EXCELLENT H & S

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EXCELLENT H & S
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.765.676

Publication

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 23.07.2014 14340-0578-013
05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 30.06.2013 13258-0168-012
18/02/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11301205*

Neergelegd

15-02-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): EXCELLENT H&S

0833765676

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1910 Kampenhout, Frederik Wouterslaan 7

Onderwerp akte: Oprichting - Benoemingen

ER BLIJKT uit een akte verleden voor Jacques Istas, notaris te Schilde, op vijftien februari tweeduizend en elf, ter registratie neer te leggen, dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  EXCELLENT H&S , werd opgericht, en zaakvoerders werden benoemd.

OPRICHTERS

1) Mevrouw VERBRUGGEN Shalaja Binumol, geboren te Kummannoor (India) op tweeëntwintig februari duizend negenhonderdachtentachtig, wonende te 3190 Boortmeerbeek, Sint Adriaanweg 10, die ingeschreven heeft op drieënnegentig (93) aandelen.

2) Mevrouw WOUTERS Inge Gustaaf Theresia, geboren te Antwerpen (Deurne) op één maart duizend negenhonderdachtenzestig, wonende te 1910 Kampenhout, Gemeentehuisstraat 32, die ingeschreven heeft op drieënnegentig (93) aandelen.

NAAM - RECHTSVORM - ZETEL

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als maatschappelijke benaming  EXCELLENT H&S . De vennootschap is gevestigd te 1910 Kampenhout, Frederik Wouterslaan 7.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland :

1.De uitbating van een kapsalon

2.De uitbating van een schoonheidsinstituut met onder meer de verhuring van zonnebanken, zonnetunnels, en dergelijke, sauna, de uitbating van een badinrichting, een manicuur- en pedicuursalon;

3.Dienstverlening inzake pedicure, manicure en podologische technieken, algemene nagelverzorging, plaatsen van kunstnagels, het lakken van nagels, verwijderen van eelt en likdoorns, behandeling van ingroeiende nagels, kloven en wratten, voetmassage, voetreflexiologie;

4.De groothandel en kleinhandel, de invoer en uitvoer, de opslag, de distributie, de promotie van snijgereedschap, toiletartikelen, schoonheidsproducten, sieraden, de artikelen die rechtstreeks verband houden met de uitbating van een kapsalon en wellness;

5.Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties, dit alles in het algemeen en in het bijzonder in het kader van de activiteiten die verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap;

6.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van roerend en onroerend vermogen.

Deze opsomming is niet limitatief doch enkel exemplatief.

Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of zullen bijdragen tot haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak, en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopnemingen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor derden, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

KAPITAAL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal werd ten bedrage van tienduizend euro (10.000,00 EUR) volgestort in geld op een bijzondere rekening geopend bij ING België op naam van de vennootschap in oprichting. Alle aandelen werden voor eenzelfde bedrag volgestort.

Het bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen bedraagt bijgevolg achtduizend zeshonderd euro (8.600,00 EUR), te volstorten door mevrouw VERBRUGGEN Shalaja, voornoemd, ten belope van vierduizend euro (4.300,00 EUR), en door mevrouw WOUTERS Inge, voornoemd, ten belope van vierduizend driehonderd euro (4.300,00 EUR).

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand mei om achttien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Elk aandeel heeft recht op één stem.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering voor een tijdsduur door haar vast te stellen.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

BOEKJAAR - BESTEMMING WINST

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen. De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weergegeven in de jaarrekening wordt geregeld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo.

De zaakvoerders organiseren de datum en wijze van betaling der dividenden.

ONTBINDING  VEREFFENING

Zijn er geen vereffenaars benoemd dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en met gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

OVERGANGSBEPALINGEN

A. Zaakvoerders.

Met eenparigheid van stemmen werden als zaakvoerders met individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid

benoemd voor onbepaalde duur:

- mevrouw VERBRUGGEN Shalaja, voornoemd;

- mevrouw WOUTERS Inge, voornoemd.

Het mandaat van de zaakvoerders is bezoldigd.

De zaakvoerders hebben verklaard te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een

maatregel die zich hiertegen verzet.

B. Commissaris.

De oprichters hebben verklaard op grond van te goeder trouw verrichte schattingen te voldoen aan de vrijstellingscriteria van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen en dientengevolge vrijgesteld te zijn van de verplichting een commissaris te benoemen.

C. Eerste jaarvergadering  Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf vijftien februari tweeduizend elf tot eenendertig december tweeduizend

twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en dertien.

Het aanvangstijdstip van de bedrijvigheid wordt vastgesteld op de datum van neerlegging van het uittreksel

uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

D. BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de heer ZWAENEPOEL Alain, accountant belastingconsulent IAB, kantoor houdende te 2930 Brasschaat, Kenislei 21 en mevrouw TROMPET Kathleen, medewerker van de heer Alain Zwaenepoel, voornoemd, wonende te 3128 Baal, Nobelstraat 4, voor inschrijving en formaliteiten bij het ondernemingsloket en de administratie van de BTW, alsook voor alle latere wijzigingen, met het vermogen afzonderlijk op te treden en het recht van in de plaats stelling en het vermogen de opdracht door te geven.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

en mededeling van de neerlegging van een uitgifte van voormelde akte.

(Getekend) Jacques Istas, notaris te Schilde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.09.2015, NGL 22.09.2015 15594-0247-020
07/10/2015 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.09.2015, NGL 30.09.2015 15633-0355-015

Coordonnées
EXCELLENT H & S

Adresse
FREDERIK WOUTERSLAAN 7 1910 KAMPENHOUT

Code postal : 1910
Localité : KAMPENHOUT
Commune : KAMPENHOUT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande