EX-AEQUO

Société en commandite simple


Dénomination : EX-AEQUO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 501.997.368

Publication

27/12/2012
ÿþr f' + e

C Mod Word 11.1



P1 .:. B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 5c /i. 99 7.3b-

Benaming

(voluit) : Ex-Aequo

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Stationstraat 405 te 1770 Liedekerke

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

1) De hoofdelijk aansprakelijke vennoot is mevrouw De Wannemaeker Rita wonende te Bossestraat 76 - 9420 Erpe Mere (NN 67.09.11.296.68), hierna genoemd de beherende vennoot.

2) Blijkens een onderhands document opgemaakt op 5 december 2012 houdende oprichting van een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap blijkt ondermeer:

3) STATUTEN

Naam: er wordt een handelsvennootschap opgericht onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap met benaming 'Ex-Aequo'.

Zetel: de zetel van de vennootschap is gevestigd te 1770 Liedekerke, Stationstraat 405.

Doel: De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in buitenland voor eigen rekening als voor rekening van derden :

-Het uitbaten van cafés, tavernes, herbergen, dancings, bars, privaat clubs, cabarets, nachtclubs, spijshuizen, snackbars, cafétaria, verbruikssalons, evenals alle drankgelegenheden allerhande met verkoop van al of niet alcoholhoudende dranken en sterke dranken, wijnbars, feestzalen, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord,

-De verkoop van tabaks- en rookwaren, uitbating van buffets, de verkoop van roomijs, belegde broodjes, wijnen, alcoholische en andere gegiste dranken, kleine etenswaren zowel in als buiten de hiervoor geciteerde inrichtingen,

-De uitbating van automatische ontspanningstoestellen zoals bingo's en flippers, ...., -Het inrichten, organiseren van wedstrijden, tornooien in de ruimste zin van het woord,

-Het inrichten van vertoningen/schouwspelen in cabarets/nachtclubs en privaat clubs, modeshows, concerten, happenings, evenementen, feestelijkheden en vermakelijkheden, spektakels en dit in de meest brede betekenis,

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*12206800*

1111

.1 4 Deffi ZOiz

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

-Het ter beschikking stellen en verhuren van allerhande ruimten en zalen voor tentoonstellingen, congressen en andere culturele en artistieke manifestaties,

Deze opsomming is aanduidend doch niet beperkend. De zaakvoerder is ertoe gemachtigd de aard en de uitgebreidheid van het doel te interpreteren. Om haar doel te bereiken kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. Zij zal deel mogen nemen aan de bedrijvigheden van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of verwant doel, en dit door inbreng, versmelting, borgstelling of hoe dan ook.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële vennootschapshandelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

Duur: de vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal: het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt ¬ 500,00 en is verdeeld in 20 aandelen.

Bestuur: de vennootschap wordt bestuurd door één (of meerdere) zaakvoerder(s) al dan niet statutait. Wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en als niet-statutair zaakvoerder: mevrouw Rita De Wannemaeker.

Boekjaar: het boejaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Jaarvergadering: de jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand mei om 19 uur van het jaar dat volgt op de afsluiting van het boekjaar.

OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar zal de periode omvatten van oprichting tot 31.12.2013.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2014.

Overeenkomstig art 60 van de vennootschapswet verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in de naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt vanaf 1 oktober 2012.

De voornoemde gecommanditeerde vennoot verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Het mandaat van gecommanditeerde vennoot is bezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algeme vergadering.

De zaakvoerder verleent aan de vennootschap Boekhouding en Fiscaliteit BVBA vertegenwoordigd door de heer Marc De Troch, boekhouder-fiscalist, met kantoor te 9300 Aalst, Merestraat 129/0, bijzondere volmacht teneinde de inschrijving en eventuele wijzigingen van de inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen alsook bij de BTW-administratie te vervullen voor hogervermelde vennootschap.

,)

{ I a A

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De zaakvoerder verleent tevens aan hogergenoemde, bijzondere volmacht, met kracht van substitutie, om op te treden ten overstaan van de administratie der directe en indirecte belastingen voor de indiening van de aangiften, bezwaarschriften en in het algemeen al te doen wat nodig of nuttig is voor de verdedigign van de rechtmatige belangen van de vennootschap.

Tegelijk hiermee neergelegd: de oprichtingsakte

De zaakvoerder

Rita De Wannemaeker.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

1 Voor-

, behouden

1 aan het Belgisch Staatsblad

,

Coordonnées
EX-AEQUO

Adresse
STATIONSTRAAT 405 1770 LIEDEKERKE

Code postal : 1770
Localité : LIEDEKERKE
Commune : LIEDEKERKE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande