ESSEPI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ESSEPI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.839.138

Publication

13/12/2013
ÿþ  Ale; ""1 ASad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bef



Be Sta

31 J!ïl





o3DE_C" Zp13

Breit-tij

4

~R~

Griffie

Ondernemingsnr : 0540839438

Benaming

(voluit) : ESSEPI

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hendrik Drapsstraat 46 te 183 Grimbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering van 2/11/2013 neemt nota van het volgende :

De vergadering beslist om de heer Gianluca RUOCCO, wonende te 1853 Grimbergen, Beverstraat 36 te benoemen als zaakvoeder vanaf heden.

Sabrina Pomarïco

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/10/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13306056*

Neergelegd

15-10-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0540839138

Benaming (voluit): ESSEPI

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1853 Grimbergen, Hendrik Drapsstraat 46

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Ingevolge akte verleden voor Meester Hugo MEERSMAN, geassocieerd notaris van de burgerlijke

vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

« MEERSMAN HUGO & WILMUS MARC  Geassocieerde notarissen », gevestigd te Etterbeek,

Oudergemselaan nummer 328, op tien oktober tweeduizend dertien, houdende oprichting van een

vennootschap, blijkt dat :

ZIJN VERSCHENEN

1. Mevrouw POMARICO Sabrina Anna Assunta, geboren te Schaarbeek op 9 december 1971, nationaal nummer 71.12.09-174.64, ongehuwd, wonende te 1853 Grimbergen (Strombeek-Bever), Beverstraat 36.

2. De heer RUOCCO Gianluca, geboren te Vallo della Lucania (Italië) op 18 oktober 1972, nationaal nummer 72.10.18-467.90, ongehuwd, wonende te 1853 Grimbergen (Strombeek-Bever), Beverstraat 36.

Comparanten verzoeken de ondergetekende notaris akte te verlenen dat zij vanaf heden een handelsvennootschap hebben opgericht en de statuten op te stellen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd «ESSEPI» gevestigd te 1853 Grimbergen, Hendrik Drapsstraat 46, met een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Elk aandeel vertegenwoordigt het honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

INSCHRIJVING DOOR INBRENG IN GELD

Comparanten verklaren dat op de honderd (100) aandelen onmiddelijk in geld werd ingetekend voor de prijs van honderd zesentachtig euro (186,00 EUR) per stuk, als volgt:

- door mevrouw POMARICO, voormeld: negentig (90) aandelen, hetzij voor 16.740,00 EUR - door de heer RUOCCO, voormeld: tien (10) aandelen, hetzij voor 1.860,00 EUR

Hetzij in totaal : honderd zesentachtig (186) aandelen of de totaliteit van het kapitaal.

Zij verklaren en erkennen dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting werd gedaan ten bedrage van een derde door storting in speciën en dat de bedrag van deze stortingen, hetzij zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR), is gedeponeerd op een bijzondere rekening met geopend namens de vennootschap in oprichting bij de bank.

Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in Belgiê als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen :

- Het realiseren van alle handelingen en activiteiten met betrekking tot de haartooi in het algemeen, het uitbaten van kapsalons voor dames en heren, alsook voor kinderen; haarextensions, pruiken.... ; de uitoefening van haar activiteiten van haartooi, schminken, pedicure, manicure, massages,... in rusthuizen, ziekenhuizen, aan huis, in hotels, in openbare plaatsen en privé domeinen zoals tijdens tentoonstellingen, beurzen, evenementen en anderen.

- De import en export, de aankoop en verkoop, groothandel en kleinhandel, de vertegenwoordiging van alle textiel artikelen, kledij artikelen voor mannen, dames, kinderen en baby s, van alle artikelen in natuurlijk of synthetisch leer, bont, alsook stoffen voor kledij en bemeubeling, textielen, hoeden, handschoenen, riemen, snuisterijen, tapijten, modeaccesoires, cosmetische en onderhoudsproducten, cadeau artikelen, artikelen in glas, in porselein, in aardewerk, in keramiek en in plastiek,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

huishoudapparaten en toestellen, artikelen in briefpapier, artikelen voor binnen- en buitendecoratie, platen, casettes, schoolgerief, tuinbouwartikelen, bloemen, planten, fruitbomen of versieringen. - Het bedenken en commercialiseren van elk product en dienst verbonden aan de informatica sector in de breedste term, zoals websites en andere communicatiemiddelen.

- Het oprichten en plaatsen van publiciteit waaronder affiches, advertenties, kranten, lichtreclames, computergraphics, digitale afdrukken, en alle andere handelingen rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden met de reclame; uitdelen van stalen, reclamegidsen en ander reclamemateriaal waaronder de regionale publiciteits-kranten en dergelijke.

- Iedere activiteit van consulting, advies, begeleiding in technische, commerciële, financiële of industriële materie; het vormen en informeren van personen en bedrijven, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan;

- De dienstverlening en managementadvies, vertaling, administratie en bedrijfssecretariaat.

- De oprichting, het beheer en de strategie van ondernemingen;

- De verstrekking van economische diensten, assistentie, begeleiding in technische, commerciële, financiële en industriële materie.

- Het vormen en informeren van personen en bedrijven.

- Het organiseren van cursussen, conferenties en evenementen.

- De prestaties als commerciële tussenpersoon evenals operaties van import en export in brede zin (zoals buitenlandse handel).

- Het beheren van bedrijven, ongeacht hun doel, de aankoop, het beheer en de ontwikkeling van octrooien, licenties en andere intellectuele rechten.

- Het uitoefenen van de functie van bestuurder of vereffenaar in andere bedrijven.

- Activiteiten van algemene bouwonderneming, renovatie, transformatie en constructie van gebouwen; het uitvoeren van alle installatiewerken en herstellingen van loodgieterij, elektriciteit, centrale verwarming, installatie van sanitair, plaatsen van uitgeruste keukens, plaatsen van afvoeren, hydraulische werken, grondwerken, drainage, plaatsen van kabels en diverse kanalisaties, opvoegwerken, thermische en akoestische isolatie, muur en vloer herbekleding, pleisterwerken, houtbewerking, timmerwerk en metalen, ontkleding en afbraak van gebouwen, het poetsen van ramen en kantoren, kleine kantoorwerken, voorgevels, diensten als tussenpersoon, onderaanneming; de installatie van decoratieve schoorstenen of andere ornamenten in marmer of steen; het plaatsen van sloten en ijzerwaren van het gebouw, het plaatsen van deuren in kunststof of plastiek, het leggen van parket en alle houten bekledingen; het vegen van schoorstenen; het plaatsen van elektrische signalisatietoestellen en alarmen; installatie van verwarmings- , air conditioning- en ventilatiesystemen; bouwen van stookolietanks, productie, installatie en beheer van stands en beurzen voor tentoonstellingen; onderhoud en poetsen van werktuigen.

- De import en export, de aankoop en verkoop, in groothandel en detailhandel, de vertegenwoordiging van alle artikelen verbonden aan de bouwsector.

- Het uitbaten van een atelier voor herstellingen van motorvoertuigen, van een atelier voor carrosserie, de import, de export, de aankoop en de verkoop van auto s, motoren, nieuw en tweedehands, alsook alle onderdelen en accessoires verbonden aan de automobielsector in de ruimste zin van het woord.

- Het uitbaten van een car-wash op basis van water en stoom, de verkoop van dranken en diverse hapjes.

- De aankoop, de verkoop, de ruil, de onderverdeling, het uitbaten, de huur en pacht van ieder bebouwd of onbebouwd onroerend goed. Zo ook alle handelingen betreffende de promotie van immobiliën, het uitoefenen van het beheer over goederen, van handelaar, activiteiten beoefenen van immobiliënkantoor, als tussenpersoon optreden in alle handelingen betreffende immobiliën zoals de verkoop, de verhuur, activiteiten van de syndicus (beheer van onroerende goederen), het nemen en teruggeven van een handelszaak. Het kan haar faciliteiten en exploitaties verhuren of gedeeltelijk of volledig in beheer geven aan derden. Ze mag ook alle handelingen stellen betreffende de verkrijging en de toewijzing van rechten in onroerende goederen zoals het vruchtgebruik, de blote eigendom, het opstalrecht...

- Het nationale en internationale wegvervoer van goederen en het leveren van express koerierdiensten.

- De installatie, de uitbating en het beheer in hotelzaken, frituren, snack-bars, sandwicheries, pizzerias, gebruikersruimten, bars, dranklocaties, cafés, tavernes, privé clubs, traiteurzaken, restaurant en onthaal, in de ruimste zin van het woord alsook de boekhandels, zaak in stripverhalen en beeldjes, algemene voedingswinkel.

De organisatie van sportweddenschappen, exploitaties van spelen, automatisch of niet, met of zonder geldgewin en eventueel via internet alsook het overbrengen van de financiën van de weddenschappen. Het beheren en uitbaten van een agentschap voor spelen en weddenschappen. Het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

organiseren van Bingo- amusement- kansspelen. De aankoop, verkoop, leasing, verhuur, uitbating of productie van alle spelapparaten.

- De activiteiten van bewaking met als doel om aan derden op een permanente of occasionele manier diensten aan te bieden van: bewaking en bescherming van roerende of onroerende goederen; bescherming van personen, bewaking en bescherming van transport van goederen; beheer van alarmcentrales; diensten als concierge, bewaking en controle van personen in het kader van het bewaren van de veiligheid in openbare of niet openbare plaatsen; realisatie van bevindingen met betrekking uitsluitend tot de onmiddellijk merkbare situatie van een goed zich bevindend op een openbare plaats op order van de bevoegde autoriteit of van de houder van een openbare concessie; begeleiding groepen van personen met het oog op de veiligheid op de weg.

De vennootschap is eveneens gerechtigd alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden. Artikel 9. Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerders benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Artikel 10. Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Artikel 11. Vergoeding

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Artikel 13. Zitting en bijeenroeping

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet de zaakvoerder een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerder zal de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

aan de zaakvoerder en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan

de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen

worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Artikel 14. Verdaging

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan door de zaakvoerders tijdens de zitting

worden verdaagd met drie weken. Deze verdaging annuleert elke genomen beslissing. De tweede

vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en beslist definitief.

Artikel 15. Schriftelijke algemene vergadering

§1. De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

§2. Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing 20 dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste twintig dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen twintig dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet de zaakvoerder de algemene vergadering bijeenroepen.

§3. Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

§4. Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen vóór een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vóór die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

Indien er een commissaris is benoemd, moeten alle beslissingen van de algemene vergadering die bij schriftelijke procedure worden genomen, hem meegedeeld worden.

Artikel 16. Zittingen  processen-verbaal

§ 1. De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of, bij gebrek daaraan, door de aanwezige vennoot die de meeste aandelen bezit en, in geval van pariteit, door de oudste. De voorzitter zal een secretaris aanduiden die niet noodzakelijk vennoot moet zijn.

§ 2. De notulen van de algemene vergadering of van de enige vennoot worden neergelegd in een register dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel. Zij worden ondertekend door de voorzitter van de zitting en door de aanwezige vennoten die erom vragen. De uitgiften, afschriften of uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

Artikel 17. Beraadslagingen

§ 1. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

§ 2. Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

§ 3. Behalve in de door de wet bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering beslissen welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en bij absolute meerderheid van stemmen.

§ 4. In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

Artikel 18. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stelt de zaakvoerder een inventaris en de jaarrekening op waarvan hij, na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt, overeenkomstig de wet.

Artikel 19. Bestemming van de winst  réserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de

wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Artikel 20. Ontbinding

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of : van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging. Artikel 21. Vereffenaars

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of merdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

Artikel 22. Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

De comparanten nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en

wordt afgesloten op 31 december 2014.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in het jaar 2015.

2. Benoeming van zaakvoerder(s)

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Worden benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor een onbepaalde duur:

- Mevrouw POMARICO, Sabrina, voormeld, hier aanwezig en die aanvaardt.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

3. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de

comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

4. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds 1 oktober 2013 door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

5. Volmachten

BVBA ALL SEE, Dikke Beuklaan 26, bus 66 te 1090 Brussel, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Luik B - Vervolg

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van

de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te

ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van

het mandaat waarmee hij belast is.

Voor eensluidend uittreksel

Bijlagen : uitgifte van de akte  bankattest

Getekend Hugo MEERSMAN, notaris te Etterbeek

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 22.07.2016 16346-0498-015

Coordonnées
ESSEPI

Adresse
HENDRIK DRAPSSTRAAT 46 1853 STROMBEEK-BEVER

Code postal : 1853
Localité : Strombeek-Bever
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande