EVELINE VAN LAERE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EVELINE VAN LAERE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.751.637

Publication

14/07/2014
ÿþMod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Bs ch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter grifil

an, de,alste

im=i9elegdiontvangen o

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

181111N0111

Ondernemingsnr

Benaming (voluit): ROSARIO MARIA RENDE GRANATA BVBA (verkort) :

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel :1050 Elsene, Kroonlaan 316

(volledig adres)

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING

Tekst

w

z

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Frank MULLER, notaris te Steken; op 27 juni 2014, aangeboden ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de vennoten van de naamloze vennootschap "ROSARIO MARIA RENDE GRANATA BVBA", met maatschappelijke zetel te 1050 Elsene, Kroonlaan 316, hebbende het ondememingsnummer BE 0508.751.637. De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Vincke Jean te Bruxelles op 19 december 2012, bekendgemaakt iu de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 9 januari 2013 onder nummer 2013-01-09/0004993.

De vergadering gaat vervolgens over tot de behandeling van de agenda en neemt volgende besluiten met algemene stemmen:

Eerste beslissing

De vergadering beslist dat de benaming van de vennootschap, thans "ROSARIO MARIA RENDE GRANATA" wordt gewijzigd naar "EVELINE VAN LAERE",

De vergadering keurt de naamswijziging goed.

De vergadering beslist artikel 1 van de statuten ingevolge deze beslissing te vervangen door volgende tekst: "De vennootschap is opgericht als een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt EVELINE VAN LAERE De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de

oorden "burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "Bure Venn. onder de vorm van een BVBA" of "burg. BVBA 'Ç leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar etel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer"

Tweede bestissiqg

De vergadering beslist om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 3220 Kortrijk-Dutsel Sluisbeekstraat 2.

De vergadering beslist, in navolging van het hiervoor genomen besluit, om de statuten in het Nederlands op te maken en tot vervanging van artikel 2 van de statuten door volgende tekst:

"De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3220 Kortrijk-Dutsel, Sluisbeekstraat 2. Hi/ kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetali " 'ebied Brussel

2014

ter griffie van de Nederlandstallge

Peir4elte kaierfletndel Brussel

L

L

Op de laatste bl. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Luik B - vervob

Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, te doen

vaststellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen,

werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland."

Derde beslissing

A) Verslag

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag die opgesteld werd overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen en waarvan reeds sedert vijftien dagen kennis werd genomen.

In bijlage bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van het actief en het passief van de vennootschap afgesloten op 31 mei 2014.

Dit verslag blijft in bijlage aangehecht bij deze notulen om neergelegd te worden op de griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een afschrift van deze notulen.

B) Wijziging van het maatschappelijk doel

De vergadering beslist dat het maatschappelijk doel van de vennootschap wordt gewijzigd in het volgende;

"De vennootschap heeft als doel de uitoefening door de vennoot van een advocatenpraktijk en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat zoals het geven van onderwijscursussen en lezingen, het publiceren van artikels en boeken het optreden als scheidsrechter in arbitragegeschillen, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator alsook het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten; dit alles in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag hetzij alleen, hetzij in samenwerking met anderen, hetzij rechtstreeks hetzij onrechtstreeks zowel in binnen- als in buitenland alle andere handelingen stellen van welke aard ook en geen uitgezonderd die op welke wijze dan ook de uitoefening van het beroep van advocaat en van de andere bedrijvigheden die daarmee verband houden, kunnen bevorderen.

De vennootschap mag tevens roerende en onroerende goederen als investering verwerven en in dit verband alle daden van beheer en beschikking stellen. Zij mag alle burgerlijke, roerende en onroerende handelingen stellen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen. Deze opsomming is niet beperkend.

Bij de verwezenlijking Van het doel zal steeds moeten worden gehandeld met inachtneming van de regelen van de behoorlijke beroepsuitoefening, de deontologische regelen en reglementen aangenomen door de Orde van Advocaten, onder meer deze betreffende associaties en/of vennootschappen van advocaten, zowel door de Nationale Orde als desgevallend door de plaatselijke Orden."

Vierde beslissing

De vergadering neemt kennis van het voornemen van de vennootschap om het lopende boekjaar, lopende tot eenendertig december tweeduizend veertien te verlengen tot dertig september 2015. De vergadering keurt deze verlenging van het boekjaar goed.

De vergadering neemt kennis van het voornemen van de vennootschap om het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op één oktober van het jaar en af te sluiten op 30 september van het daaropvolgend jaar.

De vergadering keurt deze wijziging van het boekjaar goed en beslist artikel 30 van de statuten te schrappen en in de nieuwe statuten in artikel 16 de volgende tekst op te nemen:

1-let boekjaar begint op één oktober van het jaar en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.'

De vergadering keurt deze wijziging van het boekjaar goed.

Vijfde beslissing

De vergadering neemt kennis van het voornemen van de vennootschap om over te gaan tot de wijziging van de datum van de jaarlijkse algemene vergadering naar de laatste vrijdag van de maand maart om 20.00 uur en voor de eerstvolgende maal in tweeduizend zestien.

De vergadering keurt deze wijziging van datum van jaarlijkse algemene vergadering goed.

De vergadering beslist artikel 18 van de statuten te schrappen en in de nieuwe statuten in artikel 12 de volgende tekst op te nemen:

Bijlagen bij nef Belgisch Staatsblad - 14/07M14 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

"De jaarvergadering wordt gehouden elk jaar op de laatste vrijdag van de maand maart om 20.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits aile aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.'

Zesde beslisjg

De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag als zaakvoerder van de Heer RENDE GRANATA Rosario Maria, wonende te 1050 Elsene, Kroonlaan 316, met ingang vanaf 31 maart 2014.

Hem zal kwijting en decharge verleend worden van zijn bestuur op de eerstvolgende gewone algemene vergadering waarop de jaarrekening zal goedgekeurd worden.

De vergadering beslist Mevrouw VAN LAERE Eveline, voormeld, aan te stellen tot nieuwe zaakvoerder, met ingang van 1 april 2014.

Zij verklaart haar opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet. De opdracht geldt voor de duur van de vennootschap en neemt aanvang op heden.

Haar opdracht wordt vergoed tenzij de algemene vergadering daar anders over zou beslissen.

Voor zoveel als nodig, worden alle handelingen door de nieuwe zaakvoerder sinds 1 april 2014 tot op heden als zaakvoerder gesteld, bekrachtigd, zodat zij als regelraatig gesteld mogen worden beschouwd tegenover de vennootschap.

Zevende beslissing

De vergadering beslist dat de bestaande statuten integraal worden afgeschaft en vervangen worden door de volgende statuten in het Nederlands, met aanpassing hiervan aan de voorgaande besluiten: TITEL EEN - AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel één NAAM

De vennootschap is opgericht als een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvomi van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt EVELINE VAN LAERE.

De naam 'met in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "Burg. Verni. onder de vomi van een BVBA" of "Burg. BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

Artikel twee - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3220 Kortrijk-Dutsel, Sluisbeekstraat 2. Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, te doen vaststellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootscha kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder s , administratieve zetels, a entscha " " en,

Voorbehouden

aan het Felgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel drie - DOEL

De vennootschap heeft als doel de uitoefening door de vennoot van een advocatenpraktijk en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat zoals het geven van onderwijscursussen en lezingen, het publiceren van artikels en boeken het optreden als scheidsrechter in arbitragegeschillen, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator alsook het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten; dit alles in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag hetzij alleen, hetzij in samenwerking met anderen, hetzij rechtstreeks hetzij onrechtstreeks zowel in binnen- als in buitenland alle andere handelingen stellen van welke aard ook en geen uitgezonderd die op welke wijze dan ook de uitoefening van het beroep van advocaat en van de andere bedrijvigheden die daarmee verband houden, kunnen bevorderen.

De vennootschap mag tevens roerende en onroerende goederen als investering verwerven en in dit verband alle daden van beheer en beschikking stellen. Zij mag alle burgerlijke, roerende en onroerende handelingen stellen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen. Deze opsomming is niet beperkend.

Bij de verwezenlijking van het doel zal steeds moeten worden gehandeld met inachtneming van de regelen van de behoorlijke beroepsuitoefening, de deontologische regelen en reglementen aangenomen door de Orde van Advocaten, onder meer deze betreffende associaties en/of vennootschappen van advocaten, zowel door de Nationale Orde als desgevallend door de plaatselijke Orden.

Artikel vier - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. Artikel vier sub één AANSPRAKELIJKHEID  TUCHTSTRAF

De professionele aansprakelijkheid van de advocaat blijft onbeperkt, tenzij anders bepaald. De vennoot lbelast met een dossier, is hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap tegenover de cliënt.

Iedere vennoot dient de andere in te lichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

De vennoot, die geschorst wordt door de bevoegde tuchtinstanties, verliest de voordelen van de vennootschap voor de duur van de schorsing. Noch de vennootschap, noch de vennoot mag in zijn plaats gedurende de straftijd een vervanger aanstellen. De vennoot, die door de bevoegde tuchtinstanties verplicht wordt zich uit de vennootschap terug te trekken, houdt van rechtswege op deel uit te maken van deze vennootschap.

Artikel vier sub twee  ARBITRAGE

Alle betwistingen die zouden ontstaan tussen de vennoten onderling, tussen de vennoten en gewezen vennoten of hun rechthebbenden, tussen de vennootschap en vennoten of gewezen vennoten en hun rechthebbenden, of tussen zaakvoerders, vennoten en de vennootschap, zullen in laatste aanleg worden beslecht door de stafhouder van de Orde van Advocaten waartoe de vennoten behoren, of zijn vervanger, of door een college van drie scheidsrechters aangeduid door de stafhouder van de Orde van Advocaten tot dewelke de vennoten behoren, of in gemeenschappelijk overleg tussen de stafhouders van de verschillende Ordes tot dewelke zij behoren en, in geval van meningsverschil, door de Voorzitter van de Orde van Vlaamse Balies.

TTrEL TWEE - KAPITAAL

Artikel vijf- KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (EUR 18.600,00),

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel zes AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Zij zijn ingeschreven in een register van aandelen, gehouden in de zetel en die de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot zal inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, alsook de aantekening van de gedane stortingen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Artikel zeven - ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel, wordt het hieraan

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbad

ir~ bij hUffklgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit

aandeel ten aanzien van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden, bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de

vruchtgebruiker.

Artikel acht - OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN

Enkel advocaten, opgenomen op het Tableau kunnen als vennoot toetreden tot de vennootschap.

A. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP SLECHTS UIT EEN VENNOOT BESTAAT

a) De overdracht onder levenden

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot zal bestaan, zal deze vrij zijn al zijn aandelen of een

gedeelte ervan over te dragen aan wie hij het wenst.

b) De overgang wegens overlijden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking nagelaten heeft betreffende de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen voormelde erfgenamen en legatarissen de verplichting hebben om voor voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebreke van akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, zetelend in kortgeding, op verzoek van de meest gerede partij.

Bij gebreke aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefening van de rechten verbonden aan de niet evenredig verdeelbare aandelen worden opgeschort.

In afwijking van het voorgaande, oefent diegene die het vruchtgebruik van de aandelen van een vennoot erft, de lidmaatschapsrechten uit.

Wanneer de erfgenamen of legatarissen evenwel niet de hoedanigheid van advocaat hebben, zal de vennootschap niet langer het beroep van advocaat kunnen uitoefenen en dienen de statuten overeenkomstig aangepast te worden of dient de vennootschap ontbonden te worden.

De erfgenamen en legatarissen die geen vennoot kunnen worden, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen.

c) verlies van hoedanigheid vennoot

Bij verlies van hoedanigheid van vennoot, hebben de vennoot en/of diens rechtverkrijgenden recht op ontvangst van het deel van de vennoot in het kapitaal, de reserves en de overgedragen winsten van de vennootschap, zoals die zullen resulteren uit de balans van het boekjaar gedurende hetwelk de hoedanigheid van vennoot werd verloren.

B. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE

VENNOOTSCHAP UIT MEERDERE VENNOTEN BESTAAT

Enkel advocaten of advocatenvennootschappen kunnen vennoot zijn of worden.

De overdracht onder levenden of de overdracht van aandelen wegens overlijden is, op straffe van

nietigheid, onderworpen aan de toestemming:

a) van de andere vennoot, indien de vennootschap slechts twee vennoten telt op het ogenblik van de overdracht of de overgang;

b) indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, van minstens de helft der vennoten die meer dan drie/vierden van de aandelen bezitten, andere dan deze waarvan de overdracht of de overgang wordt voorgesteld.

Deze toestemming is nochtans niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan een vennoot, aan zijn echtgenoot, aan zijn ascendenten of descendenten in rechte Ibn.

Voor het geval van weigering van overdracht onder levenden of overgang wegens overlijden, wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake.

Wanneer de erfgenamen of legatarissen evenwel niet de hoedanigheid van advocaat hebben, zal de vennootschap niet langer het beroep van advocaat kunnen uitoefenen en dienen de statuten overeenkomstig aangepast te worden of dient de vennootschap ontbonden te worden.

De erfgenamen en legatarissen die geen vennoot kunnen worden, hebben recht op de waarde van. de

Voor-

behouden

aan het

BelgEe Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014

Luik B -vervoIg

overgegane aandelen.

c) verlies van hoedanigheid vennoot

Bij verlies van hoedanigheid van vennoot, hebben de vennoot en/of diens rechtverkrijgenden recht op ontvangst van het deel van de vennoot in het kapitaal, de reserves en de overgedragen winsten van de vennootschap, zoals die zullen resulteren uit de balans van het boekjaar gedurende hetwelk de hoedanigheid van vennoot werd verloren.

TITEL DRIE - BESTUUR EN CONTROLE

Artikel negen - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen, vennoten of niet.

Het mandaat van zaakvoerder is enkel voorbehouden aan advocaten, opgenomen op het tableau.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN

* Indien er meer dan twee zaakvoerders advocaten zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

* Indien er twee zaakvoerders advocaten zijn, dan voeren zij gezamenlijk het bestuur.

* Indien er meerdere zaakvoerders advocaten zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kannen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Artikel elf- CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

TITEL VIER - ALGEMENE VERGADERING

Artikel twaalf- ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden elk jaar op de laatste vrijdag van de maand maart om 20.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Sarnen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel dertien - AANTAL STEMMEN

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of 14 volmachtdrarr, die al dan niet

Voorbehouden aan het Seigiseh Staatsblad

Luik B - vervolg

vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoot

die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering

zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Artikel veertien BERAADSLAGING

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij alle

personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit

toelaat en de beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de

algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden

verleden.

Artikel vetien - NOTULEN

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door alle

aanwezige vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de

vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend

door een zaakvoerder, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

TITEL 'VIJF BOEKJAAR VERDELING

Artikel zestien - BOEKJAAR

flet boekjaar begint op één oktober van het jaar en eindigt op dertig september van het daaropvolgend

jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde

wettelijke bepalingen.

Artikel zeventien - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de

vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds

één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij

meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

TITEL ZES - ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel achttien - ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij

besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door

de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit

tengevolge van een besluit van de algemene vergadering. Enkel advocaten of

advocatenvennootschappen kunnen als vereffenaar optreden.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals

bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

In afwijking van de voorgaande alinea's, kan een ontbinding en vereffening in één akte plaatsvinden

indien voldaan is aan de wettelijke voorwaarden daartoe.

Artikel negentien - GEMEEN RECHT

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van. het

Wetboek van Vennootschappen.

Achtste beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de

bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Negende beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen

uit te voeren.

14/07/2014

Begié-h -Staa

Voor-

behouden

aan het

ljelgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

-Volmacht

Als bijzondere gemachtigden, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen, worden aangesteld: Mels Consulting Comm. V., te 9190 Stekene, Voorhout 59, en haar aangestelden, aan wie de macht is gegeven alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen via het ondernemingsloket en van haar registratie als BTW-belastingplichtige.

Stemming

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

SLOT

Van al hetwelk de ondergetekende notaris de onderhavige notulen heeft opgesteld op datum en plaats als

hiervoor aangeduid.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Frank MULLER.

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte.

behoudenVoor Laan het Staatsbad Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

20/08/2013
ÿþ,

(': f Copie à publier aux annexes du Moniteur belge 1.1QDW:1RD fia

après dépôt de l'acte au greffe

0 8 AOUT 2013

lefraL

Greffe

Iii II II IIIIIIIIIO IINI

*13129969*

n

i

" te d'entreprise : 0508.751.637

Dénomination

(en entier).. Rosario Maria Rende Granata

(en abrégé)

Forme juridique : société civile sous forme d'une société privée à responsabilité limitée

Siège ; rue BelUard 165 -1040 ETTERBEEK (adresse compláte)

nbiet{s} de l'acte ;Transfer dit siège social

Il s'avère d'une décision du gérant du 25 juin 2413 que le siège social de la société sera transférer au:

Avenue de la Couronne 316

1050 IXELLES

à partir du 1 juillet 2013.

Rosario Maria Rende Granata

Gérant

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale é l'égard des tiers

Au verso ; Nom et signature

09/01/2013
ÿþMod 11.1

Copie qui-sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

:1 N° d'entreprise : 5 0 iS7 ,YS1 C

,1 Dénomination (en entier) Rosario Maria Rende G anata

(en abrégé):

Forme juridique :société civile sous ia forme d'une société privée à responsabilité limitée

aiège RUe ..11.4Ljia-.../1

1040 Etterbeek

Objet de l'acte : Constitution

D'un acte reçu par Maître Jean 1/friche, Notaire associé à Bruxelles, le 19 décembre 2012, il,résulte qu'e, comparu

Monsieur RENDE GRANATA Rosario Maria, avocat, né à Rome (itarie) le 15 avril 1982, de nationalité 1: italienne, domicilié à rue Beillard 165, boîte D.3, 1040 Etterbeek.

Lequel a requis le Notaire soussigné d'acter en la forme authentique qu'il constitue une société civile sous tel: forme d'une société privée à responsabilité limitée et d'arrêter les statuts de cette société sous la dénominationi :; "Rosario Maria Rende Granata", ayant son siège social à rue Balard 165 à 1040 Etterbeek, dont le capitalii s'élève à dix-huit mille six cent euros 08.600 EUR), représenté par cent quatre-vingt-eix (186)"p-arts sansii désignation de valeur nominale, représentant chacune un/cent quatre-vingt-sixième (1/18616ml de l'avoir social. Le comparant déclare et reconnaît que les parts ainsi souscrites sont libérées à concurrence de deux tiers (2/3) par un versement en espèces, de sorte que la société a, dès è présent de ce chef à sa disposition, une:: somme de douze mille quatre cent euros (12.400,00 EUR).

" " Objet.

La société a pour objet l'exercice de fa profession d'avocat, c'est-à-dire de dispenser à la clientèle des;

" services et des devoirs qui se rattachent à la profession d'avocat dans les limites et le respect des règles déontologiques qui gouvernent cette profession, ainsi que toutes autres activités liées et compatibles avec le statut d'un avocat, par un avocat inscrit au Tableau cie l'Ordre français des Avocats du Barreau ele 13ruxelles, ài ia liste des stagiaires, à la ilste des avocats communautaires ou à la liste des membres associés, et par les!: avocats ou sociétés d'avocats avec qui il peut s'associer conformément au règlement d'ordre intérieur de cet; Ordre. Elle peut de ce fait agir en qualité d'administrateur, de gérant, de liquidateur.

11 Elle peut également donner des cours, des séminaires et des conférences, publier des articles et des:I ;i ouvrages juridiques, à l'exclusion de toute activité commerciale,

La société pourra conclure toutes conventions relatives à l'achat ou à la construction de tout immeuble, sai,: rénovation, sa mise en valeur, sa décoration et, d'une manière générale, la valorisation de tous droits réels immobiliers, même démembrés ainsi que la location de locaux nécessaires pour son activité et ce, sans porter!!

I: atteinte au caractère civil de la société ni conduire au développement d'une quelconque activiteZberirfterciale. Elle peut faire, soit seule, soit avec d'autres, directement ou indirectement, pour son compte ou pour compte de tiers, toutes opérations financières, Immobilières, mobilières et de services se rapportant directement oui; indirectement à son objet social ou susceptibles d'en favoriser fe développement.

La société peut exercer des mandats d'administration, de surveillance ou de liquidation de toute personner,l :: morale, dans le respect des règles et obligations déontologiques régissant l'exercice de la profession d'avocat.

j: Elle peut également prendre une participation ou s'intéresser par toute autre vole dans ou coopérer avec::

d'autres sociétés ou associations d'avocats.

Lors de l'exercice de ses activités, la société est tenue de respecter les récites oui sont 'Propres è

!i de ia proressron a'avocat, telles que déterminées par tes autorités compétentes.

Titre 111 : Gestion - Contrôle.

tb

Gérant_

La société est administrée par un ou plusieurs gérants qui doivent avoir la qualité d'avocat associé. S'il n'y a:: qu'un seul gérant, la totalité des pouvoirs de la gérance lui est attribuée. S'il y en a plusieurs, l'assembiéelt

générale fixe leurs pouvoirs. Ir

If

ir

Ir

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto ; Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne au des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers Au verso : Nom et signature

DEC.

egett.U.S

Grefte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

0.

Mod 11.1

L'assemblée générale fixe la rémunération du gérant. Elle pourra en outre accorder, lors de l'approbation du

bilan et des comptes de résultats, un complément de rémunération annuelle,

Administration.

Le gérant à le pouvoir d'accomplir tous les actes nécessaires ou utiles à la réalisation de l'objet de la

société, à l'exception des actes réservés par la loi (ou par les présents statuts) à l'assemblée générale.

S'il y a plusieurs gérants, ils peuvent répartir entre eux les tâches d'administration.

Une telle répartition des tâches ne pourra être opposée aux tiers.

Représentation.

Le gérant représente la société à l'égard des tiers et en justice, tant en demandant qu'en défendant.

En cas de pluralité de gérants, ils agiront soit séparément soit conjointement ou en tant que collège,

conformément à la décision de l'assemblée générale.

Responsabilité.

Le gérant ne contracte aucune obligation personnelle relativement aux engagements de la société, mais il

est responsable de l'exécution de son mandat et des fautes commises dans sa gestion, conformément au droit

commun et au Code des sociétés.

Titre V - Assemblée générale des associés.

Assemblée générale annuelle.

Il est tenu une assemblée générale annuelle le premier vendredi du mois de juin de chaque année à vingt

heures. Si ce jour est férié, l'assemblée est reportée au plus prochain jour ouvrable, à la môme heure.

Convocation.

Les convocations aux assemblées générales sont faites de la manière prévue par la loi,

Il n'y a pas lieu de justifier des convocations lorsque tous les associés sont présents à l'assemblée.

Assemblée générale extraordinaire.

Une assemblée générale extraordinaire se réunit chaque fois que l'intérêt de la société l'exige ou sur la

demande d'associés représentant le cinquième du capital social.

Lieu.

Les assemblées générales se tiennent au siège social ou en un autre endroit en Belgique, indiqué dans les

convocations.

Prorogation_

Toute assemblée générale, ordinaire ou extraordinaire, peut être prorogée, séance tenante, à trois

semaines au plus, par un gérant.

La seconde assemblée générale délibère sur le même ordre du jour et statue définitivement.

Délibération - Résolutions.

Sauf dans les cas prévus par la loi et les statuts, les décisions sont prises, quel que soit ie nombre de parts

représentées à l'assemblée, à la majorité des voix pour lesquelles il est pris part au vote.

Droit de vote - Puissance votale.

Chaque part donne droit à une voix, sous réserve des restrictions légales.

Vote - Représentation.

En cas de pluralité d'associés, chaque associé émet sa voix, soit en personne, soit par un mandataire,

associé ou non et porteur d'une procuration écrite,

Les procurations doivent être produites à l'assemblée générale pour être annexées au procès-verbal de la

réunion.

Le vote écrit est admis. Dans ce cas, la lettre sur laquelle le vote est émis doit mentionner à côté de chaque

point de l'ordre du jour les mots écrits à la main "approuvé" ou "rejeté" suivi d'une signature. Cette lettre est

envoyée par courrier recommandé à la société et doit parvenir au siège social au plus tard avant la réunion.

Suspension du droit de vote - Mise en gage des titres  Usufruit.

a)Lorsqu'il n'aura pas été satisfait à des appels de fonds régulièrement appelés et exigibles, l'exercice du

droit de vote afférent à ces parts sociales sera suspendu;

b)Le droit de vote attaché à une part sociale grevée d'usufruit sera exercé par l'usufruitier;

c)Le droit de vote attaché aux parts qui ont été données en gage sera exercé par le propriétaire qui a

constitué le gage.

Résolutions en-dehors de l'ordre du jour.

il ne pourra être délibéré par l'assemblée sur des points qui ne figurent pas à l'ordre du jour que si toutes les

parts sont présentes et pour autant qu'il en soit décidé à l'unanimité des voix.

L'unanimité ainsi requise est établie si aucune opposition n'a été mentionnée dans les procès-verbaux de la

réunion.

Titre VI - Comptes annuels.

Exercice social - Comptes annuels.

L'exercice social commence le premier janvier et se termine le trente et un décembre de chaque année.

A, la fin de chaque exercice social, le gérant dresse un inventaire et établit les comptes annuels,

conformément à la loi.

Les comptes annuels comprennent le bilan, le compte de résultats et l'annexe et forment un tout,

Le ou les gérants établissent un rapport dans lequel ils rendent compte de leur gestion.

Titre VII - Affectation du Bénéfice.





p Réé¬ rvé

au

Moniteur belge



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge





Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Réervé Mad 11.1

au

Moniteur

belge



Article 31.

Sur le bénéfice net, ainsi qu'il résulte des comptes annuels, il est prélevé, chaque année, cinq pour cent

pour la formation du fonds de réserve. Ce prélèvement cesse d'être obligatoire lorsque le fonds de réserve

atteint dix pour cent du capital social.

Le surplus est mis à la disposition de l'assemblée qui, sur proposition du gérant, en détermine l'affectation,

compte tenu des dispositions du Code des sociétés,

Le paiement des dividendes a lieu aux époques et aux endroits fixés par le gérant.

Répartition.

Après apurement de toutes les dettes, charges et coûts de liquidation, l'actif net sera réparti entre les

associés en proportion de la part du capital que représentent leurs parts.

Si les parts ne sont pas toutes libérées dans une égale proportion, les liquidateurs, avant de procéder aux

répartitions, rétablissent l'équilibre en mettant toutes les parts sur un pied d'égalité absolue, soit par des appels

de fonds complémentaires à charge des parts insuffisamment libérées, soit par des remboursements préalables

en espèces ou en titres au profit des parts libérées dans une proportion supérieure.

Le solde est réparti également entre toutes les parts,

Assemblée générale extraordinaire

AUTORISATION(S) PRÉALABLE(S)

Le notaire a attiré l'attention du comparant sur le fait que la société, dans l'exercice de son objet social,

pourrait devoir, en raison des règles administratives en vigueur, obtenir des autorisations ou licences

préalables.

Le comparant, ici présent, déclare tenir une assemblée générale afin de prendre les résolutions suivantes :

1.Clôture du premier exercice - Première assemblée annuelle.

Le premier exercice sera clôturé le trente et un décembre deux mille treize. Par conséquent, la première

assemblée annuelle se tiendra en deux mille quatorze.

2.Nomination d'un gerant non-statutaire.

Sont nommés en qualité de gérant, pour une durée illimitée :

- Monsieur RENDE GRANATA Rosario Maria, domicilié à rue Belliard 165, boîte D.3, 1040 Etterbeek,

prénommé.

Le gérant est ici présent et accepte le mandat qui lui est conféré.

Son mandat sera exercé à titre gratuit, sauf décision contraire de l'assemblée générale.

3.Ratification des engagements pris au nom de la société en formation

Le comparant déclare reprendre tous les engagements pris au nom de la société en constitution à dater du

premier janvier deux mille douze.

Cette reprise d'engagement n'aura d'effet que sous la double condition suspensive de la réalisation desdits

engagements et du dépôt de l'extrait des statuts au greffe du tribunal compétent.

Formalités légales

Monsieur RENDE GRANATA Rosario Maria, gérant non-statutaire de la société, prénommé, déclare

constituer pour mandataire spécial de la société, Mels Consulting Burg. Comm.V ayant son siège social à

9190 Stekene, Oost-Eindeken 51, avec numéro d'entreprise 464.832.908, avec droit de substitution, afin

d'effectuer les formalités auprès du registre des personnes morales ainsi qu'à un guichet d'entreprise en vue

d'assurer l'inscription des données dans la Banque Carrefour des Entreprises et l'immatriculation auprès de

l'administration de la Taxe sur la Valeur Ajoutée.

A ces fins, le mandataire prénommé pourra, au nom de la société, faire toutes déclarations, signer tous

documents et pièces, substituer et, en général, faire le nécessaire.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME

Maître Jean Vincke, Notaire associé à Bruxelles,

Déposés en même temps

- 1 expédition de l'acte

-1 extrait analytique



Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

22/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 15.12.2015, NGL 08.02.2016 16043-0368-009

Coordonnées
EVELINE VAN LAERE

Adresse
SLUISBEEKSTRAAT 2 3220 KORTRIJK-DUTSEL

Code postal : 3220
Localité : Kortrijk-Dutsel
Commune : HOLSBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande