EXCLUSIVE POOLS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EXCLUSIVE POOLS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.484.810

Publication

19/09/2013
ÿþ Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

v II AI

beh aa Be Star

I~ i



Neeir.ge-i+º%gd" isr" griffie der

Rectitbankl+an Koophandel

te Leuven, de Z013 DE GRIíFjV4SEPI

Ondernemingsra : ©S 3 .Yb"t ~ k.cp

Benaming

(voluit) : Exclusive Pools

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Betekomsesteenweg 124 te 3200 Aarschot

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting dd. 0410912013

Uit een akte ontvangen door Meester Laurence CUYPERS, geassocieerd notaris te Heist-op-den-Berg ondergetekend, op 4 september 2013,

Blijkt er dat :

1, mevrouw CASTERMANS Ilse Gonnie Julienne IRijksregistemummer 72.10.05-216.52], geboren te` Tongeren op vijf oktober negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 2235 Huishout (Houtvenne),, ' Provinciebaan 13, echtgenote van de heer BLOKKEN Benny Louis Albert, geboren te Hasselt op tweeëntwintig februari negentienhonderd achtenzestig,

Gehuwd onder het stelsel der wettelijke gemeenschap van goederen zonder huwelijkscontract, ongewijzigd. VERKLARING VAN WEDERBELEGGING

Mevrouw Castermans Ilse voornoemd verklaart

1. dat deze oprichting en volstorting door haar wordt gedaan als wederbelegging.

2. dat de volstorting voor meer dan de helft met eigen gelden werden betaald.

3. dat voormelde gelden haar eigen zijn door middel van bankgift door haar vader gedaan.

Bijgevolg zullen de aandelen van de bij deze akte opgerichte vennootschap, eigen goederen zijn van

mevrouw Castermans lise, en niet behoren tot de gemeenschap bestaande tussen haar en haar echtgenoot

Blokken Benny,

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht.

Il. De vennootschap als naam heeft: Exclusive Pools.

III, De zetel gevestigd is te 3200 Aarschot, Betekomsesteenweg 124. De zetel kan zonder statutenwijziging

verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder.

IV. De vennootschap als doel heeft:

- De installatie van particuliere zwembaden de behandeling van afvalwater uit zwembaden, de bouw van

speel- en sportterreinen, zwembaden, enzovoort.

- Het bouwrijp maken van terreinen.

- Het slopen van gebouwen en andere bouwwerken, het ruimen van bouwterreinen.

- Grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen

verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven,

- De verlaging van het grondwaterpeil en de drainage van bouwterreinen.

- De drainage van land- en bosbouwgrond.

- Het optrekken van de ruwbouw van gebouwen en de structuur van civieltechnische werken, inclusief het ' gieten van gewapend beton en het uitvoeren van metselwerken.

- De algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf.

- Algemene bouwkundige en civieltechnische werken, bouwen van individuele huizen, het optrekken van de ruwbouw van individuele huizen, de bouw van individuele huizen volgens de formule "sleutel op de deur", optrekken van andere residentiële gebouwen en van kantoorgebouwen, het optrekken van de ruwbouw van . gebouwen met celstructuur: appartementsgebouwen, kantoorgebouwen, enzovoort.

- De bouw van appartementen volgens de formule "sleutel op de deur",

- Optrekken van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, voor landbouwdoeleinden, enzovoort.

- Het optrekken van de ruwbouw van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, van stel- en stapelplaatsen, scholen ziekenhuizen, van gebouwen voor de beoefening van erediensten, cultuur, sport,. recreatie, enzovoort.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Dakbedekking en bouw van dakconstructies, de bouw van daken, het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal, het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen, het waterdicht maken van daken en dakterrassen.

- Overige werkzaamheden in de bouw, onderneming voor het bouwen van fun-'de-'ringen, inclusief heien, onderneming voor het boren en aanleggen van waterputten, graven van mijnschachten, onderneming voor het vlechten van ijzer en aanbrengen van bekisting, onderneming voor het uitvoeren van metselwerk, het aanbrengen van chape, onderneming voor het bouwen van schoorstenen en industriële ovens, onderneming voor het bouwen van open haarden, stookplaatsen, sierschouwen, enzovoort.

- Onderneming voor het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken, onderneming voor het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden, het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms, het uitvoeren van voegwerken, het bouwen van koelkamers, kluizen, enzovoort.

- Onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren, voor de installatie van 1lulpvoedingssystemen (generatoraggregaten), de installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen, de installatie van elektrische verwarmingsinstallaties, de installatie van liften en roltrappen, de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal, de installatie van antennes en bliksemafleiders.

isolatiewerkzaamheden, het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermische isolatiemateriaal  isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen, isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen, de isolatie van koelkamers en  pakhuizen.

-

Loodgieterwerk, installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie in gebouwen en andere bouwwerken van: apparatuur (inclusief regelapparatuur) en leidingen voor verwarming, ventilatie, koeling en klimaatregeling.

- Overig loodgieterwerk, de installatie in gebouwen en andere bouwwerken van waterleidingen, artikelen en apparaten voor sanitair gebruik sprinklerinstallaties, gasaansluitingen, leidingen voor diverse gassen (voorbeeld voor zuurstof in hospitalen).

- Overige bouwinstallatie, de installatie van stores en zonneschermen, de installatie van jichtreclames en uithangborden, overige installaties (inclusief accessoires), n.e.g.

- Algemene bouwinstallatie, afwerking van gebouwen, stukadoorswerk, het aanbrengen van pleister- en stukadoorswerk (inclusief het aanbrengen van een hechtgrond) aan de binnen- of buitenzijde van gebouwen en andere bouwwerken, het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten.

- Schrijnwerk, schrijnwerk van hout of van kunststof, de montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoort, de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoort. in hout of kunststof, de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enz., in hout of kunststof, de installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in hout of kunststof, de montage van serres, veranda's, enzovoort., in hout of kunststof.

- Metaalschrijnwerk, de montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoort, de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoort, in metaal, de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoort, in metaal, de installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in metaal, de montage van serres, veranda's enzovoort. in metaal.

- Vloerafwerking en wandbekleding, plaatsen van vloer- en wandtegels, het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van vloer- of wandtegels van keramische stoffen, beton of gehouwen steen, vloerbedekking en wandbekleding van terrazzo marmer, graniet of lei, plaatsen van vloerbedekking van hout of andere materialen, het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van parket en andere houten vloerbedekking, tapijt en vloerbedekking van linoleum, rubber of kunststof.

- Plaatsen van behang.

- Schilderen, het schilderen van het binnen- en buitenwerk van gebouwen, het behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten, het schilderen van metalen constructies, het schilderen van schepen en boten door niet-gespecialiseerde eenheden.

Glaszetten, het aanbrengen van glas, spiegels, enzovoort, de installatie van binnendeuren, scheidingswanden enzovoort van glas,

- Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen.

- Gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enzovoort.

- Het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden, overige werkzaamheden

in verband met de afwerking van gebouwen, n.e.g.

- Verhuur van machines voor de bouwnijverheid met bedieningspersoneel.

- De vervaardiging van geprefabriceerde gebouwen en constructies of delen daarvan (inclusief sauna's), van

hout.

- Lichaamsverzorging, de diensten in verband met het lichamelijk welzijn, zoals verleend in inrichtingen voor

thalassotherapie, kuuroorden, Turkse baden, sauna's, stoombaden, solariums, massagesalons, enzovoort.

Schoonheidszorg, het verlenen van advies op het gebied van de schoonheidszorgen en

gezichtsverzorging; het aanbrengen van make-up, enzovoort, huidverzorging en epileren, manicure en

pedicure.

- Onderhoud- en herstellingswerken van mechanische aard voor rekening van derden.

Zij mag alle financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in

verband staan met haar doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

n

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap mag op gelijk welke wijze betrokken zijn in de zaken, ondernemingen of in de vennootschappen, die hetzelfde, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, of die van aard zijn haar grondstoffen te leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Deze onderneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op gelijk welke wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van beheerder, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

Verder is de vennootschap gerechtigd, zowel in België als in het buitenland, alle industriële, handels ,financiële,roerende en onroerende handelingen te verrichten.

Zij mag daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van andere vennootschappen, borg stellen en aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan en hypothecaire of andere waarborg en verstrekken.

V, Het kapitaal wordt vastgesteld op de som van twintigduizend euro (¬ 20,000,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde.

VI. De verschijners verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat op alle aandelen is ingeschreven als volgt

Mevrouw Castermans verklaart geen andere aandelen te bezitten in andere vennootschappen als enig aandeelhouder.

De verschijners verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat op alle aandelen is ingeschreven als volgt:

- door mevrouw Castermans Ilse, ten belope van honderd (100) aandelen, hetzij twintigduizend euro (E 20.000,00)

Tesamenr honderd (100) aandelen, hetzij twintigduizend euro (¬ 20.000,00) vertegenwoordigend het volledige maatschappelijk bezit en kapitaal van de vennootschap.

De aandelen werden volstort ten belope van twintigduizend euro (¬ 20.000,00), zodat de vennootschap uit dien hoofde beschikt vanaf heden over een bedrag van twintigduizend euro (E 20.000,00)

VII. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de

buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

VIII. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd mevrouw CASTERMANS Ilse, hiervoor vernoemd, die verklaart haar functie te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

Het mandaat van statutaire zaakvoerder is onbezoldigd.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorioofd.De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

IX. Ieder boekjaar begint op 1 oktober van elk jaar en eindigt op 30 september, met dien verstande dat het eerste boekjaar begint te lopen op 1 september 2013 en zal eindigen op 30 september 2014.

' X. De jaarvergadering komt rechtens bijeen op de eerste woensdag van de maand december van ieder jaar, en voor de eerste maal in het jaar 2014.

' VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermede neergelegd

1) expeditie van de oprichtingsakte dd. 04/09/2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 02.12.2015, NGL 21.01.2016 16023-0245-009
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 07.12.2016, NGL 31.01.2017 17030-0475-010

Coordonnées
EXCLUSIVE POOLS

Adresse
BETEKOMSESTEENWEG 124 3200 AARSCHOT

Code postal : 3200
Localité : AARSCHOT
Commune : AARSCHOT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande