ETS CHRISTOF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ETS CHRISTOF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 556.850.967

Publication

29/07/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14306827*

Neergelegd

25-07-2014

Griffie

0556850967

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

ETS Christof

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte, verleden voor geassocieerd notaris Ingmar De Kegel, te Halle, op 24 juli 2014, neergelegd ter registratie, dat:

1. De heer Jamiolkowski, Krzysztof, geboren te Wysokie Mazowieckie (Polen), en zijn echtgenote,

2. Mevrouw Jamiolkowska, Justyna Edyta, geboren te Wysokie Mazowieckie (Polen), samen

wonende te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Carré Wittouck 36.

Een vennootschap hebben opgericht die de volgende statuten heeft aangenomen:

Artikel 1.- RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap is een commerciële vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming «ETS Christof».

Artikel 2.- ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Carré Wittouck 36.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het

bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

Artikel 3.- DOEL

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam en voor

eigen rekening als voor rekening van derden of in samenwerking met derden, zelf of door

tussenkomst van om het even welke natuurlijke of rechtspersoon:

a) aanneming van bouwwerken in het algemeen, het onderhoud en herstellingen van wegen en rioleringen, het leggen van kabels en diverse leidingen, het plaatsen van water- en gasleidingen, het plaatsen van verkeersborden, verkeerssignalisatie en het markeren van wegen, het plaatsen van steigers, het opvoegen en reinigen van gevels, het plaatsen van hekken en afsluitingen, de import en export.

b) alle aannemingswerken met betrekking tot het aanleggen van speeltuinen, sportpleinen, parken en tuinen.

c) het vegen en onderhouden van schoorstenen, het slopen van gebouwen en allerhande constructies, het bouwen, repareren en onderhouden van wegen, rioolwerken, grondwerken, aanleggen van terrassen, het waterdicht maken en het aanbrengen van afwerkingslagen van constructies door het aanbrengen van asfalt of bitumen, het onder dak brengen/droogleggen van constructies/gebouwen op andere wijze dan met asfalt of bitumen, het thermisch en akoestisch isoleren, het installeren van ventilatiesystemen, warmeluchtsystemen, airconditioning en industriële luchtleidingen, het plaatsen van bliksemafleiders, ijzerwerken, rolluiken en schrijnwerk in metaal, het vervaardigen van agglomeraten, cement en geprefabriceerde producten in cement en/of beton, het bekleden van niet-metalen meubelen, het bekleden/plaatsen van coatings van zwembaden.

d) algemene aannemingswerken, plaatsen van vloeren en tegels, verven, beton- en metselwerken, schrijn- en timmerwerken, stukadoors- en cementeren, het vervaardigen en plaatsen van houten deuren, parket, vloeren, rolluiken en ramen in metaal of hout, het vervaardigen van meubelen en

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Oprichting

Carré Wittouck 36

1600 Sint-Pieters-Leeuw

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

geheel of gedeeltelijk ingerichte keukens, en in het algemeen alle constructie-, timmer- of afwerkingswerken in hout.

e) het plaatsen van scheidingswanden en valse plafonds, het uitvoeren van gips- en gyprocwerken in het algemeen.

f) elektriciteits- en loodgieterijwerken.

g) de vennootschap heeft ook als doel om, voor eigen rekening, het uitvoeren van alle roerende en onroerende verrichtingen zoals:

- het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, afbreken, bewerken, exploiteren, verhuren en beheren van alle gebouwen, gemeubileerd of niet.

- het aankopen, verkopen, ruilen, valoriseren, verdelen, verkavelen, exploiteren, verhuren, in pacht geven van alle niet-bebouwde onroerende goederen.

Dit alles in de meest ruime zin.

Bovenstaande lijst is opsommend, maar zeker niet beperkend

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende (inclusief het ter beschikking stellen van activa (en dragen van erop betrekking hebbende kosten) aan zaakvoerders en/of werknemers als manier om hen te verlonen), financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met het doel van de vennootschap of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken of helpen uitbreiden, zowel in België als in het buitenland.

Zij mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of anderszins in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant doel.

De vennootschap mag zich borgstellen zowel voor haar eigen verbintenissen als voor verbintenissen van derden, onder meer door hypotheek te verlenen op haar goederen, met inbegrip van haar eigen handelsfonds, of door deze in pand te geven.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Artikel 5.- KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend achthonderdzestig euro (¬ 1.860,00) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/duizend achthonderd zestigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de heer Jamiolkowski Krzysztof, voornoemd sub 1., ten belope van duizend zevenhonderd zevenenzestig (1.767) aandelen, hetzij voor een bedrag van zeventienduizend zeshonderdzeventig euro (¬ 17.670,00), waarvan hij vijfduizend achthonderdnegentig euro (¬ 5.890,00) heeft volstort in geldspeciën; hij dient dus nog elfduizend zevenhonderdtachtig euro (¬ 11.780,00) te volstorten; - door mevrouw Jamiolkowska, Justyna, voornoemd sub 2., ten belope van drieënnegentig aandelen, hetzij voor een bedrag van negenhonderddertig euro (¬ 930,00) euro, waarvan zij driehonderd en tien euro (¬ 310,00) heeft volstort in geldspeciën; zij dient dus nog zeshonderdtwintig euro (¬ 620,00) te volstorten;

totaal: duizend achthonderdzestig (1.860) aandelen.

BANKATTEST

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij ING Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 23 juli 2014 afgeleverd bankattest, dat door de notaris in zijn dossier zal bewaard blijven.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is ten belope van één/derde.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro.

Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden de 15e december, om 18.00 uur.

Indien die dag een feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld. Artikel 12.- OPROEPINGEN

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, die zij niet bijwoonden, aan verzaken zich te beroepen op het ontbr­ken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 13.- TER BESCHIKKING STELLEN VAN STUKKEN

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Artikel 14.- VERTEGENWOORDIGING

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering van vennoten laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die tevens vennoot is. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 15. AANWEZIGHEIDSLIJST

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdra­gers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 25.- BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Artikel 26.- BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 27.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 29.- BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op 1 augustus en eindigt op 31 juli van het erop volgende jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 30.- WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

- de heer Jamiolkowski, Krzysztof, voornoemd, hier aanwezig en die verklaart zijn mandaat te aanvaarden en die eveneens verklaart dat niets zich hiertegen verzet.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen bekrachtigt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 juli 2015.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 15 december 2015.

OVERNAME VERBINTENISSEN

De verschijners verklaren bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 1 juni 2014.

Evenwel zal deze overname enkel gevolgen met zich meebrengen vanaf de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER EN KRUISPUNTBANK VAN ONDERNEMINGEN

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan de heer Ban Hadjali Choukri, te 1040 Brussel, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

- voor eensluidend analytisch uittreksel 

Tegelijk neergelegd: uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Dit uittreksel werd afgeleverd voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel ter vervulling van de wettelijke formaliteiten.

Staatsblad

Ingmar De Kegel, Geassocieerd notaris.

01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 31.07.2015, GGK 15.12.2015, NGL 25.01.2016 16027-0197-011

Coordonnées
ETS CHRISTOF

Adresse
CARRE WITTOUCK 36 1600 SINT-PIETERS-LEEUW

Code postal : 1600
Localité : SINT-PIETERS-LEEUW
Commune : SINT-PIETERS-LEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande