EVENS OCULAR ASSOCIATES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EVENS OCULAR ASSOCIATES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 473.645.654

Publication

17/07/2014
ÿþ Mcni Won:111,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



twelp

Vo beho aan Belg Staatt

neergelegd/ontvangen op

0 8 JULI 2014

ter griffie van d%Pitederiandstalige

tbc*i1k Vcffl S ?QP iaudrLBrnzse1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0473645654

Benaming

(voluit) : EVENS OCULAR ASSOCIATES

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1780 Wemmel , Kaasmarkt 97

(volledig adres)

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Marie-Antoinette Léonard, geassocieerd Notaris te Wemmel op zevenentwintig juni tweeduizend veertien dat de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EVENS OCULAR ASSOCIATES in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen zijn en de volgende besluiten genomen hebben met éénparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT - KENNISNAME VOORAFGAANDE TUSSENTIJDSE DIVIDENDUITKERING

De vergadering neemt kennis van de schriftelijke besluiten van de aandeelhouder de dato 13 juni 2014, waarbij werd beslist tot uitkering van een tussentijds dividend in het kader van artikel 537 WIB 1992 voor een bruto bedrag van negenennegentigduizend euro (¬ 99.000,00). Het netto bedrag na afhouding van de tijdelijke roerende voorheffing van 10% maakt een kapitaalsverhoging uit. Een exemplaar van die schriftelijke besluiten wordt aan onderhavige akte gehecht

TWEEDE BESLUIT VERSLAGEN

De verslagen aangekondigd in de agenda werden opgesteld en medegedeeld aan de aandeelhouder overeenkomstig de wettelijke beschikkingen.

- De BVBA "Bedrijfsrevisor M.Massy" Bedrijfsrevisor vertegenwoordigd door de heer Marc Massy, aangesteld door de zaakvoerder heeft een verslag over deze inbreng in nature opgesteld, in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit verslag, van 17 juni 2014, bevat de hierna letterlijk opgenomen conclusies:

"VIII. Conclusies

Tot besluit verklaart ondergetekende, BVBA "Bedrijfsrevisor M. Massy", bedrijfsrevisorenkantoor te 3520 Zonhoven, Tiendenstraat 7, dat uit het onderzoek van de voorgenomen inbreng in natura bij de voorgenomen kapitaalverhoging van de BVBA EVENS OCULAR ASSOCIATES is gebleken dat:

1. De beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

2. De toegepaste methoden van waardering voor een bedrag van 99.000,00 EUR in hun geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

3. De waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomt met he aantal en de fractiewaarde en de agio van de tegen de inbreng in nature uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De verrichting werd nagezlen overeenkomstig de controlenormen inzake "controle van inbreng in natura" van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Het bestuursorgaan van de BVBA EVENS OCULAR ASSOCIATES is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Aldus opgesteld te Zonhoven op 17 juni 2014 door het beddjfsrevisorenkantoor BVBA "Bedrijfsrevisor M. Massy", vertegenwoordigd door

(getekend)

Marc Massy

Bedrijfsrevisor"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

- De zaakvoerder heeft een bijzonder verslag opgesteld over het voorstel van inbreng in nature, op datum van 29 mei 2014 in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij niet van de . conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor wordt afgeweken.

Een exemplaar van voormelde verslagen zal aan de akte gehecht blijven met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

DERDE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING

a) Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met negenennegentigduizend euro (E 99.000,00) om het te brengen van zevenentachtigduizend vijfhonderd euro (E 87.500,00) op honderdzesentachtigduizend vijfhonderd euro (¬ 186.500,00),

1)De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in natura, van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die de aandeelhouders hebben lestons de vennootschap afkomstig uit de uitgekeerde niet betaalde belaste reserves en dit ten belope van negenennegentigduizend euro (¬ 99.000,00) met uitgifte van zeshonderd tweeënvijftig (652) nieuwe aandelen die van dezelfde aard zullen zijn als de bestaande en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten en die zullen delen in de winst vanaf heden.

De vergadering verklaart te weten dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen geacht worden eerst uit de volgens het regime van artikel 537 W.I.B. 1992 ingebrachte kapitalen voort te komen en gedurende de eerste vier (4) jaren na inbreng onderworpen wordt aan roerende voorheffing.

De vergadering verklaart tevens volledig te zijn ingelicht omtrent de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van minstens één van de vijf (5) belastbare tijdperken voorafgaand aan de verrichting.

b) inschrijving

Vervolgens heeft de aandeelhouder van de vennootschap verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en in te schrijven op de kapitaalverhoging, en meer bepaald als volgt:

-de heer Evens Peter, voornoemd, doet een inbreng in nature door incorporatie van het nettobedrag van een dividend in het maatschappelijk kapitaal ten belope van negenennegentigduizend euro (¬ 99.000,00),

De heer Evens Peter verkrijgt als tegenprestatie voor de gemelde inbreng zeshonderd tweeënvijftig (652) aandelen.

c) Vaststelling dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt werd.

De vergadering stelt vast en verzoekt Ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van negenennegentigduizend euro (E 99.000,00) met uitgifte van zeshonderd tweeënvijftig (652) nieuwe aandelen die van dezelfde aard zullen zijn als de bestaande en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten en die zullen delen in de winst vanaf heden, daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderdzesentachtigduizend vijfhonderd euro (¬ 186.500,00), vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd zevenentwintig (1.527) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

d) Wijziging van artikel 5 van de statuten.

- De vergadering beslist de inhoud van artikel 5 te wijzigen om het aan te passen aan de genomen beslissingen, waardoor het thans luidt als volgt:

"Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdzesentachtigduizend vijfhonderd euro (¬ 186.500,00), vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd zevenentwintig (1.527) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

historiek kapitaal

De vennootschap werd opgericht met een kapitaal van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde. Het kapitaal werd voistort ten belope van 1/3e.

Ingevolge kapitaalsverhoging door middel van inbreng in nature op datum van 28 juni 2001 werd het kapitaal verhoogd met zevenenzestigduizend vijfhonderd euro (67.500 euro) met uitgifte van zeshonderd vijfenzeventig (675) nieuwe aandelen, waardoor het kapitaal aldus gebracht werd op zevenentachtigduizend vijfhonderd euro (E 87.500,00).

Ingevolge kapitaalsverhoging door middel van inbreng in nature op datum van 27 juni 2014 op grondvan artikel 537 WIB92 werd het kapitaal verhoogd met negenennegentigduizend euro (E 99.000,00) met uitgifte van zeshonderd tweeënvijftig (652) nieuwe aandelen, waardoor het kapitaal aldus gebracht werd op honderdzesentachtigduizend vijfhonderd euro (¬ 186.500,00),"

VIERDE BESLUIT  MACHTEN

De vergadering verleent aan de zaakvoerders de nodige machten voor de uitvoering van de hierboven genomen beslissingen.

VIJFDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN IN OVEREENSTEMMING MET HET WETBOEK VENNOOTSCHAPPEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de thans geldende wetten, heeft de vergadering besloten om volgende aanpassingen aan de statuten aan te brengen:

-In artikel 20 de woorden "overeenkomstig artikel 134 van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen" vervangen door "artikel 130 Wetboek Vennootschappen",

-In artikel 28, derde alinea de woorden "voorzien door het artikel 181 en volgende van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen" vervangen door "voorzien door het artikel 186 Wetboek Vennootschappen".

ZESDE BESLUIT  COÖRDINATIE STATUTEN

1,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist om de statuten te cardineren in overeenstemming met het Wetboek Vennootschappen en met voorafgaande wijzigingen:

"ARTIKEL 1. NAAM

De vennootschap neemt de vomi aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "EVENS OCULAR ASSOCIATES", afgekort "EVOCA".

ARTIKEL 2. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1780 Wemmel, Kaasmarkt 97.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder, dat zal bekendgemaakt worden aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren waartoe de enige vennoot behoort, alsook in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel de uitbating van een kabinet van oogarts en het uitoefenen van al wat met dit beroep te maken heeft met inbegrip van alle chirurgische praktijken en in het algemeen de middelen te leveren of ter beschikking te stellen die wezenlijk, nodig of noodzakelijk zijn voor de exploitatie van het oogartskabinet, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun zelfstandige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

ARTIKEL 4. DUUR

De vennootschap wordt opgericht vanaf heden voor een onbepaalde duur. Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals inzake statutenwijziging en.

De vennootschap wordt echter niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of het kennelijk onvermogen van de vennoot.

ARTIKEL 5. KAPITAAL

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdzesentachtigduizend vijfhonderd euro (¬ 186.500,00), vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd zevenentwintig (1.527) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

historiek kapitaal

De vennootschap werd opgericht met een kapitaal van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde. Het kapitaal werd volstort ten belope van 1/3e.

Ingevolge kapitaalsverhoging door middel van inbreng in natura op datum van 28 juni 2001 werd het Kapitaal verhoogd met zevenenzestigduizend vijfhonderd euro (67.500 euro) met uitgifte van zeshonderd vijfenzeventig (675) nieuwe aandelen, waardoor het kapitaal aldus gebracht werd op zevenentachtigduizend vijfhonderd euro (¬ 87,500,00).

Ingevolge kapitaalsverhoging door middel van inbreng in natura op datum van 27 juni 2014 op grond van artikel 537 WIB92 werd het kapitaal verhoogd met negenennegentigduizend euro (¬ 99.000,00) met uitgifte van zeshonderd tweeënvijftig (652) nieuwe aandelen, waardoor het kapitaal aldus gebracht werd op honderdzesentachtigduizend vijfhonderd euro (¬ 186.600,00),

ARTIKEL 6. WIJZIGING KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal kan één maal of verschillende keren worden verhoogd of verminderd bij besluit van de Algemene Vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor een statutenwijziging.

In geval een kapitaalverhoging waarop wordt ingeschreven in geld moeten de nieuwe maatschappelijke aandelen bij voorrang worden aangeboden aan de aandeelhouders pro rata het aantal maatschappelijke aandelen die leder van hen bezit.

ARTIKEL 7. AARD VAN DE EFFECTEN

De aandelen zijn ondeelbaar en steeds op naam; zij kunnen slechts door geneesheren verworven worden.

Zij zijn ingeschreven in het register van vennoten, dat wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap.

De aandelen van de enige vennoot mogen, op straffe van nietigheid slechts worden overgedragen onder levenden en overgaan wegens overlijden, aan geneesheren van dezelfde of aanverwante disciplines die in het Kader van de vennootschap hun volledige medische activiteit uitoefenen of zullen uitoefenen. Indien dit bij overgang onder levenden niet het geval is, treedt de vennootschap onmiddellijk in ontbinding.

Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik bezwaard is, moet dit vruchtgebruik door de naakte eigenaar of de naakte eigendom door de vruchtgebruiker afgekocht worden.

Splitsing van de eigendom der aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom is verboden.

Elke overdracht moet voorafgaandelijk worden onderworpen aan de goedkeuring van de bevoegde Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt. De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot toegelaten zijn, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen.

Aandelen mogen wegens overlijden overgaan op andere personen op voorwaarde dat binnen de maand na het overlijden van de vennoot de procedure tot wijziging van het maatschappelijk doel aangevat wordt.



4. Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge ARTIKEL 8.

De materiële en immateriële bestanddelen van een geneeskundige praktijk kunnen het voorwerp uitmaken van een inbreng of quasi-inbreng in een geneesherenvennootschap en van een overdracht aan een geneesherenvennootschap.

Zowel inbreng, quasi-inbreng als overdracht moeten door een schriftelijke overeenkomst worden geregeld. Deze overeenkomst dient voorafgaandelijk ter goedkeuring te worden voorgelegd aan de bevoegde Provinciale Raad van de orde der Geneesheren.

Door deze overeenkomst mag geen afbreuk gedaan worden aan de deontologische verplichtingen van de betrokken geneesheren.

ARTIKEL 9.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van al de vennoten.

Bovendien, moet de overnemer eveneens een geneesheer van dezelfde of een aanverwante discipline zijn die in het kader van de vennootschap zijn beroep uitoefent of za! uitoefenen.

ARTIKEL 10.

De geneeskunde wordt uitsluitend door de geneesheren-vennoten uitgeoefend in naam en voor rekening van de vennootschap, en in geen geval door de vennootschap.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt.

ARTIKEL 11.

Elke geneesheer-vennoot moet de andere vennoten inlichten over elke opgelopen disciplinaire,

correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening. ARTIKEL 12.

Rekening houdend met de professionele autonomie van de geneesheer dienen alle geneesheren-vennoten over de volledige diagnostische en therapeutische vrijheid te beschikken; hun taak dient derhalve als leidinggevend beschouwd worden.

ARTIKEL 13. OPVRAGING VAN FONDSEN

De zaakvoering beslist onafhankelijk over de opvraging van fondsen.

Elke opgevraagde storting wordt aangerekend op het geheel van de maatschappelijke aandelen waarvan de vennoot titularis is.

De zaakvoering kan de vennoot toelaten hun effecten voortijdig aft e betalen. In dit geval bepaalt zij de voorwaarden tegen dewelke de voortijdige stortingen worden toegestaan. De vennoot die na een vooropzeg van één maand betekend bij aangetekend schrijven nalaat aan de stortingen te voldoen, moet aan de vennootschap een intrest vergoeden, berekend tegen de wettelijke intrestvoet, vanaf de dag der eisbaarheid van de storting.

De zaakvoering kan bovendien, na een tweede bericht dat zonder resultaat is gebleven gedurende één maand, de aandelen van de in gebreke zijnde vennoot laten terugkopen door een vennoot of door een derde, die indien nodig moet worden aanvaard overeenkomstig de statuten.

Het netto-product van de verkoop wordt aangerekend op hetgeen verschuldigd is door de ingebreke zijnde vennoot, dewelke gehouden blijft tot het verschil of eventueel geniet van het overschot. De uitoefening van het stemrecht dat verbonden is aan de maatschappelijke aandelen op dewelke de stortingen niet worden verricht, is opgeschort zolang deze stortingen, die regelmatig warden opgevraagd en eisbaar zijn, niet warden verricht.

De overdracht van de maatschappelijke aandelen zal ondertekend worden door de ingebreke zijnde vennoot of bij gebreke door de zaakvoering, binnen de acht dagen na de aanmaning die hem bij aangetekende brief zal verstuurd zijn.

ARTIKEL 14. RECHTHEBBENDEN

De rechten en verplichtingen volgen het aandeel in welke handen het ook moge overgaan. Schuldeisers of erfgenamen van een aandeelhouder kunnen onder geen enkel voorwendsel, zegels laten leggen op de goederen en waarden van een vennootschap, er de verdeling of veiling van vragen, noch zich op enige wijze inlaten met haar bestuur. Zij moeten wat de uitoefening wat hun rechten betreft zich houden aan de jaarrekening en de besluiten van de algemene vergadering.

TITEL Ill: ZAAKVOERING  CONTROLE

ARTIKEL 15, ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, geneesheren-vennoten. Zij worden door de oprichter benoemd voor een periode van vijf jaar. Hun opdracht is hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

ARTIKEL 16.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het ais bedrijfsleider gepresteerd werk  inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder  en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap.

ARTIKEL 17.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Elke zaakvoerder kan hetzij, de directie van de maatschappelijke zaken opdragen aan één of meer directeurs of gevolmachtigden, hetzij bijzondere machten toevertrouwen aan aile mandatarissen. Elke zaakvoerder wordt belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap.

Van zodra het gaat omtrent een handeling die in verband staat met de uitoefening van de geneeskunde, moet de vertegenwoordiger of afgevaardigde een dokter in de geneeskunde zijn, die bevoegd is om wettelijk de geneeskunde in België uit te oefenen.

ARTIKEL 18. VERTEGENWOORDIGING AKTEN EN RECHTSHANDELINGEN

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in aile akten daarin begrepen deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt en in rechte, dor iedere zaakvoerder afzonderlijk. Zij is bovendien geldig vertegenwoordigd door bijzondere mandatarissen binnen de perken van hun mandaten.

ARTIKEL 19 VERGOEDINGEN

De algemene vergadering beslist of het mandaat van zaakvoerder al dan niet kosteloos zal worden uitgeoefend. Indien het mandaat van zaakvoerder wordt vergoed, zal de algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid der stemmen het bedrag van de veste en/of evenredige vergoedingen bepalen die zullen worden toegekend aan de zaakvoerder en die zullen geboekt worden in de algemene kosten, dit alles onafhankelijk van alle eventuele vertegenwoordigings-, reis- en verplaatsingskosten.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt, dienen de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk, vastgelegd te worden in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap, inclusief de eventuele bezoldiging van de zaakvoerder en de terugbetalingen van kosten en vacaties.

ARTIKEL 20. CONTROLE

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Zij hebben de rechten van onderzoek en controle op alle verrichtingen van de vennootschap. Zij kunnen zonder verplaatsing inzage nemen ln de boeken, briefwisseling en alle geschriften van de vennootschap. De algemene vergadering kan een commissaris, lid van het instituut van bedrijfsrevisoren benoemen overeenkomstig artikel 130 Wetboek Vennootschappen.

TITEL IV. ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 21. JAARVERGADERING

Er wordt elk jaar op de eerste zaterdag van de maand december om 10uur een algemene vergadering van vennoten gehouden. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering uitgesteld worden tot de eerste daaropvolgende werkdag. De vergadering komt buitengewoon samen telkens het belang van de vennootschap dit vereist of op aanvraag van vennoten die één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen. De buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in België op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen. De oproepingen tot de algemene vergadering, vernielden de agenda en worden gedaan bij middel van ter post aangetekende brieven, gericht tot de vennoten ten minste acht volle dagen voor de vergadering. Zolang de vennootschap maar één vennoot telt, oefent hij alle rechten uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan ze niet delegeren.

De beslissingen van de enige vennoot, handelend in de hoedanigheid yan algemene vergadering, worden opgetekend in een register dat gehouden wordt op de maatschappelijke zetel.

ARTIKEL 22. STEMRECHT

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op een stem onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergaderingen door een mandataris, al dan niet vennoot. De zaakvoering kan de formulering van de volmachten vastleggen en eisen dat deze zouden worden neergelegd op de plaats aangeduid door haar, vijf voile dagen voor de vergadering.

ARTIKEL 23. BUREAU

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten dcor een zaakvoerder of bij gebreke door de oudste vennoot. De voorzitter duidt de secretaris aan. Indien nodig, kiest de vergadering onder haar leden twee stemopnemers.

ARTIKEL 24. VERDAGING

Elke algemene vergadering, de jaarvergadering of de buitengewone, kan tijdens de zitting met drie weken verdaagd worden door het bureau samengesteld zoals hierboven werd gezegd, zelfs indien men er niet over de jaarrekening beraadslaagt. Deze verdaging annuleert elk genomen besluit. De tweede vergadering zal geldig over de agenda beraadslagen. Formaliteiten vervuld om de eerste vergadering bij te wonen, (brieven of volmachten), blijven geldig voor de tweede. Deze beslist op definitieve wijze.

ARTIKEL 25. NOTULEN

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die het vragen. De afschriften of uittreksels in rechte om elders voor te leggen, worden ondertekend door de zaakvoerder.

TITEL V. MAATSCHAPPELIJKE GESCHRIFTEN WINSTVERDELING

ARTIKEL 26. MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni.

Op deze laatste datum worden de maatschappelijk geschriften afgesloten en de zaakvoering stelt de inventaris op en zet de jaarrekening uiteen overeenkomstig de wet.

ARTIKEL 27. VERDELING VAN DE WINSTEN

De jaarlijkse nettowinst van de vennootschap wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Op deze winst wordt vooreerst vijf procent vooraf genomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn wanneer de reserve één tiende van het kapitaal heeft bereikt. Het

't 7

4

Voctr-

beÉouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

saldo wordt evenredig onder aile aandelen verdeeld. Evenwel kan de algemene vergadering beslissen dat het geheel of een gedeelte van dit saldo zal besteed worden tot voorzorgsfondsen of tot een buitengewone reserve, opnieuw zal ingebracht worden of zal uitgekeerd onder vorm van eventuele tantièmes aan de zaakvoering.

De betaling van dividenden gebeurt op de tijdstippen en op plaatsen aangeduid door de zaakvoering.

TITEL VI. ONTBINDING- VEREFFENING

ARTIKEL 28. ONTBINDING

Het in één hand verenigd zijn van aile aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk ontbonden wordt.

In geval van ontbinding van de vennootschap voor welke reden en op welk ogenblik ook, gebeurt de vereffening door de zorgen van de vereffenaar of vereffenaars, benoemd door de algemene vergadering, en bij gebreke aan dergelijke benoeming zal de vereffening verricht worden door de zorgen van de zaakvoering in functie, die handelt in hoedanigheid van vereffeningscomité.

De vereffenaar(s) beschikt/beschikken ten dien einde over de meest uitgebreide machten voorzien door het artikel 186 Wetboek Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt in voorkomend geval de vergoedingen van de vereffenaars.

ARTIKEL 29, VERDELING

Na betaling van aile schulden, lasten en vereffeningskosten of consignatie der sommen daartoe gemaakt, zal het netto-actief vooreerst dienen om het volstort niet afgelost bedrag van de maatschappelijke aandelen terug te betalen.. Indien de maatschappelijke aandelen niet allen volstort zijn in een gelijke verhouding zullen de vereffenaars vooraleer tot verdeling over te gaan het evenwicht herstellen tussen aile aandelen hetzij door bijkomende opvragingen van fondsen ten leste van maatschappelijke aandelen die onvoldoende werden volstort, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen in geld ten voordele van de aandelen die in een hogere verhouding werden volstort. Het saldo wordt evenredig onder alle maatschappelijke aandelen verdeeld,

TITEL VII. ALGEMENE BEPALINGEN

ARTIKEL 30. WOONSTKEUZE

De vennoten, zaakvoerders, directeurs en vereffenaars die in het buitenland wonen doen voor de uitvoering van huidige statuten keuze van woonplaats op de zetel van de vennootschap waar hen geldig alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen kunnen worden gedaan.

ARTIKEL 31. WET

Voor al hetgeen in huidige statuten niet voorzien is, wordt er verwezen naar het wetboek van vennootschappen."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

BVBA SPRL Léonard & Van Beilinghen

geassocieerde notarissen - notaires associés

Rue F. Robbrechtsstraat 33

1780 WEMMEL

Tél (02)460.46.10 - Fax (02)460.08.38



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk neergelegd ; uitgifte akte; verslag bedrijfsrevisor; verslag zaakvoerder en notulen buitengewone

algmene vergadering.

Opgemaakt te Wemmel op 07 juli 2014



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/12/2013
ÿþf& Mvd PDF 11.1

(-Ci ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Bijladen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voo behou aan I Betgi; Staatst

1 2 DEC. 2013

BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr : 0473.645.654

Benaming (voluit) : Evens Oculer Associates

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kaasmarkt 97 -1780 Wemmel

(volledig adres)

Onderwerp(enlakte : Herbenoeming zaakvoerder

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 12/11/2013

De vergadering heeft beslist om de heer Peter Evens, wonende te 1785 Merchtem, Poverstraat 1, te herbenoemen als zaakvoerder voor onbepaalde duur.

Peter Evens

Zaakvoerder

19356

tl

Opde laatste blz. van Luik vermelden : i#ecto : Nàam ëniipéáánigheidvan de instrumenterende notaris, hetzij a dè

9 J pérs4(ó)n(én)___

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 07.12.2013, NGL 11.12.2013 13682-0359-017
09/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 06.12.2014, NGL 31.12.2014 14714-0177-017
13/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.12.2012, NGL 08.02.2013 13031-0189-015
17/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 30.12.2011, NGL 13.02.2012 12032-0248-015
08/11/2011 : BLA111585
17/02/2011 : BLA111585
17/02/2010 : BLA111585
20/02/2009 : BLA111585
05/02/2008 : BLA111585
12/02/2007 : BLA111585
24/01/2006 : BLA111585
17/01/2005 : BLA111585
14/07/2004 : BLA111585
13/01/2004 : BLA111585
27/02/2003 : BLA111585
26/07/2001 : BLA111585
29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 05.12.2015, NGL 23.12.2015 15703-0157-016

Coordonnées
EVENS OCULAR ASSOCIATES

Adresse
KAASMARKT 97 1780 WEMMEL

Code postal : 1780
Localité : WEMMEL
Commune : WEMMEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande