ERTRIJCKX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ERTRIJCKX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.027.381

Publication

04/03/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie cie, Rechtbank van Koophande'

te Leuven, de 2 1 FEB, 2014 DE GRIFFIER.

Griffie

NI

*14055306*

Ondernemingsnr : 0478.027.381

Benaming

(voluit) : ERTR1JCKX

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Middenstraat 37, 3401 Landen (Waasmont)

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalsverhoging

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Erik Lerut te Sint-Joris-Winge op 13 februari 2014, geregistreerd te Aarschot op 19 februari 2014, boek 585, blad 91, vak 10, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders volgende beslissingen genomen heeft met éénparigheid van stemmen

1. De vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

2. De comparanten ontslaan de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzondere verslag opgesteld door de zaakvoerder de dato zeven februari tweeduizend en zeven, alsook van het bijzonder verslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ira Nicolaij bedrijfsrevisor", met kantoor te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, vertegenwoordigd door mevrouw Ira Nicolaij, bedrijfsrevisor, met het oog op de hierna vermelde kapitaalsverhoging. De verslagen van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering verklaart kennis te hebben genomen van bedoelde stukken.

3. Inbreng in natura: De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op achtenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 68.600,00) door inbreng in nature van de vermogensbestanddelen van zijn eenmanszaak als zelfstandig tuinaanlegger t.b.v. tweehonderd vierentwintigduizend vierhonderd veertig euro (¬ 224.440,00). Deze kapitaalsverhoging gebeurt met creatie en uitgifte van vijfhonderd (500) nieuwe volstorte aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en plichten geven als de bestaande aandelen.

Van deze inbreng zal slechts vijftigduizend euro in kapitaal worden omgezet. Het saldo, groot honderd vierenzeventigduizend vierhonderd veertig euro, zal bij de vennootschap worden ingeschreven op een rekening Gourant in het voordeel van de inbrenger.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de heer Eedwig Ertrijckx, voornoemd, van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00).

Zoals deze inbreng in natura nauwkeurig omschreven is in hierna vermeld verslag van de bedrijfsrevisor.

De vergadering beslist deze inbreng te aanvaarden.

Verslag : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ira Nicolaij bedrijfsrevisor", met kantoor te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, vertegenwoordigd door mevrouw Ira Nicolaij, bedrijfsrevisor, daartoe door de heer Edwig Ertrijckx verzocht, heeft het verslag opgesteld voorgeschreven door artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen. Het besluit van dat verslag luidt letterlijk als volgt :

"In verband met de geplande kapitaalverhoging ten bedrage van 50.000,00 EUR bij de bvba Ertrijckx met zetel te Landen, Middenstraat 37, werd het dossier van de inbreng in natura bestaande uit de vermogensbestanddelen van de éénmanszaak toebehorend aan de heer Ertrijckx Edwig als zelfstandig tuinaanlegger en onderhoudsman van tuinen, gecontroleerd overeenkomstig de geldende controlenormen van de Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden ben ik van oordeel dat op going concern basis:

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

- de inbreng bestaat en de methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en leiden tot een netto-inbrengwaarde van 224.440,00 EUR, die ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

- de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 500 nieuwe, volstorte aandelen van de bvba Ertrijckx en de toekenning van een rekening courant vordering tan bedrage van 174.440,00 EUR aan de heer Ertrijckx Edwig, wonende te 3401 Landen, Middenstraat 37;

Op de laatste blz, van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

~ ~ Voor. ..behorí; en

aan het

Belgisch Staatsblad

- ik een voorbehoud wens te formuleren inzake het latent fiscaal risico dat kan bestaan in hoofde van de'"inbreng"genietende vennootschap, gezien de inbrenger geen fiscale certificaten zoals bedoeld in het artikel 442bis van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992 en het artikel 93undecies B van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde kon voorleggen.

Ik wil er tenslotte wel aan herinneren dat mijn opdracht niet bestaat in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Sint-Truiden, 7 februari 2014

Voor bvba Ira Nicolaij Bedrijfsrevisor,

Nicolaij Ira

bedrijfsrevisor."

Bovendien heeft de zaakvoerder zelf een bijzonder verslag, de data zeven februari tvueeduizend veertien, opgesteld aangaande de gedane inbrengen in natura zoals voorgeschreven door artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen,

Een exemplaar van beide verslagen zal tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van koophandel; de besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor worden gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

De vergadering aanvaardt de besluiten van deze verslagen.

Verklaringen : De comparant verklaart en erkent dat de aandelen verkregen in ruil voor de inbreng in natura volledig volstort zijn. De ondergetekende notaris heeft de comparanten voorlezing gegeven van artikel 203 van het Registratiewetboek.

4. De vergadering stelt vervolgens vast dat op de kapitaalsverhoging volledig werd ingeschreven en dat de kapitaalsverhoging effectief werd verwezenlijkt.

Ais vergoeding voor deze inbreng worden aan de heer Edwig Ertrijckx vijfhonderd (500) nieuwe, volstorte aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ertrijckx".

De vergadering beslist artikel vijf van de statuten aan te passen als volgt :

"Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achtenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 68.600) en het kapitaal is vertegenwoordigd door zeshonderd zesentachtig (686) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

5. De vergadering van de aandeelhouders verzoekt ondergetekende Notaris om de gecoördineerde tekst van de statuten op te stellen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS ERIK LERUT

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, verslag van den zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor, en gecoördineerde statuten









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

' j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

V beh aa Bel Stat IV II





NeerçjeIegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel te Leuven, de . 9 JAN 214

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0478.027.381

Benaming

(voluit) : ERTRIJCKX

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Middenstraat 37, 3401 Landen (Waasmont)

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Erik Lerut te Sint-Joris-Winge op 31 december 2013, geregistreerd te Aarschot op 3 januari 2014, boek 585, blad 57, vak 13, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders volgende beslissingen genomen heeft met éénparigheid van stemmen

1. De vergadering beslist het lopende boekjaar van de vennootschap te verlengen zodat het zal lopen van één juni tweeduizend tweeduizend dertien tot dertig juni tweeduizend veertien.

De volgende boekjaren zullen telkens lopen van één juli van elk jaar tot dertig juni van het daarop volgende jaar,

2. De vergadering beslist, in aansluiting met de hiervoor genomen beslissing, de datum van de jaarvergadering te wijzigen zodat deze voortaan zal gehouden worden op vijftien december om achttien uur of, indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag en voor de eerstvolgende keer op vijftien december tweeduizend vijftien.

3, De vergadering der aandeelhouders machtigt ondergetekende notaris om de statutenwijziging door te voeren en verzoekt hem een gecoördineerde tekst van statuten op te stellen.

De vergadering beslist de artikel 17, eerste alinea van de statuten te vervangen door volgende tekst : "De gewone algemene vergadering , jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op vijftien december am achttien uur; indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag,"

De vergadering beslist de artikel 20, eerste alinea van de statuten te vervangen door volgende tekst : "Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS ERIK LERUT

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte en gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.05.2013, NGL 30.08.2013 13536-0538-008
18/04/2013
ÿþ '-- _ --yywJJl!: ~--i~77A~ i31S ----_ -- - -'~' Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor lad *13061043*

-

111111111111111111111111111

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de ti 9 A` L 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0478.027.381

Benaming

(voluit) : Serving Aid Benelux

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Panoramalaan 64, 3012 Leuven (Wilsele)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Naamswijziging - zetelverplaatsing - doeiswijziging - statutenwijziging

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Erik Lerut te Sint-Joris-Winge op 28 maart 2013, geregistreerd te

Aarschot op 3 april 2013, boek 583 blad 2 vak 11, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten

volgende beslissingen genomen heeft met éénparigheid van stemmen :

1, De vergadering beslist de benaming van de vennootschap te wijzigen in "Ertrijckx".

De vergadering beslist artikel 1, eerste lid van de statuten aan te passen als volgt:

"De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "Ertrijckx".

2. De vergadering beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 3401 Landen (Waasmont),

Middenstraat 37,

De vergadering beslist artikel 3 van de statuten aan te passen als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3401 Landen (Waasmont), Middenstraat 37."

3, De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door vervanging van de eerste en

tweede gedachtenstreep van artikel 4 van de statuten door volgende tekst

"- Het verrichten van aile tuinaannemingen; het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, parken,

sportvelden, diverse groenzones; het uitvoeren van alle beplantingen en groenvoorzieningen; het uitvoeren van

maai- en snoeiwerken, sproeiwerken, onderhoud van wegen en bermen; het zoutstrooien, sneeuwruimen en de

gladheidbestrijding;

Het uitvoeren van grond- en wegenwerken; aanleggen van tuinpaden, opritten, terrassen, diverse

terreinen; drainering- en rioleringswerken; aanleg en onderhoud van vijvers, grachten en waterkanalen;

- Plaatsen van afsluitingen en omheiningen in diverse materialen; metaalconstructie;

- Plaatsen van carports, tuinhuizen, diverse constructies in diverse materialen;

- Het uitbaten van een bureau voor tuin- en landschapsarchitectuur;

- Het kweken, behandelen, opslaan, verhandelen en verdelen van bloemen, planten, struiken, hagen,

bomen, groenten en fruit, land- en tuinbouwgewassen en- producten, diverse afgeleide producten;

- Het uitvoeren van alle activiteiten en diensten in de landbouw, de tuinbouw, de bosbouw en de

bosexploitatie; het uitbaten van een of meerdere land- en tuinbouwbedrijven.

- Onderhoud en herstelling van land- en tuinbouwmachines;

- Groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in land- en tuinbouwartikelen, tuinartikelen, land- en

tuinbouwmachines, tuinbenodigdheden, bloemen en planten, struiken, bomen, diverse groenvoorzieningen,

plant- en zaadgoed, onderhoudsproducten, in het algemeen gereedschappen, werktuigen, machines en

materialen voor divers gebruik, apparaten en toebehoren; vrije tijd- en hobbyartikelen,

meubelen, geschenk- en decoratieartikelen, bouwmaterialen, bouwmachines, doe-het-zelf-artikelen, diverse

intermediaire producten, fabricaten en halffabricaten, grondstoffen, afvalstoffen, diverse consumentenartikelen,

tweedehandse goederen, menigvuldige goederen;

- De verhuur van machines en werktuigen, al dan niet met bedieningspersoneel;

- Het verrichten van vervoer voor rekening van derden; transportonderneming; containerdienst, diverse

diensten voor vervoer en transport; takeldienst.

- Het monteren van buiten- en binnenschrijnwerk in diverse materialen, deuren, vensters, kozijnen, trappen,

muurkasten, inbouwkeukens en andere inrichting, het aanbrengen van thermische en geluids- en trillingsisolatie

zowel in gebouwen als aan leidingen en diverse systemen Het plaatsen van tussenwanden in gips,

stukadoorswerken, gevelreiniging, voegwerken, chapewerken alsook het reinigen van gebouwen.

- De sanering en afvalbeheer, ruimen van bouwterreinen, proefboringen en het nemen van bodemmonsters.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

- De vennootschap mag zich ook bezig houden met het kopen, verkopen en verzorgenvan dieren, de kleinhandel, groothandel in dierenvoeding, producten, kennels, materialen, zonder dat deze opsomming beperkend

- Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een onroerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerend goederen, met uitzondering van de activiteiten van vastgoedmakelaar."

4. De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen zodat deze voortaan zal gehouden worden elk jaar op de eerste dinsdag van de maand juni om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal de eerst volgende jaarvergadering gehouden worden op de eerste dinsdag van de maand juni van het jaar tweeduizend dertien.

De vergadering beslist artikel 17, eerste alinea van de statuten aan te passen als volgt;

"De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste dinsdag van de maand juni om twintig uur."

5. De vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Robert Van den Heuvel, wonende te 3012 Leuven (Wilsele), Panoramalaan 64, met ingang vanaf heden, als niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap.

De vergadering beslist dit ontslag te aanvaarden. De goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar zal gelden ais décharge aan deze ontslagnemende zaakvoerder voor de volledige periode van zijn bestuur.

6, De vergadering beslist te benoemen tot niet-statutaire aakvoerder voor onbepaalde tijd : de heer Ertrijckx Edwig, wonende te Middenstraat 37, 3401 Landen (Waasmont).

Die verklaart zijn mandaat te aanvaarden en die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

7. De vergadering van de aandeelhouders verzoekt ondergetekende Notaris om de gecoördineerde tekst van de statuten op te stellen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris, Erik Lerut

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van de akte;

- volmacht dd. 26 maart 2013;

- verzaking aan oproepingsformaliteiten dd. 26 maart 2013;

- staat van actief en passief;

- verslag zaakvoerder;

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.05.2012, NGL 31.07.2012 12367-0554-008
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 13.05.2011, NGL 29.08.2011 11469-0512-008
08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.05.2010, NGL 31.08.2010 10513-0002-008
25/08/2009 : LEA021968
12/08/2009 : LEA021968
27/08/2008 : LEA021968
14/11/2007 : LEA021968
10/07/2007 : LEA021968
30/06/2006 : LEA021968
26/07/2005 : LEA021968
03/09/2004 : LEA021968
01/08/2002 : LEA021968
03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 01.12.2015, NGL 29.01.2016 16034-0441-013
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 15.12.2016, NGL 31.01.2017 17033-0379-013

Coordonnées
ERTRIJCKX

Adresse
MIDDENSTRAAT 37 3401 WAASMONT

Code postal : 3401
Localité : Waasmont
Commune : LANDEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande