EQUINION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EQUINION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.929.246

Publication

29/07/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie "

na neerlegging ter griffie van de akte -

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

tJIIII1RIRVAIIuu

17d;11 2ü15 " tergine vüri tID fi1alei'rl,áánd.~t~~igo

~`~"yxj~'°+Pr~é3~c=~y;" r ~. ~-~~~;°..,3.~K~f-,r~ ~~~~~~r;~-

33- 3L.

(verkort) : f#

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Verbeetweg 66

1980 Zemst

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte voor notaris Lode Leemans verleden te Sint-Pieters-Leeuw op 10 juli 2015 met de volgende, melding : "Nog te registreren.", blijkt dat :

1. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam "EQUINION"

2. zetel te 1980 Zemst, Verbeetweg 66.

3. met onbeperkte duur;

i 4. door oprichter : De heer COEN Tom, geboren te Mechelen op twaalf februari

negentienhonderdeenentachtig, nationaal nummer 81.02.12-363.22, identiteitskaartnummer 591-: 4426728-41, wonende te 1980 Zemst, Verbeetweg 66, en zijn echtgenote mevrouw VERHEYDEN Stefe Eveline, geboren te Bonheiden op twee maart negentienhonderddrieëntachtig, nationaal nummer 83.03.02-054.01, identiteitskaartnummer 591-7119329-19, wonende te 1980 Zemst, Verbeetweg 66 en mevrouw BOGAERTS Micheline Clémentine, geboren te Vilvoorde op vierentwintig juni, negentienhonderdvijfenvijftig, nationaal nummer 55.06.24-288.92, identiteitskaartnummer 590-7780580-, 42, wonende te 1981 Zemst, Muizenstraat 46.

5. Met een maatschappelijk kapitaal van tweeëndertigduizend euro (¬ 32.000,00) volledig volstort. Ondergetekende notaris bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd op 1 juli 2015, bij de ING; BANK, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

6. Het kapitaal is vertegenwoordigd door tweeëndertigduizend (32.000) aandelen, zonder nominale waarde,; waarop deels in natura werd ingeschreven ten belope van éénendertigduizend achthonderdtweeënzestig; euro (¬ 31.862,00) en deels in geld werd ingeschreven ten belope van honderdachtendertig euro (¬ 138,00) in gevolge het verslag het verslag van de bedrijfsrevisor conform artikel 219 W. Venn. door BV ovv BVBA: Parmentier Guy, gevestigd te Valkenlaan 31 -- 2900 Schoten, met als zaakvoerder de heer Parmentier Guy,i `, bedrijfsrevisor. De besluiten van dit verslag luiden als volgt:"BESLUIT Tot besluit van het onderzoek dat lk ,i gevoerd heb in toepassing van art. 219 W.Venn. bij gelegenheid van de oprichting van de Besloten; Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "EQUINION" kan ik verklaren. 1. Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van d& ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter, .:vergoeding van de inbreng in natura; 2. Dat de beschrijving van elke Inbreng beantwoordt aan de normale;' vereisten van nauwkeurigheid en volledigheid; 3. Dat de voor de inbreng In natura door de partijen; weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen; waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale; waarde of, Indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de Inbreng in natura niet overgewaardeerd is; 4. Dat de tegenprestatie verstrekte vergoeding onder vorm van: 31.862 aandelen zonder nominale waarde tenminste _overeenkomt met het _aaatal__en _rde_ nominale. waarde _ o Jndien er _geen _ nominale. waarde is, ;met_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: # Benaming (voluit) : Equiniorl



mod 11.1

fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de Inbreng in natura niet overgewaardeerd is; 5. Wij maken voorbehoud met betrekking tot het attest vanwege OVAM conform het bodemdecreet; 6. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting; Schoten, 12 mei 2015, Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier Bedrijfsrevisor, (volgen de handtekening)".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aán het

Belgisch

Staatsblad

6. Boekjaar : van één januari tot éénendertig december van elk jaar.

7. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

8. Bestuur x De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon zoals bepaald in artikel 61,§2 Wetboek van Vennootschappen. Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

9. Er worden geen commissarissen benoemd;

11. Doel; Het verstrekken van diensten, zoals onder meer maar niet uitsluitend:

" De bedrijvigheid van consulent inzake human resources, organisatie, beheer, bedrijfsbeleid, marktstudie, marketing, verkoop, technologie en techniek, reclame, sponsoring, public relations en meer in het algemeen het verstrekken van raad en bijstond in juridische, commerciële, financiële, administratieve, technologische en bedrijfseconomische aangelegenheden.

Het verrichten van studiewerk ter zake en het verlenen van alle diensten

" De aanwerving, de selectie, de vorming, plaatsing en het ter beschikking stellen van personeel, de (re)organisatie van vennootschappen/ondernemingen, en het verlenen van alle advies en diensten met betrekking tot de verhoudingen (in- en extern) binnen ondernemingen en vennootschappen.

" Het inrichten van cursussen, seminaries, voordrachten.

" Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere vennootschappen, ondernemingen en/of instellingen in de meest ruime zin, in voorkomend geval mits aanduiding daartoe van een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon.

" De vennootschap kan alle hulpmiddelen verschaffen en alle diensten leveren die rechtstreeks - of onrechtstreeks verband houden met wat voorafgaat of volgt, zowel krachtens een contractuele als een statutaire benoeming, in hoedanigheid van extern raadgever of als orgaan van de cliënt.

" Het terbeschikking stellen van bedrijfsruimte met bijkomende diensten en nutsvoorzieningen. Het verwerven, in eigendom of anderszins, van bedrijfsuitrusting van gelijk welke aard, om deze ten bezwarende titel ter beschikking te stellen van derden in het kader van wetenschappelijk' professioneel of administratief dienstbetoon.

De creatie, de ontwikkeling, de engineering alsmede de implementatie van computerprogramma's, materiaal, componenten, deelsystemen en systemen op het gebied von de Informatica, technologie, multimedia en elektronica, in de meest uitgebreide betekenis. Het ontplooien van landbouwactivitelten in de meest ruime zin, zoals onder meer maar niet uitsluitend:

" Agrarische diensten aan landbouwers en tuinders in de meest ruime zin, inclusief maar niet

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

~ n

Voor-

behouden

aán het

" Belgisch

Staatsblad

V

uitsluitend loonwerk.

" Het uitbaten van een volwaardig land- en/of tuinbouwbedrijf in het algemeen, en dit alles in de ruimst mogelijke zin genomen.

" Het kweken, telen, bewaren sorteren en verpakken van groenten, fruit, kleinfruit; bloemen planten, akker- en voedergewassen, De aan- en verkoop van deze producten en aanverwante artikelen, in het groot en in het klein,

" De import en export van alle soorten groenten, fruit, kleinfruit, bloemen, planten, akker, - en voedergewassen.

" De aan- en verkoop, huur en verhuring von landbouw en tuinbouwmachines.

Fokkerij, stoeterij, ruiterschop, paardenhandel en alle aanverwante activiteiten, zoals ondermeer

maar niet uitsluitend:

Het trainen, africhten en opleiden van paarden en pony's.

" Het inzetten van paarden en pony's op wedstrijden recreatief en in teamverband de

paardensport promoten en hierover adviezen verlenen.

*Het verzorgen van paarden en pony's,

*De organisatie van paardensportevenementen, het promoten en sponsoren ervan.

" Activiteiten in verband met het voeren van reclame en publiciteit, advertising en public-

relations ln het algemeen en op paardensportevenementen in het bijzonder.

*Het kweken, opfokken kopen en verkopen van paarden en pony's.

*Het deelnemen aan, het inrichten en organiseren van paardenwedstrijden (onder meer spring-

en dressuurwedstrijden), paardenshows en -parades, clinics.

*Het organiseren van sportkampen, paarden- en ponykampen.

*Het geven van rijlessen en het inrichten van stages.

" De groot- en kleinhandel in paardensportartikelen in de meest ruime zin.

" Uitbaten van een manege en het verhuren van stallingen en binnen- en buitenpistes, en dit in de meest ruime zin van het woord,

" Uitbaten van een stoeterij.

*De groot- en kleinhandel in voeders, stro en hooi voor paarden en pony's.

" Verhuur en verkoop van paardenkoetsen,

" Het ontwikkelen, testen, valideren, produceren, verkopen, promoten en ondersteunen van producten en diensten voor sport in het algemeen, en de paardensport in het bijzonder, al dan niet in samenwerking met derden.

Het behouden, beheren en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, bestaande uit roerende goederen, onroerende goederen en rechten in de ruimste zin en in het kader daarvan onder meer:

" Het kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how, merken en aanverwante immateriële duurzame activa. Het beheer, kopen en verkopen van intellectuele eigendomsrechten in de meest brede zin.

*Alle verrichtingen en rechthandellngen met betrekking tot onroerende goederen en -rechten in de ruimste zin zoals maar niet uitsluitend het (ver)bouwen onderhouden, Inrichten, het verwerven, vervreemden, het (ver)huren, beheren, uitbaten, valoriseren en ordenen van alle onroerende goederen, leasing en aanverwante rechten inbegrepen; optreden als makelaar in onroerende goederen en dit enkel en alleen voor eigen rekening en als adviseur/coordinator/promotor bij de uitvoering van bouwwerken. Zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

" Alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot roerende goederen en-rechten In de ruimste zin, zoals het verwerven, vervreemden, het uitbaten, valoriseren, (ver)huren, en in het bijzonder het beheren en valoriseren van aandelen, obligaties, participatiebewijzen en andere waardepapieren.

Het verwerven en beheren van pandelen of andere roerende waarden zoals:

*Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering in allerhande sectoren.

*De deelneming, ander gelijk welke vorm, aan de oprichting, de uitbreiding, de omvorming, de fusie, de opslorping, het beheer en de controle van ondernemingen van gelijk welke aard, en het verlenen, aan ondernemingen waarin de vennootschap belang stelt, van alle hulp, onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen.

*De vennootschap mag (hypothecaire) waarborgen verlenen voor derden en zich voor derden borg stellen in het algemeen.

,u [elverwerven,, door inschrijving of aankoop, en het beheren_ van aandelen, obligaties,, kasbons

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

mod 11.1

Voor-

behouden An het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

of andere roerende woorden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of ; nog op te richten vennootschappen.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland,, voor eigen rekening of voor rekening van derden in de meest uitgebreide zin.

° 12. De jaarvergadering zal gehouden worden op de zesentwintigste van de maand mei om 19.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders. de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen. Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten. De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist. Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Slot- en Overgangsbepalingen : Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: 1/ de heer COEN Tom, voornoemd. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2016. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2017.

---- eensluidend uittreksel

Tegelijkertijd mee neergelegd ; uitgifte van de akte.

Lode Leemans,

Notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
EQUINION

Adresse
VERBEETWEG 66 1980 ZEMST

Code postal : 1980
Localité : ZEMST
Commune : ZEMST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande