VOORDELEN VOOR DE LEDEN VAN HET BESTUURSORGAAN

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de zaakvoerders van de te splitsen vennootschap

EMWEB BVBA, noch aan de bestuurders van de nieuw op te richten verkrijgende vennootschap,

IX, BEZOLDIGING DIE WORDT TOEGEKEND AAN DE AANGESTELDE BEDRIJFSREVISOR

Onder toepassing van artikel 746, laatste lid wordt er geen verslag in toepassing van dit artikel opgesteld gezien de aandelen van de nieuwe vennootschap worden toebedeeld aan de vennoten van de te splitsen vennootschap in evenredigheid met hun participatie ln deze te splitsen vennootschap.

Aan Peter Bogaert, bedrijfsrevisor, van het kantoor Peter Bogaert, burgerlijke vennootschap i.v.v. BVBA, kantoorhoudend Waversebaan 303 te 3001 Leuven (Heverlee) is opdracht gegeven om het verslag in toepassing van artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen op te stellen.

X. BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN DE VERKRIJGENDE NIEUWE VENNOOTSCHAP BLOOLOC NV OVER TE DRAGEN ACTIVA EN PASSIVA

A. EMWEB BVBA - Situatie voor de partiële splitsing

De cijfers van EMWEB BVBA per 31-08-2014 worden als volgt voorgesteld:

Activa;

-Materiële vaste activa

oMeubilair en Rollend Materieel: ¬ 7.345,92

-Financiële vaste activa

oBorgtochten betaald: E 1.279,20

-Vordering 4 1 jaar

o Klanten: ¬ 112.837,86

oVennootschapsbelasting: ¬ 3.946,23

-Geldbeleggingen: ¬ 118.106,33

-Liquide middelen; ¬ 238.608,75

Totaal Activa; E 482.124,29

Passive:

_. Kapitaal:

- Reserves:

oWettelijke reserve: -Overgedragen winst; -Schulden < 1 jaar

o Leveranciers:

o Belastingen;

oBezoldigingen en sociale lasten:

-Overige schulden:

-Te verwerken resultaat:

Totaal Passive:

Opbrengsten:

.. Omzet:

-Andere bedrijfsopbrengsten:

-Financiële opbrengsten:

Kosten:

-Algemene onderaannemingen;

-Diensten en diverse goederen:

-Personeelkosten:

- Afschrijvingen:

-Andere bedrijfskosten;

-Financiële kosten;

- Belastingen:

E 85.000,00

¬ 8.500,00

E 144.733,68

E 21.697,52

E 47.988,48

¬ 19.488,95

¬ 4.117,20

E 150.598,46

¬ 482.124,29

¬ 512.173,97

E 57.015,21

¬ 1.433,85

E 74.842,81

E 166.372,55

¬ 110.077,47

E 3.147,24

¬ 1.087,55

¬ 1.085,07

E 63.411,88 (inclusief geraamde belastingschuld per

31/08/2014)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

B. De toekenning aan de nieuw op te richten vennootschap BlooLoc NV

Aan de nieuw op te richten vennootschap worden de activiteiten in verband met de iLoc licentieovereenkomst op datum van12 augustus 2014 overgedragen. Gezien dit een opstartende activiteit is wordt geen personeel, materialen, andere activa noch passiva overgedragen behalve de vermelde licentieovereenkomst en de onderstaande elementen van het patrimonium van de te splitsen vennootschap toegekend, gebaseerd op de cijfers van 31/08/2014:

-E 70.000,00 liquide middelen

Alle niet geboekte, niet gekende of vergeten activa en passiva en alle activa en passiva die later zouden

worden ontdekt betreffende de afsplitsing behoren toe aan de te splitsen vennootschap EMWEB BVBA.

C. De overdragende vennootschap EMWEB na partiële splitsing

De overblijvende actief- en passiefbestanddelen, de rechten en verplichtingen zijn deze die verbonden zijn

aan de "software engineering activiteiten". Het gaat om de volgende actief- en passiefbestanddelen:

Activa:

-Materiële vaste activa

oMeubilair en Rollend Materieel: E 7.345,92

-Financiële vaste activa

oBorgtochten betaald: E 1.279,20

-Vordering < 1 jaar

o Klanten: ¬ 112.837,86

oVennootschapsbelasting: E 3.946,23

-Geldbeleggingen: E 118.106,33

-Liquide middelen: ¬ 168.608,76

Totaal Activa: ¬ 412.124,29

Passive:

Kapitaal:

- Reserves:

oWettelijke reserve: -Overgedragen winst: -Winst van het boekjaar -Schulden < 1 jaar

o Leveranciers:

o Belastingen:

oBezoldigingen en sociale lasten:

-Overige schulden:

Totaal Passive:

D. Openingsbalans van de verkrijgende nieuwe vennootschap BlooLoc NV

Activa:

-Liquide middelen: E 70.000,00

Totaal Activa: E 70.000,00

Passive:

Kapitaal: ¬ 15.302,23

-Wettelijke reserves: E 1.530,22

-Overgedragen winst: ¬ 26.055,87

-Winst van het boekjaar: ¬ 27.111,68

Totaal Passive: E 70.000,00

E. Balans van de verkrijgende nieuwe vennootschap BlocLoc NV na incorporatie van de reserves, overgedragen winst en winst van het boekjaar in het kapitaal

Activa:

-Liquide middelen: E 70.000,00

Totaal Activa: ¬ 70.000,00

Passive:

Kapitaal: ¬ 70.000,00

-Wettelijke reserves: ¬ -

-Overgedragen winst: E -

-Winst van het boekjaar: E -

Totaal Passive: ¬ 70.000,00

E 69.697,77

E 6.969,78

E 118.677,81

E 123.486,78

¬ 21,697,52

¬ 47.988,48

" E 19.488,95

¬ 4.117,20

E 412.124,29

Xl. VERDELING VAN DE AANDELEN - RUILVERHOUDING - VERANTWOORDING

In totaal bestaan er in de partieel te splitsen vennootschap 1.000.000 aandelen met stemrecht zonder nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigt 1/1.000.000ste van het maatschappelijk kapitaal. De aandelen zijn in handen van Koen Deforche en Wim Dumon, elk voor de helft.

Aan de voomoemde vennoten van de te splitsen vennootschap, EMWEB BVBA, worden in totaal 7.000 aandelen toegekend van de nieuw op te richten vennootschap BlooLoc NV als vergoeding voor de overdracht van een deel van het patrimonium van EMWEB BVBA, waarbij zij elk de helft van de nieuwe aandelen verwerven, conform aan hun participatie in de te splitsen vennootschap EMWEB BVBA.

XII. KOSTEN VERBONDEN AAN DE SPLITSING

De kosten van de splitsingsverrichting worden gedragen door de partieel te splitsen vennootschap

EMWEB BVBA.

XIII, VERANTWOORDELIJKHEDEN

De zaakvoerders zullen doen wat in hun macht ligt om deze partiële splitsing zoals voorgaand voorgesteld tot stand te brengen tegen bovengaand beschreven voorwaarden, onder het voorbehoud van de aanvaarding van dit voorstel door de algemene vergadering, en rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

XIV. ALGEMENE VERGADERING

Onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de te splitsen vennootschap EMWEB ten minste zes weken na de neerlegging van het splitsingsvoorstel ter griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven, zoals voorzien bij artikel 743 van het Wetboek van vennootschappen.

Opgemaakt en getekend te Herent op de zetel van de partieel te splitsen vennootschap EMWEB BVBA op 20 oktober 2014,

NV Sobicom

Vast vertegenwoordigd door de heer Wim Dumon

Zaakvoerder

EMWEB BVBA

Tegelijk hiermee neergelegd; splitsingvoorstel dd 20/10/2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(on) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/01/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I II liI~IllIINI1111111I 1 M

Ondernen3ingsnr : 0895.941.983 Benaming

(volui() : Emweb

(verkort>

Neergelegd ter griffie der

:echtbank van Koopttarj, Ii Leuven, de° 6 3Pt ' Mit DE GRIFFIER

Griffie

Rechtsvorm . Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3020 Herent Duigemhofstraat 101

(volledig adres)

Onderwerp akte  KAPITAALVERHOGING  REGIME ARTIKEL 537 WIB92

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Philippe MISSOUL, geassocieerd notaris te Bierbeek, op 20 december 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ecoweb met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Duigemhofstraat 101, ondememingsnummer 0895.941.983, volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing - Kapitaalverhoging

De algemene vergadering besluit om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met vijfenzestigduizend euro (65.000 ¬ ) door inbreng in geld door alle vennoten a rato van hun deelneming in het kapitaal, volledig volstort, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Tweede beslissing - Inschrijving en volstorting

Op dit ogenblik zijn aile vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd als voormeld, tussengekomen. Deze hebben, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, verklaard volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap.

Zij verklaren vervolgens in geld in te schrijven op de kapitaalverhoging a rato van hun deelneming in het kapitaal, namelijk:

-de heer Koen Deforche, wonend te 3010 Kessel-La, Gemeentestraat 55, schrijft in voor een bedrag van tweeëndertigduizend vijfhonderd euro (32.500 ¬ ) hetwelk hij volledig volstort;

-de heer Wim Dumon, Verbiststraat 84/13, 1210 Sint-Joost-Ten-Node, schrijft in voor een bedrag van tweeëndertigduizend vijfhonderd euro (32.500 ¬ ) hetwelk hij volledig volstort.

Totaal: vijfenzestigduizend euro (65.000 ¬ ).

De intekenaars verklaren en de leden van de vergadering erkennen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat zij volledig volgestort werd door een storting in contanten op rekeningnummer BE71 7450 6938 4169 geopend op naam van de vennootschap bij KBC. Heden beschikt de vennootschap aldus tengevolge van de kapitaalverhoging over de som van vijfenzestigduizend euro (65.000 ¬ ). Ondergetekende notaris verklaart dat het bankattest aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van vijfenzestigduizend euro (65.000 ¬ ) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening.

Derde beslissing - Vaststelling van de daadwerkelijke realisatie van de kapitaalverhoging

Alle leden van de vergadering verzoeken de werkende notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat zij volledig werd volgestort. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht van twintigduizend euro (20.000 ¬ ) op vijfentachtigduizend euro (85.000 ¬ ) en is vertegenwoordigd door één miljoen (1.000.000) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde.

Deze kapitaalverhoging door inbreng in geld betreft de netto-dividenden die werden uitgekeerd bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 9 december 2013 in toepassing van artikel 537, 1° lid W1B92. Vierde beslissing - Wijziging van de statuten

De algemene vergadering beslist om artikel vijf van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfentachtigduizend euro (85.000 ¬ ). Het is verdeeld in één miljoen (1.000.000) gelijke aandelen zonder nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen".

Vijfde beslissing - Volmachten

De vergadering verleent aile volmachten aan de zaakvoerders voor de uitvoering van wat voorafgaat en aan de werkende notaris tot coördinatie van de statuten.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Philippe Missoul, geassocieerd notaris te Bierbeek.

Op ,1e Platste b12. van 4..rsih B=rArrntetrJeri Recto . N~7rrr en hoedanigheid van de instrurrienterendrr noeirís, hetzij =fan rie perso(D)iiton) bevoegd de rechtspercoon ten aatrirer+ ,ran derden te vertegen:troordlgera

Verso Hiram en handtekening.

Voar-berhoudef7

aan het

Belgisch Staatsblad

J E

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van onderhavige buitengewone algemene vergadering + gecoördineerde statuten.

Bijlagen-bij-het Belgiseh Staatsblad -1510-1t2014 Annexes du Moilitairtiélgê

Op de Ia?tste bly v 7n Luik G vermelden Recto : Naam en hoc:danigherd van do Instrumenterende rwtaris, hr:t _ij Van de pe rso(o)n{en) bevoegd c1e rechtspoon ten aanzien van derden te vertegr:nmooldígen

Versa : Naam en i-vridtNkPArínp

24/12/2014
ÿþmod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

12 DEC, 2014

Griffie Ruçh)~a nk van Koophandel r~ / euve ,

Ill1I11NI11IMIIIW11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0895.941.983

Benaming (voluit) : Emweb

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Duigemhofstraat 101

3020 Herent

Onderwerp akte :PARTIËLE SPLITSING' DOOR INBRENG IN NATURA IN DE OP TE RICHTEN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "BlooLoc"

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Isabelle Mostaert, te Leuven op elf december tweeduizend veertien, neer te leggen ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van hierboven genoemde vennootschap volgende beslissingen genomen heeft:

1. Met éénparigheid beslist de vergadering de voorzitter te ontslaan van:

Het splitsingsvoorstel bij uittreksel overeenkomstig artikel 74, opgesteld door de zaakvoerders van deze vennootschap op twintig oktober tweeduizend veertien, overeenkomstig artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen, neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van KoophandeI te Leuven op éénentwintig oktober tweeduizend veertien.

Het verslag van de inbrengers en de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de inbreng in natura bij de oprichting van de naamloze vennootschap "BlooLoc" ingevolge partiële splitsing van de vennootschap.

De conclusies van het verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Peter Bogaert, met zetel te 3001 Leuven (Heverlee), Waversebaan 303, vertegenwoordigd door de heer Peter Bogaert, bedrijfsrevisor van tien november tweeduizend veertien luiden letterlijk als volgt:

"6 Besluit

De inbreng in natura betreft de activa en passiva, rechten en verplichtingen per 31 augustus 2014 van de activiteiten in verband met de iLoc licentietechnologie in het kader van de partiële splitsing van EMWEB BVBA.

De inbreng in natura van de activa en passiva per 31 augustus 2014 van de activiteiten in verband met de iLoc licentietechnologie worden gewaardeerd aan de netto boekwaarde per 31 augustus 2014, hetzij £ 70.000,00, Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

" De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de

Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de

vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling

van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding

van de inbreng in natura;

" De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is;

" De waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Het aantal aandelen BLOOLOC NV, dat als tegenprestatie voor deze inbreng wordt uitgegeven bedraagt 7.000 aandelen.

Inbrenger en inbrenggenieter hebben vrijwillig afstand gedaan van de procedures voor het verkrijgen van de certificaten om te verzekeren dat er geen enkele fiscale of sociale schuld verschuldigd is door de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 17.1

Wy willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Leuven, 10 november 2014

Peter BOGAERT burg. bvba

vertegenwoordigd door

(getekend)

Peter Bogaert

Bedrijfsrevisor"

De vergadering stelt vast MET EENPARIGHEID VAN STEMMEN dat er op het verslag geen opmerkingen te formuleren zijn, en dat zij instemt met alle gegevens en besluiten erin vervat.

Dat de vereiste van mededeling van belangrijke wijzigingen die zich hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van deze vennootschap tussen de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van de laatste algemene vergadering die tot de splitsing besluit niet van toepassing is aangezien de aandelen van de nieuw op te richten vennootschap worden uitgegeven aan de vennoten van de gesplitste vennootschap evenredig aan hun rechten in het kapitaal van deze vennootschap.

Dat de vereiste van tussentijdse cijfers niet van toepassing is omdat de aandelen van de nieuwe vennootschap worden uitgegeven aan de vennoten van de gesplitste vennootschap evenredig aan hun rechten in het kapitaal van deze vennootschap.

2. I)e vergadering keurt het splitsingsvoorstel goed en betuigt haar instemming met de verrichting van partiële splitsing waarbij de activiteiten in verband met de iLoc licentietechnologie ingebracht worden door oprichting van de naamloze vennootschap "BlooLoc" en dit volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

Overeenkomstig artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen blijft onderhavige vennootschap bestaan. 1.Modaliteiten van de gedeeltelijke splitsing.

Deze gedeeltelijke splitsing heeft plaats overeenkomstig volgende modaliteiten;

- de overdracht heeft plaats op basis van een staat van activa en passiva afgesloten op êénendertig augustus tweeduizend veertien;

- vanaf één september tweeduizend veertien worden alle verrichtingen, gesteld door onderhavige vennootschap met betrekking tot de overgedragen vermogensbestanddelen, boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de inbreng ontvangende vennootschap.

- er worden geen bijzondere rechten toegekend aan de vennoten van de inbreng ontvangende vennootschap, noch aan de vennoten van onderhavige vennootschap;

- noch aan de zaakvoerders van onderhavige vennootschap noch aan de bestuurders van de inbreng ontvangende vennootschap zullen bijzondere voordelen worden toegekend;

- de overdracht omvat alle elementen, zowel actieve als passieve, waarvan sprake in het splitsingsvoorstel en hierna meer uitvoerig beschreven;

teneinde betwistingen te vermijden over de toewijzing van bepaalde vermogensbestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap indien de hierna weergegeven toewijzing geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de verrichte toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn hetzij omdat het vermogensbestanddelen zou betreffen die bij onachtzaamheid, vergetelheid of onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toegescheiden vermogens, wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva, waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld of zij aan onderhavige vennootschap dan weI aan de inbreng ontvangende

vennootschap verblijven, zullen geacht worden toe te behoren aan onderhavige vennootschap Emweb. Onderhavige vennootschap zal derhalve alle activa behouden waaromtrent geen duidelijke toescheiding is vast te stellen alsook alle passiva die niet duidelijk toegescheiden zijn aan de inbreng ontvangende vennootschap, ter algehele aflossing van deze laatste;

- Overeenkomstig artikel 686 van het Wetboek van Vennootschappen zal de inbreng ontvangende vennootschap hoofdelijk gehouden zijn tot betaling van de zekere en opeisbare schulden die bestaan op datum dat de akte houdende vaststelling van het besluit tot deelneming aan de splitsing wordt bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Haar aansprakelijkheid geldt uitsluitend tot beloop van het netto-actief dat haar wordt toegekend.

- De partiële splitsing zal slechts gerealiseerd zijn na goedkeuring van zowel het besluit tot splitsing als de oprichting van de inbreng ontvangende vennootschap door deze algemene vergadering.

2.9mschriiving van de overgegane vermogensbestanddelen.

Ingevolge de goedkeuring van de partiële splitsing verzoekt de vergadering mij, notaris, akte te verlenen van de omschrijving van de overgegane vermogensbestanddelen; zij omvatten bij wijze van samenvatting volgende activa;

Het betreft de licentieovereenkomst mbt iLoc technologie de dato 12 augustus 2014. Tevens wordt een bedrag van ZEVENTIGDUIZEND EURO (E 70.000,00) komende van de zichtrekening met nummer

BE29735019920364 toebedeeld aan de nieuwe vennootschap.

In het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Peter Bogaert, met zetel te 3001 Leuven (Heverlee), .Waversebaan 303, vertegenwoordigd door de heer Peter Bogaert, bedrijfsrevisor, de dato tien november tweeduizend veertien,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

opgemaakt overeenkomstig artikel 444 Wetboek van vennootschap werd een gedetailleerde omschrijving opgenomen,

Samengevat is het afgesplitste netto-actief: ZEVENTIGDUIZEND EURO (6 70.000,00). VOORWAARDEN VAN DE OVERGANG ONDER ALGEMENE TITEL.

- De inbreng ontvangende vennootschap zal de eigendom hebben van alle overgedragen lichamelijke bestanddelen en zal, zonder dat hieruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in de plaats gesteld worden in alle overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, te rekenen vanaf de dag van de effectieve verwezenlijking van de partiële splitsing. Zij zal hiervan het genot hebben vanaf één september tweeduizend veertien.

- De inbreng ontvangende vennootschap zal vanaf zelfde datum alle belastingen, bijdragen, taksen en in het algemeen alle lasten dragen die de haar overgedragen goederen belasten of zouden kunnen belasten en die inherent zijn aan de eigendom of het genot ervan.

- De inbreng ontvangende vennootschap zal de overgegane goederen nemen in de staat waarin ze zich nu bevinden, zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen onderhavige vennootschap voor welke reden dan ook.

- De inbreng ontvangende vennootschap zal alle transacties, overeenkomsten en welkdanige verbintenissen ook moeten uitvoeren met betrekking tot de haar overgedragen activa en passiva bestanddelen, zoals de contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag van de effectieve verwezenlijking van de partiële splitsing. - De inbreng ontvangende vennootschap zal met betrekking tot haar overgedragen activa en passiva alle betwistingen en rechtsvorderingen, gerechtelijke of niet, zowel in hoedanigheid van eiser als van verweerder vervolgen en zal hieruit voordeel trekken of er de nadelige gevolgen van dragen met volledige en gehele ontheffing van de overdragende vennootschap.

- De overdracht van het vermogen zal op algemene wijze bevatten:

1. alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen persoonlijke waarborgen en zakelijke waarborgen met betrekking tot het overgedragen actief waarvan om welke reden dan ook onderhavige vennootschap tegenover alle derden, hierin begrepen de openbare administraties, genieter of titularis is;

2. de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende de ingebrachte bestanddelen, met last voor de overnemende vennootschap om ze te bewaren, gedurende de wettelijk voorziene termijn. BOEKHOUDKUNDIGE VERWERKING.

De vergadering verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat, overeenkomstig het splitsingsvoorstel de nettowaarde van de vermogensbestanddelen van onderhavige vennootschap die in eigendom overgaan op de inbreng ontvangende vennootschap, ten bedrage van ZEVENTIGDUIZEND EURO (E 70.000,00) als

"kapitaal" zullen geboekt worden in de inbreng ontvangende vennootschap, welk kapitaal gevormd wordt uit volgende posten:

- Kapitaal: E 15.302,23

- Wettelijke reserves: E 1.530,22

Overgedragen winst: E 26.055,87

- Winst van het boekjaar:¬ 27.111,68

3. De vergadering beslist akkoord te gaan, als vergoeding voor de inbreng van een deel van het vermogen van onderhavige vennootschap bij wijze van partiële splitsing door oprichting van de naamloze vennootschap "BlooLoc", met ZEVENDUIZEND (7.000) aandelen in de verkrijgende vennootschap. Deze aandelen zullen op naam zijn, volledig volgestort en rechtstreeks toegekend worden aan de vennoten van onderhavige vennootschap.

De verdeling aan de vennoten van de te splitsen vennootschap van de aandelen van de nieuwe vennootschap gebeurt naar evenredigheid van hun rechten in het kapitaal van de te splitsen vennootschap, in verhouding van één (I) aandeel van de inbreng ontvangende vennootschap voor HONDERDTWEEËNVEERTIG KOMMA ACHT VIJF ZEVEN EEN (142,8571) aandelen in onderhavige vennootschap.

Deze aandelen zullen in de winsten delen vanaf heden.

Deze ZEVENDUIZEND (7.000) aandelen zullen toebedeeld worden als volgt:

- aan de heer DEFORCHE Koen: DRIEDUIZEND VIJFHONDERD (3.500) aandelen.

- aan de heer DUMON Wim: DRIEDUIZEND VIJFHONDERD (3.500) aandelen.

4.De algemene vergadering stelt voor één nieuwe vennootschap op te richten, met name de naamloze vennootschap "BlooLoc", waarvan de zetel zal gevestigd worden te 3020 Herent, Duigemhofstraat 101, 5. Ingevolge de partièle splitsing en de inbreng in de nieuwe vennootschap, stelt de vergadering vervolgens de vermindering van het maatschappelijk kapitaal vast met VIJFTIENDUIZEND DRIEHONDERDENT WEE EURQ DRIEËNTWINTIG CENT (£ 15.302,23) om het te verminderen van VIJFENTACHTIGDUIZEND EURQ (£ 85.000,00) tot NEGENENZESTIGDUIZEND ZESHONDERDZEVENENNEGENTIG EURO ZEVENENZEVENTIG CENT (£ 69.697,77) en dit zonder vernietiging van aandelen.

Het eigen vermogen van de nieuwe vennootschap BlooLoc NV zaI zeventig duizend euro bedragen zoals hierboven vermeld.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge























Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

6. De vergadering verleent aan notariskantoor Mostaert, Maere & Van Elslande te Leuven alle machten om de gecoördineerde tekst der statuten op te stellen te ondertekenen en neer te leggen ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL, enkel uitgereikt met het oog op haar neerlegging ter griffie

DE NOTARIS, Isabelle MOSTAERT

Tegelijk hiermee neergelegd

- uitgifte van voormeld PV van buitengewone algemene vergadering;

- gecoórdïneerde tekst van de statuten met historiek,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 30.07.2012 12363-0189-014
23/04/2012
ÿþ i ' !bd 2.7

~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie de

Rechtbank van Koiphanc.

ee Leuven de 1 1 APR. 2012 ` r. 1 rziFFlpr

Griffie

1

ti

E SI



Ondernemingsnr : 0895.941.983

Benaming

(voluit) : Emweb

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; Technologielaan 9, 3001 Haasrode

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijk zetel

Op de bijzondere algemene vergadering van 30 maart 2012 werd volgende beslissing genomen:

De algemene vergadering aanvaardt de overdracht van de maatschappelijke zetel naar Duigemhofstraat 101, 3020 Herent en dit met ingang vanaf 01 april 2012.

Dumon Wim

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 23.06.2011 11202-0484-014
05/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 29.06.2010 10245-0464-014
10/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 31.07.2009 09543-0322-011

Coordonnées
EMWEB

Adresse
DUIGEMHOFSTRAAT 101 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande