ETABLISSEMENTS BRONDEEL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ETABLISSEMENTS BRONDEEL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 403.428.047

Publication

23/07/2014
ÿþnr) In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffievan de akte



n~ergetegdfantvarlgen op

1 1 JULI 2014

ter griffie van d8rMderiandstaiige

reehthar>k van koophandc! Brussel

11

141 33

Benaming :

Etablissements Brondeel

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Industrietaan 16-20, 1740 Ternat

Ondernemingsnr : 0403.428.047

Voorwerp akte : Benoeming

Uittreksel uit het verslag van de gewone algemene vergadering van 16/06/2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge "De algemene vergadering bevestigt de benoeming van de NV Sadimat vertegenwoordigd door Dhr Paul; Haelterman ais bestuurder t.e.m. de gewone algemene vergadering van 2016 die de jaarrekeningen afgesloten op 31 december 2015 goedkeurt

De vergadering benoemt als bedrijfsrevisor de burgerlijke vennootschap C.V.B.A RSM InterAudit, Lozenberg 22, 1930 Zaventem, vertegenwoordigd door de Heren Bernard de Grand Ry en Mathieu Noël voor een periode van drie jaar t.e.m. de.algemene vergadering van 2017 die de jaarrekeningen afgesloten op 31 december 2016 goedkeurt."

Gedelegeerd bestuurder

Immobilière de restaurants et cafés

Paul Haelterman

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/11/2013
ÿþVoorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

l 5, na neerlegging ter griffie van de akte

- L

11111111111118011111

Benaming :

Etablissements Brondeel

Rechtsvorm : NV

Zetel : Industrielaan 16-20, 1740 Ternat

Ondernemingsnr : 0403.428.047

Voorwerp akte : Ontslag - Benoeming

Uittreksel uit het verslag van de gewone algemene vergadering van 4/11/2013

BRUSSEL

1 9 NOV 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge "De NV Fastobra vertegenwoordigd door Dhr Paul Haelterman neemt ontslag bestuurder van de vennootschap. op dag van vandaag als

De raad van bestuur beslist om de NV Sadimat vertegenwoordigd door Dhr Paul als bestuurderte.m, de volgende gewone algemene vergadering:" Haelterman te benoemen

Gedelegeerd bestuurder

Immobilière de restaurants et cafés

Paul Haelterman

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 18.06.2013 13188-0204-027
06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.06.2012, NGL 03.07.2012 12254-0209-028
03/02/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0403.428.047

Benaming

(voluit) : "ETABLISSEMENTS BRONDEEL"

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 1740 Ternat, Industrielaan, 16-20.

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - WIJZIGING BEPALINGEN INZAKE OVERDRACHT VAN AANDELEN - AANPASSING AARD AANDELEN - STATUTENWIJZIGING - VOLMACHT

"

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Koen DE PUYDT, notaris met standplaats te Asse, in? datum van drieëntwintig december tweeduizend en elf, "Geboekt: dertien bladen, geen verzendingen te Asse I,! op 27 december 2011, boek 5/634, blad 71, vak 12. Ontvangen: Vijfentwintig euro (¬ 25). De Ontvanger, (getekend) Ann Van Riet, Inspecteur.", blijkt dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de: naamloze vennootschap 'ETABLISSEMENTS BRONDEEL', met zetel te 1740 Ternat, Industrielaan 16-20.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Raphaël Rodenbach, te Anderlecht op éénendertig januari negentienhonderd drieëntwintig, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig februari daarna, onder nummer 1577.

Waarvan de statuten sindsdien verschillende keren werden gewijzigd en voor het laatst ingevolge de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Koen De Puydt te Asse op 20 september 2007,; bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 4 oktober 2007, onder nummer 07144207.

De vennootschap is ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0403.428.047 (Brussel).

Welke buitengewone algemene vergadering, geldig samengesteld, beslist heeft met algemeenheid van stemmen, hetgeen volgt:

EERSTE BESLUIT : WIJZIGING VAN DE REGELS INZAKE OVERDRACHT VAN AANDELEN

De vergadering beslist vooreerst om de wijze van overgang van aandelen zoals uitgewerkt in de huidige; statuten ingrijpend te wijzigen, dit zowel wat betreft de overgang van effecten bij leven, als bij overlijden enl zowel de overgang ten kostelozen titel, als ten bezwarende titel.

In dat verband wordt de bestaande tekst uitgewerkt in het huidig artikel tien van de statuten volledig vervangen door een nieuwe tekst, waarvan de inhoud wordt voorgelegd door externe juridische adviseurs vanl, comparanten met verzoek aan de notaris deze op te nemen in de huidige statuten, derwijze dat het huidig; artikel 10 voortaan zal luiden als volgt:

ARTIKEL TIEN : OVERDRACHT OF OVERGANG VAN EFFECTEN

1. Algemene bepalingen

1.1. De bepalingen van dit artikel zijn van toepassing op elke overdracht, zowel de vrijwillige als de: gedwongen, zowel ten bezwarende titel als ten kosteloze titel, zowel in vruchtgebruik als in blote eigendom of in volle eigendom, van aandelen, van warrants en, zo die er zijn, van converteerbare obligaties en in aandelen: terugbetaalbare obligaties, evenals van alle andere effecten, m.i.v. de gedematerialiseerde effecten, die recht: geven op de verkrijging of verwerving van aandelen (hierna zonder onderscheid en met inbegrip van de aandelen « de Effecten » genoemd) van de vennootschap.

1.2. Voor de toepassing van onderhavig artikel van deze statuten hebben de navolgende begrippen de daarachter vermelde betekenis;

"Overdracht(en)": elke verrichting die strekt tot een eigendomsoverdracht van Effecten of tot overdracht van een zakelijk recht op de Effecten, zelfs de gedeeltelijke of de toekomstige, in de meest brede zin van het woord: en o.m. bij wijze van de verkoop, schenking, inbreng of inbetalinggeving en zelfs de overdrachten bij middel van fusie(s) en splitsingen) en door openbare verkoop, hetzij vrijwillig, hetzij ingevolge een gerechtelijke beslissing: en met inbegrip van het bezwaren van een Effect met een pandrecht of een vruchtgebruik of met enig ander: zakelijk recht;

"Effectenhouder(s)", "Houders van Effecten" en "Houder(s)": de eigenaars van Effecten of eenieder dief

eigenaar is of houder is van, een of meer, zakelijke rechten betreffende Effecten. "

Ode laatste blz.- - -- - --

p van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

JII IIJI iII IIlI 1111111 HII I II

~iaosozza*

u

23 JAN. 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De onder huidig punt 1.2. en elders in onderhavig artikel van deze statuten gegeven definities gelden ook wanneer het betrokken begrip, dat steeds met een hoofdletter begint, in het enkelvoud wordt gebruikt en omgekeerd.

1.3. Op straffe van nietigheid, dienen alle kennisgevingen en mededelingen in uitvoering van huidig artikel van deze statuten te gebeuren bij aangetekend schrijven en de termijnen beginnen te lopen vanaf de verzendingsdatum die door de post is aangebracht op het ontvangstbewijs van de aangetekende zending. De kennisgevingen aan de Effectenhouders moeten gericht worden aan de woonplaats van de bestemmeling indien deze in België gelegen is en een afschrift van elke kennisgeving moet gelijktijdig aan de raad van bestuur worden gestuurd op het adres van de vennootschapzetel. De kennisgevingen aan de Houders van Effecten die geen gekende woonplaats hebben in België hebben en aan alle andere bestemmelingen moeten uitsluitend gericht worden aan het adres van de maatschappelijke zetel van de vennootschap bij ontstentenis van mededeling van een andere (gekozen) woonplaats in België.

1.4. De nietigheid, de vernietiging of het buiten beschouwing laten van een clausule van huidig artikel van deze statuten of van een deel daarvan heeft niet tot gevolg dat de overige clausules respectievelijk het resterend deel van die clausule ook nietig zijn, worden vernietigd, respectievelijk buiten beschouwing worden gelaten.

2. Overdracht onder levenden, ten bezwarende titel

2.1. Zonder afbreuk te doen aan de bepalingen vastgelegd in punt 2.2., zijn aan geen enkele beperking onderworpen de Overdrachten onder levenden en ten bezwarende titel van Effecten:

- onder de bestaande Houders van Effecten van dezelfde soort;

- tussen personen die rechtstreekse verwanten zijn.

2.2. Aile overige Overdrachten van Effecten onder levenden en ten bezwarende titel, alsook alle Overdrachten van Effecten onder levenden en ten bezwarende titel tussen echtgenoten, door eenieder die vooraf, in de hoedanigheid van ascendant, Effecten heeft verworven krachtens de bepalingen van punt 2.1. of punt 3.1. van onderhavig artikel van deze statuten, zijn onderworpen aan een recht van voorkoop ten voordele van de bestaande Effectenhouders en van de vennootschap en dit volgens de hierna vastgelegde voorwaarden:

2.2.1. Elke bestaande Houder van Effecten (de Kandidaat-Overlater) is gerechtigd over te gaan tot Overdracht van het geheel of een deel van zijn (rechten op) Effecten aan een derde, voor zover de Kandidaat-Overlater in het bezit is van (i) een bindende, oprechte en schriftelijke offerte uitgaande van de Derde om het geheel of een deel van de Effecten (de "Betrokken Effecten") of van de daarop rustende rechten van de Kandidaat-Overlater te verwerven en van (ii) afdoende bankwaarborgen verschaft voor rekening van de Derde en die de betaling garanderen door de Derde van alle sommen die hij, als gevolg van zijn aanbod, verschuldigd kan zijn zowel aan de Kandidaat-Overlater als aan de overige Effectenhouders en aan de vennootschap.

In zijn offerte moet de Derde tevens de verbintenis aangaan de Effecten van de overige Houders van Effecten van dezelfde soorten) als de Betrokken Effecten (de "Overige Effectenhouder(s)") te verwerven tegen dezelfde prijs en onder dezelfde voorwaarden als deze die gelden voor de (rechten op de) Betrokken Effecten en voor zover de Overige Effectenhouder(s) zich bereid verklaren een deel of het geheel van hun Effecten aan de Derde over te dragen. Deze verbintenis slaat op de Effecten die behoren tot dezelfde soort(en) als de Betrokken Effecten en wordt verstrekt ten gunste van de Houders van Effecten van die soort(en).

Het aanbod van de Derde moet minstens gedurende honderdtwintig (120) dagen onherroepelijk bindend zijn.

2.2.2. Binnen de tien (10) dagen na ontvangst van de offerte van de Derde, is de Kandidaat-Overlater verplicht hiervan een afschrift aan de Overige Effectenhouders maar ook aan alle aandeelhouders over te maken (voor zover dit laatste niet al verplicht is omdat de aandelen ressorteren onder het bod), samen met zijn eigen aanbod om de Betrokken Effecten of de daarop betrekking hebbende rechten waarvan de Overdracht wordt beoogd aan de vennootschap en aan de Overige Effectenhouders over te dragen in verhouding tot het aantal Effecten van dezelfde soort(en) waarvan zij Houders zijn of, in voorkomend geval, waarop zij een zakelijk recht hebben dat ressorteert onder de rechten waarvan de Overdracht wordt beoogd. Voor de berekening van die verhouding wordt geen rekening gehouden rekening met de (over te dragen rechten die rusten op de) Betrokken Effecten. De Kandidaat-Overlater is eveneens verplicht om gelijktijdig aan de Overige Effectenhouders een afschrift over te maken van de bankwaarborgen die in opdracht van de Derde werden verstrekt conform punt 2.2.1 van onderhavig artikel van deze statuten.

2.2.3. Binnen de dertig (30) dagen te rekenen vanaf de kennisgeving van het aanbod door de Kandidaat-Overlater, laten de Overige Effectenhouders van elk van de betrokken soort(en) Effecten aan de Kandidaat-Overlater schriftelijk weten of zij bereid zijn de (rechten op de) Betrokken Effecten te verwerven.

De Overige Effectenhouders oefenen hun voorkooprecht uit in verhouding tot hun aandeel in (de rechten op) Effecten van dezelfde soort, zonder dat daarbij rekening wordt gehouden met de Betrokken Effecten. Binnen elke soort Effecten die valt onder de Betrokken Effecten, kan het recht van voorkoop zonder beperking tussen de Overige Effectenhouders worden overgedragen.

2.2.4. De gehele of gedeeltelijke niet-uitoefening van het voorkooprecht door een Overige Effectenhouder doet dit van de andere Houders van hetzelfde soort Effecten of, in voorkomend geval, van de andere Houders van dezelfde zakelijke rechten op die soort(en) Effecten, toenemen gedurende een nieuwe termijn van veertien (14) dagen en nog steeds in verhouding tot het aantal Effecten van de betrokken soort(en) waarvan zij al Houder waren of, in voorkomend geval, waarop zij een zakelijk recht hebben dat ressorteert onder de rechten waarvan de Overdracht wordt beoogd en nog steeds zonder rekening te houden met de (over te dragen rechten die rusten op de) Betrokken Effecten. Dit nieuw voorkooprecht kan op zijn beurt tussen de Overige Effectenhouders van hetzelfde soort (rechten op dezelfde soorten) Effecten onbeperkt worden overgedragen. Als na de aldus toegepaste verdeling van de (rechten op de) Betrokken Effecten nog een aantal onder hen overblijven, omdat ze niet gelijk kunnen verdeeld, vindt er een loting plaats waarbij die resterende (rechten op

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

de) betrokken Effecten worden toebedeeld onder de (nog) geïnteresseerde begunstigden van het voorkooprecht. Deze loting vindt plaats onder toezicht van de raad van bestuur om 10 uur, op de zetel van de vennootschap, de 3de dag volgend op het verstrijken van de termijn voorzien voor de in deze bepaling bedoelde voorkoopronde.

2.2.5. Indien, na het verstrijken van de hierboven omschreven procedure van voorkoop, blijkt dat het voorkooprecht niet werd uitgeoefend voor alle door de Kandidaat-Overlater aangeboden (rechten op) Effecten en rekening houdend met het dreigend ernstig nadeel dat voor de vennootschap kan voortvloeien uit het toetreden van nieuwe aandeelhouders of uit een geschil met betrekking tot deze Effecten of in verband met de controle van de vennootschap, kunnen de (rechten op) Effecten waarvoor het voorkooprecht niet of niet geldig werd uitgeoefend door de vennootschap worden verworven, doch zonder afbreuk te doen aan de rechten van de overige Houders en ook zonder nadeel voor de rechten die, ais gevolg van hun recht van voorkoop, de Overige Effectenhouders al verworven hebben. Dit recht, moet door de vennootschap worden uitgeoefend binnen de veertien (14) dagen te rekenen vanaf het verstrijken van de termijn (eventueel verlengd met de 3 dagen voorzien voor de loting), voorbehouden aan de tweede ronde van de procedure van voorkoop, voorzien onder punt 2.2.4. van onderhavig artikel van deze statuten.

2.2.6. Voor dezelfde redenen als deze die onder punt 2.2.5. worden opgesomd, is de vennootschap eveneens gerechtigd (rechten op) haar eigen Effecten te verwerven telkens de Kandidaat-Overlater eigenaar is van en/of Houder is van (zakelijke rechten op) 25% (vijfentwintig procent) of meer van de Effecten van eenzelfde soort of van het totaal der Effecten van de vennootschap en dit ongeacht het aantal Effecten waarop de beoogde Overdracht slaat. De machtiging die aan de vennootschap wordt verleend om (rechten op) haar eigen Effecten te verwerven, rekening houdend met het aanbod van een Kandidaat-Overlater die de bedoelde 25% bereikt of overschrijdt, blijft bestaan voor alle volgende Overdrachten door dezelfde Kandidaat-Overlater of door zijn rechthebbende(n) ongeacht de vastgelegde grens van 25% niet meer wordt bereikt in hoofde van de Kandidaat-Overlater of van zijn rechthebbende(n) op het ogenblik van één van die volgende Overdrachten. De inkoop conform huidig punt 2.2.6. kan in eenmaal of in meerdere keren en in alle stadia van de voorkoopprocedure worden uitgeoefend. De beslissing tot inkoop, genomen conform punt 2.2.6., heeft voorrang en vernietigd, in voorkomend geval verhoudingsgewijs, de voorkooprechten die reeds werden uitgeoefend en in dat geval wordt de voorkoopprocedure verder gezet voor het eventueel nog overblijvend saldo van de Betrokken Effecten.

2.2.7. De machtiging die krachtens de punten 2.2.5. en 2.2.6. evenals door het punt 3.2.1. van huidig artikel aan de vennootschap wordt verleend om tot verwerving van (rechten op) haar eigen Effecten over te gaan zonder voorafgaand besluit van de algemene vergadering, wanneer dit noodzakelijk is ter voorkoming van een dreigend ernstig nadeel voor de vennootschap, is slechts geldig voor een duur van drie (3) jaar vanaf de wijziging van de statuten; deze machtiging kan met een zelfde duur worden verlengd door een beslissing van de algemene vergadering, genomen met inachtneming van de in artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen bepaalde voorschriften inzake quorum en meerderheid.

2.2.8. Bij het verstrijken van de hierboven omschreven procedure van voorkoop brengt de Kandidaat-Overlater de vennootschap en de Overige Effectenhouders die hun recht van voorkoop hebben uitgeoefend en voor zover nodig de overige aandeelhouders, op de hoogte van de toewijzing van de (rechten op de) Effecten.

2.3.1. Indien, na het verstrijken van de procedure van voorkoop, hetzij na 30, 45 of 60 dagen naargelang er 1, 2 of 3 voorkoop rondes zijn (en eventueel verlengd met de 3 dagen voorzien voor de loting krachtens punt 2.2.4.), blijkt dat het aantal Effecten waarvoor het voorkooprecht werd uitgeoefend, lager ligt dan het aantal Betrokken Effecten en het saldo niet door de vennootschap wordt verworven, wordt beschouwd dat de offerte van de Kandidaat-Overlater in zijn geheel wordt geweigerd en kan de Kandidaat-Overlater het bod van de Derde aanvaarden en hem de (rechten op de) Betrokken Effecten overdragen doch met uitzondering van (de rechten op) de Effecten die door de vennootschap werden verworven maar zonder nadeel aan het recht van de vennootschap om, geheel of gedeeltelijk, afstand te doen van haar inkoop binnen de acht (8) dagen volgend op de kennisgeving door de Kandidaat-Overlater van de aanvaarding van het aanbod van de Derde conform punt 2.3.2. van onderhavig artikel van deze statuten

2.3.2. De Kandidaat-Overlater is verplicht de Overige Effectenhouders  en voor zover nodig de overige aandeelhouders  en de vennootschap per aangetekend schrijven onmiddellijk in kennis stellen van de aanvaarding van het bod van de Derde.

2.3.3. Indien het bod van de Derde aanvaard is, zijn de Overige Effectenhouders en de vennootschap gerechtigd te eisen dat de Derde eveneens het geheel of een deel van hun (rechten op de) Effecten, van de in de Overdracht betrokken soort(en), koopt en dit tegen dezelfde voorwaarden als vervat in het aanbod van de Derde. De Overige Effectenhouders beschikken over een termijn van dertig (30) dagen te rekenen vanaf het ontvangen van de kennisgeving van de aanvaarding, om hun volgrecht uit te oefenen. Op straffe van verval, moet de uitoefening van het in huidig punt voorzien volgrecht geschieden per aangetekend schrijven, verzonden aan de Kandidaat-Overlater en aan de Derde, vôôr het verstrijken van de hierboven vastgelegde termijn van dertig (3D) dagen.

2.4. Behoudens indien afwijkende voorwaarden werden overeengekomen tussen de Kandidaat-Overlater en de Overige Effectenhouders (en/of de vennootschap), is de Overdracht van de Betrokken Effecten, aan de Overige Effectenhouders en aan de vennootschap conform punt 2.2. van onderhavig artikel van deze statuten en van de Effecten waarvoor het volgrecht werd uitgeoefend, onderworpen aan de volgende voorwaarden:

(a) Overdrachtprijs

1.De prijs van de Overdracht is gelijk aan de prijs die in het aanbod van de Derde werd opgenomen. Niettemin, indien de Betrokken Effecten worden toegekend aan een Overige Effectenhouder in uitvoering van de uitoefening van zijn recht van voorkoop of in het gevat zij door de vennootschap worden verworven, wordt de overdrachtprijs per Effect bepaald op basis van het totaal bedrag van de activa van de vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

.

verminderd met het totaal bedrag van de schulden en van de voorzieningen van de vennootschap, zoals deze uit de laatste goedgekeurde jaarrekening blijken en de op de vennootschap rustende fiscale latenties afgetrokken en het aldus bekomen bedrag wordt vervolgens gedeeld door het totaal aantal Effecten.

2. In afwijking van het bepaalde in punt 2.4. (a)1., kan de overdrachtprijs, verschuldigd als gevolg van de uitoefening van het recht van voorkoop of verschuldigd door de vennootschap n.a.v. de inkoop van (rechten op) haar eigen Effecten, nooit meer bedragen dan de prijs die, om de drie (3) jaar, wordt vastgelegd door de gewone algemene vergadering van de aandeelhouders. De algemene vergadering beslist op grand van een waardering die, in opdracht van de raad van bestuur, door een bedrijfsrevisor wordt opgemaakt conform de gebruikelijke waarderingsmethodes. In zijn verslag moet de aangestelde bedrijfsrevisor een minimum- en een maximumprijs per Effect en voor zover toepasselijk voor elk soort Effect vastleggen. De door de algemene vergadering bepaalde prijs kan nooit meer dan 10% onder de door de bedrijfsrevisor vastgelegde minimumprijs liggen noch meer dan 10% boven de aldus vastgelegde maximumprijs liggen. In geval, na verloop van een periode van (drie) 3 jaren, de algemene vergadering geen nieuwe overdrachtprijs vastlegt blijft de oude prijs van toepassing en dit tot op de datum dat er een nieuwe prijs wordt goedgekeurd. In voorkomend geval wordt de oude prijs, te rekenen vanaf het verstrijken van de termijn van drie (3) jaren, elk jaar automatisch verhoogd ten belope van een percentage gelijk aan het rekenkundig gemiddelde (in voorkomend geval afgerond naar boven op het dichtstbijzijnd tiental basispunten) van de op de depositorekeningen (zogenaamde spaarrekeningen) voor particuliere beleggers, op de statutaire datum van de gewone algemene vergadering, bij de drie grootste banken naar Belgisch recht (op basis van het balanstotaal dat blijkt uit hun laatste goedgekeurde jaarrekening) toepasselijke intrestpercentages (aangroeipremie en getrouwheidspremie uitgesloten).

3. In geval van Overdracht van andere zakelijke rechten dan het eigendomsrecht of van andere Effecten dan aandelen of in geval de prijs anders dan in geld wordt betaald blijven de conform punten 2.4. (a) 1 en 2.4. (a) 2. van huidig artikel vastgelegde prijzen en waarderingsmethodes van toepassing maar het resultaat wordt, voor zover van toepassing, naar beneden aangepast. Indien er geen overeenstemming wordt bereikt, over het al dan niet toepassen van die vermindering of betreffende de hoegrootheid van die vermindering, zal die aanpassing worden bepaald door een deskundige die in gemeenschappelijk overleg wordt benoemd en waarvan de beslissing bindend is voor partijen. Indien de partijen het niet eens worden omtrent de deskundige, wordt de deskundige op verzoek van de meest gerede partij aangesteld door de Voorzitter van de Rechtbank van eerste aanleg van de plaats van de maatschappelijke zetel van vennootschap. De deskundige dient zijn opdracht te volbrengen binnen de dertig (30) dagen na zijn aanstelling.

De kosten van de deskundige worden door de Kandidaat-Overlater gedragen.

4. De volledige overdrachtprijs moet worden betaald op de datum van de Overdracht aan de Overdrager en/of aan de vennootschap door afgifte van gecertificeerde cheques en dit tegen de Overdracht van de (rechten op de) Effecten, vrij en onbelast.

(b) Uitvoering

De Overdracht vindt plaats om 10 uur, op de zetel van de vennootschap, de 7de dag volgend op het

verstrijken van de procedure van voorkoop, m.i.v. de termijn voorzien voor de inkoop door de vennootschap.

(c) Ontslag

Op het tijdstip van de Overdracht zal de Kandidaat-Overlater, indien hij het geheel van zijn (rechten op) Effecten heeft overgedragen, zijn ontslag als bestuurder en deze van zijn gebeurlijke vertegenwoordigers binnen de raad van bestuur van de vennootschap bewerkstelligen.

(d) Boetebeding

In geval van Overdracht van Effecten met miskenning van om het even welke bepaling van punt 2 van onderhavig artikel van deze statuten, zal de inbreukmakende Effectenhouder of zijn inbreukmakende rechthebbende(n) aan de Overige Effectenhouders, onverminderd het recht van laatstgenoemden terzake volledige schadevergoeding en/of de vernietiging van de Overdracht te vorderen, van rechtswege en zonder ingebrekestelling een forfaitaire schadevergoeding verschuldigd zijn gelijk aan vijftien procent van de overdrachtprijs of van de prijs bepaald overeenkomstig punt 2.4. (a) 2 van onderhavig artikel van deze statuten, in het geval deze laatste meer zou bedragen dan de overdrachtprijs. De aldus verschuldigde forfaitaire schadevergoeding zal, met uitzondering van de inbreukmakende Effectenhouder en zijn inbreukmakende rechthebbende(n), worden verdeeld tussen de Houders van de (rechten op de) soorten Effecten die wederrechtelijk werden overdragen en in verhouding tot het aantal Effecten van de betrokken soort(en) waarvan zij eigenaar zijn of waarop zij dezelfde rechten als de overgedragen rechten bezitten.

3) Overdrachten onder levenden en ten kosteloze titel

3.1. Onverminderd het bepaalde onder punt 3.2., zijn aan geen enkele beperking onderworpen de Overdrachten, onder levenden en ten kosteloze titel, van Effecten:

- onder de bestaande Houders van Effecten van dezelfde soort;

- tussen personen die rechtstreekse verwanten zijn.

3.2. Alle overige Overdrachten van Effecten onder levenden en ten kosteloze titel, alsook alle Overdrachten van Effecten onder levenden en ten kosteloze titel tussen echtgenoten, door eenieder die vooraf, in de hoedanigheid van ascendant, Effecten heeft verworven krachtens de bepalingen van punt 2.1. of punt 3.1. van onderhavig artikel van deze statuten, zijn onderworpen aan een recht van voorkoop ten voordele van de bestaande Effectenhouders en van de vennootschap en dit volgens de hierna vastgelegde voorwaarden:

3.2.1. Elke Effectenhouder die (rechten op) Effecten onder levenden en ten kosteloze titel wenst over te dragen (hierna de "Overlater" genoemd), is verplicht de (rechten op) de Effecten waarvan de kosteloze Overdracht wordt beoogd (hierna eveneens de "Betrokken Effecten" genoemd) aan de Overige Effectenhouders van (dezelfde rechten op) dezelfde soorten) Effecten aan te bieden. Daartoe is de Overlater verplicht aan de raad van bestuur, samen met zijn voornemen, de identiteit van de begunstigde(n) en het aantal (rechten op) Betrokken Effecten waarop de beoogde kosteloze Overdracht slaat mee te delen. Binnen de tien (10) dagen na

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

"

deze kennisgeving maakt de Overlater aan de Overige Effectenhouders een bindende en gedurende minstens honderdtwintig (120) dagen onherroepelijke offerte over om hen en de vennootschap de (rechten op de) Betrokken Effecten over te dragen. Behoudens wat betreft de bepaling van de prijs verloopt de procedure van voorkoop vervolgens op dezelfde wijze als de procedure omschreven in punten 2.2.3. tot 2.2.8. van huidig artikel van deze statuten, m.i.v. het verlenen aan de vennootschap, voor een hemieuwbaar termijn van drie (3) jaar vanaf de wijziging van de statuten, van de machtiging om in voorkomend geval over te gaan tot verwerving van de (rechten op de) Betrokken Effecten, zonder voorafgaand besluit van de algemene vergadering conform punten 2.2.5. en 2.2.6. van onderhavig artikel van de statuten.

3.2.2. De prijs waarvoor het voorkooprecht of de verwerving door de vennootschap  naar aanleiding van een beoogde kosteloze Overdracht van Effecten  zal uitgeoefend worden, zal steeds bepaald worden door een deskundige die bij gemeenschappelijk overleg tussen de Overlater, enerzijds, en de Overige Effectenhouders die titularis zijn van het recht van voorkoop (of de vennootschap), anderzijds, wordt aangewezen. De overdrachtprijs kan echter nooit meer bedragen dan de prijs vastgelegd door de algemene vergadering van de aandeelhouders conform punt 2.4.(a) 2. van onderhavig artikel van de statuten en eventueel aangepast, zoals aldaar bepaald, bij gebreke aan een nieuwe beslissing na verloop van een periode van 3 jaren. De deskundige dient de prijs binnen de dertig dagen na zijn aanstelling te bepalen. De deskundige bepaalt de prijs op grond van de intrinsieke waarde omschreven als volgt : het eigen vermogen van de vennootschap, zoals dat uit de laatste goedgekeurde balans blijkt, vermeerderd met de stille reserves en de op de vennootschap rustende fiscale latenties afgetrokken. Voor deze berekening zijn "stille reserveti, de meerwaarde(n) van activa boven de waarde(n) waarvoor deze op de balans staan. Om die meerwaarde te bepalen inzake de onroerende goederen en onroerende rechten die behoren toi het vermogen van de vennootschap, wordt de geactualiseerde koopwaarde (ook "venale waarden genoemd) van de betrokken onroerende goederen en onroerende rechten gehanteerd. Deze geactualiseerde koopwaarde van onroerende goederen en rechten wordt vastgesteld door een erkende schatter van onroerende goederen, aan te duiden door de deskundige.

De prijsvermindering, zoals voorzien door het bepaalde in punt 2.4.(a) 3. van huidig artikel van de statuten, wordt door de deskundige toegepast en berekend in geval de Overdracht betrekking op andere zakelijke rechten dan het eigendomsrecht of slaat op andere Effecten dan aandelen.

Bij gebreke aan akkoord over de deskundige, zal de Voorzitter van de Rechtbank van eerste aanleg die bevoegd is volgens de plaats van de maatschappelijke zetel van de vennootschap, uitspraak doende op verzoek van de meest gerede partij, een deskundige aanstellen.

De kosten van de deskundige en in voorkomend geval, van de schatter worden gedragen door de Overlater. 3.2.3. De Overdracht vindt plaats om 10 uur, op de zetel van de vennootschap de 7de dag volgend op de aanvaarding van het aanbod van de Overlater door de Overige Effectenhouders (en/of de vennootschap).

De volledige overdrachtprijs moet worden betaald op de datum van de Overdracht door afgifte van gecertificeerde cheques en dit tegen de Overdracht van de bij die verrichting betrokken (rechten op) Effecten, vrij en onbelast.

3.3. Indien na verloop van de hierboven beschreven procedure blijkt dat het voorkooprecht niet werd uitgeoefend voor alle door de Overlater aangeboden (rechten op) Effecten en het saldo niet door de vennootschap wordt verworven, is de Overlater gerechtigd alle (rechten op) Effecten waarvan de Overdracht oorspronkelijk werd vooropgesteld kosteloos over te dragen aan de door hem aangewezen begunstigde(n), doch met uitzondering van de (rechten op) Effecten die door de vennootschap werden verworven maar zonder nadeel aan het recht van de vennootschap om, geheel of gedeeltekijk, afstand te doen van haar inkoop binnen een termijn van acht dagen te rekenen vanaf de kennisgeving bedoeld in punt 3.4. van huidig artikel van de statuten.

3.4. De Overlater is verplicht de Overige Effectenhouders  en voor zover nodig de overige aandeelhouders  en de vennootschap onmiddellijk per aangetekend schrijven in kennis stellen van de Overdracht, onder levenden en ten kosteloze titel, aan de door hem aangewezen begunstigde(n).

3.5. In geval van Overdracht van Effecten mei miskenning van om het even welke bepaling van punt 3 van onderhavig artikel van deze statuten, zal de inbreukmakende Effectenhouder of zijn inbreukmakende rechthebbende(n) aan de Overige Effectenhouders, onverminderd het recht van laatstgenoemden terzake volledige schadevergoeding en/of de vernietiging van de Overdracht te vorderen, van rechtswege en zonder ingebrekestelling een forfaitaire schadevergoeding verschuldigd zijn gelijk aan vijftien procent van de overdrachtprijs of van de prijs bepaald in overeenstemming met punt 3.2.2. van huidig artikel van deze statuten, in het geval deze laatste meer zou bedragen dan de overdrachiprijs. De aldus verschuldigde forfaitaire schadevergoeding zal, met uitzondering van de inbreukmakende Effectenhouder en zijn inbreukmakende rechthebbende(n), worden verdeeld tussen de Houders van de (rechten op de) soorten Effecten die wederrechtelijk worden overdragen en in verhouding tot het aantal Effecten van de betrokken soort(en) waarvan zij eigenaar zijn of waarop zij dezelfde rechten als de overgedragen rechten bezitten.

4) Overgang bij overlijden

4.1. Indien een Houder van (rechten op) Effecten overlijdt en voor zover die (rechten op) Effecten niet aan erfgenamen in rechte lijn worden toebedeeld, beschikken de overige Houders van (dezelfde rechten op) Effecten van dezelfde soort(en) (de Overige Effectenhouders) over een voorkooprecht m.b.t. alle (rechten op) Effecten (zonder mogelijkheid tot Overdracht van een deel ervan behoudens in geval de vennootschap het saldo verwerft), van de overleden Effectenhouder die niet aan erfgenamen in de rechte lijn worden toebedeeld. Dit voorkooprecht geldt in verhouding tot het aantal Effecten van de betrokken soort(en) die de Overige Effectenhouders bezitten of waarop zij rechten bezitten, doch zonder rekening te houden met de bij de overgang bij overlijden betrokken (rechten die rusten op de) Effecten, Zij dienen dit voorkooprecht uit te oefenen binnen de zestig (60) dagen volgend op het overlijden, door een kennisgeving gericht aan de rechthebbenden van de overleden Effectenhouder of aan één onder hen. Een afschrift van deze kennisgeving moet gelijktijdig

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

aan de vennootschap worden toegestuurd. Binnen elke soort Effecten die valt onder de Effecten die de overleden Effectenhouder toebehoorde, kan het recht van voorkoop zonder beperking tussen de Overige Effectenhouders worden overgedragen.

4.2. De gehele of gedeeltelijke niet-uitoefening door een Effectenhouder van zijn voorkooprecht op de (rechten op de) Effecten die de overleden Effectenhouder toebehoorde, doet dit van de andere Effectenhouders van (dezelfde rechten op) dezelfde soort(en) Effecten toenemen, gedurende een nieuwe termijn van vijftien (15) dagen te rekenen vanaf het verstrijken van de termijn van zestig (60) dagen vastgelegd door punt 4.1. en nog steeds in verhouding tot het aantal (rechten op) Effecten van de betrokken soorten) waarvan die Effectenhouders reeds eigenaar zijn of waarop zij hetzelfde recht als een van de over te dragen rechten bezitten en nog steeds zonder rekening te houden met de Effecten die het voorwerp uitmaken van de procedure van voorkoop. Als na de aldus toegepaste verdeling van de Effecten van de overleden Effectenhouder nog een aantal (rechten op) Effecten overblijven omdat ze niet gelijk kunnen verdeeld, vindt er een loting plaats waarbij die resterende (rechten op) Effecten worden toegewezen onder de (nog) geinteresseerde begunstigde(n) van het voorkooprecht. Die loting vindt plaats onder toezicht van de raad van bestuur om 10 uur, op de zetel van de vennootschap, de 3de dag volgend op het verstrijken van de termijn voorzien voor de in deze bepaling bedoelde voorkoopronde.

4.3. Om dezelfde redenen als deze uiteengezet onder punt 2.2.5., indien na het verstrijken van de hierboven omschreven procedure blijkt dat het voorkooprecht niet werd uitgeoefend voor alle (rechten op) Effecten van de overleden Effectenhouder, kunnen de (rechten op) Effecten, waarvoor het voorkooprecht niet of niet geldig werd uitgeoefend, door de vennootschap worden verworven, doch zonder nadeel aan de rechten die, als gevolg van hun recht van voorkoop, de Overige Effectenhouders al verworven hebben. Dit recht moet door de vennootschap worden uitgeoefend binnen de veertien (14) dagen te rekenen vanaf het verstrijken van de termijn voorbehouden aan de tweede ronde van de procedure van voorkoop (eventueel verlengd met de drie (3) dagen voorzien voor de loting), zoals omschreven in punt 42.

4.4. Voor dezelfde redenen als deze die onder punt 2.2.5. worden opgesomd, is de vennootschap eveneens gerechtigd (rechten op) haar eigen Effecten te verwerven telkens de overleden Effectenhouder eigenaar was van en/of Houder was van (zakelijke rechten op) 25% (vijfentwintig procent) of meer van de Effecten van eenzelfde soort of van het totaal der Effecten van de vennootschap en dit ongeacht het aantal Effecten waarop de voorkoopprocedure als gevolg van het overlijden slaat. De inkoop conform huidig punt 4.4. kan in eenmaal of in meerdere keren en in aile stadia van de voorkoopprocedure worden uitgeoefend. Bij overlijden, geldt de machtiging die aan de vennootschap wordt verleend om, conform huidig punt 4.4. (rechten op) haar eigen Effecten te verwerven ook voor alle gevallen dat, door de overgang bij overlijden, een van de rechthebbenden  erfgenamen in rechte lijn uitgesloten  van de overleden Effectenhouder, als eigenaar of als Houder van (zakelijke rechten op) Effecten, een van de door huidig punt 4.4. vastgelegde 25% (vijfentwintig procent) grenzen bereikt. In afwijking van het bepaalde in punt 4.4. van huidig artikel van deze statuten heeft de beslissing tot inkoop, genomen conform onderhavig punt 4.4., voorrang en ze vernietigt, in voorkomend geval verhoudingsgewijs, de voorkooprechten die reeds werden uitgeoefend en in dat geval wordt de voorkoopprocedure verder gezet voor het eventueel nog overblijvend saldo van de door overlijden over te dragen Effecten.

4.5. De machtiging die, krachtens punten 4.3. en 4.4. van huidige bepaling, aan de vennootschap wordt verleend om tot verwerving van (rechten op) haar eigen Effecten over te gaan zonder voorafgaand besluit van de algemene vergadering, wanneer dit noodzakelijk is ter voorkoming van een dreigend ernstig nadeel voor de vennootschap, is slechts geldig voor een duur van drie (3) jaar vanaf de wijziging van de statuten; deze machtiging kan met een zelfde duur worden verlengd door een beslissing van de algemene vergadering, genomen met inachtneming van de in artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen bepaalde voorschriften inzake quorum en meerderheid.

4.6. Bij het verstrijken van de hierboven omschreven procedure van voorkoop brengen de rechthebbenden van de overleden Effectenhouder de vennootschap en de Effectenhouders die hun recht van voorkoop hebben uitgeoefend en voor zover nodig de overige aandeelhouder, op de hoogte van de toebedeling van de (rechten op de) Effecten van de overledene.

4.7. Indien, na het verstrijken van de procedure van voorkoop, hetzij na 60, 75 of 90 dagen naargelang er 1, 2 of 3 voorkoopronde zijn (en eventueel verlengd met de 3 dagen voorzien voor de loting krachtens punt 4.2.), blijkt dat het aantal Effecten waarvoor het voorkooprecht werd uitgeoefend, lager ligt dan het aantal door overlijden over te dragen Effecten en het saldo niet door de vennootschap werd verworven, worden de rechthebbenden van de overleden Effectenhouder van rechtswege aanzien als eigenaars van de (rechten op de) Betrokken Effecten doch met uitzondering van de (rechten op de) Effecten die door de vennootschap werden verworven maar zonder nadeel aan het recht van de vennootschap om, geheel of gedeeltekijk, afstand te doen van haar inkoop binnen de termijn van acht dagen volgend op de kennisgeving aan de vennootschap, conform punt 4.8. van huidig artikel van de statuten, door de betrokken rechthebbenden van de (rechten op de) Effecten die hen worden toegewezen.

4.8. De rechthebbenden van de overleden Effectenhouder zijn verplicht de vennootschap onmiddellijk per aangetekend schrijven in kennis stellen zodra zij, door de overgang bij overlijden en na beëindiging van de voorkoopprocedure en het verstrijken van het recht tot inkoop van vennootschap, de (rechten op de) Effecten van de overledene verkrijgen.

4.9. Behoudens indien afwijkende voorwaarden werden overeengekomen tussen de rechthebbenden van de overleden Effectenhouder en de Overige Effectenhouders (en/of de vennootschap) is de Overdracht van de (rechten op de) betrokken Effecten van de overleden Effectenhouder onderworpen aan de volgende voorwaarden:

(a) Overdrachtprijs

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

1. De prijs van de Overdracht wordt per Effect berekend in verhouding tot het totaal bedrag van de activa van de vennootschap verminderd met het totaal bedrag van de schulden en de voorzieningen van de vennootschap, zoals deze uit de laatste goedgekeurde balans blijken en de op de vennootschap rustende fiscale latenties afgetrokken. De overdrachtprijs kan echter nooit meer bedragen dan de prijs vastgelegd door de algemene vergadering van de aandeelhouders conform punt 2.4.(a)2. van onderhavig artikel van de statuten en eventueel aangepast, zoals aldaar bepaald, bij gebreke aan een nieuwe beslissing na verloop van een periode van drie (3) jaren.

Het bepaalde in punt 2.4.(a)3. van huidig artikel van de statuten wordt, voor zover toepasselijk, aangewend voor de prijsberekening in geval de Overdracht betrekking op andere zakelijke rechten dan het eigendomsrecht of slaat op andere Effecten dan aandelen.

(b) Uitvoering

1. De Overdracht vindt plaats om 10 uur, op de zetel van de vennootschap de 7de dag volgend op de kennisgeving bedoeld in punt 4.6. van onderhavig artikel van de statuten.

2. De volledige overdrachtprijs moet worden betaald op de datum van de Overdracht door afgifte van gecertificeerde cheques en dit tegen de Overdracht van de bij die verrichting Betrokken Effecten, vrij en onbelast.

(c) Boetebeding

In geval van Overdracht van Effecten door een rechthebbende met miskenning van om het even welke bepaling van punt 4 van onderhavig artikel van deze statuten, zal de inbreukmakende rechthebbende(n) aan de overige Effectenhouders, onverminderd het recht van laatstgenoemden terzake volledige schadevergoeding en/of de vernietiging van de Overdracht te vorderen, van rechtswege en zonder ingebrekestelling een forfaitaire schadevergoeding verschuldigd zijn gelijk aan vijftien procent van de overdrachtprijs of van de prijs bepaald in overeenstemming met punt 3.2.1. van huidig artikel van deze statuten, in het geval deze laatste meer zou bedragen dan de overdrachtprijs. De aldus verschuldigde forfaitaire schadevergoeding zal, met uitzondering van de inbreukmakende rechthebbende(n), worden verdeeld tussen de Houders van de (rechten op de) soorten Effecten die wederrechtelijk worden overdragen en in verhouding tot het aantal Effecten van de betrokken soort(en) waarvan zij eigenaar zijn of waarop zij dezelfde rechten als de overgedragen rechten bezitten.

5) Opschorting van het stemrecht

Een Overdracht die plaatsvindt in strijd met huidig artikel van de statuten is niet aan de vennootschap tegenstelbaar en het stemrecht van de Effecten waarvan de Overdracht wegens strijdigheid niet de statuten wordt betwist, alsook het stemrecht op alle Effecten die als gevolg van die Overdracht werden verkregen, wordt van rechtswege en zonder voorafgaande ingebrekestelling opgeschort. De opschorting van het stemrecht neemt een aanvang zodra de betwisting ter kennis wordt gebracht van de vennootschap of de vennootschap de overtreding vaststelt. Die opschorting treedt niet in werking indien en zolang de betrokken partijen in gemeen overleg een persoon aanduiden om hen te vertegenwoordigen op de algemene vergaderingen met het oog op de uitoefening van die stemrechten. De opschorting vervalt van rechtswege 40 dagen nadat zij een aanvang heeft genomen, in het geval, binnen die termijn van 40 dagen, er tot beslechting van het geschil geen gerechtelijke procedure ten gronde wordt ingesteld en de zaak op de rol wordt gebracht,. Behoudens in het geval de opschorting vervalt wegens het laattijdig instellen van de vereiste gerechtelijke procedure, neemt de opschorting van het stemrecht slechts een einde na de kennisgeving aan de vennootschap van het schriftelijk akkoord van de betrokken partijen of van een voor eensluidend verklaard afschrift van een definitieve gerechtelijke beslissing betreffende de betwiste Overdracht, waartegen geen enkel rechtsmiddel  gewoon of buitengewoon  nog kan worden aangewend en die uitdrukkelijk het einde van de opschorting beveelt. Ten vroegste na het instellen van de procedure die vereist is om het vervallen van de opschorting te voorkomen en mits het bewijs wordt geleverd dat de opschorting van het stemrecht onverenigbaar is met het vennootschapsbelang, kan de vennootschap, alsook om het even welke Houder van (rechten op) Effecten die geen partij is in de gerechtelijke procedure waarvan het instellen vereist is om het vervallen van de opschorting te voorkomen, een procedure instellen strekkende tot aanstelling van een bestuurder ad hoc. Die eis moet worden ingeleid voor de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg van de plaats maatschappelijke zetel van de vennootschap en de aan te stellen bestuurder ad hoc kan in geen geval een Houder van (rechten op) Effecten zijn. Aan de aangestelde bestuurder ad hoc kan de algemene bevoegdheid worden verleend om de opgeschorte stemrechten uit te oefenen in het vennootschapsbelang ofwel zolang de opschorting loopt ofwel enkel met betrekking tot wel omschreven verrichtingen.

De kosten en honoraria van die bestuurder ad hoc zullen door de vennootschap worden voorgeschoten, maar zullen ten laste blijven van de partij(en) die in het ongelijk worden gesteld naar aanleiding van de gerechtelijke procedure die verplicht moeten worden ingeleid om het vervallen van de opschorting van het stemrecht te voorkomen."

TWEEDE BESLUIT : AANPASSING AARD VAN DE EFFECTEN

Teneinde te voldoen aan de wet van 14 december 2005 houdende de afschaffing van de effecten aan toonder, beslist de vergadering dat de aandelen van de vennootschap met onmiddellijke ingang worden omgezet in aandelen op naam.

Er zal daartoe een aandelenregister worden aangelegd voor de aandelen op naam, winstbewijzen, warrants en obligaties conform de bepalingen van artikel 463 en volgende van het Wetboek der Vennootschappen. Indien gewenst kan de raad van bestuur dit register aanhouden in elektronische vorm.

Alle houders van aandelen aan toonder zullen de omzetting van hun aandelen moeten vragen in effecten op naam, daartoe zullen zij zich dienen te richten tot de raad van bestuur die tegen afgifte van de toonderaandelen tot inschrijving in het aandelenregister van de vennootschap zal overgaan en desgevallend certificaten van aandelenbezit op naam zal kunnen afleveren als bewijs van eenieders aandelenbezit.

....

Met de meest

het . oog op dit alles ' . _. bevoegdheden,-én-

_'- ---_, _ -- ----.. _-'

j stukken kunnen tekenen mnverklaringen kunnen afleggen, welke hiertoe nuttig of noodzakelijk zijn, hierin begrepen he vervullen van aile formaliteiten nuttig of noodzakelijk bij het omzetten van de effecten aan toonder effecten op naam, het vernietigen van effecten aan toonder en het aanmaken van een aandelenregister, het uitreiken van alle certificaten van aandelenbezit alsook om deze omzetting tegenstelbaar te maken aan alle private en Openbare instanties.

'

DERDE BESLUIT : AANPASSING VAN DE STATUTEN

Teneindede statuten in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten, dientoveralwaor in de

_ statuten melding gemaakt wordt van aandelen of effecten aan toonder, deze bepalingen voortaan gelezen te 'wmndmno|000nde|onofo0entennpnaom. Behoudens de bovenvernielde statutenwijzigingvonvemangingvmndemd|edigeinhoudvonortiko|denvan' de statuten door een nieuwe tekst worden in het bijzonder nog volgende statutaire bepalingen aangepast: De tekst van artikel 8 wordt volledig geschrapt en vervangen door een volledig nieuw artikel dat luidt als volgt: "De aandelen en effecten zijn op naam

~ De eigendom van de aandelen op naam blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen,

winstbewijzen, en obligaties gemaakt conform de be |i artikel 463 en vol de van het

Wetboek der Vennootschappen. Van die inschrijving kunnen cartifioatmnworden afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke overdracht van aandelen op naam zal slechts effect ressorteren na de inschrijving ~

het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd getekend door de overdrager en deovernomor, of hun vertægenwmovÓiQoro, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuidvorderingen."

In artikel 29 wordt de tweede paragraaf volledig geschrapt. De eerste en derde paragraaf blijven behouden.

VIERDE BESLUIT: VOLMACHTEN.

De vergadering besluit volmacht te geven aan ieder der bestuurders voor de uitvoering van de genomen

besluiten en aan de werkende notaris voor de coördinatie van de statuten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- twee volmachten;

- een expeditie van de akte "buitengewone algemene vergadering', dd. 23.12.2011;

- de gecoördineerde tekst der Statuten.

Op de laatste biz.van Luik B vermelden : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

VQrso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-'behouden aan het Belgisch Staatsblad

14/09/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lIl 11I 11111 lI11 t1l t11 lt1 ll1 11 tim

*11138698

Benaming :

Etablissements Brondeel

Rechtsvorm : NV

Zetel : Industrielaan 16-20, 1740 Ternat

Ondememingsnr : 0403.428.047

Vo©nr,rer1r alge : Ontslag - Benoeming

Uittreksel uit het verslag van de gewone algemene vergadering van 20/06/2011 :

"De vergadering aanvaardt het ontslag als bestuurder en gedelegeerd bestuurder van de NV Haeldraim en benoemt als bestuurder en gedelegeerd bestuurder de NV Immobilière de restaurants et cafés vertegenwoordigd door Dhr Paul Haelterman voor de rest van de periode van 5 jaar t.e.m. de algemene vergadering van 2016 die de jaarrekeningen afgesloten op 31 december 2015 goedkeurt.

De vergadering benoemt als bedrijfsrevisor de burgerlijke vennootschap C.V.B.A RSM InterAudit, Lozenberg 22, 1930 Zaventem, vertegenwoordigd door de Heren Bernard de Grand Ry en Mathieu Noël voor een periode van drie jaar t.e.m. de algemene vergadering van 2014 die de jaarrekeningen afgesloten op 31 december 2013 goedkeurt."

Voor de gedelegeerde bestuurder

Paul Haelterman

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

aie« GruS`$oe

® ~~ ~ ~ ~~r~,~a ~~~

24/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.06.2011, NGL 21.06.2011 11189-0359-028
28/06/2010 : BL013948
18/06/2009 : BL013948
18/07/2008 : BL013948
27/06/2008 : BL013948
04/10/2007 : BL013948
03/04/2007 : BL013948
05/02/2007 : BL013948
31/03/2006 : BL013948
23/08/2005 : BL013948
21/03/2005 : BL013948
20/10/2004 : BL013948
19/07/2004 : BL013948
29/03/2004 : BL013948
26/07/2002 : BL013948
25/03/2002 : BL013948
15/02/2002 : BL013948
25/03/2000 : BL013948
26/02/2000 : BL013948
23/10/1999 : BL013948
08/04/1999 : BL013948
16/04/1998 : BL13948
21/08/1997 : BL13948
01/01/1997 : BL13948
05/03/1996 : BL13948
28/07/1993 : BL13948
01/01/1993 : BL13948
24/12/1992 : BL13948
01/01/1992 : BL13948
08/01/1991 : BL13948
13/01/1989 : BL13948
01/06/1988 : BL13948
01/01/1988 : BL13948
31/07/1987 : BL13948
01/01/1986 : BL13948
21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 15.06.2016 16184-0561-028

Coordonnées
ETABLISSEMENTS BRONDEEL

Adresse
INDUSTRIELAAN 16-20 1740 TERNAT

Code postal : 1740
Localité : TERNAT
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande